22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
12°
2018.10.17. szerda, Hedvig

Tech-Tudomány

Az IO Interactive-nak van humorérzéke, így a hamarosan boltokba kerülő Hitman 2 első Elusive Targetje nem más lesz, mint a minden filmjében, sorozatában fűbe harapó Sean Bean.
Arthur Miller még McCarthy kommunistavadászatának céltáblájára is felkerült
103 éve, 1915. október 17-én született New Yorkban Arthur Miller Pulitzer-díjas amerikai író, aki görög sorstragédiákat idéző, katartikus drámákat alkotott, valójában egyetlen kérdés foglalkoztatta egész életében: Képes-e az ember a jót választani?
Elrajtolt a közelgő ünnep alkalmából megrendezett online esemény.
Mert az égvilágon SEMMIT nem fog érezni a külvilág.
Az utóbbi időben természetessé vált korábbi konzol-exkluzív címeket PC-re is elhozni, ami elég komoly alapot adhat az aktuális pletykáknak, mely szerint a Sega nemsokára PC-re is kiadhatja a Sonic Colors-ot. A 2010-ben Nintendo Wii-re és Nintendo DS-re megjelent alkotás kapcsán ugyanis egy szemfüles ...
Tegnap bemutatkoztak a Huawei Mate-család legújabb tagjai, amelyek között nemcsak a különböző méretű, árcédulájú és képességű telefonok voltak jelen, hanem a tabletméretű Huawei Mate 20 X is, ami a Switch babérjaira tör.
Bár az eredeti terv az volt, hogy a Resonance of Fate 4K/HD Edition PC-s és PlayStation 4-es változata egyszerre robban be október 18-án, azonban utóbbira csak később jön a cucc, igaz, mindössze pár napnyi késleltetésről van szó. A játék hivatalos Twitter fiókján jött a hír - az account neve ...
Csak a Sony a megmondhatója, hogy pontosan mire is jó Az utóbbi napokban volt egy komolyabb probléma a konzol operációs rendszerével, talán ezt hárítja el az új foltozás.
Bár a premierig még két nap hátra van, az első értékelések már most napvilágot láttak.
Az alábbi fotó első ránézésre animációnak tűnik, pedig a képen szereplő objektum meg sem mozdul.
Nem jön a GeForce RTX 2070 Ti, legalábbis még
A Gigabyte szerint csak 7-est írtak a 8-as helyére a friss promóciójukban.
Már megszokhattuk, hogy az évnek ezen szakaszában egyre-másra jönnek a különböző sportjátékok aktuális kiadásai, és idén sincs ez másképp. Hogy a jelen tesztalany valós életbeli alapja sport-e egyáltalán, az erősen megkérdőjelezhető, a stuff mégis példaértékű, mert nagyjából így kéne ...
A születéskor várható élettartam igazolja a szállóigét: az vagy, amit megeszel. De legalábbis addig élsz. A hosszú élethez nem árt még a füstmentesség és az absztinencia.
Women earned 53% of all doctoral degrees awarded in the US last year, reports the Council of Graduate Schools although, in STEM subjects, men took a higher percentage than women. In Public Administration and Services (75.6 percent), Health Sciences (70.3 percent) and Education (68.8 percent), women accounted for the ...
A legfrissebb hírek szerint a Facebook nem állna meg a táblagép méretű otthoni okosközpontnál, ennél nagyobb termék piacra dobását is tervezgeti.
Régóta nem hallhattunk semmit a Magicka-sorozat és a Helldiver fejlesztőcsapatáról, az Arrowhead Game Studiosról. Aggodalomra azonban semmi ok, a The Indie Game interjúja szerint új játékon dolgozik a stúdió.
Jön az élőszereplős Tom és Jerry
A DC-filmek és a Harry Potter-franchise mellett kiemelt figyelmet fordít a Warner több klasszikus amerikai animációs film moziverziójának elkészítésére.
Olyan apró, hogy nagy teljesítményű mikroszkópra van szükség ahhoz, hogy meglássuk.
„Túl élénk” volt, ezért nem vették fel jezsuitának a későbbi I. János Pál pápát
106 éve, 1912. október 17-én született I. János Pál pápa, aki alig 33 napig ült Szent Péter trónusán. Ő volt az első katolikus egyházfő, aki a múlt században született, és az utolsó, aki a huszadik században halt meg.
Ennek azonban megvolt az ára A Call of Duty idei része meglepően zökkenőmentes startot vett, de azért akadt vele egy-két olyan probléma, amit gyorsan orvosolni kellett.
Ez az első alkalom, hogy reiditet találtak Ausztráliában.
Egy felmérés arra mutatott rá, hogy a többség nem is tud az ötödik generációról.
Még több cikk