17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Szerda
18°
2018.09.23. , Tekla

Gazdaság

Az orosz bankok devizatartaléka elegendő nagy ahhoz, hogy bármilyen lakossági devizaigényt kielégítsenek - közölte az orosz jegybank elnöke.
Magyarország versenyképességét is alapvetően meghatározza az innovációs képesség - mondta el Szigeti Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára vasárnap, a Tudományok Fővárosa elnevezésű rendezvényen a budapesti Akvárium Klubban.
Támogatást élvez a német kormányzat részéről az a terv, hogy egyesüljön az ország két vezető pénzintézete, a Deutsche Bank és a Commerzbank – közölte a Bloomberg jól értesült forrásokra hivatkozva.
Ezt egy volt teniszező és üzletember állítja.
Több mint 1800 panasz érkezett Aáry Tamás Lajos, oktatási jogok biztosának hivatalához tavaly, az elmúlt évekhez hasonlóan az ügyek többsége a köznevelés területéről futott be.
Allergiás reakciót okozott egy szendvics.
Itt a megoldás, ha nem akarsz vagyonokat hagyni a boltokban....
Ráadásul a beruházásokat is inkább a fejlettebb régiók szívják fel, nem pedig azok, akiknek a legtöbb szükségük lenne le.
Egyre több szó esik a klímaváltozás negatív hatásairól és az éghajlat megváltozásának veszteseiről, de az átlagos hőmérséklet, csapadék vagy széljárás megváltozásának nyertesei is vannak. Például a...
Sok milliárdba kerülne és bukdácsolna egy állami könyvterjesztő cég a telített piacon, mégis vannak ilyen tervek. Az új kánonépítéshez jó szerzők és marketing kellene – vélik a szakmában.
A napraforgó és a paradicsom jó évet zárt.
A Comcast elviheti Rupert Murdock orra elől a Sky-t.
A turizmusban is nagyon fontos lett a biztonság – mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.
A Comcast szombaton tétet emelt és bejelentette, hogy részvényenként 17,28 fontot fizetne a londoni tőzsdén jegyzett Sky részvényéért.
Kína lemondta a jövő hétre tervezett összes megbeszélést kereskedelmi ügyekben az Egyesült Államokkal.
Növekvő forgalomban csökkent a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 35 783,48 ponton zárt pénteken, 485,69 ponttal, 1,34 százalékkal alacsonyabban előző heti záróértékénél.
A rómaiak sok területen hasonlítottak a mai kor emberére. Szerettek szórakozni, fontosnak tartották a művelődést és nagy hangsúlyt fektettek a személyes higiéniára is. A fogaikra is ügyeltek.
Még több cikk