14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
Csütörtök
2023.02.06. hétfõ, Dóra

Tőzsde

A közbeszerzésekben utazó Delta remeterákja elfoglalta az Est Média csigaházát.
Itt a világ első szállodája, amit aranyba csomagoltak
Meglepő, de nem Dubajban található a nemesfémtől csillogó épület.
Robbanások Brüsszelben: bezuhantak a tőzsdék, gyengül a forint is
Egy pillanatra bepánikoltak a tőzsdék, valószínűleg gyorsan normalizálódik a kereskedés.
Nem az Amazoné és nem az Apple-é, hanem egy olyan energiaital-gyártóé, amelynek termékei Magyarországon is kaphatók.
Egy friss közvélemény-kutatás eredménye szerint többségben vannak azok a britek, akik otthagynák az EU-t. A hírre azonnal gyengült a font.
Az expolgármesternek csak azokban a cégekben nagyjából 300 milliárd forintja van, amelyeknek mostanra ismertté vált az értéke.
Schobert Norbi bedobhatja a törülközőt
Érdekes napirendi pontot tárgyalnak a Norbi Update Lowcarb Nyrt. rendes közgyűlén - írja a Portfolio.hu. A társaság közgyűlése május 31-én ül össze. Az esemény napirendi pontjai között az is megjelent ... ...
Hová fussunk a Brexit elől?
Ha már eleged van a Brexitből... Talán a kenguruk földje elég messze van. tozsdeforum.hu
A Delta Csoport vételára 28,6 milliárd forint volt, ebből 2,35 milliárd forint kerül pénzben teljesítésre, a maradék összeget részvénykibocsátással fedezik.
A Hasbro játékai között találhatjuk többek között az olyan márkákat, mint a Transformers, a Monopoly, a Disney Frozen vagy a My Little Pony - a negyedéves eredmény 68,6 millió dollár.
Dél-Korea mégis támogatja a bitcoint, meg is ugrott az árfolyam
Gazdasági szakemberek és politikusok egyaránt a kriptopénzpiac szabályozását sürgetik, miközben az év elején még válságban lévő bitcoin magabiztosan kapaszkodik a tavaly év végi árfolyamcsúcsok felé.
Hatéves mélypontra gyengült a brit font az amerikai dollárral szemben hétfőn azután, hogy Boris Johnson, London közkedvelt polgármestere, és eddig a legmagasabb szintű brit politikus kijelentette, hogy támogatja a Nagy-Britannia kilépését célzó kampányt az Európai Unióból.
Míg a 15 évvel ezelőtti New Yorki-i terrortámadás megrázta a tőzsdéket, az azóta bekövetkezett európai merényletek egyre kisebb hatást gyakorolnak a piacokra. A tegnapi brüsszeli robbantások utá...
Venezuelában érdemes bitcoint bányászni
Míg Dél-Koreában 26 170 dollárba kerül egyetlen bitcoin kibányászása, addig Venezuelában ez az összeg mindössze 531 dollárra rúg. Miért lehet ez?
Még több cikk