22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
30°
Péntek
29°
2019.07.16. kedd, Valter

Játékok

Néhány csapatról már tudtunk, hogy szerződést kötött a PES-sel, de ez a megállapodás azt eredményezi, hogy hivatalosan csak a Konami játékában tűnhet fel a zebracsíkos együttes.
Bár egy korábbi Twitter-bejegyzés alapján sokan arra tippeltek, hogy a Borderlands 3 mai nagy leleplezése a cross-play lehetőség hivatalos bejelentése lesz, erre ma biztosan nem fog sor kerülni.
[Borzongás] Beware My Brethren - Brit gyilkosságok a vallás nevében
Egy naturalista brit alkotás a hetvenes évekből. Retro horror ajánló a Borzongás félbemaradt különszámából.
Veteran szerint nem csak az év, de minden idők legnagyobb cseréje történhet meg a héten.
Bár még mindig csak japán megjelenésről hallottunk a Bandai Namco legújabb játéka kapcsán, ugyanakkor bizakodóak vagyunk abban, hogy a Blue Protocol című MMO-alapú ARPG a mi régiónkban sem lesz hiánycikk a jövőben. Ezt a bizalmat erősítendő mutatjuk most be az alkotáshoz érkezett legújabb ...
Továbbra sem akar ötig számolni a The Sims-sorozattal a Maxis csapata, ami nem meglepő annak fényében, hogy milyen szuper ötleteik vannak még a játék tartalmának megtámogatására, merthogy folyamatosan érkeznek az újdonságok az alkotáshoz. Ezekről az újításokról beszéltek most a készítők egy ...
Vészesen közeledik a Gears 5 megjelenése, a The Coalition és a Microsoft pedig az elmúlt időszakot övező mély csend után alaposan rákapcsolt, így lassan naponta ontják magukból a látnivalókat. Most a kiképzőmód kapott előzetest.
Gameplay ízelítő érkezett a Fate of Atlantis záró felvonásából, a Judgment of Atlantisból.
Támogasd játékoddal a kedvenc OWL csapatod!
Viseld a skint, tweetelj serényen, és kedvenced átveheti az uralmat az Instagram felett!
Nagy leleplezésre készül a Gearbox a legendás sorozat legújabb részével kapcsolatban Néhány izgalmas részletet ma délután meg fognak osztani a régóta várt folytatással kapcsolatban, azonban arra is fény derült, hogy egy igazán várt lehetőség még nem lesz elérhető a startkor.
Folyamatosan jönnek a frissítések, viszont van néhány égető hiba, ami foglalkoztatja a játékosokat, és egészen idáig nem nagyon tudtuk mi a helyzet ezekkel.
Ha a Microsoft meg akarja menteni platformját, ahhoz szükség lesz visszahoznia néhány olyan legendát a színtérre, mint a Banjo-Kazooie, azonban hiába várták sokan már az idei E3-ra, egyelőre úgy tűnik, hogy nem sok esély van az egykori kaland folytatására. Pontosan ezt az elvet vallja Grant Kirkhope, ...
Legyen Tiéd a 20 darab Arcade Orb egyike!
Újabb nyereményjáték érkezik, ezúttal tőlünk és a GoodID jóvoltából!
Agresszív kolonizálás Tarsoly Ede, aki korábban egymagában alkotta az Elder Gamest, stratégiai játék helyett most akció-RPG-t készít.
A mai napon lezáródik a The Fate of Atlantis történetszála, ugyanis befutott az Assassin's Creed: Odyssey korábban megerősített utolsó letölthető bővítménye is, a Judgment of Atlantis. Ebben Poszeidón birodalmában látogatunk majd.
A fejlesztőcsapat hivatalos közleményt adott ki, melyben elmondják, hogy a közeljövőben nem várható a Devotion újbóli kiadása.
Bár minden tekintetben óriási bukás volt, mégis 2011 óta húzza már a piacon a Sony utolsó hordozható konzolja, mely főként a japán rajongóknak köszönhetően maradt életben, akik rengeteg szoftvert hajlandóak megvenni a kis masinához. A csökkenő eladások miatt azonban a platform egyre nagyobb ...
Mégis érkeznek idén Star Guardian kinézetek, valami más azonban nem lesz
Úgy néz ki zavar volt az erőben korábban, amikor azt mondták, idén nem lesz új Star Guardian kinézet.
Szabadítsátok fel a gigabyte-okat, mivel rengeteg szabad hely kell az új GRID játékhoz.
Az elmúlt negyedéveket jellemző folyamatos zsugorodást követően a legutóbbi hónapokban végre megállt a PC-piac zsugorodása. Az enyhe növekedés mögött elsősorban a vállalati Windows 10 migráció állhat.
Bitang erős lesz az Asus ROG Phone II
Az Asus kifejezetten játékosoknak szánt mobiltelefonjának második generációját a világon elsőként a Snapdragon 855 Plus hajtja majd.
Nem követel majd tőlünk paksi erőművet a GRID újragondolása - derült ki mindez a készítők által formálisan is bemutatott hivatalos gépigényből, mely végre pontos részletekkel szolgált a követelmények kapcsán. Mint kiderült, a GRID a minimumok tekintetében egy többéves konfigurációval is ...
A Universal Pictures Home Entertainment a Twitteren jelentette be, hogy a márciusban bemutatott új DOOM-film, a DOOM: Annihilation október 1-jén debütál, viszont a mozitermeket elkerüli, így egyből Blu-Rayre költözik a film.
Még több cikk