8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2018.10.15. hétfõ, Teréz

Mozi

Ha rajta múlna, a mutánsok sose találkoznának a bosszúállókkal A Sötét Főnix főszereplője elmondta, hogy akármennyire is izgalmas lenne látni a különálló franchise-ok találkozását, szerinte a két univerzum nem egyesíthető.
Kulka János: "Idegen vagyok a magam számára"
Új filmje forgatásáról is mesélt.
Domokos Balázs az elsőfilmes operatőrök között szerepel a Cameraimage fesztiválon.
A filmcsillag újra posztolt a család legkisebb jövevényéről.
Az X-Men filmek majd két évtizedes története olyannyira bonyolult, hogy még Deadpool is viccet csinált belőle. Mi most megpróbáltunk utat vágni a zavarosba - Farkas szemszögéből.
Szép summát érhet az eredeti Múmia film plakátja
Akár egymillió dollárért is elkelhet a Sothebys vasárnap kezdődő árverésén A múmia című, 1932-ben bemutatott film ritka plakátja - közölte az árverési ház. A múmia poszterének online licitálása 950 ezer dollárról kezdődött vasárnap és október 31-ig tart.
Az előzetes alapján az eddigi legjobb X-MEN filmet mutatják be 2019-ben.
A számítógép, vagy bármilyen képernyő előtt eltöltött idő szinte minden embernél naponta több órát jelent. Ilyenkor 60 százalékkal csökken a pislogás, így a szemet védő könnyfilm elpárolog és a szem kiszárad. A könnyfilm nemcsak nedvesen tartja a szemet, de ezáltal a baktériumoktól is ...
Már megszokhattuk, hogy bizonyos komédiákról lemaradnak a mozizók. Idén is lesz pár ilyen.
Öt évvel ezelőtti megjelenése óta sem lankad az érdeklődés a Grand Theft Auto ötödik része iránt, amely ez idő alatt több milliárd dollár bevételhez juttatta készítőit. A hihetetlen sikert dokumentumfilmben készül elmesélni a kiadó Rockstar Games.
Box Office-figyelő: 2018/41. hét Tom Hardynak, Lady Gaga és Bradley Cooper nagyon jól megvannak a magyar piacon is, így a frissen debütált alkotásoknak esélyük sem volt a sztártrióval szemben.
Harminc év múlva már gyökeresen más háborúkat vívnak az országok, mint most. Az olyan fantasztikus filmek, mint a Tökéletes katona vagy épp a Robotzsaru, könnyen valósággá válhatnak.
Szokatlan videót készített a Nemzeti Közszolgálati Egyetem néhány hallgatója.
Úgy néz ki, hogy az alapanyaghoz hű adaptációt kapunk Pár napja jött ki a Guy Ritchie-féle Disney-film első ízelítője, és a másfél perces videóból arra lehet következtetni, hogy az élőszereplős Aladdin az alapanyagoz hű adaptáció lesz.
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó, vagy azért jó lenne egy mozifilm vagy spin-off sorozat?
Nincs minden kőbe vésve! Nagy nyomás nehezedik a jövő decemberben érkező kilencedik Star Wars-filmre, hisz rengeteg rajongói elvárásnak meg kell felelnie, de Oscar Isaac már most elégedett az alkotással.
Még több cikk