24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Befektetés

Mi lehetett a hétfői bitcoin-árrobbanás oka? Rézhiány van-e már, és meddig mehet a vörös fém árfolyama? Miért nem dobnak több rezet a piacra? Miért van a válság ellenére is csúcson az Ausztriában dolgozó magyarok száma? Ezekről beszélt lapunk munkatársa a trend FM reggeli adásában. (Hangfelvétellel.)
Pedig az összeg nagyjából ugyanazt a fejlettségi fokozatot, egy 20-30 fős csapat pénzügyi bázisát biztosítja hasonló időtávra. The post Magyarországon ötödébe kerül egy startupba fektetni, mint a Szilícium-völgyben first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
Egyelőre csak az Egyesült Királyságban, de bevezeti a megtakarítások után járó kamatot a Revolut a standard - azaz nem fizetős - ügyfelek számára is. Kamatozni fognak a revolutos betétek | FinTechRadar .
Milyenek a tőzsdei kilátások 2021-ben? Így 2021 közepéről nézve ez egy meglehetősen rövid időtáv, amire nagyon nehéz megbízhatóan előre jelezni és nem is szívesen bocsátkozunk... The post Olvasóink kérdezték, válaszolunk – Tőzsde appeared first on alapblog .
Újabb kriptodeviza-társaságok mennek a hagyományos tőzsdékre, köztük egy bányászcég is. Korábban azonban már számos társa megtette ezt a lépést, így van bőven kínálat hasonló részvényekből. De a konkurencia a szektorban erős, egyes részvények jól teljesítettek még a bitcoinhoz képest is, mások messze alulmúlták azt.
A technológiai fejlődés és a fenntarthatóság előtérbe helyezése alapjaiban írja át azt, amit általában a mezőgazdaságról gondolunk. The post Egyetlen TikTok videó is fejre tudja állítani az élelmiszerellátást first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
A technológiai fejlődés és a fenntarthatóság előtérbe helyezése alapjaiban írja át azt, amit általában a mezőgazdaságról gondolunk. The post Egyetlen TikTok videó is fejre tudja állítani az élelmiszerellátást first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
Nem mindenki van meggyőződve a Tesla üzleti modelljének fenntarthatóságáról. Ha nem következik be jelentős fordulat a vállalkozás fő tevékenységének profitabilitása tekintetében, akkor kérdéses, hogy meddig... The post Hamarosan jelent a Tesla! Érkezhet meglepetés? appeared first on alapblog .
The post Hétvégi cikkajánló appeared first on alapblog .
Befektetési banki és tőkepiaci területéről érkezik új partner a PortfoLion Capital Partnershez: a korábban a TritonLife-nál, az UniCreditnél és a CAIB-nél is vezető pozíciókban dolgozó Gidófalvy Elemér az idei évtől az érett fázisú befektetések és felvásárlások területén segíti a cég ...
Majdnem kicsúszott a határidőből a Lucid és a Churchill összeolvadása, mert nem tudták elérni a kisbefektetőket. Nem ez az utolsó ilyen sztori, szokjuk meg. A robinhoodos befektetők nem csak áldást jelentenek | FinTechRadar .
Még több cikk