19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Tech-Tudomány

A könyvvizsgáló és tanácsadócégnél csupán egyetlen alkalmazott chatszövegeit akarták eltávolítani, de picit elvétették a célt.
A teherautók jelenleg a logisztika egyik fő pillérét jelentik, de a közeljövőben még hatékonyabbak lehetnek.
A TrendForce (korábban DRAMeXchange) elemzőcég nyilvánosságra hozta legújabb, árbevétel szerinti rangsorát a DRAM-memóriamodulok globális szállítóiról, amelyen a Kingston Technology 12,9 milliárd USD árbevételének köszönhetően az első helyen szerepel 80,33 százalékos piaci részesedéssel . A ...
Here's How To Watch Tesla's Battery Day Presentation
The day Tesla Inc. (NASDAQ: TSLA ) fans have been waiting for is finally here. read more
A Rockstar kijelölte a heti tennivalókat a Red Dead Redemption 2 online részében, ahol most a medvék lesznek a főszereplők.
A Microsoft hamarosan minden Teams-felhasználó számára elérhetővé tesz néhány újdonságot a Together névű funkciójában, ami egy kis trükkel lehetővé teszi, hogy egy videohívás résztvevői különleges környezetet teremtsenek maguk köré.
Meglepően olcsó volt a Zenimax (Bethesda) felvásárlása a Microsoftnak?
Egy elemző már azt mondja, hogy a vártnál sokkal kisebb összeget fizetett a Microsoft a Bethesdát is birtokló Zenimax Mediáért. A múlt héten már írtunk arról, hogy a Microsoft egy hatalmas költekezésbe kezd. Akkor még nem tudtuk, hogy pontosan mire is készülhetnek Phil Spencerék, aztán tegnap ...
A mai naptól végre PlayStation VR-on is játszható lesz a Mojang töretlen népszerűségnek örvendő játéka - a Minecraft. Ennek örömére a készítők meg is osztottak velünk a játék ezen kiadásához készült launch trailert.
Andover distributor Inseto has supplied the University of Warwick with a SemiProbe PS4L probe system for developing next-generation silicon carbide (SiC) power semiconductors. “The PS4L provides an accurate and repeatable means of mechanically interfacing fabricated prototype devices – as die or on the wafer – ...
Vadonatúj trailerrel gazdagodott a Destiny 2: Beyond Light expanzió, ami egy hangyányi betekintést nyújt számunkra a Europa planétába, viszont ez még nem minden, hiszen visszatér egy régi ismerős is. Az első Destiny játékosainak vélhetően nem kell bemutatni Variks-ot, akivel egészen azóta nem ...
Bemutatkoztak a FIFA 21 vadonatúj ünneplései, melyek között akad ikonikus és erősen megkérdőjelezhető darab is.
How the Earth and the sun work in tandem to create solstices, equinoxes, and seasons
Nem nagyon kell az Apple-nek rábeszélnie a felhasználókat a legújabb mobil operációs rendszer telepítésére. A számláló pörög, holott a vállalat éppen hogy csak útjára bocsátotta az iOS 14-et.
A magyar Dancing With The Stars októberben indul.
Kicsit messzebb van még a Destiny 2 következő nagy kiegészítőjének, a Beyond Lightnak a megjelenése, azonban ez nem gátolja meg a Bungie-t, hogy elkezdje már most ráhangolni a játékosokat a közelgő kalandokra.
Persze nem csak az effektív órajel volt a tajvani vállalat fókuszában, hanem a külcsín is.
Egy csomó új gólörömöt mutatott be az EA Sports egy új trailerben
Rövid, ám annál látványosabb videót adott ki az EA a FIFA21-ről.
Jeff Bezos is weeks away from opening the first Bezos Academy, a year-round preschool for underserved kids.
A Microsoft legújabb vállalása szerint tíz éven belül vízpozitívvá válik. Számos lépést tesz ennek érdekében.
Várható volt, hogy az olasz vízvezeték szerelő a harmincötödik szülinapjának az alkalmából letaszítja a több hete első helyen trónoló Marvel's Avengerst, és ezzel átveszi a brit játékeladási toplistának a vezetését.
Újabb izgalmas címmel bővült az Xbox Series S és Series X kezdő felhozatala, de érdemes egyelőre fokozottan lelkesedni.
Növekvő bevételek, bővülő játékostábor, egyre több szponzor és milliós nézőszám jellemzi az e-sportot, amelynek a népszerűsége megállíthatatlan. Az e-sport-fogadás bevezetésével pedig még tovább nőhet a sportág elfogadottsága. The post Legyőzte a járványt az e-sport appeared first on StartUp! Magazin .
Még több cikk