9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
17°
Csütörtök
2020.11.23. hétfõ, Kelemen

Játékok

Egy Valve munkatárs önhatalmúlag büntetett meg egy Dota 2 játékost
Kétségtelen, hogy ebben a játékban a közösség egy része igen toxikusnak mondható, ebben az esetben viszont koránt sem erről volt szó, és elhamarkodott döntés született.
Mark Laidlaw, a Dragon Age-széria egykori kreatív direktora új stúdiót alapított Yellow Brick Games név alatt, amit a Ubisoft veterán fejlesztőivel hozott tető alá, nevezetesen Frederic St-Laurent B-vel, Jeff Skalski-vel, és Thomas Giroux-val. Kanadában alapították meg a kérdéses stúdiót, hogy ...
Zöld utat kapott a Naughty Dog játékából készülő széria.
A Dragon Age-trilógia rendezője új stúdiót alapított Yellow Brick Games néven, mely valósággal tömve van iparági veteránokkal.
J.R.R. Tolkien eddig ki nem adott írásaiból szemezget, és új részleteket árul el Középföldéről a The Nature of Middle-earth című kötet, amely jövő nyáron kerülhet a boltok polcaira.
Yakuza: az alkotó visszaemlékezései [VIDEO]
A sorozat producere lelőtte a Yakuza: Like A Dragonnal kapcsolatos pletykákat is, miközben a franchise a 15. évfordulójára készül. Az Archipel Caravan meginterjúvolta Toshihiro Nagoshit, aki amúgy a SEGA vezető kreatívosa is, továbbá a Yakuza-sorozatot készítő Ryu Ga Gotoku Studio vezetőjeként is ...
Így lehet kreatív egy ritmusjáték.
Akciófigyelő: Sárdagasztós játékot ad hamarosan ingyen az Epic Games
Egy remek off-road játékot csap minden felhasználójához ingyen az Epic Games csütörtökön.
Fitneszedzés és ritmusjáték egyben.
A Devil May Cry 5 tavaly márciusban jött, látott és belezett. A kicsit felemásra sikerült negyedik epizód után olyannyira fel tudták rázni a szériát, hogy sokan már-már azt kiabálták szerte a világban, ha nem is éri el a legendás első rész pulpitusát, de szorosan ott van a nyomában. Igen, ...
Zseniálisan elborult videóval hangolódnak a Karácsonyra a Vaják sorozat alkotói
A Vaják második évada sajnos még egy kicsit odébb van, de az ünnepeket így sem kell Geralt nélkül töltenünk, hála egy új videónak.
Noha a megnyitóját el kellett halasztani, a Super Nintendo World építkezése lényegében véget ért, erről árulkodnak legalábbis a minap felbukkant fotók. A Nintendo-fanatikusok számára a park maga lesz a mennyország.
Lassan minden PC-s disztribúción megtalálható lesz a Horizon: Zero Dawn, az egykori PS4-exkluzív alkotás ugyanis a Steamet követően nemsokára a Good Old Games, vagy röviden GOG kínálatában is felbukkanhat majd. A CD Projekthez tartozó digitális boltba várhatóan a Horizon Zero Dawn: Complete Edition ...
A Titanfall nemrég meglepetésszerűen feltűnt a Steam kínálatában, azonban a debütálást technikai problémák hada árnyékolta be.
175 000 Ft-os összdíjazással jön a COG E-sports Hearthstone versenye
Teljesen ingyenes a nevezés 2020 egyik utolsó magyar Hearthstone versenyére.
A WiLD hibátlan, az IAS alsó-ágról jutott a döntőbe az LG UltraGear R6S Warmup Kupán
Felsőágon a WiLD nagyot ment nagyot, de az alsó-ágról végigküzdötte magát egy csapat, amely mindenáron meg szeretné nyerni ezt a kupát, és a látottak alapján van is rá esélyük.
Pokémon őrület tombol Twitchen, egyesek szerint ez is csak szerencsejáték
Egyre több csatornán találkozhattok Pokémon booster pakkok nyitásával.
Dicséretes, hogy az Assassin's Creed: Valhalla mentéseit gyakorlatilag szabadon mozgathatjuk a platformok közt, úgy tűnik azonban, hogy ez a rendszer hajlamos alaposan kibabrálni az achievementekkel és trófeákkal.
Alaposan átalakulhat az NA mezőny - Egész csapatok tűnhetnek el
Veszélyben a New England Whalers, a Chaos és a Furia is.
Pontosan harmincöt évvel ezelőtt jelent meg a Microsoft operációs rendszerének legelső verziója, a Windows 1.0.
A decemberi nagy frissítés előtt is kapnak pár újdonságot a Marvel's Avengers játékosai. A legutóbbi frissítés bevezette a pingelési rendszert, amellyel célirányosan utasíthatjuk a gép által irányított csapattársainkat.
Még több cikk