23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
27°
Vasárnap
26°
2020.08.13. csütörtök, Ipoly

Tech-Tudomány

A sziámi ikrek élete cseppet sem egyszerű és nyilvánvalóan az embereket érdekli, hogyan élhetik az összenőtt testvérek a mindennapjaikat; különösen igaz ez a szexuális életükre.
Az ölés bajnokai, akiknek még az emléke is rettegéssel tölti el a világot. Bemutatjuk a jelenkor hét legádázabb kéjgyilkosát, akinek semmi sem volt szent, és brutális tetteiktől még a legkeményebb zsaruk hátán is felállt a szőr.
Kis odafigyeléssel magunk is tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb információt raktározza el rólunk a közösségi oldal. Ehhez mutatunk most 4 beállítást, amiket elvégezve ön is nagyobb biztonságban tudhatja a személyére vonatkozó kényes adatokat.
TOP7 halálos ítélet, amit túléltek
Igencsak kevesen akadnak, akik a halálra ítélésüket követően is az élők sorában maradtak. A történelem során azonban akadt néhány olyan szerencsés, aki csodával határos módon túlélte a kivégzését.
A börtön mindig veszélyes hely, pontosan azért, mert tele van börtönlakókkal. Persze nem mindegy, hogy egy teniszpályával, kényelmes ágyakkal és rossz útra tévedt informatikusokkal teli épületbe kell költöznünk néhány évre, vagy a világ legelvetemültebb szörnyetegei vesznek körül a földi pokolban.…
Meglátogattuk Budapest első szexrobotbordélyát. Mennyibe kerül egy órára egy szexbaba, és elveszik-a prostituáltak munkáját?
Még több cikk