4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.12.12. szerda, Gabriella

Kultúra

Óriásit alakít a Pusztítóban, de nem szeretné, hogy így lássák a lányai. A film magyar nyelvű előzetese az Indexen látható először.
Remekül elmesélt epizódok, ügyesen megrajzolt, gazdag portrék. Érdekes arcok, helyszínek. Érezni a kuglóf illatát, ahogy a nagybani piac rothadó zöldségleveleinek a szagát is. A szöveg egyik legnagyobb erénye a láttatás. VÁNDOR JUDIT RECENZIÓJA.
Gyerekszínészekkel és scooterekkel száll alá a kötődés pokolbugyraiba a Diótörő bábmusical. GERGICS ENIKŐ KRITIKÁJA.
Véget ért a legsikeresebb és legjobb magyar sorozat, ennek apropóján veséztük ki – spoileresen – az Aranyélet írójával és showrunnerével a záró évadot. SOÓS TAMÁS INTERJÚJA.
A Queen rockegyüttes Bohemian Rhapsody című száma lett a 20. század legtöbbet streamelt dala – közölte hétfőn a Universal Music Group (UMG) zenei kiadó, amely szerint az együttes, ezen belül is Freddie Mercury történetét feldolgozó Bohém rapszódia című film adott új lendületet a dalnak.
Archív képeken keresztül a városrész emberi arcát mutatja be a Krisztinaváros Anno című fotókiállítás, amely csütörtöktől látható Budapesten, a nemrég megnyílt Tér-Kép Galériában.
Bogdán Árpád Gettó Balboa című dokumentumfilmje nyerte a berlini Ake Dikhea? – Romani Filmek Fesztiválja fődíját – közölték az alkotók az MTI-vel kedden.
Vastapssal fogadta, vastapssal búcsúztatta a Budapesti Kongresszusi Központ közönsége Bródy Jánost, akinek ezúttal is valamennyi verssora a szabadság hiányáról szólt. És persze arról, hogy „ezek ugyanazok”.
A Bohemian Rhapsody lett a 20. század legtöbbet streamelt dala, több mint 1,6 milliárdszor játszották le világszerte a különböző zeneszolgáltatóknál.
Több mint 1500 műtárgy került elő a szeptemberben teljesen kiégett brazil Nemzeti Múzeum romjai közül – jelentették be hétfőn a múzeum kutatói.
Archív képek mutatják be a régi Krisztinavárost a Tér-Kép Galériában. [...] Bővebben!
Az ember otthon járhatja körbe a kiskoncerteket.
Még több cikk