13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
18°
Szerda
19°
2022.10.02. , Petra

Simone gasztroságai

Hobbimmá vált a főzés-sütés, nem mindig hétköznapi, sokszor kísérletezős, van, hogy hagyományos, de mindig szívvel lélekkel , elérhető alapanyagokból. De nem csak recepteket találtok itt (sokat tőlem, de olyanokat is, amik valamiért megfogtak), hanem gasztronómiával, főzéssel, konyhával, eszközökkel kapcsolatos híreket, cikkeket, anyagokat is. Ez vagyok én, illetve ezek az én gasztroságaim. :)

Már gyerekkoromban is szerettem a konyhában lábatlankodni, bár jó evő akkoriban nem voltam, mégis valami mindig az edénycsörömpölés irányába vonzott. Ma már anya és feleség vagyok, ahogy közületek sokan. Dolgozom - a civil életben mezőgazdasági mérnök vagyok, növényvédelemmel foglalkozom -, ápolom a családom hasát és lelkét, a kutyám - örök szerelem - és virágaim, ahogy közületek sokan. Olykor bosszús vagyok, sokszor boldog, ahogy közületek sokan. És imádok főzni, ahogy közületek sokan!  Mint dolgozó nő igyekszem minél gyorsabban - ismerős? -, egészséges alapanyagokból készülő ételeket készíteni és tálalni, belefér a glutén és laktózmentes étrend is. Főként a török konyhakultúra az ami lenyűgözött, sok inspirációt és tudást sikerült tanulnom tőlük az évek során, de megismertem több ország gasztronómiai kultúráját és kialakítottam a saját kis világomat a gasztronómia területén. 

Aztán egy furcsa ötlettől vezérelve ezt egy ideje meg is osztom másokkal, ahogy közületek már nem olyan sokan, és élvezem a hobbim, a főzést, ahogy közületek biztosan sokan.

Itt is találkozhattok velem: http://gasztrosagok.cafeblog.hu

További részletek
Összes Népszerű
Érdekes, tetszik
Receptek tőlem és másoktól
Érdekes, tetszik
Receptek tőlem és másoktól
Érdekes, tetszik
Receptek tőlem és másoktól
Érdekes, tetszik
Receptek tőlem és másoktól
További anyagok
Ha szeretnéd beágyazni ezt a gyűjtést az oldaladra illusztrációként, akkor másold be ezt a kódot.
Szélesség

Magasság