25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
27°
Vasárnap
26°
2020.08.13. csütörtök, Ipoly

Gazdaság

A mindennapi élet elengedhetetlen kelléke egy olyan tárolóeszköz, amit mindenhova magunkkal tudunk vinni, és elfér benne minden fontos holmink. Igen, egy megbízható táskára gondoltunk, ami része a mindennapoknak, és lehet sportos vagy alkalmi is. Lássuk, hogy milyen a választék!
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az augusztus 12-én megtartott 33. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki: Első számsorsolás: 5 (öt) 7 (hét) 11 (tizenegy) 14 (tizennégy) 16 (tizenhat) 19 (tizenkilenc) 25 (huszonöt) Második számsorsolás: 2 (kettő) 22 ...
Brit gazdaság. hol a kiút?
A Tatrateáról már bizonyára sokan hallottak, és az is biztos, hogy rengetegen megkóstolták már, ugyanis évről évre egy több palackot értékesítenek. Azonban azt is el kell ismerni, hogy olyanok is akadhatnak szép számmal, akik még nem hallottak az italról, vagy ha hallottak is, még nem kóstolták.
It’s time for your Daily Hit of cannabis financial news for August 12th, 2020.  On the Site Trulieve’s Revenue Keeps Climbing As Company Increases Guidance Trulieve Cannabis Corp.  (CSE: TRUL) (OTCQX: TCNNF) reported revenue of $120.8 million, a 26% sequential increase for the second quarter ending June 30, ...
Rendkívüli ülést tartanak pénteken az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei a hétvégi fehéroroszországi elnökválasztás nyomán kialakult állapotokkal, a libanoni robbanást követő fejleményekkel és a Földközi-tenger keleti medencéjében zajló török szénhidrogén-kutatásokkal ...
The anonymous survey aims to gather input from cultivators in the U.S. and Canada to provide insight into their corporate social responsibility efforts.
Nyári razzia: lejárt élelmiszerek miatt bírságolt a Nébih
Eddig több mint 15 millió forint bírságot szabtak ki az ellenőrök.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) több mint 15 millió forint bírságot szabott ki és 1,7 millió forint értékben vont ki élelmiszereket a forgalomból a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első szakasza során, július 1. és 31. között – közölte a hivatal szerdán a honlapján.
Itt a rosszindulatú informatikai támadások alapján legveszélyesebb országok listája..
Ingyenes számlázóprogrammal és mobilapplikációval segíti a vállalkozásokat a NAV
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal(NAV) ingyenes számlázóprogrammal és mobilapplikációval segíti a vállalkozásokat - közölte az adóhatóság a szerdán az MTI-nek küldött közleményben.
Egy nappal korábban egy közel 30 éves hőség-rekord is megdőlt.
Protecting industry secrets sparks high competition and patent wars. The legalization of cannabis (and hemp) has spiraled down many interesting... The post Ethical Questions Posed by Cannabis Proprietary Protections appeared first on L.A. Cannabis News .
Érthető is, hiszen a koronavírus alaposan felkavarta a fesztiválgazdaságot.
Nagyon szépen emelkednek az amerikai tőzsdeindexek, a jó tengerentúli nyitás az európai tőzsdéket is magával ragadta. A BUX is hozta az európai átlagot, három fontos részvényünk is drágult. A forint szolidan gyengülget, a nemesfémek esése megállt, az olajpiac pedig örül a jó készletadatoknak. ...
Még több cikk