18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
25°
Hétfő
29°
2020.08.07. péntek, Ibolya

Tudomány

A Google Play Áruház leírásában szereplő számláló nem téved: több mint tízmilliárd esetben telepítettek egy androidos rendszerappot.
Az álhíreket leleplező Snopes szerint a bejrúti robbanásra is rárepültek azok a tartalomgyárosok, akik videós hazugságokat készítenek és terjesztenek a közösségi médiában.
Egy hónapnyi kitartó vadászat után amerikai szakembereknek végre közelebbről is sikerült megvizsgálniuk azt az új darázsfajt, amely néhány hónapja jelent meg az ország északi részén.
Az amerikai elnök aláírta a rendeletet, amely értelmében semmilyen ügyletet nem lehet majd bonyolítani a TikTokot készítő kínai céggel. A rendelkezés szeptember 20-án lép életbe.
Frissítette a hangfelvételekre vonatkozó beállításokat a Google, melyről e-mailes értesítőket küld ki a cég. Az ügy fontosabb, mint elsőre gondolná.
A település évtizedek óta küzd a vízhiánnyal és a talajvízszint folyamatos süllyedésével.
Egy közelmúltbeli tanulmány szerint 2040-re megháromszorozódhat a tengerekbe, óceánokba kerülő műanyagszennyezés mértéke. A kutatók szerint ugyanakkor lenne megoldás a problémára. ...
Egyetlen apró nyom, egy karikagyűrű segíthet egy több mint hetven évvel ezelőtti rejtély megoldásában.
A mélypontról sikerült elmozdulni, de a kormány olyan merész célokat tűzött ki, amelyek elérése még messze van.
A bél számos módon kommunikál az aggyal, és alapvető szerepet játszik a hangulat befolyásolásában, írja az Origo.
Sok fejtörést okozott számos paleontológusnak.
Egyre több jel, pontosabban fénykép utal arra, hogy nincs messze a Microsoft első összehajtható androidos eszközének, a Surface Duónak a premierje.
Egyben fényt derítettek végső nyughelyének rejtélyére is.
Péntektől fizetés nélkül lehet letölteni és indítani a Call of Duty: Modern Warfare többszereplős játékmódját. A különleges ajánlat a következő öt napra szól.
Befolyásolhatja az új koronavírus (SARS-CoV-2) okozta Covid-19 betegség lefolyását a más koronavírusok miatti korábbi nátha egy új kutatás szerint.
A tudósvilágban is használják a Microsoft táblázatkezelőjét, az Excelt, hiszen igen sokoldalú programról van szó. A gének esetében viszont kimondottan hátrányos a szoftver.
Az észak-írországi Naval-erőd alatt rejtőzött.
Csak a rá szerelt jeladó maradt meg belőle. Az adatok megdöbbentették a kutatókat.
Még több cikk