17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
10°
Csütörtök
11°
2020.03.30. hétfõ, Zalán

Tech-Tudomány

Bár nem biztos, hogy be fogunk jutni a hamarosan esedékes Valorant zárt béta, az viszont borítékolható, hogy megannyi új gameplay snittel fogunk gyarapodni utána, úgyhogy már csak ezért is érdemes megvárni a dátumot. Többek között mi, európaiak is tehetünk egy próbát a jelentkezéssel, amihez a ...
A Capcom ismét egy klasszikusát újította fel a Resident Evil 3 remake-jével. Számos klasszikus elemet leváltottak, újakat hoztak be, de az atmoszféra a régi, ha nem rémisztőbb. Ideje hát, hogy újra átéljük Raccoon City elestét!
A halászhálóba gabalyodás mellett a hajónak ütközés az egyik leggyakoribb baleseti halálok a nagytestű bálnáknál.
Kötelező fertőtleníteni az elektronikai eszközöket. De nem mindegy, hogy hogyan.
Magyar előzetest kapott A legfontosabb meccs
Egyre több film és sorozat készül szuererőre szert tevő gyerekekről. Ezúttal a tizenegy éves Leo áll pankrátornak a Netflix új alkotásában.
Xbox Series X: 70%-kal több légáramlat, mint az Xbox One-ban [VIDEO]
Nem véletlenül néz ki úgy az Xbox Series X, mint egy mini-torony PC. Chris Kujawski, a Microsoft egyik tervezője elmondta a DigitalFoundry-nak, hogy egy négyzetes (sőt, három dimenzióban inkább kockás…) alakzat mellett döntöttek, ugyanis az optikai meghajtó (azaz a 4K UHD lemezeket is elfogyasztani ...
A Mártogatós Cateringet két ex-pantomimes jóbarát alapította 4 évvel ezelőtt azért, hogy egészséges catering megoldásokat és irodai bekészítéseket biztosítsanak Budapesten. The post Teljes átszervezés és home office catering a Mártogatóstól appeared first on StartUp! Magazin .
"Maradj otthon, ülj a gép elé és játssz!" - Mogács Dániel Twitch csatornát indít
A híres humorista és színész új Youtube és Twitch csatornát indít, és belevág a gamer életbe.
A Huawei legfrissebb csúcsmobilja szemrevaló külsőt kapott, gyönyörű a kijelzője és egészen kiváló a kamerája. Az egyetlen kérdés az, hogy mennyire élhető a gyakorlatban ez a hardveres mennyország úgy, hogy szoftveres fronton mellőzni kényszerül az ember a korábban megszokott androidos környezet nagyobb részét.
Kiderült, mikor vethetjük bele magunkat először a Riot legújabb játékába: a Valorant zárt bétája napokon belül kezdetét veszi.
While the origins of its coronavirus testing program were muddled by President Trump’s misleading announcements attributing its efforts to Google and inflating its scale, Alphabet’s Verily health sciences subsidiary has established and grown its community-based California testing initiative, deploying drive-up ...
Megvannak a Mi 10 készülékek európai árai, a Mi 10 Pro csúcsmobil 1 híján 1000 euróba kerül.
A globális egészségügyi vészhelyzet miatt április végéig ingyenes a minősített e-aláírás megszerzése és használata a TrustChain Platformon. The post Ingyenes e-aláírás is segíti a vállalkozókat appeared first on StartUp! Magazin .
Az elmúlt hetekben az ázsiai ország filmszínházainak jelentős része újranyitott, de a pekingi filmhivatal most hatóságilag bezáratta őket.
Úgy tűnik, a karanténnak és a home office-nak mintegy mellékhatásaként napról napra egyre többen ülnek le a Steam elé játszani egy kicsit.
A speedrun közösség a Half-Life: Alyxet sem kíméli, mondhatni darabokra cincálják a Valve legújabb alkotását, ennek ékes példájaként pedig az a végigjátszás szolgál, ami kevesebb mint egy óra alatt ment végbe. Egy Fishy_F1shy névre hallgató felhasználó ugyanis mindössze #57 perc 48 másodperc ...
Based in the Pacific, the Space Fence radar surveillance system is capable of detecting objects as small as a marble in low earth orbit. This story continues at US Space Force tracks micro objects with Space Fence radar surveillance Or just read more coverage at Electronics Weekly
Az elmúlt napokban az Egyesült Államok riasztó gyorsasággal kúszott fel a lista elejére. Március elején pedig a járvány olaszországi berobbanása változtatta meg látványosan a sorrendet.
A Mentőexpedíció írója, Andy Weir új könyvet jelentet meg Project Hail Mary címmel, amelynek már készül is a filmes adaptációja Ryan Goslinggal a főszerepben.
Nem ez lesz a fő irány, de termékmintaként már tesztelhető.
Surrey-based Cliff Electronics has introduced two white nylon parts to its normally black FeedThrough connector family – various connectors that all fit through a standard XLR connector cut-out. The white ones are USB2.0 A-A and CAT5e RJ45 data connectors, aimed at medical diagnostic and treatment equipment, as ...
A hónap utolsó napján érkezik Call of Duty Modern Warfare 2 Remaster!
A kampányt felújított külsővel most újra át lehet élni, ugyanis március 31-én elérhetővé teszi a Remastered verziót az Infinity Ward.
Holnap érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, és természetesen a No Russian sem maradhatott ki belőle.
A Trump adminisztráció intézkedéscsomagja nagyon hatékony lenne, de károkat is okozna, és az idő sem túl alkalmas a bevezetéséhez.
Még több cikk