11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Péntek
10°
2020.11.24. kedd, Emma

Gazdaság

December eleje helyett csak a karácsony előtti napokban, december 20-tól kezdődhet Németországban a koronavírus-járvány második hulláma miatt elrendelt korlátozások fokozatos visszavonása a szövetségi kormány és a tartományi kormányok vezetőinek szerdai tárgyalására készült ...
Millions of people are taking to the skies this week, even though the CDC recommended against Thanksgiving travel.
A versenyfelügyeleti jóváhagyást követően a 4iG Nyrt. megvásárolja a DTSM Kft. 100 százalékos üzletrészét, az adásvételi szerződést a cégek tulajdonosai kedden írták alá - közölte a 4iG a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
The real estate industry has seen its ups and downs during the pandemic. However, with historically low interest rates and the demand for more square footage when it comes to residential homes, an increase in online ordering, and a decrease in needed office space, finding the right real estate investments during this ...
Mozogj az egészségedért! - tájékoztató kampányt indított az All You Can Move, miután a Humánpolitika.com Közhasznú Egyesülettel készített reprezentatív felmérése nyomán a munkavállalók a járvány elleni leghatékonyabb védekezésként hivatkoztak az aktív és sportos életmódra.
Robust demand and low borrowing costs "will remain important tailwinds" through the end of the year, Barclays economist Blerina Uruçi said.
Már több mint tízezer lakossági előfizető kérte az ingyenes internethozzáférést az arra jogosultak közül - közölték a szolgáltatók az MTI érdeklődésére.
Indexemelkedéssel zártak kedden az európai értékpapírpiacok. Az árfolyamok a koronavírus-ellenes oltóanyagtól remélt gazdasági talpra állásnak és a zökkenőmentes amerikai hatalomátadás kilátásának köszönhetően erősödtek kedden világszerte. Az FTSE EuroFirst 300 páneurópai index 0,87 ...
A nagy múltú vállalat vezérigazgatója szerint más légitársaságok is követni fogják a példájukat.
Ízelítő az ingyenes kiadvány friss számából.
Ingyenes házhozszállítás, hatalmas kedvezmények a receptköteles gyógyszerek árusítása mellé.
Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.
Voters overwhelmingly approved cannabis legalization in the election. But many say the state’s underwhelming equity provisions must be fixed to level the playing field.
Donald Trump bejelentése, hogy átadja az elnöki hatalmát, pozitívan hatott a piacra.
Még több cikk