20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Kedd
18°
2021.05.15. szombat, Zsófia

Ingatlan

Újabb elismerésben részesült a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem campusa.
By Ryan Strauser, Senior Vice President, Product Management for Black Creek Group read more
Felpörgette a járvány az agglomerációban lévő használt családi házak iránti érdeklődést. A legdrágább környékeket közel félmilliós négyzetméterárak jellemezték, de az olcsóbb helyeken is 5-10 százalékkal emelkedtek az árak tavalyhoz képest.
A home office legnagyobb kihívása talán – egy csendes és nyugodt hely megtalálásán kívül – maga a helyhiány. Hosszabb távon The post Home Office: Lehet, hogy amire szükséged van, az inkább egy cloffice? appeared first on Ingatlanhírek .
Keresettek a 200 milliónál drágább luxus családi házak is, de nehéz a vevői elvárásokat a kínálattal összeegyeztetni. Az árak 5-10 százalékot emelkedtek.
Aki manapság Óbuda északi felén, minőségi „hegyvidéki” házat keres, az biztosan hallotta az egyik legfelkapottabb nevet: ez pedig a Harsánylejtő. The post Elképesztő új ház Óbuda egyik legmenőbb domboldalán! appeared first on Ingatlanhírek .
Az építőipar nagy kihívására, a zöldebbé válásra válaszol a KÉSZ Csoport.
Az Uzsoki Utcai Kórház és a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikája számára.
Magas minőségű szolgáltatásokkal, új névvel és arculattal, ambiciózus fejlesztésekkel.
Egy építésziroda megkeresésére kezdtek bele a pusztulásra ítélt épület megmentésébe.
Keszthelyi Kristóffal (Lean Tech Mérnökiroda) és Ritter Ádámmal (Moratus) beszélgettünk.
A lakástulajdonosok és lakóközösségek mindennapjaira is kihatással lehet az az elsőre talán jelentéktelennek tűnő, a társasházi külön tulajdonban álló ingatlanokban The post Bonyolultabbá válhat a társasházi lakásfelújítás – itt is törvényt módosítanak appeared first on Ingatlanhírek .
Termőföldön is végezhető napenergia-termelés, ha az ehhez szükséges berendezések alatt továbbra is használható mezőgazdasági célra a terület, vagyis ez nem minősül a termőföld "más ... ...
Selling A Property With A Tenant In Place? Here Are Your Options
Every day, investors decide they’ve had enough owning investment homes. They’d rather liquidate the investment and either enjoy their retirement savings or invest elsewhere. Sometimes it’s about the market - they found a better market to invest their money, and sometimes it’s about the work involved in being a ...
Már 5 perc is elég arra, hogy megtudja, pontosan mennyi lakáshitelt és mekkora törlesztőrészlet fizetése mellett vehet fel a Gránit The post Lakáshitel ötperces előbírálattal a Gránit Banknál appeared first on Ingatlanhírek .
Még több cikk