14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson

Beadjam a bölcsődébe?

„Beadjátok bölcsibe?” Kisgyerekes szülők számára ismerős a kérdés. Általában nem csak mások teszik fel, hanem az anya és az apa is elgondolkozik, elbeszélget arról, hogy mi szolgálná gyerekük érdekét: ha menne, vagy maradna.

„Beadjátok bölcsibe?” Kisgyerekes szülők számára ismerős a kérdés. Általában nem csak mások teszik fel, hanem az anya és az apa is elgondolkozik, elbeszélget arról, hogy mi szolgálná gyerekük érdekét: ha menne, vagy maradna. Sokak szerint ha a kicsik korán közösségbe kerülnek, az hatalmas ugrást jelent a fejlődésükben, szociális és értelmi képességeik is nagyban javulnak. Mások szerint két-három éves korban mindennél előbbre való az a fajta érzelmi biztonság, amit az (esetek jelentős részében) anya mellett kap meg a gyerek.

Természetesen sokszor gyakorlati okok miatt lesz, vagy nem lesz bölcsődés a gyerek. Hiszen a családi kassza miatt nem mindegy, hogy az anya mikor megy vissza dolgozni. Más esetben pedig a szűkre szabott férőhelyek jelentik az akadályt a közösségbe adás előtt. De azért így is érdemes és érdekes végigolvasni mint mondanak szakember és szülők a bölcsődével kapcsolatban.

További részletek
Összes Népszerű
Az anya mellett a helye"
Kell neki a közösség
Az anya mellett a helye"
Kell neki a közösség
Az anya mellett a helye"
Kell neki a közösség
Az anya mellett a helye"
Kell neki a közösség
További anyagok
Ha szeretnéd beágyazni ezt a gyűjtést az oldaladra illusztrációként, akkor másold be ezt a kódot.
Szélesség

Magasság