17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
18°
Hétfő
22°
2024.04.12. péntek, Gyula

Munkaügy

Hatalmas beruházásokat jelentettek be az elmúlt időszakban a magyar járműiparban.
Tíz vonzó foglalkozást mutatunk, ami valamit nagyon beindít a női fejekben, szívekben és ott a combok között.
Ingyenesen letölthető verses gyerekkönyvet készített az NNG a digitális kor szakmáiról, melynek elkészítésében a vállalat munkatársai mellett közreműködött Varró Dániel, kortárs költő és Baranyai (b) András, illusztrátor. A gyerekkönyv célja, hogy a szülők és a gyerekek szórakoztató, ...
Gyermekkorban sokan álmodoznak róla, később mégis kevesen merik bevállalni....
A Magyar Honvédség kommunikációs referensétől kaptunk egy részletes kimutatást, mennyi pénzt kereshetnek azok az álláskeresők, akik katonának állnak. Érdemes az összegekhez hozzászámolni a cafeteriát is, ami legénységi katonáknál ingyenes szállást is jelent.
Külföldön kirúgják, aki borítékot fogad el....
El sem hiszed, miből él a 30 éves Ági odakint....
Az 5 órás szabály tette naggyá a világ vezető üzletembereit
Sokat tanulhattok tőlük! Bill Gates, Mark Zuckerberg és Elon Musk is így lett sikeres. menshealth.hu
Az is kiderült, milyen főnök a Beatrice frontembere....
Aki tehetős, annak nem kell semmit sem bizonygatnia. Jöjjön néhány átlagosnak tűnő mondat, az átlagos emberek szájából, amiket sosem mondana egy gazdag ember! Lehet, hogy pont ezért tart ott, ahol?
El sem hiszed, miből él a 30 éves Ági odakint....
Észak-Amerikához hasonlóan Magyarországon is egyre népszerűbbek a jellemzően néhány hónapos, intenzív és gyakorlatorientált képzés keretében szoftverfejlesztő szakmát adó tanfolyamok, az úgynevezett coding bootcampek. Ezek egy része nemcsak a programozó képzést, de végzett hallgatói ...
A munkaerő-kölcsönzés már nem csak a fővárosban érhető el, a vidéki nagyvárosokban is számos iroda nyílt ilyen céllal. Míg korábban kuriózumnak számítottak ezek a szolgáltatások, ma már minden cég számára elérhetőek, hogy megkönnyítsék a vállalatok életét.
Pszichopaták a munkahelyen - 10 szakma, ahol igazán elemükben vannak - Ezeken a területeken különösen jól érzik magukat.
A köztisztviselői illetményalap 2008 óta nem változott, az illetményalap 38.650 forint. A köztisztviselők fizetése attól függ, hogy végzettségük alapján melyik besorolási osztályba tartoznak. Ennek függvényében jár számukra a köztisztviselői illetményalap, és más kiegészítő juttatások. ...
Ősszel kiderül, hogy Klausmann Viktor mellé szegődik-e a szerencse és annyi szavazó, hogy politikai fordulat legyen Gyöngyösön, ahol jelenleg baloldali polgármester van.
1959 áprilisában született férfi vagyok. Férfiaknál van-e védett kor?
Még több cikk