7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2020.11.29. , Taksony

Munkaügy

A szállítás, raktározás, a feldolgozóipar, a vendéglátás és a közigazgatás területén csökkent leginkább a foglalkozatottak száma.
A 20-64 éves korcsoportban 75,6 százalékos volt a foglalkoztatási ráta a KSH adatai szerint.
A hivatalos adatok szerint az egészségügyi dolgozók 2,6 százaléka kapta el a koronavírust.
A 23 éves játékos 2 év alatt összesen 180 millió forintot fog keresni.
Az őszi-téli időszak beköszöntével sokan érzik úgy, hogy kevesebb energiájuk és kedvük van bármit is csinálni, főleg dolgozni. Az emberek 92 százaléka átélt már évszakhoz köthető hangulatingadozást, ezek nagy része enyhe tünetekkel jár, de 20 százalékuknál súlyosabbak a panaszok, 2-4 ...
„Üzleti vezetők vagyunk, akik történetesen a HR-ben dolgoznak” - írta Enrique Rubio, a top 100 HR influencerek egyike. Martin Gyöngyvér programindító gondolatai minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, ...
"Bármilyen negatív megkülönböztetés elfogadhatatlan" - írja a kamara közleménye.
Kunhalmi Ágnes a katás vállalkozókar érintő "büntető adóról" is beszélt sajtótájékoztatóján.
A főváros által utalt pluszpénzt több mint 2500 dolgozó kapja meg.
Az UNICEF Magyarország és az Indotek Group februárban publikált, első közös kutatása rávilágított arra, hogy a társadalom hajlamos a gyermekes nőkkel szemben kettős elvárást támasztani.
G. Zsolt hamis álláshirdetéseket adott fel álnéven, és az így megszerzett képeket rendszerezve tárolta számítógépén.
Minden rendszer, legyen az az egyén vagy egy céges szervezet, addig nem fog látványos változást bevinni a működésébe, amíg nincs rajta szenvedésnyomás. Amint ez bekövetkezik, az nemcsak nehézségeket jelent, hanem egyben új perspektívákat is nyit.
Két új City SPAR szupermarketet nyitott a fővárosban a kiskereskedelmi áruházlánc. Ezeken kívül, a napokban egy-egy megújult áruházat vehettek birtokba a vásárlók Budapesten, Dunakeszin, Petőházán és Székesfehérváron is. A fejlesztések The post Csaknem 3 milliárd forintos beruházás a ...
Közel 300 százalékkal nőtt a kibertámadások száma a koronavírus-járvány alatt - hangzott el az EY digitális piacvédelemmel foglalkozó online rendezvényén. A hazai cégek alkalmazottaik megfelelő képzésével a kockázatok mintegy 80 százalékát kizárhatják.
Online duplázott az Euronics
Jelentős, 20 százalék feletti bővüléssel zárta a 2020-as Black Friday-t az Euronics a tavalyi évhez viszonyítva. Az online rendelések száma duplázódott, az összesített novemberi vásárlásszám 70 százalékkal emelkedett az előző The post Online duplázott az Euronics first appeared on Trade magazin .
Még több cikk