7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2018.10.15. hétfõ, Teréz

Tech-Tudomány

A Square Enix csapata a hétvégén egy livestream részeként ismét megmutatta a rajongóknak a Dragon Quest Builders 2-t, ezáltal az élő közvetítés során hosszú perceken keresztül nézegethetjük mozgás közben a PS4-es változatot. A klasszikus JRPG-k élményét a Minecraft sajátosságaival ötvöző ...
Már csak egyet kell aludni a Huawei csúcskategóriás készülékének szokásos, őszi bemutatójáig. Az elmúlt hetekben rendszeresen kerültek elő újabb információk a Mate 20 Próról, most azonban egy jellemzően megbízható adatokat szállító forrásból szinte minden kiszivárgott.
Hangulatos előzetest kapott a Pokémon: Let's Go, Pikatchu és Eevee. A november közepén Nintendo Switchre érkező játék-páros minden eddiginél látványosabb környezetben vonultatja fel az első generációs zsebszörnyeket.
Finoman szólva sem nevezhető a Marvel vs Capcom Infinite megjelenést követő időszaka rózsásnak, ráadásul a fejlesztők azóta sem foglalkoztak túlzottan a játékkal, ami azért már alapjáraton eléggé ijesztő. Ezekhez már csak hab volt a tortán, hogy a stuff az EVO 2018 eseményen sem mutatkozott ...
A kék vagy arany ruha után egy újabb talány borzolja a kedélyeket.
Két új Black Hawk helikoptert kapott Horvátország az Egyesült Államoktól
Horvátország az Egyesült Államok kormányától térítésmentesen két Black Hawk UH 60 M típusú új helikoptert kapott, amelyeket a Zágrábhoz közeli Pleso repülőtéren mutattak be, és amelyek 2020 és 2021 között kerülnek majd a légierő kötelékébe – közölte a horvát védelmi minisztérium. ...
Ha valaha adtál kölcsön könyvet egy barátodnak vagy kértél fúrót a szomszédtól, akkor már részt vettél a közösségi gazdaságban vagy más néven sharing economy-ban.  A technika fejlődésével a közlekedésben, turizmusban, oktatásban, divatban és még számos más területen megjelent ez a ...
Sötét folyosók - van remény a YA filmek számára
Senkit ne riasszon el az Alkonyat írójának produceri jelenléte: a Sötét folyosók meglepően fogyasztható tinifilm lett. Persze vannak hibái, de kimondottan szórakoztató és félelmetes.
Az amerikai zsebnyomtató jobb képminőséget és új dizájnt is kapott.
A Dunában találták a legtöbb mikroműanyagot a vizsgált hazai folyók közül: köbméterenként 50 részecske úszkál csak ennek a folyónak a vizében. Most még nincs akkora baj, de idővel komolyan visszaüthet.
A Flash frissítései mögé bújnak a támadók, akik a kriptobányász kártevőket igyekeznek elterjeszteni.
Néhány szerencsésebb játékos a háttérben már belecsaphatott az Overkill's The Walking Dead zárt bétájának felfedezésébe, de amennyiben neked se volt szerencséd, aggodalomra semmi ok, közvetetten ugyanis most lehetőséged nyílik megismerkedni a zombis őrülettel. A Gamespot munkatársai ugyanis az ...
Nem tudni, pontosan hány címzett kaphatta meg az Egyesült Államok ausztrál nagykövetségének levelét, de a baki azonnal elterjedt a neten.
Mint azt tudjuk már egy ideje, a PlayStation 5 szépen lassan formálódik a Sony kezei között, így várható volt, hogy hamarosan jönnek az első álláshirdetések, melyek a konzolcsalád következő iterációjával kapcsolatosak. Egészen konkrétan a LinkedIn-en tűnt fel a szóban forgó ajánlat, melyben egy munkatársat...
Jónéhány új screenshottal jelentkezik a Dragon Quest Builders második része. Ismerjük meg Occulm Islandet, az egykoron virágzó bányavárosnak helyt adó szigetet. A tárnák mélyén sok kincs és kaland vár majd ránk!
Lágyszöveteivel együtt őrzött meg egy csaknem százmillió évvel ezelőtt élt csigát egy mianmari borostyánkő - számolt be legfrissebb eredményeiről egy paleontológusokból álló nemzetközi kutatócsoport.
Szép summát érhet az eredeti Múmia film plakátja
Akár egymillió dollárért is elkelhet a Sothebys vasárnap kezdődő árverésén A múmia című, 1932-ben bemutatott film ritka plakátja - közölte az árverési ház. A múmia poszterének online licitálása 950 ezer dollárról kezdődött vasárnap és október 31-ig tart.
Hétszáz színész mondott fel félmilliónyi sornyi szöveget a Red Dead Redemption 2 fejlesztése alatt, és ez csak kettő a játék döbbenetes számaiból.
Még több cikk