9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Tech-Tudomány

Akár a NASA-hoz, akár a Roszkoszmoszhoz jelentkezne űrhajósnak, mese nincs: oroszul tudni kell. Ha alacsony termetű, inkább az oroszoknál felvételizzen, ha viszont nem ért a vírusirtókhoz, akkor inkább az amerikaiaknál érdemes kopogtatni.
Újabb játékot kap a Halálos iramban.
Mit csináljon egy korlátozott forrásokkal rendelkező startup, hogy sorban álljanak nála a befektetők és berobbanjon a világpiacra? Meg kell mutatnia, hogy nélkülük is boldogul.
Ha minden álmod az volt, hogy egy cápa bőrébe bújva állhass bosszút az emberiségen, akkor jó hírünk van, mert a Maneater című alkotás pontosan ezt teszi lehetővé, ráadásul egy meglehetősen beteg hangulat társaságában. Egy single player RPG-ről beszélük, amiben eleinte egy kis bikacápával ...
Hazánkban most vasárnap kerül piacra a készülék.
Több mint 100 Microsoft-termékikon áttervezésére került sor, és úgy tűnik, a Windows-logó sem kivétel.
A Telltale feltámasztotta a The Wolf Among Us 2-t, azonban a megjelenés még odébb van, mert nem akarják elkapkodni a fejlesztést.
Mi áll a péntek 13-ával kapcsolatos babonák hátterében?
Kevés babona vált annyira részévé a modern nyugati ember hétköznapjainak, mint a péntek 13-ával kapcsolatos elképzelések. Ezen kivételes nap története rávilágít arra, hogy a régi, elfeledett hiedelmek miképpen alakulnak át új és elterjedt tévhitekké.
The great James Clerk Maxwell believed that different people learnt in different ways and that all available methods to impart knowledge should be exploited. He explained this point to the British Association: “The human mind is seldom satisfied, and is certainly never exercising its highest functions, when it is ...
Debrecen, Szeged és Szombathely kártyásai figyelem, vasárnap jön az újabb LvL Up verseny!
Az Epic Games Store jóvoltából a héten két ingyenes játékot is bezsákolhattok, viszont a a következő napokban folyamatosan kapjuk majd az ingyenes címeket a bolttól. Az akció 12 napon át fog tartani.
Ezeket a játékok kapták a "videojátékok Oscar-díját" tegnap este, különösen erős mezőnyben nem sok meglepetés született.
Ezúttal el fog készülni a Rabbids filmes adaptációja. Talán.
Tovább bővül a Mortal Kombat 11 karakterlistája, ezúttal a DC legikonikusabb gonoszával, Jokerrel, és a crossplay lehetősége is élesedik hamarosan.
A NASA tudósai azt vizsgálják, melyik lehetne a legjobb helyszín az űrhajósok számára a landoláshoz.
Figyelemre méltó mezőnyből választották ki a Liverpool támadóját, a szavazáson Dele Alli, Raúl Jiménez, Lys Mousset, Son Heung-min, Çaglar Söyüncü és Jamie Vardy elé került végül.
A NIS America bejelentette, hogy várhatóan jövő tavasszal egy csomagba zárva is elhozzák a nyugati rajongóknak konzolokra a japán Nigoro által készített, minden elemében a klasszikus platformerek sajátosságaira épülő La Mulana című alkotás első két részét. A La Mulana 1 & 2 címet kapott ...
TGA 2019 összefoglaló: Minden, ami a nagyon hosszú és nagyon sűrű díjátadón történt
Az idei rendezvény iszonyatosan tartalmas volt Kiosztották az év legjobb játékait illető elismeréseket, közben pedig egy tonnányi újdonságot is bejelentettek. Íme, az összes információ.
Még több cikk