6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla

Így öltöznek ők

Mármint így öltöznek a hírességek. Híresek, sok pénzzel, akár divattanácsadókkal, fantasztikus ruhatárral. Mégis, nem csak akkor kapjuk fel a fejünket, ha megbabonáz minket a ruhájuk, hanem akkor is (vagy főleg akkor?), ha megbotránkoztat. Itt könnyen találhatsz mindkettőre példát, kövesd velünk a hírességek "divatját". Hogy mennyire megoszlanak a divatról a vélemények, az abból is kiderül, hogy ugyanazt a ruhát mennyire másként ítéli meg egyik és másik médium.

Gyakran ők határozzák meg, hogy mi lesz a divat. Gazdagok, sikeresek és szépek. Mindent tudunk róluk, magánéletük nem titok, mindig a középpontban vannak. Ez a sorsa azoknak a színészeknek, zenészeknek és modelleknek, akiket nem került el a (világ)hírnév. Ha szerelembe esnek, szakítanak, vagy éppen gyermeket vállalnak, mindig van érdeklődő, aki szívesen olvas, vagy hall erről. Van még valami, ami nem kerüli el a világ szemét: a ruházatuk. Ők abban a tudatban végzik el a reggeli öltözködést, hogy másnap a magazinok címoldalára kerülhetnek, mint követendő vagy éppen elrettentő példák.

Tekintsünk meg pár nagyon előnyösen és csinosan, illetve pár nem annyira előnyösen és nem annyira csinosan felöltözött hírességet!

További részletek
Összes Népszerű
Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
További anyagok
Ha szeretnéd beágyazni ezt a gyűjtést az oldaladra illusztrációként, akkor másold be ezt a kódot.
Szélesség

Magasság