8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Gazdaság

Az Eurostat adatai szerint Magyarország a középmezőnyben található.
A budai éttermek nagy részében késik az az elengedhetetlen szemléletváltás, ami Pesten már sikeresen végbement - 12 étterem azonban egyesületbe tömörülve változtatna a helyzeten. Egy cikksorozat keretében megnézzük, hol tart most a budai gasztroforradalom - belekóstolunk a Kés-Villa-Buda mozgalomba.
A magyar gazdaság 2019-re Európa leggyorsabban növekvő gazdasága lett.
Adócsökkentést és az adminisztrációs teher mérséklését is bejelentett a pénzügyminiszter.
Indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon, korrigálva az előző napi pozitív zárást. The post Tőzsde – Veszteséges kezdés New Yorkban appeared first on AzÜzlet .
Indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon, korrigálva az előző napi pozitív zárást. New Yorkban a DJIA-30 index 0,03 százalék, az SP-500 index 0,10 százalék, a Nasdaq Composite index pedig 0,05 százalék veszteséggel kezdte a pénteki kereskedést. Az indexek ...
A második negyedévhez hasonlóan a harmadik negyedévben is 0,7 százalékkal nőtt a 19 legnagyobb gazdaságú országot és az Európai Uniót tömörítő G20-csoport együttes hazai összterméke (GDP).
A brit parlamenti választáson a skótok elsöprő többsége kinyilvánította, hogy az Európai Unióban akar maradni - mondta péntek délután Nicola Sturgeon skót miniszterelnök.
A Országos Dohányboltellátó Kft. többszörösét produkálta a szegedi székhelyű energiaóriásnak. A dobogó harmadik helyén pedig a makói Contitech áll. The post Egy vásárhelyi cég Csongrád megyében a legerősebb! appeared first on Vásárhely24 .
Csehország 12 amerikai harci helikoptert vásárolt, a tranzakció ára 14,6 milliárd korona (182,5 milliárd forint) - jelentette Washingtonból a CTK hírügynökség pénteken.
Az elemzők szerint új trend jelent meg a fém piacán az USA-ban.
A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint októberben 20,5 százalékkal nőtt az építőipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, ami július óta a legnagyobb ütem.
Az FTC a harmadik helyen végzett a csoportjában a spanyol Espanyol és a bolgár Ludogorec mögött az Európa-ligában.
Alapvetően a gyümölcsök és a sertések drágulása miatt három hónap lassulás után októberben ismét gyorsult a mezőgazdasági felvásárlási árak emelkedése. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján pénteken megjelent adatok szerint a szeptemberi 2,0 százalékos csökkenés után októberben ...
Nagy István agrárminiszter elmondta, a család házához pénteken reggel négy köbméternyi, fölfűrészelt, fölhasított kemény kőris tűzifát szállítottak Hódmezővásárhelyről a helyi erdészek.
Még több cikk