20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
23°
Szombat
24°
2018.08.22. szerda, Menyhért

Szórakozás

Látványos kis filmmel lepett meg minket a Frogwares - Cthulhu 2019. március 21-én hozza majd ránk a frászt!
Rekordot döntött a szentpétervári Ermitázs Múzeumban rendezett Munkácsy-kiállítás, amelyet bő három hónap alatt egymillióan tekintettek meg a Néva-parti városban – közölte a kiállítás kommunikációjával foglalkozó ügynökség kedden az MTI-vel.
A parókát egy új projekt kedvéért vállalta be Cinthya Dictator.
Napelemes riksákkal szállít házhoz az első indiai IKEA
A házhozszállítás környezetbarát és tradicionális módját választotta az Indiában nyíló első IKEA.
„Az emberek olyan gyorsan elítélnek” – írta Madonna a közösségi oldalán, s kitart amellett, hogy a VMA-n tartott beszéde nem a soul királynőjének szánt megemlékezésnek indult.
Itt a lehetőség, hogy te dönts. A héten minden a kölni videojátékos expó körül forog, ahol irgalmatlan mennyiségű előzetest mutatnak be a kiadók és a fejlesztők. Itt az idő, hogy eldöntsd, melyik közül a legjobb.
Olaszország – A rendőrség szabályos hajtóvadászatot indított néhány brit turista után, akik meztelenül fürdőztek Róma ikonikus szökőkútjában.
Nem hagyja el a Hapoel Beer-Sheva csapatát a 29 éves Korhut Mihály.
C.A.M.P.-elj az új amerikai álomért! Ha Gamescom, akkor persze, hogy a késő ősszel megjelenő új Fallout sem maradhat el, melynek legújabb előzetese a multira kihegyezett epizód építkezős funkciójára fókuszál.
Pánik tört ki az augusztus 20-i tűzijátékon, amikor rakéták a nézők közé csapódtak.
A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon egyes vonatoknál 30-60, esetenként 60-120 perces késéssel kell számolniuk az utasoknak egy műszaki hiba miatt, amelyet a vasúttársaság szakemberei kijavítottak, de a menetrend szerinti közlekedés csak késő éjszakára, kora hajnalra áll helyre – tájékoztatta a ...
Bencze Máté Jacques Ibert Concertino da camera című művét fogja bemutatni a zsűri előtt.
Nagyon bírni fogjuk a Battlefield 5 többjátékos módját
Egyáltalán, tudnak erről a játékról olyan trailert mutatni, amitől nem szakad le az arcunk? A Gamescomra időzített új kedvcsináló a multiplayer újításait veszi sorra, és közben olyan gameplay képsorokat mutogat, hogy az ember alig hisz a szemének. Október 19-én jön PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.
Budapest – Először beszélt hosszabban távozásának okáról Szél Bernadett: az LMP lemondott társelnöke elmondta, mivel indokolható, hogy meghozta ezt a döntést.
időjárás-jelentés, 2018. augusztus 21., ...
Még több cikk