15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
10°
2021.02.24. szerda, Mátyás

Gazdaság

"I got the sense they speak often and maintain the same personal friendship and relationship now that they have for four years," said Rep. Jim Banks.
Az olajvállalatok a közvélemény szemében ritkán szoktak a fenntarthatóság szinonimái lenni, ennek tükrében kifejezetten ambiciózus cél, hogy 2050-re a vállalat karbonsemleges legyen. A társaság a következő tíz évre szóló stratégiájában 30 százalékos emissziócsökkentést fog végrehajtani.
Egy felelősségteljes, de pénzügyileg nem kellőképpen kiművelt generáció képe rajzolódik ki az Aegon kutatásának magyar adataiból a biztosító szerint. Az Aegon 16 országban végzett felmérésében a megkérdezett magyar 20-29 éves fiatal felnőttek két legfontosabb célnak az életben a családot ...
Jelenleg 126 praxisközösség működik, 600 körüli praxissal ...
Több állatkertnek már a takarmányok beszerzése is gondot jelent, a szövetségük támogatási programja mögé beállt két minisztérium is.
A vártnál jóval több új családi házat adtak el az Egyesült Államokban januárban, ami a történelmi mélypontra süllyedt jelzáloghitel-kamatok mellett a használt lakások piacán kialakult szűkös kínálatra vezethető vissza. Az amerikai kereskedelmi minisztérium szerdán közölt jelentése szerint ...
Hawaii, Michigan, and New York are struggling the most. Their employment levels at the end of 2020 were over 10% lower than in February 2020.
Kedden több mint 3500 új igazolt fertőzöttet mutattak ki a laboratóriumi PCR-vizsgálatok, ami január eleje óta a legmagasabb napi esetszám - derült ki a szlovák egészségügyi minisztérium honlapján szerdán megjelent hivatalos kimutatásból.
Egyre több földgázt, és egyre kevesebb szenet használ majd a világ.
Az amerikai kormány és a törvényhozás csak kapkodja a fejét, miután rossz vége lett egy mikrobefektetők körében mémként terjedt részvényvásárlási láznak. Akadt, aki napok alatt vagyonokra tett szert, más az utolsó fillérjeit is elbukta. És kiderült, hogy a rendszer erre az egészre nincs felkészülve.
Pénzügyek a koronavírus-válság alatt és után.
Az adósok kevesebb mint 1 százaléka élt tavaly az EOS által önként biztosított moratóriummal – tájékoztatta a kintlévőség-kezelő vállalat az MTI-t szerdán. A társaság éves jelentését ismertető közleményben kiemelték: amennyiben egy adós 2020-ban a járványra hivatkozott, legfeljebb 6 ...
Fontos közleményben összegezte a tudnivalókat a Pénzügyminisztérium.
Új csúcsot érhet el a termés, a korábbinál több juthat exportra is.
A Ráday utcai Jedermann kitette az ajtajára, mennyi az annyi. Kihúzzák azért valahogy, de ebben a törzsvendégeik segítenek.
Tragikus hír érkezett: váratlanul ehunyt Tonk Emil, a széles körben ismert és elismert marketingszakember. Nyugodj békében, Emil! Részvétünk a családnak.  The post Elhunyt Tonk Emil appeared first on Márkamonitor .
Fontos ügyintézési határidő jár le. Mutatjuk a tudnivalókat!
Az olajipari cég vezetője abból az alkalomból ismertette a hosszú távú célokat, hogy az igazgatóság elfogadta a 2016-os vállalati stratégia frissítését.
Az adóelőleg felezéséhez szükséges nyilatkozatot február 25-ig kell benyújtani a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.
Még több cikk