20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
17°
Péntek
17°
2023.10.03. kedd, Helga

Észak-Korea

Ha velünk követed az eseményeket, gyorsan megtudhatod, hogy nagyotmondó ország megint kamuzott-e vagy valóban egyre inkább félnünk kell az őrült törpediktátortól.

Az észak-koreai állami média adta hírül, hogy az ország sikeres kísérleti robbantást hajtott végre egy hidrogénbombával január 6-án. Ugyan nem sokkal korábban a dél-koreai és a kínai földtani intézet is arról számolt be, hogy emberi tevékenység, feltételezhetően robbanás okozott földrengést a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság északkeleti részén, ismerve az észak-koreai hazugság gépezetet, ez még közel sem biztos, hogy azt jelenti, valóban az, akkor, úgy és ott robbant, ahogy azt ők állítják.  

A tavasz és a nyár folyamán újabb rakétakísérletek zajlottak, váltakozó sikerrel, sőt, megjelentek olyan műholdfelvételek, amelyek alapján feltételezhető, gy Észak-Korea atombmbát tesztel(ne).

Szinte hetente jelennek meg új hírek Kim-Dzsongun legújabb lépéseiről, mi pedig minden alkalommal meglepődünk és egyre jobban aggódunk, hogy vajon mi jöhet még.

További részletek
Összes Népszerű
Észak-Korea
Reakciók
Észak-Korea
Reakciók
Észak-Korea
Reakciók
Észak-Korea
Reakciók
További anyagok
Ha szeretnéd beágyazni ezt a gyűjtést az oldaladra illusztrációként, akkor másold be ezt a kódot.
Szélesség

Magasság