18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Gazdaság

Egy héttel elhalasztják az európai uniós tagországok vezetőinek e hétre tervezett csúcstalálkozóját, miután pozitív lett a koronavírustesztje az Európai Tanácsot vezető Charles Michel egyik munkatársának - jelentették be kedden Brüsszelben. A vezető karanténba került.
DETROIT, Sept. 22, 2020 /PRNewswire/ — El Planteo, a Spanish-language media outlet dedicated to delivering news on cannabis, hemp, CBD, psychedelics, gender issues, ecology,... The post New Spanish-Language Media Outlet El Planteo, Focuses On Cannabis, Plant Medicine, Finance, Culture appeared first on L.A. ...
A kormányfő a hétvégén jelentette be a moratórium meghosszabbítását, amely ugyan az OTP Bank részvényeinek nem tett jót, de sok család és vállalkozás számára jelenthet mentőövet. Már csak azért is, mert továbbra is vannak olyan szektorok, amelyeknél meglehetősen borúsak a kilátások. Erről ...
Törökország és Görögország kész tárgyalni a Földközi-tenger keleti medencéjében található energiahordozók kutatásának kérdéséről - közölte kedden az ankarai államfői hivatal, azt követően, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök Angela Merkel német kancellárral és Charles Michellel, az ...
A Csicsó Pig saját forrásból megépített, a növénytermesztéshez használt gépek karbantartására állomás az iparág legkorszerűbb létesítménye itthon.
The Metrc seed-to-sale software system was awarded the state contract for the market. They expect to launch it in February 2021. The post Oklahoma Announces Contract with Metrc appeared first on Cannabis Industry Journal .
Ignition: Transportation, a virtual event, features business leaders, technologists and innovators from such companies as Waymo, UPS, Arity, and GM.
Az árstabilitás fenntartása és a jövedelmek vásárlóértékének javítása a legfontosabb – mondta az MNB alelnöke.
Az uniós mezőgazdasági miniszterek a legfontosabb fennmaradó vitás kérdéseket vitatták meg szeptember 21-i ülésükön.
Az uniós mezőgazdasági miniszterek a legfontosabb fennmaradó vitás kérdéseket vitatták meg szeptember 21-i ülésükön.
Az uniós mezőgazdasági miniszterek a legfontosabb fennmaradó vitás kérdéseket vitatták meg szeptember 21-i ülésükön.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 5 pontból álló javaslatcsomagot adott a fővárosi önkormányzat számára.
The Vermont Senate voted to pass a bill that would legalize, regulate and tax cannabis sales. The Governor has not said if he will sign the bill into law. The post Vermont Senate Approves Cannabis Regulation Bill appeared first on Cannabis Industry Journal .
Indexemelkedéssel korrigálta kedden az előző napi nagy, három százalékot meghaladó veszteségét a főbb európai értékpapírpiacok többsége.
Jogsértőnek találta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Szallas.hu működési gyakorlatát, a szálláskereső ugyanis sürgető üzeneteivel pszichés nyomást gyakorolt a fogyasztókra, a versenyhatóság ezért összetett intézkedéscsomagra kötelezte a szolgáltatást működtető vállalkozást. A cég a ...
A nyugdíjemelésnél nagyobb lesz az MNB szerint az infláció jövőre, így már az év induláskor emelni kellene a kormánynak.
Az ország gazdasága 4 százalékkal eshet az idei évben.
Néhány éjszakai bulit megint törölni kellett, de a koncertek többsége bőven véget ér este 23 óráig. A szórakozóhelyek korábbi kezdésre próbálják rávenni a bulizókat, de így is jelentős veszteségek várhatók.
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 73,54 pontos, 0,23 százalékos emelkedéssel, 32 296,74 ponton zárt kedden.
Még több cikk