17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Szerda
18°
2018.09.23. , Tekla

Tech-Tudomány

Magyarország versenyképességét is alapvetően meghatározza az innovációs képesség - mondta el Szigeti Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára vasárnap, a Tudományok Fővárosa elnevezésű rendezvényen a budapesti Akvárium Klubban.
Önkéntes katonai szolgálatot vezet be Montenegró 2019-től
Önkéntes katonai szolgálatot vezet be Montenegró 2019-től, a tervek szerint évente száz új katonát képeznének ki – közölte értesülését a Pobjeda című montenegrói napilap. A védelmi minisztérium jelenleg az önkéntes katonai szolgálat létrehozásának törvényi keretein dolgozik. A tárca ...
Újabb trailerrel jelentkezik a Death Stranding, s minél többet látunk belőle, annál több kérdésünk merül fel Hideo Kojima játéka kapcsán. A legújabb videóban bemutatkozik Troy Baker titokzatos, maszkot viselő karaktere.
A Telltale Games bezárása mögött főként pénzügyi nehézségek állnak. Sajtóhírek szerint néhány játékukat leszámítva semmilyen más projekt nem hozott nekik (elég) pénzt.
Matt Murdock jelentősen revideálta nézeteit, legalábbis ez derül ki a Daredevil brutális harmadik évadot ígérő traileréből.
Továbbra sem értjük, mi a fene történik, de akarjuk a játékot nagyon Hideo Kojima készülőfélben levő új játéka egy új videót kapott, a főszerepben az Uncharted-sorozat főhősének hangjával és egy arany arcú... óriásmacskával.
Amerikai forgalmazót talált a Ruben Brandt.
Max és Chloé története lezárult, de pár nap múlva elkezdődik Sean és Daniel Diaz hosszú útja Amerikán keresztül. Megjött a Life is Strange 2 launch trailere.
Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit – nézzük, mi történt a héten.
A Kingdom Hearts III ismét egy kalap alá veszi a kedvenc Disney-karaktereinket. A Square Enix az idei Tokyo Game Shown is megtúráztatta a játékát, a színpadon pedig a Frozen és a Toy Story hősei kapták a főszerepet
Tekintve, hogy a Square Enix is képviselteti magát a Tokyo Game Show 2018-on, bőségesen mutogatják a nagyérdeműnek a címeiket, most például közel 10 percnyi gameplay felvételt kaptunk a Left Alive című lövöldéjükből. A Front Mission-játékok univerzumában játszódó stuff már most roppant ...
Jövő héten mutatják be a Magyar Tudományos Akadémia székházában Magyarország Nemzeti Atlasza új kiadásának Természeti környezet című kötetét.
Pompeo: Washington kész azonnali tárgyalásokra Észak-Koreával
Washington kész azonnali tárgyalásokra Észak-Koreával a kétoldalú viszony átalakítása érdekében – jelentette be szerdai közleményben Mike Pompeo, az amerikai diplomácia irányítója. A külügyminiszter közölte: találkozóra hívta az észak-koreai külügyminisztert New Yorkba, az ...
Két játék egyben Miután Lara Croft perui kalandjának végére értünk, segítettünk még neki kirámolni az dzsungelt. Ilyen élmény minden ikont lepucolni a játék térképéről!
Elképesztően erős videójátékos szezonnak nézünk elébe, éppen ezért összeválogattuk azt a 10 játékot, melyek megjelenését epekedve várjuk idén ősszel.
Közeleg a Fallout 76 megjelenése, a Bethesda pedig egyre több infómorzsát hint el a játék kapcsán. Kiderült például, hogy a helyszín az Appalachia névre hallgat, meg az is, hogy kapunk majd egy gitárkardot is - mert miért ne?
Egy repülőből 10 kilométer magasról kidobták, és sikeresen landolt. A NASA egy új, kihajtható hőpajzsot is tesztel.
Hatalmas, hat collnál nagyobb telefonok nagyon erős processzorral és iker kamerákkal, a gyártóhoz híven értékarányos áron.
Fináléjához érkezett a 2013-ban elindított Tomb Raider-reboot, melynek első két része ismét magasra emelte Lara Croft dicsőségét, most pedig elérkeztünk a végkifejlethez, mely dacára az „új” fejlesztőcsapatnak, nem okoz csalódást a sorozat rajongóinak.
A NASA-expedíció a magyar űrkutatásnak is különleges lehetőséget kínál, hiszen az amerikaiak a mi sugárzásmérő detektorainkat is magukkal viszik.
Még több cikk