20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
20°
Hétfő
20°
2021.05.14. péntek, Bonifác

Befektetés

A Generali Alapkezelő két alapja is dobogós lett a Privátbankár.hu Klasszis-díjkiosztón: a Generali Triumph B sorozat a második a Legjobb Abszolút hozamú Származtatott Alap kategóriában, míg az Innováció Részvény Alap a harmadik a Legjobb Globális Részvény Alapok között. Az utóbbi alapot ...
Folytatódik a hullámvasút, Elon Musk legújabb megszólalása most vételi hullámot generált a dogecoinból.
A Generali Alapkezelő két alapja is dobogós lett a Privátbankár.hu Klasszis-díjkiosztón: a Generali Triumph B sorozat a második a Legjobb Abszolút hozamú Származtatott Alap kategóriában, míg az Innováció Részvény Alap a harmadik a Legjobb Globális Részvény Alapok között. Az utóbbi alapot ...
Az Ed Carpenter Racing által indított fekete alapon arany érmékkel díszített autó tele van bitcoin logókkal. A pilótája szerint azért, mert a bitcoin szponzorálta. Bitcoin kocsi indul az Indy 500-on | FinTechRadar .
Az eurót 356,84 forinton jegyezték péntek reggel nyolc óra körül.
Jól teljesítettek a tavalyi évben a pénztárak, a válság ellenére nőttek az önkéntes nyugdíj-, és egészségpénztári befizetések. A Pénztárszövetség sajtóeseményén arról beszéltek a szektor képviselői, hogy mintegy kétmillió hazai pénztári tag továbbra is fontosnak tartja az ...
Természeti katasztrófák, aggasztó társadalmi egyenlőtlenségek, megkérdőjelezhető vállalati transzparencia és végtelen vágy a tenni akarásért. Többek között ezek lehetnek azon fő – az elképesztő mértékű információáramlás... The post ESG Bumm – Kirobbanó formában Amerika appeared first on alapblog .
A világ legnagyobb kockázati tőkealapját tavaly a startup-lufi állatorvosi lovának tartották, ám idénre az egyik legjobban fialó cég lett - a szkeptikusok szerint elsősorban a szerencsének köszönhetően.
Vitalij Buterin kriptomilliárdos és az Ethereum alapítója hatalmas adat mém kriptovalutát ajándékozott oda különböző alapítványoknak. Ez még nem a sztori, a sztori itt kezdődik. Ajándékozás miatt zuhant be a mémvaluták árfolyam | FinTechRadar .
Három hónap sem telt el a bitcoin adózását tisztázó cikkünk megjelenése óta és máris (végre) változik az erre vonatkozó jogszabály. A február végén megjelent cikksorozatban... The post Változik a bitcoin adózása appeared first on alapblog .
A mostani időszak nem a kötvény-típusú befektetéseknek kedvez, a tőzsdéken pedig nagyobb volatilitásra kell felkészülni – csak az aktív befektetési stratégia működhet 2021-ben, de az is jó, ha találunk olyan befektetési alapot, ami leveszi a vállunkról a megfelelő beszállási pont ...
Csak az elsők számítanak 2021. április 28-án, 90 éves korában meghalt Michael Collins. Ő volt a leghíresebb holdutazás legkevésbé ismert tagja, az Apollo-11 űrhajósa, a... The post Meghalt Michael Collins appeared first on alapblog .
Kedd délelőtt 358 környékén mozog az euró–forint, de reggel már 359 közelébe is felszúrt.
Az euró 357,90 forinton forgott hét órakor.
Még több cikk