7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2018.10.15. hétfõ, Teréz

Kultúra

Kulka János: "Idegen vagyok a magam számára"
Új filmje forgatásáról is mesélt.
Domokos Balázs az elsőfilmes operatőrök között szerepel a Cameraimage fesztiválon.
A Magyar Televízió bemondója volt.
26 éven át volt a Magyar Televízió bemondónője.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 10 ezer forint címletű ezüst és 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérmét bocsát ki kedden, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum által rendezett Az Osztrák-Magyar Monarchia katonai összeomlása és annak következményei című nemzetközi tudományos konferencia ...
Idén eltörölték Svédország a világ talán legnagyobb szabadtéri karácsonyi koncertjét, amivel párhuzamosan egyre inkább növekszik az iszlám események népszerűsítése a skandináv államban - írja az Origo.
Felhívták a színpadra, szemtelenül játszott, majd olyan ajándékot kapott, amit el sem mert hinni.
Nem indul Bulgária a jövő évi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést a Bolgár Nemzeti Televízió (BNT) igazgatótanácsa hozta meg és pénzügyi okokkal magyarázta azt.
A tévés bemondónő 70 éves volt.
Elizabeth Sagan igazi instagram sztár lett, mióta az otthoni könyveivel alkot kreatív képeket. A több mint 90 ezer követő bizonyítja, hogy amit csinál az egyedi és nagyon népszerű. Megmutatjuk a kedvenceinket!
Negyven kiadó legfrissebb könyvei, száz program, hat külföldi író, öt színpad a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron 2018. október 18–21. között a Várkert Bazárban. Harmadik alkalommal rendezik meg az őszi könyvvásárt, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesületével ...
Még több cikk