15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2018.12.12. szerda, Gabriella

Játékok

Miután a Konami rájött, hogy Kojima nélkül képtelenek normális Metal Gear-játékot készíteni, úgy döntöttek, hogy más irányba fordulnak, ezáltal az IDW Games társaságában bejelentettek egy társasjátékot. A szimplán Metal Gear Solid: The Board Game címre keresztelt alkotásról egyelőre nincs ...
Új kihívások és jutalmak várnak a rajongókra Akár csak az előző pálya debütálásakor, úgy most is kap egy jó pár exkluzív kozmetikai extrát és kihívást rejtő csomagot a népszerű battle royale játék.
Fortnite – Visszatérhet Thanos?
A Bosszúállók: Végtelen háború főgonosza, Thanos és kesztyűje limitált ideig már vendégeskedett a Fortnite-ban, de most talán visszatér.
Remélhetőleg senki nem gondolta, hogy újdonságok nélkül marad Lara Croft aktuális kalandja, ugyanis folytatódik a DLC-hadjárat, amit korábban megszellőztettek a fejlesztők, a soron következő frissítés a The Pillar nevet viseli. A The Forge kiegészítésben látott lávás megmérettetések után ...
Amy Hennig, az Uncharted-sorozat írója és kreatív direktora kapja a Game Developers Choice Awards életműdíját jövő márciusban. Így olyan nevekhez csatlakozik, mint Shigeru Miyamoto, John Carmack és Hideo Kojima.
A Rockstar szigorú titoktartási szokásairól is beszélt Gabriel Sloyer A fejlesztés néhány kulisszatitkáról is mesélt Gabriel Sloyer, aki fél évtizeden át járt be rendszeresen a Rockstar irodájába, hogy aztán neki köszönhetően keljen életre nagyszerűen Javier Escuella.
A LittleBigPlanet fejlesztőiként megismert Media Molecule pár héttel ezelőtt jelezte a rajongóknak, hogy még az idei évben elindítják legújabb alkotásuk, avagy a Dreams béta tesztjeit. Csakhogy az esztendőnek lassan vége, amit egy rajongó nemrégiben szóvá is tett nekik a Twitteren, de a fejlesztők ...
Több mint hétmilliárd dollárt hoztak a Disney filmjei idén, jóllehet még van hátra pár hét az évből. A mozitörténelem második legjobb eredménye ez - a csúcsot nem túl meglepő módon szintén a Disney tartja.
Jön az XPG INFAREX K10 klaviatúra és az M20 egér.
Az ember mindig örül, ha panaszai meghallgatásra találnak, és ezáltal megszépül a jövő; legalábbis látszólag. Számomra ez a felismerés mai játékunkkal történt meg, ami a Pro Fishing Simulator nevet viseli, ezzel nagyjából elmondva magáról mindent, ami fontos lehet a hétköznapi játékos ...
És a második DLC konzolos verziója is ekkor érkezik.
Megjelent Switchre az Everspace
PC, PS4 és X1 után újabb platformra érkezett meg az űrlövölde.
Amy Hennig elévülhetetlen érdemeit végre hivatalos keretek között is elismerik Zseniális játékai és kiemelkedő személyisége miatt, Amy Hennig veheti át az elismerést az idei GDC eseményén.
Amy Hennig elévülhetetlen érdemeit végre hivatalos keretek között is elismerik Zseniális játékai és kiemelkedő személyisége miatt idén Amy Hennig veheti át az elismerést olyan szakemberek után, mint John Carmack, Shigeru Miyamoto, vagy éppenséggel Hideo Kojima.
John Romero, a Doom egyik apukája a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján jelentette be, hogy szellemi örököst fejleszt az eredeti játékhoz. A Sigil lényegében egy Doom-mod lesz, és ingyenesen letölthetjük majd.
Hetedik újonnan rendelt anime sorozata mellett a stand up irányába is nyit a Netflix, valamint megérkezett a The Umbrella Academy előzetese.
Nem vagyok én apáca… de én leszek majd a cápa…!
Kalózos MMO-n dolgoznak az ARK: Survival Evolved fejlesztői.
A múlt hét végén megnyitotta kapuit az Epic Games Store, amely csábító ajánlattal várja a fejlesztőket, hiszen lényegesen kisebb jutalékot kér az eladások után. Exodusról nincs szó, de több stúdió is az Epicet választotta a Steam helyett.
A Pornhub lehozta 2018-as statisztikáját, és bizony a gyakorta használt keresőszavak között ott van az Overwatch és a Fortnite is.
Jovante M Williams és barátai rendszeresen összejárnak azért, hogy videojátékozzanak egy kicsit, és bár az esetek többségében ez egy csendes elfoglaltság, néha viszont akadnak hangoskodások. Ezt az érintett is elismerte, akihez valamelyik este két rendőrjárőr vonult ki azért, mert valamelyik ...
A Sledgehammer Games egyik alapítója új kihívások után néz Közel tíz év után döntött úgy Glen Schofield, a Sledgehammer Games egyik alapítója, hogy távozik a kiadótól, amelyben már igen fontos pozíciót töltött be.
A Sledgehammer Games egyik alapítója új kihívások után néz Közel tíz év után döntött úgy Glen Schofield, a Sledgehammer Games egyik alapítója, hogy távozik a kiadótól, amelyben már igen fontos pozíciót töltött be.
A legújabb előzetes a különböző túlélési taktikákat és praktikákat mutatja be.
Arra kérik a Bethesdát, hogy egy bugot rakjanak vissza a programba A tegnapi, egyelőre csak PC-re elérhető patch egy rakás problémát orvosolt, köztük egy olyat, amelyet a jelek szerint nagyon szerettek a rajongók.
Még több cikk