0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2019.02.18. hétfõ, Bernadett

Zene

A Tátrai Band, a Takáts Tamás Blues Band, Török Ádám, Deák Bill Gyula és Vastag Csaba csak néhány előadó, akik az eddigi évekhez hasonlóan idén is fergeteges hangulatot varázsolnak a finom ételek és italok illatában úszó Miskolc belvárosába, ahol az év legnagyobb téli gasztronómiai ...
Elhunyt Blahó Dávid, a Leander Kills turnémenedzsere.
Így még senki nem énekelte meg a kreatívlét legmélyebb bugyrait!
Ismerős dallamok szokatlan hangszerelésben előadva.
Ügyesen keveri a kártyákat új lemezén Lantos Zoltán, a végeredmény ugyanis, hiába táplálkozik rengeteg forrásból, egyetlen pillanatra sem hallatszik eklektikusnak, sokkal inkább organikus egésznek. RÁTOSI MILÁN ÍRÁSA.
Idén ünnepeljük - legalább is, aki ünnepli - a pophercegnő Britney Spears első kislemezének Billboard TOP100 listás első helyezésének huszadik évfordulóját. Az énekesnő sokakat megoszt, megjárta a mennyet és a poklot is, élőben követhettük figyelemmel idegösszeomlását, és a csúcsra ...
Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.
Négy újabb produkció jutott a döntőbe.
Négy Tilinger is feltűnik a vadonatúj - kivételesen nem szerelemről szóló - különleges technikával készült klipben.
Beethoven kultusza szorosan kötődik a magyarokhoz.
Negyedik alkalommal rendezik meg a Zenevarázslat négykezes zongoraversenyt és kurzust február 28. és március 3. között, amelyen több százan méretik meg magukat az egri Eszterházy Károly Egyetem kápolnájában.
Még több cikk