5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.12.12. szerda, Gabriella

Mozi

Óriásit alakít a Pusztítóban, de nem szeretné, hogy így lássák a lányai. A film magyar nyelvű előzetese az Indexen látható először.
Véget ért a legsikeresebb és legjobb magyar sorozat, ennek apropóján veséztük ki – spoileresen – az Aranyélet írójával és showrunnerével a záró évadot. SOÓS TAMÁS INTERJÚJA.
Elrabolva - teljes film
Nézd újra!! ▪️ ▪️ Még több filmért kattints ➡️ https://tv2.hu/supertv2/musoraink/teljes_filmek A SuperTV2 csatorna hivatalos honlapja. tv2.hu
A Queen rockegyüttes Bohemian Rhapsody című száma lett a 20. század legtöbbet streamelt dala – közölte hétfőn a Universal Music Group (UMG) zenei kiadó, amely szerint az együttes, ezen belül is Freddie Mercury történetét feldolgozó Bohém rapszódia című film adott új lendületet a dalnak.
Mr. Üveg meggyőzné a világot, hogy a szupererő létező dolog A sebezhetetlen és a Széttörve folytatásában a Bruce Willis megformálta David Dunn összecsap James McAvoy skizofrén karakterével, Kevin Wendell Crumbbal.
Mindegyik részben ő száll majd szembe a hősökkel Stephen Lang visszatér az Avatar összes részében Miles Quaritch ezredes szerepében. Egy interjúban megkérdezték tőle, mit tartogatnak a folytatások a karakter számára.
Bogdán Árpád Gettó Balboa című dokumentumfilmje nyerte a berlini Ake Dikhea? – Romani Filmek Fesztiválja fődíját – közölték az alkotók az MTI-vel kedden.
Nagyszabású dokumentumfilm készül az egyik legismertebb magyar Afrika-utazó és vadászíró, gróf Széchenyi Zsigmond életéről, ezzel állítva emléket születésének 120. évfordulójára. Az alkotást várhatóan 2019 nyarán mutatják be.
Egy egészen kicsi megoldást találhatott a hatalmas problémájukra A Bosszúállók: Végjáték előzetese nem adott nekünk sok támpontot, de azért volt benne valami, ami utalhat arra, hogyan próbálják majd meg a szuperhősök visszacsinálni Thanos tettét.
Megérkezett a Godzilla A Szörnyek királya második előzetese, amiben már tényleg összecsapnak a szörnyek, mi pedig megvizsgáltuk őket közelebbről.
Két hónap múlva, február 14-én kerül mozikba az Alita – A harc angyala című film, amelyből kb. fél órát tekinthettünk meg.
Kínában nem csak Űrdongóval reklámozzák a Bumblebee-t.
Felejts el mindent, amit eddig hallottál a sherwoodi erdő banditájáról. Azt hiszed, jól ismered, de nem tévedhetnél nagyobbat.
Az eldeformálódott igazságosztó ismét lecsap Miután a Legendary Entertainment megvásárolta az 1984-es, kultfilm státusznak örvendő horrorvígjáték jogait, bejelentették, hogy elkészítik a remake-jét.
Bogdán Árpád Gettó Balboa című dokumentumfilmje nyerte a berlini Ake Dikhea? - Romani Filmek Fesztiválja fődíját - közölték az alkotók. MTI A hétfőn zárult fesztivál nemzetközi zsűrijének indoklása szerint az alkotás a romákat nem áldozatként, hanem az álmaikért tenni képes emberekként ...
A mindössze 24 éves elemzőről nemsokára életrajzi film készül.
Még több cikk