22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Csütörtök
19°
2019.09.23. hétfõ, Tekla

Utazás

A kínai Shanxi tartományból 21 tagú delegáció érkezett két napra Pécsre szeptember 23-án. The post Magas rangú kínai delegáció érkezett a pécsi egyetemre appeared first on pecsma.hu .
Újraéledő borvidékeink címmel indított tanulmányút-sorozatot a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelynek legutóbbi alkalmával a Neszmélyi borvidékre kalauzoltak el újságírókat.
Egy kellemes őszi séta a kultúra jegyében, most szombaton - az egyesület szervezésében a köztéri szobrok útvonalán haladva fedezhetjük fel az alkotásokat, művészek segítségével. The post Szobor-túrát szervez a Szeretem Vásárhelyt appeared first on Vásárhely24 .
160 ezer kliensüket kell most hazaszállítani.
Akár 10 százalékot meghaladó mértékben is nőhet idén a turisztikai szektor árbevétele, és ebben jelentős szerep jut a hazai kereslet növekedésének - áll a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan üzletágának MTI-hez eljuttatott elemzésében.
Csődbe ment hétfőn és azonnali hatállyal beszüntette tevékenységét a legrégibb brit utazási iroda, a Thomas Cook, amelynek több százezer utasa tartózkodik jelenleg is a világ különböző üdülőhelyein.
Akár 10 százalékot meghaladó mértékben is nőhet idén a turisztikai szektor árbevétele, és ebben jelentős szerep jut a hazai kereslet növekedésének.
Biztosan elmosolyodsz, ha megtudod, mi az indokuk!
Tudta, hogy az olívaolaj-kóstolás külön szakma? És azt, hogy egy olajfáról 2 liter olaj nyerhető? Érdekességek a bog
Egy vízzel körbeölelt, csodás reneszánsz várkastély és az Öreg-tó a vizek városában.
A régi Berliner sörtől a Trabantig minden megtalálható ezen a kiállításon.
aims to boost the flight's frequency from three to six times a week
Magyar példákon keresztül mutatják be a világ sörtípusait.
Szeptemberben ünnepli nyitásának ötödik évfordulóját az óbudai Esernyős, amelynek apropójából a közösségi tér számos rendezvényt és izgalmas felfedező túrákat is szervez.
Ez az első alkalom, hogy a magyar és a dél-koreai fővárost közvetlen, menetrend szerinti légi járat köti össze.
Exkluzív kastélytúra Sisivel, barlangászás, fürdőjárás - hogy csak néhányat említsünk a Turizmus Világnapja programjaiból.
A bejelentés után alig két hónappal már fel is szállt a LOT szöuli járata Budapestről.
Még több cikk