26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert

Football Leaks

A Football Leaks tagjai már több szerződést is közzétettek, amikből sok, eddig titkos információ derült ki a szurkolók számára is. És hogy miért teszik? Azt mondják, ők így harcolnak a focit átszövő korrupció ellen. No, ez nem kis feladat! Itt követheted az újabb botrányokat.

A WikiLeaks után itt egy újabb titkosnak számító adatokat, szerződéseket szivárogtató oldal a Football Leaks. Na, ők most nagyon beindultak, és ahogy az a nevükből is sejthető, főleg labdarúgók szerződéseire tették rá a kezüket, amit mindenkivel szívesen megosztanak. 

Persze a szerződésekben szereplő adatok nem csak nekünk, hétköznapi halandóknak újdonságok, hanem a sztároknak is. Cristiano Ronaldo is megsértődött, mert kiderült, mégsem ő a legdrágább játékos az egész világon. A hírt, miszerint Gareth Bale-t nála is drágábban vette a Real Madrid, ez a csoport szivárogtatta ki, és nem ez az egyetlen szerződés, amire rátette a kezét a titokban működő szervezet. Hogy mennyire nem viccelnek az abból is sejthető, hogy naponta több szerződést is közzétesznek, így jó pár érdekes passzusra is fény derülhet.

További részletek
Összes Népszerű
Kiszivárgott
Balhé van
Kiszivárgott
Balhé van
Kiszivárgott
Balhé van
Kiszivárgott
Balhé van
További anyagok
Ha szeretnéd beágyazni ezt a gyűjtést az oldaladra illusztrációként, akkor másold be ezt a kódot.
Szélesség

Magasság