8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia

Dárdai a Hertha edzője

Ha érdekel, hogyan szerepel a tehetséges magyar edző Németországban, akkor itt követheted a csapat eredményeit, de értesülhetsz a Dárdaival és a csapatával kapcsolatos egyéb hírekről is.

Miután Jos Luhukay vezetőedzőt 2015.02.05-én elbocsátotta a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) utolsó előtti helyén álló Hertha BSC, posztját a klub legendája, Dárdai Pál vette át, kezdetben ideiglenes megbízással. 

Dárdai ekkor még a magyar válogatott szövetségi kapitány is volt egyben, az itt elért eredményei is biztosan sokat nyomtak a latban. Igaz, a Magyar Labdarúgó szövetséget már Dárdai Pál szövetségi kapitányi kinevezése előtt (2014.10.11-én mutatkozott be ideiglenes kapitányként) tájékoztatták a német vezetők, előfordulhat, hogy az Európa-bajnoki selejtező sorozat vége előtt vezetőedzői szerepet kap a magyar szakember a Hertha felnőttcsapatánál. A felek ennek tudatában állapodtak meg Dárdai Pál magyarországi szerepvállalásáról, és rögzítették: az esetleges berlini kinevezés nem befolyásolja a szakember itthoni munkáját.

Aztán Dárdai döntött, és végül a német klub szakmai irányítását választotta, így most már a Hertha-val végzett munkájáért szurkolhatunk neki.

További részletek
Összes Népszerű
Meccsek, eredmények
Egyéb hírek
Meccsek, eredmények
Egyéb hírek
Meccsek, eredmények
Egyéb hírek
Meccsek, eredmények
Egyéb hírek
További anyagok
Ha szeretnéd beágyazni ezt a gyűjtést az oldaladra illusztrációként, akkor másold be ezt a kódot.
Szélesség

Magasság