Játékok

Hatalmas sikernek örvend a Doom Eternal, lévén a tavalyi megjelenés óta már 450 millió dollárt zsebelt be az őrült démonhentelős produktum, ahogyan az kiderült egy egykori id Software-es fejlesztő közleményéből. David Saunders, az id Software korábbi termékmenedzsment-vezetője, aki 2017 és 2020 ...
A következő hónap végén érkezik Josef Fares és a Hazelight legújabb platformer kalandja, az It Takes Two, aminek nemrég fellőtték a minimális, valamint az ajánlott rendszerigényét is a játék hivatalos weboldalára.
Az Immortals után a Kena: Bridge of Spirits próbálja letaszítani a Zelda-sorozatot a trónról.
Epic Games vs. Apple: a Valve-nak adatot kell szolgáltatnia
Hiába nem akart Gabe Newell cége részt venni a két cég között zajló vitában (ami egyre több régióban megy, leszámítva az Egyesült Királyságot), egy bíró erre kötelezte a Valve-ot. A Law360 arról ír, hogy egy kaliforniai bíró, Thomas S. Hixson elrendelte, hogy a Steamet is futtató cég ...
Márciusi HBO GO premierek
Márciusban a legkülönbözőbb műfajú sorozatokkal és filmekkel vár titeket a streamingszolgáltató. Hamarosan debütál a Zack Snyder: Az Igazság Ligája.
Tom Holland leforgatta már a jeleneteit az ezer éve húzott-halasztott Uncharted-mozihoz, azonban nagyon úgy fest, hogy a fiatal színész nem túlzottan van megelégedve a színészi játékával, lévén a GQ-nak adott ://www.gq-magazine.co.uk/culture/article/tom-holland-cherry-interview# ezzel ka...
Itt a jó idő, indulhat a költözés a napsütötte Packmore Islandre! A Moving Out legújabb kiegészítőjében, a Movers in Paradise-ban az új pályák mellett új munkatársak is segítségünkre lesznek a dobozok cipelésében.
Mennyi lenne ma az áruk minden idők legdrágább konzolgépeinek?
Az Online Casinos által készített kutatás alapján, az infláció figyelembevételével készítettek rangsort a konzolgépek árcédulája alapján.
Egy másik játék bukása miatt kimarad a multi a Dragon Age 4-ből
Több ízben változott a fejlesztési szakaszban a koncepció, aztán egy korábbi EA játék bedőlése végérvényesen döntésre juttatta a kiadót.
A Riot Games lerántotta a leplet Astráról, avagy a Valorant legfrissebb választható karakteréről, aki míg külsőre nagyban hajaz Phoenixre, addig skilljeiben egy teljesen újfajta játékstílust hoz be, köszönhetően a kozmikus képességeiben. A képességei legfőképp az eldobható csillagai köré ...
Az 1.12-es frissítés teszt szervere utolsó fázisába ért
Ami természetesen azt jelenti, hogy jövőhéten már kipróbálhatjuk a buffolt prémium tankokat is.
A ResetEra fórumán tűnt fel egy szivárogtató, aki szerint két új Life is Strange is készül, ráadásul az egyik régi ismerősöket hoz vissza a történetbe.
LoL: Magyar Kihívók, akik a K&H MN3B mezőnyében felbukkanhatnak
A K&H MN3B-en a legjobb magyar Solo Queue játékosok neve garancia az izgalmas összecsapásokra.
Új videót kapott a PS5-re is megjelenő Crash Bandicoot 4: It's About Time.
Warzone: Ötletes megoldással veszik elejét a stim glitch problémának
A stim glitch egy újra és újra előbukkanó probléma, amire ezúttal talán sikerült megoldást találnia a fejlesztőcsapatnak.
Outriders demó-előzetes – Ha nincs Anthem, jó lesz ez is?
Az április elsején érkező Outriders nemrég kapott egy tartalmas demót, ami alapján érdemes lesz figyelni a People Can Fly alkotására.
Sokakat a mai napig összezavar az Arkane-es srácok új produkciója, a Deathloop, hiszen azontúl nem sokat tudni róla, hogy két orgyilkosról szól, akik egy időhurokban vadásznak egymásra - az új trailer azonban konkretizálja, miről is van szó. Minden egyes alkalommal, amikor újraindul a loop, a ...
A Milestone fejleszti a Mattel népszerű autóira alapozó versenyjátékot, a Hot Wheels Unleashed-et.
Két új Life is Strange szezon is érkezhet
Egy szivárogtató szerint két új Life is Strange is érkezhet, sőt, régi szereplők is visszatérhetnek...
A Deadpool 2-t is jegyző David Leitch-nek egyéb elfoglaltságai miatt fel kellett állnia a rendezői székből, de máris megvan az utódja.
LoL: Itt egy elképesztő Program Yuumi skin, ami simán bekerülhetne a játékba
Simán elmenne ez a rajongói hőskinézet egy hivatalos leaknek.
A VGC értesülései szerint majdnem egy óriási üzletet ://www.videogameschronicle.com/news/stadia-was-working-on-savage-planet-2-a-multiplayer-project-and-more/ nyélbe# a Google, lévén úgy tudják, hogy majdnem megszerezték Hideo Kojimát egy exkluzív szerződés keretein belül, aki egy epizodiku...
A Los Angeles Convention Center idén sem fog otthont adni az év legfontosabb videójátékos rendezvényének.
Kurt először szólalt fel a FIFA 21-es eltiltása óta, majd megvádolta az EA-t
Kurt Fenech az egyik legismertebb név a FIFA közösségen belül, még annak ellenére is, hogy az EA SPORTS eltiltotta a játéktól, ez pedig teljesen kizárta őt a FIFA 21-ből.
Azonban ezzel még nem ért végett a játék körüli bonyodalom, ugyanis a most újra felrakott verzió, nem a korábbi változat, amit levettek. A fejlesztők arra kérik a játékosokat, hogy ne vásárolják meg a The Sinking Cityt a Steamen.
A közösségi gyűjtés fenegyerekei számos sikerük után ismét közönségkedvencet alkottak, legújabb társasuk ráadásul valakinek maga az álom, míg másnak igazi rémálom.
A Riot lerántotta a leplet az új VALORANT ügynökről
Érkezik Astra, aki az univerzum erejével igázza le ellenfeleit.
Még több cikk