3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.11.21. szerda, Olivér

Díjak

Vajon elbírna a Fekete Párduccal? Deadpool napjaink egyik legsikeresebb popkulturális karaktere, de ettől függetlenül meredeknek tűnik a Fox egy nemrég meghozott döntése.
November 22-én lesz hatvanéves a gyermekkönyvek írójaként is sikeres Jamie Lee Curtis Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akit neveztek már Sikolykirálynőnek, A Testnek, s brit főrend férje után a Lady előnév használatára is jogosult.  MTI Szó szerint a filmvilágba született, lévén apja a ...
A Dick Cheney életéről szóló Vice komoly versenyző lehet Christian Bale ismét hatalmas átalakuláson ment át, és úgy tűnik, hogy nem hiába: az Egyesült Államok egykori alelnökéről, Dick Cheney-ről szóló Vice-t nagyon szerették a szakmabeliek.
Oscar-díjas filmmel is rendelkező stúdióval, az A24-el fog össze az Apple, hogy jövőre induló streaming videószolgáltatásához minőségi tartalmakat is kínálhasson. A The Wall Street Journal beszámolója szerint a Sony Pictures-től sikerült elcsábítani két sikeres producert is. The post ...
Jövő májusban ismét az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba helyező nemzetközi filmfesztivált rendeznek Szegeden – tájékoztatta a szervező Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. az MTI-t.
Alapvetően működik a Lexus reklámfilmje, amelyet teljes egészében a mesterséges intelligencia írt, és egy Oscar-díjas rendező forgatott. Mindenki döntse el, rosszabb-e bármilyen más autós reklámnál.
Meghalt Pablo Ferro (†83), a legendás hollywoodi főcímtervező.
Ők versenyeznek az elismerésért Jövő februárban nemcsak az Oscar-díjakat adják át, hanem a nagy stúdióktól függetlenül készült alkotásoknak járó elismeréséket is. A jelöltek között van felnövekvéstörténet, horror, romantikus dráma, szatíra és misztikus film is.
Minden várakozást felülmúlt az a licitálás.
Meghalt Pablo Ferro
A legendás főcím-tervezőnek 12 filmje nyert Oscar-díjat.
Pénteken, vagyis november 16-án ejtették meg a hivatalos ceremóniát, melyek keretein belül Károly herceg kitűntette az Oscar-díjra jelölt sármos színészt, Tom Hardyt.
Az izlandi amazon ökológiai mese, némi Wes Andersonos beütéssel, a legváratlanabb pillanatokban a jelenet hátterében felbukkanó zenészekkel és egy énekkarral, na meg egy eltántoríthatatlan kórusvezetővel, aki a munkája mellett egyszemélyes háborút vív a környezet megóvásáért a helyi ...
Még több cikk