6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2020.11.30. hétfõ, András, Andor

Gazdaság

Huszonötödik alkalommal hirdette meg országos adventi pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet, amely 1353-as adományvonalára várja a felajánlott támogatásokat.
Dr. Anthony Fauci, the nation's top infectious disease expert, said schools haven't been the major driver of community spread of the coronavirus.
Experts say the paid leave measure covered around half the US workforce. But it may expire during a perilous stretch of the pandemic.
A legfrissebb adatok szerint jelentősen csökkent az új koronavírus-fertőzések és a Covid-19 betegség okozta halálozások száma Nagy-Britanniában.
Milánó és Torinó belvárosát vásárlók tömege lepte el, miután Lombardia és Piemont tartományban enyhítették a korlátozásokat, és vasárnap megnyitották az The post Ahogy feloldották a korlátozásokat, megrohamozták a boltokat az olaszok appeared first on Ingatlanhírek .
Black Friday online sales hit a new record this year amid the coronavirus pandemic as in-store shopping dropped by 52% from last year.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 48. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Az osztrák cég ezzel megszerzi az Aegon biztosítási üzletágát Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban.
Az osztrák cég ezzel megszerzi az Aegon biztosítási üzletágát Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban.
Többféle eszközzel lehetne enyhíteni a hazai lakhatási válságon. Például azzal, hogy az állam az állampapír piac felé tolja a lakásbefektetőket. Vagy csak a hosszú távú lakáskiadás céljára lehetne befektetni ilyen ingatlanba. Vagy lehetne emelni is a befektetési vásárlók tranzakciós ...
Milánó és Torinó belvárosát vásárlók tömege lepte el, miután Lombardia és Piemont tartományban enyhítették a korlátozásokat, és vasárnap megnyitották az üzleteket.
Jelen rendezvényünk célja, hogy e fenti, környezetünket érintő területeken a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki ...
Szombaton és vasárnap a szürkemarhák, hétfőn pedig a racka juhok indulnak el a pusztából téli otthonukba.
Even world leaders who have previously allied with Trump — including UK's Boris Johnson and Israel's Benjamin Netanyahu — have congratulated Biden.
Szombaton és vasárnap a szürkemarhák, hétfőn pedig a racka juhok indulnak el a pusztából téli otthonukba.
Szombaton és vasárnap a szürkemarhák, hétfőn pedig a racka juhok indulnak el a pusztából téli otthonukba.
Mindenki tudta, hogy egyszer majd megjelenik egy pandemikus vírus rengeteg életet követelve és nagy nehézségeket okozva. De ki gondolta volna egy éve, hogy a SARS-CoV-2 sajátos túlélési stratégiája miatt szinte kifordítja a világot és az életünket a sarkaiból?! Egy ekkora változás pedig hatalmas ...
Pontosan 125 évvel ezelőtt alapította a Nobel-díjat a svéd kémikus és feltaláló, Alfred Nobel. 1895. november 27-én kelt végrendeletében rendelkezett úgy, hogy vagyonának kamataiból évről évre részesedjenek a tudomány kiválóságai. Az összeg jelenleg kilencmillió svéd korona, azaz ...
New York City schools went entirely remote on November 18 when the city said its positivity rate passed 3%, the previous threshold for school closure.
Public health experts have warned that travel during the holiday season may worsen the current surge in coronavirus cases.
Még több cikk