22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
22°
Szombat
23°
2019.08.21. szerda, Sámuel

Tech-Tudomány

Planet Zoo - jövő hónapban indul a bétateszt
A Frontier legújabb menedzsment-játéka, a Panet Zoo megjelenése november elején esedékes, de előtte még lesz egy kéthetes bétateszt is.
Az orosz luxuscég nem vesztegette az időt, már a bemutató előtt árul módosított iPhone 11 mobilokat.
Több kategóriában is győztest hirdettek, de még nem mindegyikben.
Megfeneklettek a Sony és a Disney tárgyalásai.
Thanks to Strategy Analytics for this one – the varying revenue percentages  of the top 4 mobile telecom generations: This story continues at Top Ten (less 6) Mobile Telecom Generations Or just read more coverage at Electronics Weekly
Egy tizenhét éves indiai nő egész életén át egy deformálódott halott magzatot hordott a hasüregében, az orvosok megállapították, hogy a ... The post Tizenhét évig hordta a hasában halott ikertestvérét egy indiai nő appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Perui régészek 3800 éves kőbe vésett faliképekre bukkantak a perui fővárostól, Limától mintegy 150 kilométerre északra folyó régészeti feltárásokon.      A ... The post Perui régészek 3800 éves kőbe vésett faliképekre bukkantak appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Ismét megmutatta magát az Empire of Sin.
A Warner Bros. megerősítette, hogy zöld utat kapott a Mátrix 4, a szereplőgárdából pedig Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatér.
[GC 2019] Nyílt alfatesztet kap a Call of Duty: Modern Warfare új módja [VIDEO]
A Gamescomot megünnepli az Activision Blizzard és az Infinity Ward is Call of Duty-t  – de csak egy platform jár jól. „Nem kell őszig, a Call of Duty: Modern Warfare megjelenéséig várnod, hogy kipróbálhasd az új, intenzív Gunfight módot. A PlayStation 4-es felhasználók egy ingyenes alfában részt ...
Az orvosi szakirodalomban kevesebb mint 200 ilyen esetet jegyeztek fel, 15 éves kor fölött pedig csak 7-et.
Final Fantasy VIII Remastered: megjelenési datum és gameplay video [VIDEO]
A Squre Enix videojáték, a Final Fantasy VIII remastered verziója megnyerő grafikai ráncfelvarráson ment keresztül. Úgy tűnik, nem kell már sokat várni, hogy Rinoa és Squall kalandjait élvezhessük. A Square Enix videojáték, a Final Fantasy VIII felújított verziója megjelenési dátumot kapott és a ...
Most már tényleg csak napok kérdése a Remedy újdonságának, a Controlnak a debütálása, így mondhatni menetrendszerűen berobogott még az utolsó kedvcsinálóként szolgáló launch trailer. Természetesen az elképesztően fura és zavarbaejtő atmoszféra most is szignifikánsan jelen van (de ezt szinte ...
A PlayStation Store idő előtt lelőtte a bejelentést, így a Sega gyorsan meglépte, hogy hivatalosan is lerántotta a leplet a Yakuza Remastered Collectiont, ami a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 epizódokat fogja tartalmazni.
Egy felhasználó nemrég észrevette, hogy a CS:GO átlag játékosszáma az elmúlt 30 nap alatt a játék minden korábbi rekordját megdöntötte.
Új előzetest kapott a Rambo V
Sylvester Stallone egyelőre nem tervez nyugdíjba vonulni. Egy hónappal a hazai premier előtt új előzetest kapott Az utolsó vér alcímre hallgató opusz.
A Ray Stantz-ot alakító színész szerepel a friss videóban.
A jövő évet az Underwater fogja nyitni.
Kölnben vált hivatalossá, hogy az Oddworld: Soulstorm és a Magic: The Gathering Arena PC-s változatai Epic Games Store-exkluzívok lesznek. Az Oddworld esetében a sorozat alkotója egy nyílt levélben árulta el, mi is állt a döntés hátterében.
Vezető nélküli, ötödik generációs (5G) technológiával működő autókat állítottak szolgálatba Kelet-Kínában az internetes rendelések gördülékenyebb kézbesítésére.
A legújabb One Punch Man előzetes többek között a játék egyik újdonságát, a Hero Arrival-rendszert mutatja be, aminek az a lényege, hogy ha kellően ügyesen álljuk a sarat, akkor időben fut be a felmentősereg.
Újra megmutatta magát a Darksiders Genesis.
A Gamescomon nem csak bemutatkozott, de ki is próbálható a Need for Speed-sorozat következő felvonása, a Heat, ami a 80-as évek Miamijában játszódik és minden az illegális utcai versenyzés körül forog majd.
Érdekes infóhullám érkezett, ugyanis a Rockstar Games új projektje, ami még konkrétan be sem lett jelentve, máris betiltásra került Ausztráliában, ahogyan arról a Kotaku Australia ://www.kotaku.com.au/2019/08/mystery-rockstar-game-bonaire-banned-in-australia-as-well/#. A Rockstar ugyani...
Jövő héten végre boltokba kerül a Remedy Entertainment legújabb játéka, a Control, ami a közelgő premier alkalmából megkapta legutolsó kedvcsinálóját, ami vegyíti a játékmenet pillanatokat a történet felvázolásával.
Még több cikk