29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Utazás

Újabb hely a fővárosban, ahol fürdőzhetünk a Dunában, ráadásul teljesen ingyen.
A világörökség részévé nyilvánította kedden az aranybányászatáról híres erdélyi Verespatakot és környékét az UNESCO Világörökség Bizottsága a kínai Fucsouban zajló tanácskozásán.
Astra Filmland néven 50 hektáros területen csúcstechnológiájú filmpark épül Mogyoródon egy több ütemben megvalósuló, mintegy 40 milliárd forintos beruházás részeként.
Több mint 100 km hosszan torlódott fel a kocsisor, aztán elszabadult a pokol…
If necessary, can send up to 2,000 soldiers to the .
A koronavírus okozta járvány és az ezzel összefüggő korlátozó intézkedések 2020 jelentős részében markáns visszaesést okoztak a magyarországi turizmus és vendéglátás szinte minden szegmensében, ennek hatására a szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás bruttó hozzáadott értéke az ...
Sokan nem szeretnek ablak mellett ülni a repülőn, pedig az a legjobb hely a gépen. Bebizonyítjuk.
A világörökség részévé nyilvánította kedden az aranybányászatáról híres erdélyi Verespatakot és környékét az UNESCO Világörökség Bizottsága a kínai Fucsouban zajló tanácskozásán – közölte a Mediafax hírügynökség. A világörökségi státusz azoknak kedvez, akik ellenzik az ...
Az Európai Bizottság arra szólította fel hétfőn a Google-t, hogy az uniós jogszabályoknak megfelelően tegye átláthatóvá keresőprogramja működési elvét a keresési találatok sorrendjének meghatározása terén.
Az Európai Bizottság arra szólította fel hétfőn a Google-t, hogy az uniós jogszabályoknak megfelelően tegye átláthatóvá keresőprogramja működési elvét a keresési találatok sorrendjének meghatározása terén.
⚠️Air traffic controllers plan to strike in Budapest⚠️
Néhány héten belül, augusztus 20-tól látogatható lesz a Budavári Palota elsőként rekonstruált, díszes történelmi belső tere.
Nem sztrájkolhatnak a magyar légiforgalmi irányítók a koronavírus-világjárvánnyal kapcsolatos vészhelyzet időszaka alatt, a Magyar Közlönyben éjjel megjelent kormányrendelet szerint.
Ismét megnyithat a Velencei-tónál az a négy strand, amelynek a működési engedélyét a víz minősége miatt a múlt héten felfüggesztették.   A Fejér Megyei Kormányhivatal hétfőn a honlapján azt írta, The post Újranyithat a vízminőség miatt bezárt négy velencei-tavi strand first appeared on Trade magazin .
A koronavírus okozta járvány és az ezzel összefüggő korlátozó intézkedések 2020 jelentős részében markáns visszaesést okoztak a magyarországi turizmus és vendéglátás szinte minden szegmensében, ennek hatására a szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás The post KSH: markáns visszaesés ...
Június 19-én Áder János magyar és Zuzana Čaputová szlovák köztársasági elnök adta át ünnepélyesen a Borsiban, a határ szlovák oldalán, Sátoraljaújhelytől mintegy 3 kilométerre álló Rákóczi-kastélyt.
Még több cikk