20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2018.08.19. , Huba

Mozi

Majdnem dupla annyit keresett tavaly, mint a második helyezett Angelina Jolie.
Will Smith nem fog unatkozni Will Smith mind a mai napig a világ egyik legfoglalkoztatottabb sztárja, aki néhány drámaibb szerep után most ismét gőzerővel visszatér a blockbusterek világába.
Koncertek, beszélgetéssorozat, műterem látogatás, filmvetítés és irodalmi est is várja az érdeklődőket a MANK Galéria és a Szentendrei Régi Művésztelep első összművészeti fesztiválján, amelyet augusztus 24-én és 25-én rendeznek meg. MTI A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál első ...
Új előzetes érkezett a Libabőr folytatásához.
Hála a Magyarországon októberbe debütáló Meztelen Juliet című filmjének, a színész újra az élvonalba kerülhet.
Érdemeltek volna második esélyt? A Deadpool 2. telis-tele volt utalásokkal és kikacsintásokkal, de az első film rendezője, Tim Miller néhány nagyon különleges karakterrel is kedveskedett volna a rajongóknak.
A tízéves kislányt filmezés ürügyével csalta az autójába.
Filmnézés ürügyén csalta az autójába, amikor a kislány menekülni akart, kést szorított a nyakához.
A vígjátékokat a legtöbben szeretik, és szerencsére vannak olyan filmek, amiket az egész család is örömmel megnéz. Listánkon biztosan találtok majd tökéletes filmet a hétvégi családi mozizáshoz.
A Police.hu beszámolója szerint egy 58 éves dombóvári férfi 2018. június első napjaiban közös filmnézés ürügyén autójába csalt egy, a lakókörnyezetében élő 10 éves lányt, akit arra kényszerített, hogy vetkőzzön le, majd szexuálisan közösült vele. Ezt követően a lány menekülni ...
A Meg – Az őscápa ha nem is A-, de B-kategóriás látványfilm, potom 130 millió dollárból, amiből, ugye az olcsó jánosok 130 cápafilmet hoznának ki. Ehhez mérten itt apait-anyait beleadtak a filmbe, csak a vérrel takarékoskodtak, amin még a főszereplő is meglepődött.
Lesz itt bőven póktartalom Egyre nehezebb számon tartani a Pókember-képregények karaktereiről szóló filmterveket. Éppen ezért listába szedtük az összes eddig bejelentett olyan projektet, amely a Pókuniverzumban játszódik.
A Skate Kitchen New York vagány gördeszkás lányain keresztül mutatja be, milyen manapság tinédzsernek lenni.
A héten mutatták be a magyar mozik Mila Kunis és Kate McKinnon főszereplésével A kém, aki dobott engem című, nagyrészt Budapesten forgatott ackió-vígjátékot. Mi pedig összeszedtük azokat a hollywoodi kémfilmeket, amelyek jeleneteit szintén a magyar főváros pazar kulisszái között rögzítették. ...
Augusztus 24-én és 26-án rendezik meg a IV. Kulturális Filmek Fesztiválját a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szatmárcsekén.
Ötven éve kapta vissza városi rangját Sárospatak, az évfordulót augusztus 20-án számtalan programmal ünneplik a zempléni városban – közölte Sikora Attila alpolgármester (Fidesz-KDNP) Elmondta, a városba érkezik a Szent Korona másolata, amelyet a bazilikában lehet majd megtekinteni délig. A ...
Még több cikk