7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2020.10.29. csütörtök, Nárcisz

Ingatlan

Megugrottak a hazai kereskedelmi-ingatlan piac kockázatai, túlfűtött az irodai és hotel szegmens, csak a raktárak nyertek. További boltbezárások lehetnek és a plázák gyorsabb alkalmazkodásra kényszerülnek – összegezte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az ágazat első félévét a most kiadott jelentésében.
Egy új felmérés szerint a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, de az 50-65 év közötti korcsoport is menne belföldi The post A magyarok járványban sem maradnak nyugton appeared first on Ingatlanhírek .
Ez év októberétől Simon Orsolya tölti be a ConvergenCE marketing és pr vezetői pozícióját. A szakember feladata az ingatlanbefektető és The post Új marketing és pr vezető a ConvergenCE-nél appeared first on Ingatlanhírek .
Konganak az ürességtől a budapesti hotelek, míg vidéken úgy-ahogy tartják magukat. Az eladástól korábban mereven elzárkózó tulajdonosok egy része már tárgyalna, de a vevőjelöltek kivárnak: további értékvesztésre számítva csak pár hónap múlva, jóval olcsóbban akarnak vásárolni.
Vedres György épülete bontás előtt áll, helyén lakóház épül, földszintjén áruházzal
19 százalékkal kevesebb tranzakciót regisztráltak a budapesti lakáspiacon a tavalyi évben.
Among retailers, high-end brands typically have the greatest risk for protest damage and many are hunting for alternatives after some insurers excluded the coverage.
The Internal Revenue Code Section 1031 allows taxpayers to defer capital gains payment and recapture taxes on the sale of property by reinvesting the proceeds in another property equal to or of greater value. It has existed for 100 years, yet many are unfamiliar with the Section 1031, and others are unaware of how ...
Az alufólia minden háztartás elengedhetetlen része, de csak kevesen tudják, hogy mennyi időt, pénzt és energiát lehet vele spórolni. The post 8 szuper trükk alufóliával: növeli a fűtés teljesítményét, felgyorsítja a vasalást appeared first on Ingatlanhírek .
A XIII. kerület a legnépszerűbb, bár ott is kevesebb lakás fogyott.
Január elsejétől (3 gyerek esetén) akár 10 millió forintos támogatást is kaphatnak a gyermekvállalás előtt álló vagy már gyermeket nevelő The post Itt a tetőtér-beépítés csok-támogatása is! appeared first on Ingatlanhírek .
Még több cikk