23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
20°
Csütörtök
22°
2019.06.17. hétfõ, Laura

Mozi

Az 58 éves férfit maga a hollywoodi filmcsillag jelentette fel.
The Spider-Man: Far From Home cast are back together! Tom Holland, Jake Gyllenhaal and Zendaya all stepped out together to attend the photo call for their anticipated film Spider-Man: Far From Home held at the Tower of London on Monday morning (June 17) in London, England. The trio were also joined at the event by ...
Ketten is feljelentést tettek, miután kijött a 444.hu filmje a témában, az adóhatóság szerint azonban nincs ott semmi látnivaló.
Netflix is pushing the boundaries when it comes to drama with its latest production, Criminal , a police procedural that spans four European countries. The show will feature 12 individual stories set in the UK, France, Spain, and Germany. Each episode is written and filmed in its local language, and though were no ...
Magyar Box Office-figyelő: 2019/24. hét Ahogy az Egyesült Államokban, úgy nálunk sem vonzotta a széles közönséget a Men in Black-franchise legújabb része.
A színésznő csak úgy ragyogott legújabb filmje bemutatóján
Egy nappal az amerikai premier előtt nézhetjük a színész űrkalandját.
Sok rajongó valószínűleg neki is adná a szerepet Jason Momoa neve a képregényfilmek rajongóinak körében összeforrt Aquaman szerepével, de úgy tűnik, hogy a színésznek annyira bejött a szuperhősszerep, hogy egy másik ikonikus karakter bőrébe is belebújna.
A két forgószél egyszerre alakult ki, majd az egyik még jobban erőre kapott.
Évekig tartó Interpol-körözés után elfogtak Thaiföldön egy férfit, aki George Clooney nevével visszaélve csalt ki áldozataitól 2 millió eurót (650 millió forint) egy, a hollywoodi filmsztár nevét viselő divatmárka állítólagos megalapítására.
A Pixar legemblematikusabb figurái negyedik alkalommal jelennek meg a filmvásznon: érdemes volt lefújni róluk a port, vagy ott kellett volna hagyni őket egy dobozban a padláson, mint a régi játékokkal szokás? Kritikánkból kiderül.
A sorozat, ami a modern szuperhősfilmek előfutárának számító X-Men - A kívülállókkal vette kezdetét, most a végéhez ér. A hattyúdalban a Főnix kel szárnyra, hogy még egyszer utoljára kihívás elé állítsa a mutánsok családszerű csapatát.
Már lehet jegyet foglalni a következő Marvel-filmre! Nyakunkon a Marvel Moziverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben magyar premierje, és aki minél hamarabb be akar majd ülni a filmre, az már jegyet is foglalhat az egyik előadására.
Jövőre jön a Skywalker Sagát alkotó kilenc filmet összefogó LEGO Star Wars, amiben a nézettől a pályák felépítéséig minden megváltozik.
Men in Black: International is the latest entry in the MIB franchise and its packed with as many finely tailored suits, mind-blowing aliens, and drool-worthy space weapons that fans can dream of. With a star-studded cast that includes Tessa Thompson and Chris Hemsworth, the flick is stacked with hilarity and the ...
A Batman-spinoffot felnőtteknek szánják.
A természet- és környezetvédelem hatékonyságának fokozása mára civilizációnk fennmaradásának feltételévé vált. A Fesztivál célja, hogy erre irányítsa rá a figyelmet. Minden művészeti ágat megszólító pályázataival, profi és amatőr művészek, valamint a fiatalok bevonásával minden ...
Egy film az öregedő Casanováról, melyben az itáliai csábító Londonba utazik, holott a nyelvet sem beszéli. Kész szerencse, hogy a számára ez sem akadály.
Még több cikk