12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
Kedd
2021.02.27. szombat, Ákos, Bátor

Befektetés

Egy éves csúcsón az amerikai 10 éves államkötvény hozama
Az amerikai 10 éves államkötvény hozama az év eleji 1% alatti szintről csütörtökre egy éves csúcsra, 1,5%-ra emelkedett, ami igen nagy, 50% fölötti változás gyorsan,... The post Egy éves csúcsón az amerikai 10 éves államkötvény hozama appeared first on alapblog .
Az utóbbi hetek legizgalmasabb története a hozamemelkedés a világban – az amerikai 10 éves hozam idén 0,9%-ról 1,4%-ra emelkedett. Egyelőre nincs különösebb hatással a részvénypiacokra, bár a... The post Miért “baj” a hozamemelkedés? appeared first on alapblog .
The post Hétvégi cikkajánló appeared first on alapblog .
Paul Auster monumentális, 4321 c. regényében szerepel egy passzus egy New York-i magyar étteremről: “Az őszi szemeszter két hete tartott, amikor a szülei Newark-ból meglátogatták,... The post Nyamiváros appeared first on alapblog .
Vajon szabályozta már a NAV a kriptodevizákból származó nyereség adózását? Be kell ezt vallani itthon akkor is, ha például Revoluton keresztül vettem, és így a... The post Így kell adózz a bitcoinból származó nyereséged után appeared first on alapblog .
Az eurót 359,72 forinton jegyezték csütörtök reggel fél nyolckor.
Az AB-Inbev nem mindennapi megállapodást írt alá az őt hitelező bankokkal: a valaha volt legnagyobb összegben, 10 milliárd dollár értékben kapott meg egy olyan rulírozó... The post Az alkoholos cégek is lehetnek ESG sztárok appeared first on alapblog .
Földterületi botrányoktól hangos mostanában az osztrák és szlovák határnál lévő Bezenye, ahol előkészületben van egy egymilliárd eurós óriásberuházás. Egyelőre nem tudni, mi lesz a sorsa a lakóparknak kiszemelt területnek és az ipari parki telkeknek. A mostani vezetés bíróságon vádolja ...
Még több cikk