28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Szórakozás

Július 18-án, szombaton tüntetni fognak a postás szakszervetek, Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter irodája előtt.
“Mindaz, ami a lágerben történt, olyan buta, kegyetlen és tehetségtelen volt, hogy csak a mindenható létezése tudott megtartani engem. … Muszáj volt kitalálnom a fejemben az istent, akihez majd egyszer járulhatok, hogy magyarázatot követeljek.” SZARKA JUDIT RECENZIÓJA.
Mennyire saját élmény és mennyire eltávolított a történet, amely egy osztálytalálkozó kapcsán vet föl súlyos kérdéseket, a hollét, az otthon érzetének a szemszögéből. Tompa Andrea új regénye, a Haza: számvetés útközben. VLASICS SAROLTA INTERJÚJA.
Brüsszelben a héten nagyon sok pénzről lesz szó, és egy nagyon nagy esélyről, hogy hatékonyan meg lehessen védeni a jogállamiságot az Európai Unióban. Amint Angela Merkel szerdán mondta, „az emberi és polgári jogok a legnagyobb érték, amellyel az EU-ban rendelkezünk”.
Sértő a transzneműek számára Deadly Premonition 2 Switch-exkluzív thriller egyik jelenete
Swery65, a Deadly Premonition 2 forgatókönyvírója bocsánatot kért a közösségi médiában és mindenkit biztosított róla, hogy a jövőben egy „diverz” csapat teszteli majd a játékát. A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise direktora és forgatókönyvírója: Hidetaka Suehiro, akit a ...
Egy közmunkás teljes havi fizetése sem lenne elég egy éjszakára Tiborcz kastélyszállójában, még a nyitási akcióval együtt sem.
„Két alapfeltétele van az ellenzék választási sikerének: egyfelől az, hogy a százhat körzetben egy az egy ellen induljanak a jelöltek, amihez Budapest jó példa volt, hiszen megmutatta, hogy az előválasztás ebben egy jó eszköz. A nehezebb falat a lista ügye, hogy hány lista kell legyen az ...
Az öt fotós munkáit öt eltérő kurátori koncepció alapján, kronologikus sorrendben haladva ismerheti meg a közönség.
Although National Nude Day is not an officially observed holiday, it is a good excuse to go skinny dipping if you have a pool or enjoy lying naked in bed. Every July 14, National Nude Day is celebrated , and although the origins are unknown, nudism, which revolves around the philosophy of naturalism — had been ...
A tudósok szerint egy olyan új dolgot kell felvenni a koronavírus-fertőzés jellemző tünetei közé, amire eddig nem hívták fel a figyelmet, pedig sok betegnél jelentkezik!
A New England Patriots amerikaifutball-klub kedden bejelentette, stadionja csak maximum húsz százalékos kihasználtsággal fogad majd nézőket a tengerentúli profiliga (NFL) új idényében.
Budapest — A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elkészítette az augusztus 15-i hétvégén rajtoló NB I 2020–2021-es idényének nyitófordulós párosítását, amelyben több érdekes párharc is akad.
Tóth Andi szívesen oszt meg képeket magáról, a csodás alakjáról a rajongói örömére. Most, hogy beköszöntött a strandszezon, egyre több bikinis fotóval boldogítja követőit.
Istenes László már fél éve áttért a vegetáriánus életmódra.
Recep Tayyip Erdogan török és Donald Trump amerikai elnök kedden arról állapodtak meg telefonon, hogy országaik – két szövetségesként – szorosabban összedolgoznak Líbia tartós stabilitásának biztosítása érdekében – közölte a török államfői hivatal kommunikációs igazgatósága.
Átadták a francia állam képviselőinek a Banksy által készített, korábban ellopott képet.
A válogatott kapusa szerint a BL rendkívüli végjátéka kedvezhet a RB Leipzig-nek.
Jennifer Grey has been tapped to star in a brand new movie for Lionsgate, which is rumored to be the next Dirty Dancing. Deadline reports that the movie could be joining the franchise, although details about the project are being kept under wraps. All we know is that it will be set in the 1990s. [...]
Még több cikk