22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
22°
Szerda
20°
2018.08.19. , Huba

Utazás

De azért addig még ne lélegezzenek fel: az előttünk álló két és fél hétben még kétszer változik a nagykörúti villamosvonal forgalmi rendje
Nem csak szárazföldön járhatod be Magyarországot.
A magyar lovassport történetének legnagyobb beruházása valósult meg a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban - jelentette ki az agrárminiszter pénteken Szilvásváradon.
Halott kagylók láthatók mindenütt a Pécsi-tó partján, a szakemberek szerint 10 éve nagyobb volt a pusztulás.
Támadnak a sárgahajas medúzák, csütörtökön 120 fürdőzőt kellett elsősegélyben részesíteni.
Itt a Pénzcentrum 2018.08.18-i időjárásjelentése....
Több mint 70 fiókát nevel egy gondoskodó kacsamama
Amikor Brent Cizek természetfotós csónakázni indult a minnesotai Bemidji tóra, még nem sejtett, hogy milyen különleges élménnyel, illetve szenzációs fotókkal tér majd haza. A tónál rendszeresen költenek a récefélék családjába tartozó nagy bukók, ám a most megörökített családhoz foghatót ...
Sok külföldi próbált a Deák térről induló járattal Ferihegyre utazni, de akkora volt a zsúfoltság, hogy sokan fel sem tudtak szállni.
Hamarosan ismét a teljes vonalon járnak a nagykörúti villamosok, bár addig még kétszer változik a menetrend. Utána is lesznek még munkák, de a villamosforgalmat azok már nem zavarják.
Szeptember 3-ától ismét teljes vonalán járnak a nagykörúti villamosok, befejeződik az Oktogon és a József utca közötti, június 16-án kezdődött felújítás.
Még több cikk