11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2020.10.29. csütörtök, Nárcisz

Vicces, érdekes

Nem csak a szexbakik lehetnek kínosak; és nem kell levetkőzni ahhoz, hogy nagyon kellemetlenül érezd magad hirtelen. Elég hozzá egy mobiltelefo...
Nagyon péntek van, úgyhogy mikor máskor nyíljanak ki a bulifotózás poklának kapui, ha nem ma, avagy ha már az asztal alá iszod magad, ne csodálkozz, ha nem mutatsz jól a képeken.
Egyszer elmondta, melyiket szereti. De csak egyszer!
Mi a különbség a kicsi kori és a felnőttkori félelmek között? És mi a közös bennük? A képekből kiderül!
Az egyetemen speciális kurzusokon sajátíthatják el a szakma csínját-bínját a leendő pornósztárok.
Mint zsák és a foltja, úgy illik össze a kanadai tolvajpáros, akiknek az elfogására végül meglepően nagy erőket kellett mozgósítaniuk a rendőröknek, pedig még csak a boltot se sikerült elhagyniuk.
Néhány intim testnyílás egészen különleges dolgokat rejtett.
A fotók nem csak garantáltan mosolyra fakasztják az embert, hanem arra is emlékeztetnek - van, akinek rosszabb napja van, mint nekünk.
Mondjon akárki amit akar, azt már megszokhattuk, hogy az oroszoknál történnek furcsa dolgok. Jekatyerinburgtól nem messze azonban van egy temető, ahol híres művészek, tudósok és második világháborús hősök sírjai bújnak meg nem messze olyan gránit sírkő csodáktól, amikre lézerrel véstek rá…
Afrikai ősasszonyra műttette át magát egy német modell, Martina Big, aki megunta szőke haját és...
És mi ennek nagyon örülünk! :D :D
Amikor meghalljuk a viaszszobor kifejezést, a Madame Tussauds tökéletes szobrai azonnal felvillannak a fejünkben. De nem minden szobor sikerült tökéletesre...
Az őszinteség nagyon kemény tud lenni néha. Akkor meg különösen, amikor ez rajzokban a mexikói illusztrátortól, Eduardo Salles-től érkezik.
A plasztikaimádó nő mintegy 200 szépészeti beavatkozáson van túl, a legutóbbi azonban nem úgy sikerült, ahogy szerette volna.
Nem tud leállni az internet népe, egyre jobb mémek születnek.
Egy bölcsesség: ne foglalkozz azzal, mit hoz a sors. Csak kaparj egy kis füvet a sz@rra és sétálj tovább. :D
Még több cikk