4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2019.02.19. kedd, Zsuzsanna

Szórakozás

Főzni mindenki tud – így tartja a közvélekedés. Vagy legalábbis a legtöbben azt hiszik. Főleg akkor kapunk szárnyakat, ha képes tortareceptet látunk: ilyenkor sütimesternek érezzük magukat.
Los Angeles — Teljesíti özvegye Andy Vajna (†74) kívánságát, így a hamvait Los Angelesben, a fia és szülei mellé temetik el a héten a Westwood Village temetőben.
Hogyan érinti saját célcsoportját a családvédelmi akcióterv? Szociológus szerzőnk írása.
Belépett az '51-es körzet'-be Lukács László. A Tankcsapda frontembere ma ünnepli a születésnapját.
Nem mindennapi ügyet tárgyaltak egy müncheni bíróságon.
Filmbe illő nyomozást követően kattant a bilincs a férfi csuklóján.
A család szerint egy rosszul beültetett kanül okozott tragédiát
Egy rosszul beültetett orvosi kanül miatt halhatott meg egy 64 éves férfi 2016-ban az Országos Onkológiai Intézetben - állítja a családja. A férfit fej-nyaki daganattal kezelték, és kanült ültettek a mellkasába, ami néhány nap után elgennyesedett - majd a férfi trombózist kapott és meghalt. A ...
Az iskolákban esedékes nyári szünet idejére újabb felújítási munkálatokat terveznek – adta hírül a BKK kommunikációs osztálya.
A rossz minőség rossz fényt vet a játék kiadójára Az Epic Games megfogta az Isten lábát a Fortnite: Battle Royale-lal, ezért vigyáznia kell a játék hírnevére. A kiadó emiatt indított pert az egyik Fortnite-esemény szervezői ellen.
A YouTube dalfelismerője szerint nem plagizált Petruska.
Budapest — Könnyen lehet, hogy örökre a rácsok mögé kerül az ámokfutó szökevény, Sz. Károly (35), aki menekülése 35 perce alatt nyolc különböző bűncselekményt követett el:
Lagymatag, sikertelen, butácska figuraként jelent volna meg a DC Comics képregényében, a szerző 226 ezer aláírás hatására állt el tervétől.
Maldív-szigetek – Régóta szerepelt Nagy Gréti divattervező bakancslistáján, hogy eljusson a Maldív-szigetekre. Párja Valentin-napra lepte meg az úttal.
A döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a „Magyarország legjobb dala” címet. A műsorban vendégfellépőként az AWS is zenél: az együttes tavalyi, győztes dalát adja elő új formában.
Még több cikk