22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
26°
Kedd
27°
2018.07.21. szombat, Dániel

Gazdaság

A 2019-es költségvetés szavazásán megint kiderült, hogy "ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok és vállalkozások" - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szombaton Debrecenben, a közmédiának.
Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat - mondta Hegedűs Csaba, a Prodiák Iskolaszövetkezet operatív igazgatója az M1 aktuális csatornán szombaton.
2010-ben vállaltuk, hogy 10 év alatt 0,8 százalékkal leszorítjuk azoknak a részarányát, akik végzettség nélkül esnek ki az iskolákból, de sajnos a másik irányba indultunk meg, már 2,5 százalékot kéne ledolgozni, amire 3 évünk maradt....
A betongyártással foglalkozó szekszárdi V & Periko Kft. 460 millió forintos beruházással bővíti kapacitását, a fejlesztésnek köszönhetően 10-15 százalékkal nőhet a cég árbevétele – közölte Vass Péter ügyvezető igazgató az MTI-vel.
A nyaralások alatti balesetek kezelésére kevesen szánnak pénzt.
Negyvenhét évig a Bábolna Bio végezte a fővárosban a patkányirtást, ám a legutóbbi közbeszerzési eljárást egy kisebb cégekből álló konzorcium nyerte el. A Bábolna a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult, amely azonban az eljárás lezárultáig engedélyezte a szerződéskötést az új ...
Továbbra is 1,8 százalékos hiánnyal tervezünk a jövő évi költségvetésben, a különböző elfogadott módosító indítványok körülbelül 30 milliárd forintot tettek hozzá az eddigi kiadásokhoz, de szerencsére volt olyan módosítás is, ami a bevételi oldaldalon “segített”, azaz továbbra is ...
Kedvezményes finanszírozást nyújt szeptembertől a Digitális jólét program (DJP) hitelprogramja a hazai kisvállalkozásoknak informatikai fejlesztési célokra.
Bár vizsgát nem kérnek, de az engedély kiváltása mindenki számára kötelező. Akit engedély nélküli horgászaton kapnak, durva bírságot kaphat.
Az Állami Számvevőszék figyelmeztet: a kórházak csak a megadott keretből gazdálkodhatnak, vagy lehúzhatják a rolót.
Irodaházból többfunkciós létesítménnyé vált a Buda Center. Az S IMMO által üzemeltetett épületben alakította ki új központját az Emineo, Magyarország első mozgásszervi magánkórháza, amely több mint 1300 négyzetméteren nyújt magas színvonalú járó- és fekvőbeteg-ellátást. A bérleti ...
Fejlesztik a hulladékgazdálkodást a Dél-Dunántúlon, a Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás idén mintegy 1,6 milliárd forintot fordít erre – tájékoztatta a szervezet az MTI-t.
Az elfogadott jövő évi költségvetés középpontjában Magyarország biztonságának megőrzése, a gazdasági
Az Egyesült Államok újabb 200 millió dollárt utal át Ukrajnának katonai támogatásra.
Az MSZP nevében Szanyi Tibor felszólította a kormányt, hogy álljon el az új lakások áfájának 27 százalékra emelésétől, és hosszú … The post MSZP: a kormány ne emelje az új lakások áfáját! appeared first on Városi Kurír .
Van meglepő is az elérhetőségi adatok között....
Megunták, hogy hónapokat kell várni a kocsira, amiből elvben végre elég készül. Elvben, mert az alapmodellt rendelők így is 2020-ig várhatnak a kocsijukra.
A Standard & Poor's pénzügyi szolgáltató csoport globális minősítésekért felelős részlege (S&P Global Ratings) Görögország devizában és helyi valutában fennálló hosszú lejáratú államadósságának "B...
Még több cikk