23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
20°
Csütörtök
22°
2019.06.17. hétfõ, Laura

Ingatlan

Összeszedtünk néhány adatot, amelyek elég jól megmutatják, hogy lényegében „üzletszerzési jutalékot” szednek az állami tendereken rendszeresen arató cégek.
Reykjavík egyik szimbolikus épületébe egy magyar cég szállítja a nyílászárókat.
A díjat kétévente adják át és a magyar művészek nemzetközi szerepvállalását segíti.
A londoni várostervezési hivatal jóváhagyta a Foster + Partners iroda terveit a Tulipán nevű felhőkarcolóra. A 305 méter magas torony a döntéshozók szerint „London újabb ikonikus épülete lehet”.
Sokat elmond az építőipar idei szárnyalásáról, hogy az áprilisi, éves alapon mintegy negyvenszázalékos teljesítménybővülés már nem is számít kiugró eredménynek. A statisztikai hivatal jelentése szerint az ágazat mindenesetre az év első négy hónapjában csaknem 46 százalékkal növelte ...
Orbán Viktor hivatalában fogadta Paolo Barellit, az Európai Úszó Liga, a LEN olasz elnökét, akivel a 2020-as budapesti két vizes Európa-bajnokság előkészületeiről és további lehetséges magyarországi nagy versenyekről tárgyalt - közölte a LEN pénteki hírlevelében.
Még a térérzetre és a helyiségek szeparálására is gondolt a tokiói építész.
Az építőipar tartósan hozzájárul a gazdasági növekedéshez és növeli súlyát a bruttó hazai terméken (GDP) belül - állapították meg a legfrissebb adatokat kommentálva az MTI-nek nyilatkozó elemzők.
A visegrádi együttműködés keretében informális munkalátogatásra érkezett Budapestre Mateusz Morawiecki lengyel, Andrej Babis cseh és Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök, akik Orbán Viktor magyar kormányfővel aktuális uniós ügyekről egyeztették álláspontjukat.
Komoly, vicces, modern vagy rusztikus - válogatás a frankfurti ISH kiállítás legjobb fürdőszobáiból.
Hogyan hat egymásra a két, látszólag teljesen különálló terület?
Még több cikk