21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
23°
Szombat
24°
2018.08.22. szerda, Menyhért

Mozi

Látványos kis filmmel lepett meg minket a Frogwares - Cthulhu 2019. március 21-én hozza majd ránk a frászt!
Megérkezett a Hold the Dark előzetese! Jeremy Saulnier a kietlen alaszkai vadonba kalauzol el minket, ahol - nagyon úgy néz ki - nem csak az éhes farkasok szedik az áldozataikat.
Jövő nyárig hetente frissülő, mindig pontosan a száz évvel ezelőtti eseményekről beszámoló korabeli filmhíradókat nézhetnek az érdeklődők a Filmarchiv.hu oldalon – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel kedden.
"Tényleg összeházasodtunk a Drakulában" – Keanu Reeves és Winona Ryder forgatási házassága igazi lehet
[sz]Buzzfeed, fotók: YouTube[sz] A két színész jelenleg épp negyedik közös filmjüket promotálja, melynek címe a témát tekintve ironikus: Végállomás: esküvő (nálunk szeptemberben mutatják be a mozik). Két, meglehetősen elviselhetetlen embert alakítanak, akik egy reptéren rájönnek, hogy nemcsak ...
Danny Boyle "alkotói különbségekre" hivatkozva otthagyta a produkciót.
Megerőszakolhatott egy 17 éves fiút Asia Argento színésznő, aki a metoo kampány egyik legharcosabb képviselője. A színésznő korábban azt mondta, hogy Harvey Weinstein filmproducer őt is megerőszakolta, ahogy több más nőt is. Ezért a metoo kampány élén harcolt a szexuális áldozatok mellett. Most ...
Szomorú nap ez a franchise történelmében Az egyik legjobb dolog, ami a Spectre után történhetett a szériával az volt, hogy egy Danny Boyle-szintű rendező veszi kezelésbe a következő részt. Azonban ő most kiszállt...
Brüsszel — Igazán kötetlen, fesztelen légkörben találkozott Jean-Claude Juncker (63), az Európai Bizottság elnöke Arnold Schwarzeneggerrel (71), a Terminátorként világhírűvé vált filmsztárral, aki az elmúlt hetekben Budapesten forgatta új filmjét.
Ugrott az új James Bond-film rendezője: Danny Boyle "alkotói különbségekre" hivatkozva otthagyta a kémfilm új epizódját.
A dokumentumfilm Peter Jackson első rendezése A hobbit-trilógia óta.
Lelépett az új James Bond-film rendezője: Danny Boyle "alkotói különbségekre" hivatkozva otthagyta a kémfilm új epizódját.
A színésznő egy esszében írta le élményeit A színésznő még nyár elején törölte magát a közösségi média oldalakról az őt ért online támadások miatt. Most egy esszében írta le élményeit.
Megérkezett az Outlaw King első előzetese A színész I. Róbert skót királyt alakítja a valós eseményeken alapuló Outlaw Kingben. A film előzetese egy nagyszabású és brutális történelmi filmet ígér.
A Bethesda közbenjárásával a Microsoft a gamescom 2018 során bemutatta a Fallout 76 legújabb kedvcsinálóját, mely egy elképesztően hangulatos, a harmincas évek rajzfilmjeit idéző animációs filmecske lett. A felvétel persze messze nemcsak a szórakoztatást szolgálja, hanem sajátos formában ...
Szilágyi Zsófia Egy nap című filmje is bekerült az Európai Filmdíjra jelölhető alkotások válogatásába – derült ki az Európai Filmakadémia (EFA) keddi közleményéből.
Így készültek a harmadik Bosszúállók-rész számítógépes trükkjei.
Robert De Niro Hollywood élő legendája. Alig néhány esztendő leforgása alatt jutott fel a csúcsra, és aztán ott is maradt. Fél évszázada ennek, és a helyzete azóta is megingathatatlan. A legendás színész augusztusban töltötte be a hetvenötödik életévét!
Még több cikk