15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
12°
Péntek
2019.10.22. kedd, Elõd

Játékok

Japánban egészen megszokott, mi több hétköznapi, hogy videojátékokról szóló reklámok mennek a televízióban, ami felénk gyakorlatilag elképzelhetetlen dolog, emiatt pedig kifejezetten nagy élmény ilyen promóciós videókat látni - még ha csak a Youtube-on is. Ebből a felindulásból mutatjuk meg ...
Nem csak mítosz az egy ütésre gyilkoló pecás jutalom Amióta frissült a játék, azóta pletykáltak róla, most azonban valaki videós bizonyítékot szerzett rá, hogy létezik, mi több, gyilkosabb bárminél.
December 19-én lesz a hazai mozipremier.
Évek óta csend honol Ken Levine, a BioShock alkotójának háza táján, ami nem azt jelenti, hogy emberünk ülne a babérjain, éppen ellenkezőleg: mint most kiderült, valami igazán különleges és izgalmas újdonságon dolgozik. Minderre a Take-Two Interactive legújabb álláshirdetéseiből derült fény, lévén a kiadón ://boar...
Hamarosan a Vampire: The Masquerade: Swansong és a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York is bővíti az univerzumot.
A frissítéssel együtt új fizetős DLC-k is érkeztek.
A mai napon mutatkozik be a Hitman 2 új speciális Escalation Contractja, ami ezúttal a közeledő Halloween jegyében készült, így nem csak a 47-es bújik lidérces jelmezbe, de a küldetés is eléggé ijesztő mókának ígérkezik.
Megérkezett a Star Wars: Skywalker kora tegnap beharangozott utolsó előzetese, ami a történetről még mindig csak foszlányokat árul el, cserébe viszont egészen hangulatos lett.
Félórányi Terminator: Resistance [VIDEO]
Ha elmondjuk, hogy ki a Terminator: Resistance fejlesztő, akkor már lendületből mondhatnánk, hogy „jaj, bárkit, csak őket ne!”… „A Terminator: Resistance egy egyjátékos FPS, amit a Teyon fejleszt. Egy eredeti történettel rendelkezik, ami az első két Terminator filmen alapul. Egy ...
A Sniper Elite 3 egyik művésze újjáalkotta a Doom 3 néhány helyszínét, hogy megmutassa, hogy nézne ki a játék, ha most jelenne meg.
Hamarosan debütál a titkosszolgálat előzménytörténetét feltáró spin-off epizód. Megérkezett a második magyar nyelvű előzetes.
A Satisfactory mögött álló Coffee Stain Studios munkatársa elmondta, miért jelent nagy segítséget az indie fejlesztőknek az Epic Store.
Habár a múlt héten több friss megjelenésünk is volt, a FIFA 20-at egy játék sem tudta megszorongatni a brit játékeladási toplistán. Sebaj, a Nintendónak azért így sincs oka panaszra!
Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy a Witcher 3 egy zseniális alkotás lett. Ezt nem csak a tesztelők mondják, hanem tulajdonképpen az összes mérhető dologban messze kiemelkedik: nonszensz mennyiségű díjat zsebelt be, gyönyörűek az eladási mutatók, de talán mind közül a legfontosabb, hogy a ...
Egy tízperces videóba sűrítette össze minden idők 100 legjobb játékát az IGN, melynek élmezőnyében Nintendo-uralom tapasztalható.
Az egyik legnagyobb kérdés az idei BlizzCon kapcsán, hogy vajon előkerül-e a Diablo várva-várt negyedik része. Biztosat persze még nem tudunk, de az talán jó előjel, hogy a sorozat új artbookját már a Diablo IV artworkjeivel (is) hirdetik.
Ha közelebb lenne április elseje, túlzás nélkül azt hinnénk, hogy a bolondját járatja velünk az Arc System Works csapata, akik bemutatták a BlazBlue: Cross Tag Battle soron következő új karakterét, aki a Blitztank nevet kapta a keresztségben. Nem véletlenül, hiszen a kérdéses tag valóban egy tank ...
Néhány hónapja úgy tűnt megtalálták a megfelelő ötödik játékost, most viszont közös megegyezés alapján Rep tartalék játékos lett, helyét pedig az MNEB arany után a profi pályafutását jegelő, és most visszatérő Lino veszi át.
A ParadoxCon alkalmával leplezték le a jövőre érkező stratégiai játékot.
J_Alexander az egyik legjobb Rogue játékos a világon, megmutatta ezúttal is, hogy "mitől döglik" az ellenfél.
Komoly terjeszkedésbe kezdtek a Saber Interactive munkatársai, akik a World War Z és az NBA Playgrounds miatt elég szép tőkére tettek szert ahhoz, hogy felvásároljanak egy másik stúdiót. A minap ugyanis bejelentették, hogy mostantól a Saber Interactive családjához tartozik a portugál Bigmoon ...
Még több cikk