20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2018.08.19. , Huba

Játékok

Folytatást kapott a 2014-es Bezárt elmék. De milyen folytatást?!
Far Cry 5 - Előzetest kapott a Dead Living Zombies
Hamarosan érkezik a harmadik DLC a Far Cry 5-höz, melynek címe Dead Living Zombies. Előzetest kaptunk hozzá. ZOMBIK!
Vészesen közeledik a Shadow of the Tomb Raider, így a Square Enix lassan napi menetrend szerint ontja magából a játék különböző videós anyagait. Ezúttal Lara különböző ellenségei mutatkoznak be.
A legújabb effektekkel követhetjük azt az átkozott vonatot Egy elszánt rajongó a legmodernebb effektekkel dobta fel a Rockstar klasszikusát, amelyről a videó és a képek alapján igen nehéz megállapítani, hogy lassan 15 esztendős lesz.
Játéktörténelmi pillanatot teremtett ebben a nagy nyári melegben a Sega, akik úgy döntöttek, hogy több mint egy évtizedes várakozás után PC-n is elindítják a Yakuza-sorozatot. Ennél jobb döntést nem is hozhattak volna.
A Spacelords néven újjászületett Raiders of the Broken Planet napokon belül startol, egészen konkrétan augusztus 23-án már nyúzhatjuk is a hamvaiból feltámasztott címet, melyhez most a fejlesztők igyekeznek hype-ot generálni. A MercurySteam publikált egy videót, melyben részletezik tíz ponton ...
A bányásztársaságok túlfőzik a halott sejteket A legnagyobb PC-s játékáruház előző héten is rengeteg játékot megjelentetett, de ezek közül csak egy maroknyi emelkedett ki - igaz, az egyik nagyon.
Paladins – Június óta játékosai 95%-t elvesztette a Realm Royale
Úgy tűnik, a Paladins mögött álló Hi-Rez csapatának nem jött be a battle royale, hiszen a Realm Royale játékosai 95%-t már elvesztette.
A női bunyósokon felül egy óriáspolipos pályát is láthatunk A hivatalos bemutató előtt kikerült a netre pár új kép a legendás bunyós játékból, amelyen többek között Hitomit és egy óriási polipos pályát is láthatunk.
Hivatalosan kedden veszi kezdetét a tizedik Gamescom, a nyitóünnepség pedig nem csak a jubileum miatt lesz különleges. A szervezők ugyanis több kiadóval együttműködve megerősítették, játékbejelentésekre is lehet majd számítani.
Shadow of the Tomb Raider – Ismerd meg az ellenséget!
A Shadow of the Tomb Raider legújabb trailere azt mutatja be, kikkel kerülünk majd szembe a játék során, és a lista bizony elég hosszú.
Az Until Dawn sokak szívébe belopta magát, és bár a Hidden Agenda eléggé célt tévesztett, a játékok mögött álló fejlesztőstúdió, a Supermassive Games nagyon úgy néz ki, hogy máris a következő projektjén ügyködik. Bár az Until Dawn jogai a Sony kezében vannak, az újonnan bejegyeztetett ...
Akár hatkamerás rendszer is kiépíthető a Netgear kamerájával.
Előre kiszivárgott szinte minden fontosabb paraméter.
Az idei év legnagyobb kasszasikerének azt a részét pixelesítették, melyben a jó fiúk a Titanon csapnak össze Thanosszal. Az eredmény olyan, mintha a kilencvenes években néznénk egy jófajta oldalra scrollozós beat'em up főellenségharcát. Ez tutira hónapokig nyelte volna az uzsipénzt.
A mai napon szép csendben, mondhatni titokban, mint később kiderült, véletlenül elindította a Valve a saját élő streaming szolgáltatását Steam.tv néven. Az oldal a délelőtt még elérhető volt, mostanra azonban már újból offline lett.
Úgy adja kifelé a játékról szóló videókat az Edios Montréal és a Square Enix párosa a Shadow of the Tomb Raiderből, ahogyan azt nem szégyellik, körülbelül lassan tényleg ott tartunk, hogy a stuff minden egyes eleméről külön bemutató készül. Ezúttal Lara ellenségeit szemlélhetjük meg az ...
A 2014-es Forza Horizon 2 életciklusa végéhez közeledik, lévén bejelentették, hogy hamarosan leveszik az online piactérről a játékot, ezzel ellehetetlenítve a játék és a DLC-k megvásárlását a jövőben. Természetesen aki rendelkezik, vagy még beszerzi a játékot szeptember 30-ra datált lelövés előtt#, az to...
Hosszú várakozás és néma csend előzte meg a Star Wars: Resistance első trailerét, ám nem kell tovább várni, mert megérkezett.
Nem a kontrollal szeretnék megújítani a szériát A Gamescomon játszható demót kapó játék egy képes segítséggel igyekszik majd eligazítani a próbálkozókat, így mi is megnézhetjük, pontosan hogyan is lehet majd kontrollálni a főhőst.
Még több cikk