28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
26°
Vasárnap
26°
2018.07.19. csütörtök, Emília

Tech-Tudomány

Július 17. a nemzetközi emoji nap, amikor a világ a 21. század egyik legnagyobb őrületét ünnepli. Az Apple bejelentette: ennek örömére 70 ikonnal bővíti az amúgy is népes készleteit. The post Így ünnepelte az Apple az emojik napját appeared first on StartUp! Magazin .
A Dmitrij Donszkoj 113 éve süllyedt el. Állítólag, több milliárd dollár értékű aranyat szállított.
Csökken a forgótányéros adattárolók iránti kereslet, inkább a memóriákra összpontosít majd a cég.
A múltjával még nem számolt el a cég, a közösségi utazásmegosztó ellen szövetségi vizsgálat indult.
A relikviát törvényszéki vizsgálatnak vetették alá a kutatók, kizárólag a vérnyomoknak vélt vörös foltokra koncentrálva.
Elég dögös Szeretjük a speciális konzolváltozatokat, legyen bár szó a Sony vagy a Microsoft gépeiről. Most például rövid ideig egy limitált Deadpool 2. témájú Xbox One X-et zsebelhetünk be.
Oroszország 640 műholdat akar a világűrbe juttatni Szféra (égbolt) nevű új űrkutatási programja keretében a következő 10 év alatt – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán a Roszkozomosz, az orosz űrkutatási hivatal vezetésével találkozva.
Egy Disney XD néven futó Twitter paródiafiók közzétett egy posztot egy érkező Fortnite tévésorozatról, egy ilyen egyszerű Tweet pedig bőven elég volt ahhoz, hogy több ezer ember ossza meg a kamuhírt. A fiókot kezelő vicceskedő úriember augusztus 12-re datálta a műsor premierjét, ráadásul egy ...
A Treyarch be is mutatta a Black Ops 4 zombis trailerét.
1988 óta nem vizsgálták alaposabban. Úgy tűnik, mégsem Jézus halotti leple lehetett, ahogy hitték.
Az északkelet-indiai Meghálaja államról elnevezett korszak 4200 évvel ezelőtt kezdődött.
A The Culling játékok mögött álló fejlesztőcsapat bejelentette, hogy aki csalódott a második részben, az minden feltétel nélkül visszakérheti a játékra költött pénzét, ráadásul egy meglepő lépést is tesz a Xaviant. Ahogy pár napja kiderült, a stúdió jövője ://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/a-the-culling-2-bukasa...
Vissza a gyökerekhez A battle royale-vonatra manapság már nagyon nem könnyű felugrani a PUBG és a Fortnite mellé. Nem csoda, hogy a The Culling 2-nek sem sikerült, mely igen gyorsan fűbe harapott.
Másfélszer drágább lehet, mint az iPhone, de a csúcsminőség és az újdonság sosem volt olcsó.
Biológiai motivációjú algoritmusokat és az evolúció elvét használták az új csoportos drónvezérlés megalkotásához az ELTE kutatói, akik a nagy egyedszámú drónrajok önszerveződő repüléséről címlapfotós közleményt adtak közre a Science Robotics tudományos folyóirata júliusi számában.
Oroszország 640 műholdat akar a világűrbe juttatni Szféra (égbolt) nevű új űrkutatási programja keretében a következő 10 év alatt - közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán a Roszkozomosz, az orosz űrkutatási hivatal vezetésével találkozva.
Augusztusban ismét megrendezésre kerül a gamescom nevezetű videójáték expo, ennek apropóján pedig a Microsoft közzétette, hogy mire is számíthat az, aki kilátogat a kölni eseményre. Az Inside Xbox sorozat különkiadása lesz egyrészt jelen a rendezvényen, ahol új Xbox csomagokról, ...
Még több zombulás a San Diegó-i Comic-Conon A remek kalandjátékokat gyártó Telltale az utóbbi időben kisebb művészi válságba került, azonban az élet megy tovább, a The Walking Dead-sorozatuk pedig folytatódik.
Új Rugrats-film és tévésorozat van készülőben.
90 napjuk van változtatni, emellett hatalmas bírságot is kaptak Hosszas vizsgálatokat követően, Brüsszel úgy határozott, hogy a Google visszaél az Android piaci pozíciójával, ezért rekord méretű bírságot szabott ki rájuk, valamint 90 napot adtak a változtatásra.
A Microsoft eszközfejlesztést végző üzletágának vezetője erősítette meg egy interjúban, hogy a korábbi híresztelésekkel szemben nem lesz Surface telefon a (közel)jövőben.
Nemcsak, hogy vállalja, de még viccet is csinál kézdeformitásából a tinilány.
Még több cikk