14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
14°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Tech-Tudomány

A lassan négyéves webkamera Pro verziója LED gyűrű nélkül próbál jó minőségű anyagot készíteni rossz fényviszonyok között.
A NASA azt szeretné, ha 2035-ben már szolgálatba állnának az utasokat szállító elektromos repülőgépek.
Úgy tűnik, hogy az üzlet véglegesítése közel sem lesz egyszerű.
Az El Shaddai: Ascension of the Metatron egy platformer-elemeket vad harcokkal keverő kaland, amely tíz évvel ezelőtt kizárólag konzolokra jelent meg. A játék alkotója szerint hamarosan PC-n is kézbe vehetjük.
Késik az 1.2-es Cyberpunk 2077 patch
Márciusra csúszik az újabb nagy javítócsomag érkezése.
Míg várunk egy teljes értékű Star Wars: Republic Commando remake-re (ami remélhetőleg előbb-utóbb most már tényleg bekövetkezik), addig két új platformra is kiadják az eredeti klasszikust, lévén bejelentették, jön PS4-re és Switch-re is a program. Ez lesz egyébként a legelső alkalom, hogy ...
Hardver: Hatalmas összegért felvárásolta a HP a HyperX-et
Tokkal-vonóval a HP alá került a népszerű gamer perifériagyártó cég, a HyperX.
Az amerikai cég oltóanyaga egydózisú és nem kell hűtve tárolni vagy szállítani.
Már itt is van a Days Gone hivatalos gépigénye
Akad itt egy érdekesség is: a leírás kifejezetten SSD-t ír elő.
A THQ Nordic nemrég közzétett egy Destroy All Humans! trailert, melyben elég erősen utalnak arra, hogy a második részt is felújítják.
Who would have thought that an anti-trust bureaucrat would get fussed about a company stopping its operations? The raison d’etre of antitrust law is to stop the illegal expansion of companies’ operations. Trying to stop companies giving up their business operations seems a crazy reversal of the anti-trust ...
Elkészülhet a Blue Beetle-mozifilm.
A kínai fejlesztés hazájában már a legnépszerűbb, hamarosan a kontinensen is felbukkan.
Egy frissítés után rosszindulatúvá vált egy korábban igen népszerű QR-kód-olvasó alkalmazás. Az appal összefüggésbe hozott vállalat világossá tette, nem őket kell okolni a problémáért.
Megérkezett a Two Point Hospital legújabb kiegészítőcsomagja. A Stitch in Time alaposan felforgatja az így is kellően habókos kórházi életet, hiszen az új időgépnek köszönhetően ellátogathatunk a múltba vagy a jövőbe.
Nagyon-nagyon komoly csúszás után ugyan, de mintegy 10 évvel az eredeti El Shaddai megjelenése után a készítők végre bejelentették, hogy nemsokára PC-re is leszállítják majd a konzolos körökben legendának tekintett alkotást. A Tokióban dolgozó Sawaki Takeyasu - aki olyan címeken dolgozott, mint a ...
Itt a PC-s Days Gone gépigénye!
Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de valamikor idén tavasszal jön majd a játék.
Előzetest kapott a Gyilkosság a mormon közösségben
A netflixes dokuszéria a világméretű egyházat megrázó gyilkosság nyomába ered. Feliratos előzetest kapott a Gyilkosság a mormon közösségben.
Az egyik legerősebb ASUS notebook a Ryzen 9 5900HX-et párosítja a GeForce RTX 3080-cal és egy 17”-es kijelzővel.
A new fossil discovery is central to primate ancestry and adds to our understanding of how life on land recovered after the Cretaceous-Paleogene extinction event 66 million years ago that wiped out all dinosaurs, except for birds.
Újabb State of Play-adással készül a Sony, ráadásul a hardveres vagy üzleti bejelentések helyett ezúttal csak és kizárólag az új játékokról lesz szó. A félórás összeállításban tíz hamarosan érkező címről lesz szó.
Még több cikk