26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Csütörtök
21°
2018.08.20. hétfõ, István

Díjak

Mi rájuk tettük volna a voksunkat Hogyan alakult volna a jelöltek listája, ha már 10 évvel korábban bevezetik a Legjobb közönségfilm kategóriáját az Oscaron? Eljátszottunk a gondolattal, hogy mi melyik filmeket jelöltük volna...
A "Miért?"-ek nyomában Az Amerikai Filmakadémia 2019-től új kategóriát vezet be az Oscaron, mi pedig utánajártunk, hogy vajon tényleg szükség van-e rá...
44 éves lett az öt Oscar-díjra jelölt színésznő.
A kétszeres Oscar-díjas Aszgar Farhadi volt az elnöke a szarajevói zsűrinek, amely Szamosi Zsófiának ítélte a legjobb színésznő díját Szilágyi Zsófia Egy nap című filmjében nyújtott alakításáért.
Psychological Recovery...6 Months - 11
NAPI FILMZENE: Guy Ritchie első kiruccanása a blockbusterek világába a Sherlock Holmes-szal több, mint jól sikerült, hiszen a produkció az anyagi és viszonylagos kritikai siker mellett Robert Downey Jr bezsebelt egy Golden Globe-díjat is, Hans Zimmer pedig egy újabb Oscar-jelölést a munkájáért. A zene ...
Mégsem ez lesz a színész búcsúja a szakmától Rossz hírrel kell szolgálnunk a háromszoros Oscar-díjas színész rajongóinak, ugyanis a Toni Erdmann című, meglehetősen nagyot szóló német film amerikai remake-jében mégsem ő alakítja a főhőst.
Mahershala Alival barátkozik össze a Green Bookban A színész az Oscar-díjas Mahershala Ali sofőrjét alakítja a Green Bookban, aminek előzeteséből kiderül, hogy a munkakapcsolatból idővel barátság szövődik.
Az idősebb színésznőknek több lehetőséget kell adni a filmvásznon - erre hívta fel a figyelmet az Oscar-díjas brit színésznő, Emma Thompson a The Children Act című filmjének csütörtöki londoni bemutatóján.
A Gravitáció kétszeres Oscar-díjas rendezője ezt tartja a legjobb alkotásának.
Hangulatos filmnek ígérkezik a Roma A Netflixen debütál majd az Oscar-díjas rendező, Alfonso Cuarón legújabb filmje, amihez most egy hangulatos előzetes is érkezett.
Még több cikk