21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
22°
Vasárnap
17°
2019.08.22. csütörtök, Menyhért

Ingatlan

Szakértők által becsült mértékben nőtt a használtlakás-értékesítések száma az Egyesült Államokban júliusban, amihez jelentősen hozzájárult a jelzáloghitelek kamatának a csökkenése. Az amerikai ingatlanforgalmazók szövetsége (NAR) szerdán azt közölte, hogy havi összehasonlításban 2,5 ...
Nem csak az ár miatt: a parkosított a környezet, a közelben elérhető szolgáltatások és a jó  tömegközlekedés is vonzó lehet.
A panel megfizethetőbb, így gyorsabban eladható.
A globális éghajlatváltozás hatással van az általános egészségi állapotra, a megbetegedési és halálozási viszonyokra. Az éghajlati sérülékenység azonban az egyes The post Térképen a klímaváltozásnak legkitettebb magyar régiók – Az agrártársadalom a legsérülékenyebb appeared first on Ingatlanhírek .
A piacon egyre szélesebb körben elérhető lakásbiztosítási konstrukciók változatos és kedvező ajánlatokkal kecsegtetik a fogyasztókat, a részletes feltételrendszer azonban olykor The post Lakásbiztosítási buktatók: mit mond az apróbetűs rész? appeared first on Ingatlanhírek .
A klímaváltozásnak egyre több, látható jele van, ám szerencsére vannak ma már olyan projektek, amelyek a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt The post Ökoház: környezet- és egészségkímélő otthon appeared first on Ingatlanhírek .
A KSH adatai alapján 2019 első félévében 6472 új lakást adtak át, melyek között saját célra épített családi házak és The post Hatalmas csúszásban az épülő lakások: van, aki már három éve várja az átadást appeared first on Ingatlanhírek .
Több mint 36 ezer hektárral csökkent a termőterület nagysága Magyarországon egy év alatt. A látványos visszaesés oka, hogy egyre kevesebb The post Súlyos számok láttak napvilágot: mi lesz így a magyarok mindennapi kenyerével? appeared first on Ingatlanhírek .
Ismét használható a sós-jódos forrású pesterzsébeti strandfürdő.
Újragondolták és -tervezték az 1946-os Vespa robogót.
Kiállták az idő próbáját a Telenor Ház környezettudatos megoldásai.
Ötmillió dollárért árulják az absztrak házat
Eladó a négy hasáb A " Ötmillió dollárért árulják az absztrak házat " cikket a MiFérfiak.hu juttatta el hozzád -
A tűzijáték megtekintésére legjobb helyszíneket jelentő rakpartokon magas árat kell fizetni a lakásokért. A Belgrád rakparton például az eladó lakások The post Innen nézi a tűzijátékot a magyar elit: semmi sem drága nekik appeared first on Ingatlanhírek .
Még több cikk