8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Ingatlan

Az építőipari termelés volumene októberben 20,5 százalékkal emelkedett éves szinten, ezzel az eredménnyel Magyarország a visegrádi országok (V4) sorában az első helyen áll - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) ...
Ötödével nőtt az építőipar teljesítménye októberben
Októberben 20,5 százalékkal nőtt az építőipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, ami július óta a legnagyobb ütem. Szeptemberhez mérten az építőipar szezonálisan és munkanaphatással kiigazított termelése 3,2 százalékkal nőtt. The post Ötödével nőtt az építőipar teljesítménye ...
Egyre nagyobb összegű lakáshitelt vesznek fel a magyarok, ezzel együtt pedig a futamidők is mind jobban elhúzódnak. Ennek azonban több The post Már 15-20 millió is kell, azaz mind nagyobb és hosszabb lakáshitelt veszünk fel – íme a káros mellékhatások! appeared first on Ingatlanhírek .
Nem okoz többet gondot a szőnyeg tisztítása ezekkel az egyszerű házi praktikákkal. The post Patyolattiszta lesz a szőnyeg ezzel az egyszerű házi praktikával: 4 megoldás minden koszra appeared first on Ingatlanhírek .
Bővíti magyarországi csomagelosztó kapacitását a DPD Hungária Kft.
Több mint egymilliárd ember dohányzik a világon - mit tehetünk az ártalmak csökkentéséért?
A Construction & Investment Journal Legjobb lakóingatlan fejlesztés és Grand Prix elismerését kapta meg.
A macaronok Picassójától tanult cukrász új üzletét a Delta Light Metronome lámpái világítják be.
Befalazták, hogy a nácik ne tudják lerombolni, de most újra megelevenedik az Art Nouveau.
Egy év alatt több, mint háromszázzal lett több.
A fehér konyhát nagyon sokan szeretik, annak ellenére, hogy vannak, akik szerint unalmas, egy jól megválasztott munkalappal azonban be lehet The post 6 munkalap, ami csodásan mutat egy fehér konyhában appeared first on Ingatlanhírek .
Jövő év január elsejétől, Robert Kubinsky lesz a HB Reavis új magyarországi ügyvezető igazgatója. Jan Hübner jelenlegi ügyvezető a megbízása The post HB Reavis Hungary: új vezető érkezik! appeared first on Ingatlanhírek .
Milliárdokat várnak az ősparkban lévő hotelért. The post Eladja balatonkenesei szállodáját a Telekom appeared first on Ingatlanhírek .
Még több cikk