15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Vasárnap
18°
2019.04.18. csütörtök, Andrea

Tech-Tudomány

Ha olimpiai versenyszám lenne a merénylet túlélése, az aranyérem nekem járna – viccelt Castro a CIA bizarr gyilkossági próbálkozásain. 2016. november 25-én, 90 éves korában halt meg, halálának oka máig ismeretlen. Hosszú életével megcsúfolta a CIA-t és annak - Fabian Escalante, Fidel ...
Előfordul veled, hogy libabőrös leszel, ha olyan dalt hallasz, ami igazán megérint?
121 megapixeles felbontású műholdas fotók - és az ezekből készült 4K videó
Tomas van Houtryve Mexikó rég feledésbe merült északi határvidékén fotózott. Olyan családokkal találkozott, akik évszázadok óta élnek a régióban – ami ma az USA része.
Mielőtt Eleanor Roosevelt 8 éves korában árvaságra jutott, a kislányt – régimódi viselkedése miatt - az édesanyja „nagyinak” becézte.
„Nem azt próbálom mondani, hogy hibás az emberek elméje, vagy hogy korlátozott a kognitív rendszerük, hanem azt, hogy az ilyen rendszerek sokszor furcsábbak, mint ahogy a legtöbbünk képzelné.”
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Egy 3500 éves sírt, valamint egy legkevesebb i. e. 1069-ből való koporsót és benne egy múmiát tártak fel a régészek a dél-egyiptomi Luxor két helyszínén.
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres felhőkarcolóval foglalkozik.
Nem folytatódik tovább a The Gifted.
Feltámad a kultikus XIII.
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.
Egy 3500 éves sírt, valamint egy legkevesebb i. e. 1069-ből való koporsót és benne egy múmiát tártak fel a régészek a dél-egyiptomi Luxor két helyszínén.
Nemzetközi pályázaton dől el, miként épül újjá a Notre-Dame huszártornya
Nemzetközi építészeti pályázatot hirdetnek a párizsi Notre-Dame székesegyház leomlott huszártornya újjáépítésére – jelentette be szerdán Édouard Philippe francia kormányfő. A pályázat segítségével döntik el, hogy az eredeti másolatát építik meg vagy korunk technikáinak és ...
Újgenerációs összeesküvés 15 éve nagyon örültünk a XIII című, képregényszerű megoldásokkal élő FPS-nek, amelynek készül a felújított változata, és már a megjelenési dátuma is megvan.
A CD-lemezek bár idejétmúlt eszközök, még mindig biztonságosnak tekinthetők, ha adattárolásról van szó. Napjaink egyik legfontosabb dokumentumát, a Mueller-jelentést is ezen adták ki.
Megbírságolta az MNB a Magyar Cetelem Bankot
A Magyar Nemzeti Bank 81,6 millió forintra bírságolta a Magyar Cetelem Bankot az adósságfék-szabályok, továbbá a kapcsolódó belső szabályozási és adatszolgáltatási előírások megsértése miatt. A jegybank hétfői közleményében kiemelte: valamennyi intézményi vizsgálatban kiemelten kezelik ...
Lengyel lap: felgyorsul a lengyelországi amerikai katonai jelenlét megerősítése
Felgyorsul a lengyelországi amerikai katonai jelenlét megerősítése, a tervet Donald Trump valószínűleg szeptember 1-jén, a második világháború kitörésének 80. évfordulóján jelenti majd be Varsóban – írta hétfőn a Rzeczpospolita című lengyel napilap. Washington azt jelezte Varsónak, hogy ...
Az eredetileg áprilisra tervezett játék kapcsán a fejlesztésért felelős Eugen Systems úgy döntött, hogy meghosszabbítják a bétatesztek időszakát, a készítők ugyanis alaposabban szeretnék kivizsgálni a játékosok visszajelzéseit.
Az MSI részéről előbb a támogatás hiánya, majd a megléte került bejelentésre. Egyáltalán mi kell a Zen 2 működéséhez?
Mortal Kombat 11: Shao Kahntól a Switchig [VIDEO]
Több témában is érintjük a Mortal Kombat 11-et. Először is két karakter is kapott bemutató videót. Az egyikük Shao Kahn, aki csak azoknak lesz elérhető alapból, akik előrendelik a játékot – ő a kalapácsával és dárdájával képes elég nagy kárt okozni, a Fatality mozdulata pedig mintha szembe ...
Még több cikk