9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Játékok

Egy új jelentés szerint a jövő év elején megjelenő WWE 2K22 végre egy olyan játékmódot is fog tartalmazni, amelyet a rajongók már évek óta kérnek - a kérdéses móka ugyanis a régebbi etapokban benne volt, de már jó ideje nem képzi a franchise részét. Bár a fejlesztő Visual Concepts és a 2K ...
A nyomtatottak mellett ráadásul eredeti alkatrészeket is felhasznált az eszközt elkészítő modder.
Szombaton 3, vasárnap 5 mérkőzést is élőben követhetünk figyelemmel.
Véres akcióból és békésebb kalandokból is jutott erre a hétre. Nézzük a legújabb játékokat!
Az F1 2021 idén nyáron kissé hiányos pályafelhozatallal került a boltokba, de az év végéig teljes lesz a versenykalendárium. Az októberi frissítésnek hála végre ellátogathatunk az olasz nagydíj helyszínére is.
Úgy tűnik, hogy a népszerűség nem csillapodik és nem csak játékmódokban, de külön játékként is elakarják készíteni a népszerű sorozatot.
Nem kifejezetten a legkényelmesebb módja az id Software klasszikusának újrajátszására, de mindenesetre érdekes kísérlet.
Sokféle speedrunról hallottunk már, de azért sikerült ezt is a következő szintre emelnie egy elszánt játékosnak a szemei eltakarásával.
Október 14-e óta az Epic Games Store felhasználói két ingyenes tartalmat húzhatnak be, mielőtt október 21-én eltávolítják azokat, sőt mi több, már azt is tudjuk, hogy mik kerülnek jövő héten sorra. Az első a ://www.epicgames.com/store/en-US/p/stubbs-the-zombie-in-rebel-without-a-pulse the Zombie in...
[Hétvégame] Ezzel játszik a PC Guru
Szerzőinknél a hétvége sem telhet játék nélkül, és páran most meg is osztják veletek, hogy mivel töltik a hétfő előtti csendet.
Alig pár napja jelent meg a Turtle Rock Studios alkotása, valaki máris rekordidő alatt a végére ért.
A horror rajongóknak kedvez a jövő heti ajándék.
Óriási meglepetésre felborultak az erőviszonyok az A csoportban, de nincs idő pihenni, ma már a B csoport küzdelmein izgulhattok.
Elvileg még idén elérkezik hozzánk is a Zombicide új generációja, addig viszont itt egy kis pótlás a zöld hordával, avagy az orkok élőholt hadával.
Tryndamere már nem csak a barbárok, de az egész középső ösvény királya lett. Lássuk hogyan hódította meg az Idézők Szurdokát!
A DC FanDome ma zajlik le, de akik már nagyon várják a Suicide Squad: Kill the Justice League-et, azoknak nem kell addig várniuk, hogy többet láthassanak a játékból, lévén jött egy kis ízelítő. A fejlesztők az elmúlt hetekben rendszeresen osztottak meg képeket a játékról, pénteken pedig egy ...
Egy darabka Sonic minden napra
A Numskull egy nem mindennapi karácsonyi kiegészítőt jelentett be kedvenc kék sündisznónk főszereplésével.
Az Activision alig néhány napja leplezte le a Call of Duty: Vanguard és Warzone új anti-cheat rendszerét, a hírek szerint az új csodavédelem máris kiszivárgott. Ezzel a csalások készítői komoly előnyre tehetnek szert.
Bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard zombi-módja.
A Blue Box Game Studios és az Abandoned esetében nem könnyű bárminemű pozitív marketinget alkalmazni (mert maguknak kereste a bajt a kis, elvileg holland stúdió).   A Hasan Kahraman vezette stúdió Twitter-fiókján olvashattuk, hogy a korábban beígért felvezető játék, a Prologue, tényleg ...
A Resident Evil 25. évfordulója alkalmából egy új oldalt is elindítottak, amin időszakosan jelennek majd meg az új leleplezések.
Tegnap a Genshin Impact fejlesztője, a miHoYo úgy döntött, hogy egy bizarr promóciót oszt meg Twitter-fiókján, amelynek középpontjában a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk állt volna. A játékban van egy "Ella Musk" nevű karakter, és a promócióhoz egy második Twitter-fiókot is létrehoztak, amelynek ...
Útszéli gazdálkodás, ahol az utazók jelentik a főfogást? A recept ismerős, de itt dekoratív hölgyek szolgálnak fel.
A Fntastic MMO-jában egy zombiapokalipszis közepébe csöppenünk, ahol nemcsak az élőhalottak, de a többi játékos is megnehezítheti az életünket. Egy kiadósabb gameplay kíséretében lelepleződött a megjelenés napja.
Teljesen új helyszínt kapunk a kiegészítőben, de arra is várnak finomságok, aki nem szeretne pénzt költeni a játékra.
A Nintendo egy kibővített szolgáltatást tervez indítani az eddig is működő Nintendo Switch Online mellé, amely többek között számos klasszikus játékhoz is hozzáférést ad. Most kiderült, milyen árazást álmodtak meg.
Játszani még felnőttéként is hasznos dolog, hiszen szórakoztató és érdekes módon fejleszthetjük a logikánkat, stratégiai készségünket, kreativitásunkat és képzelőerőnket a játékok segítségével. Emellett pedig egy jó társasjátékparty még kikapcsolódásnak sem utolsóprogram a ...
Még több cikk