24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
29°
2019.07.16. kedd, Valter

Gazdaság

Európa legnagyobb, 222,09 karátos gyémántjára Arhangelszk megye mezenszki járásában, a Grib-lelőhelyen találtak rá - közölte az AGD Diamonds vállalat. The post Óriásgyémánt – Európa legnagyobbját találták meg appeared first on AzÜzlet .
A fogyasztói árak átlagosan 3,4 százalékkal voltak magasabbak júniusban az egy évvel korábbinál, májushoz viszonyítva az árak átlagosan 0,2 százalékkal csökkentek - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Plusz öt euróért már 5G járhat Németországban
Korlátozott keretek között ugyan, de elindítja kereskedelmi célú 5G mobil szolgáltatását Németországban a Vodafone. A szolgáltatás díja a meglévő szerződésben foglalt díj felett még öt euró. The post Plusz öt euróért már 5G járhat Németországban appeared first on AzÜzlet .
5G RailNext, a consortium led by Cisco which includes Soluis and Ampletime of London, Strathclyde University and Glasgow Council, has won a competition to see how 5G can best provide infotainment services across the Seoul Metro system (pictured). The project will deliver Augmented Reality (AR) and Mixed Reality (MR) ...
Világszerte a vezérigazgatók 79 százaléka aggódik amiatt, hogy a munkavállalók alapvető készségeinek hiánya veszélyezteti vállalatuk jövőbeli növekedését - állapította meg a PwC kutatása
A Facebook Libra nevű kriptopénze veszélyt jelentene az egész euróra, ezen keresztül pedig Németország szuverenitására, legalábbis egy belső, kiszivárgott pénzügyminisztériumi dokumentum állítása szerint.
Az ötezer lélekszám alatti önkormányzatok pályázhatnak.
Money has begun flowing out of Hungarian investment funds in June at an astounding rate, with HUF 179 billion leaving the sector, even though fund managers have achieved very nice returns so far this...
A Mol közösségi autómegosztó szolgáltatása 50 új elektromos autóval bővül, július közepétől elérhetőek a korábbiaknál is kisebb, így könnyen leparkolható kocsik. A Mol keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a közösségi autómegosztó flottája 20 Smart EQ fortwo és 30 forfour ...
A mentőszolgálat főigazgatója szerint ilyen mértékű fejlesztés az mentőszolgálat életében még nem volt.
A támogatásra az ötezer lélekszám alatti önkormányzatok pályázhatnak.
Radikális fordulatra van szükség tíz éven belül a brit a mezőgazdaságban ahhoz, hogy fenntartható alapokra lehessen helyezni az ágazatot.
Ezúttal literenként 7 forinttal.
Tuzson Bence kiemelte, a most elkészült KISS emeletes motorvonat mutatja azt is, hogy a Dunakeszi Járműjavítónak megvan a képessége bármilyen vasúti jármű gyártására.
Az első körben lehívott 11 darab KISS motorvonat 2020 februárjától állhat forgalomba.
Az idén májusban 678 millió euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, 285 millió euróval több, mint az előző év májusában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése alapján.
Még több cikk