6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2020.11.30. hétfõ, András, Andor

Szórakozás

Lelepleződött a harmadik jelmezes szár is a TV2 álarcos műsorában: Demcsák Zsuzsa lapult az Egérke jelmez mögött!
A Nicsak ki vagyok? szombat esti utolsó nagy leleplezése Demcsák Zsuzsa volt. Most kikérdezheti őt a műsorról, vagy bármiről, amiről szeretne!
Budapest — Fél éve már boldog családként élnek örökbe fogadott kisfiukkal Balsai Móni (42) színésznő és férje, Ujj Mészáros Károly (52) rendező, ám előtte hosszú évekig hiába próbálkoztak, hogy gyermekük lehessen.
Van, akinek még a rágógumit is a szájába kell adni, más nem tud egyedül aludni, így oda kell bújni mellé.
Milánó és Torinó belvárosát vásárlók tömege lepte el, miután Lombardia és Piemont tartományban enyhítették a korlátozásokat, és vasárnap megnyitották az üzleteket.
A műsor vendége Németh Lajos meteorológus.
Újabb négy jelmezes mutatkozott be a TV2 show-jában.
A lassan már hungarikumnak számító Kiszel Tünde-naptár jövő évi kiadása lesz a huszadik, amit kitalálója egy best of fehérneműs válogatással ünnepel meg. A kerek évforduló alkalmából itt az ideje, hogy egy külön cikkben emlékezzünk meg Kiszel Tünde eddigi naptárfotóiról, melyek ...
Budapest — Ez ám a meglepetés: Manuel (20) az Álarcos énekes legutóbbi leleplezettje! Pedig az egykori x-faktoros igyekezett, hogy a Nyomozók ne jöjjenek rá, ő rejtőzik a Baba-jelmez alatt, Csobot Adél (26) és Gáspár Laci (41) fülét nem sikerült becsapnia, mind a ketten rájöttek, kit látnak a ...
Gulyás Gergely is megszólalt Demeter Szilárd Sorosozó-gázkamrázó cikke kapcsán.
Kiderült, ki rejtőzik a kalóz jelmez mögött a TV2 álarcos műsorában.
Tippek a gyönyörű szemöldökért.
Télen, ha nem garázsban, hanem az utcán parkolunk, az autó teljesen kihűl, így nem csoda, hogy sokan kabátban ülnek a volán mögé, vagy éppen az anyósülésre. Bármilyen hideg is legyen azonban, ne induljunk el így, mert az életveszélyes lehet – intenek a német autóklub, az ADAC szakértői.
Lázár János és családja is megemlékezett advent első vasárnapjáról.
Nem sikerült kitalálni, kit rejt a TV2 népszerű műsorának jelmeze.
Cikkünk hatására a HBO törölte a Nagy Romániát dicsőítő filmet.
50 év után távolítottak el egy férfi orrából egy pénzérmét
[sz]Címkép: Moszkvai Egészségügyi Minisztérium [sz] Az 59 éves, meg nem nevezett orosz férfi mindössze 6 éves volt, amikor a pénzérme a jobb orrlyukába szorult. Ekkor túlságosan megijedt, hogy szigorú anyukájának beszámoljon az incidensről, később pedig megfeledkezett róla - írja a Metro . A ...
Las Palmas — Egyedülálló magyar sikerrel ért véget a rali-Európa-bajnokság Kanári-szigeteki futama, ifj. Érdi Tibor győzelmének köszönhetően harmadszor is elhódította az Eb-címet az ERC2-es kategóriában, ezzel a legsikeresebb magyar pilóta lett a kiírásban.
VV Dani és VV Virág között egyre forróbb a hangulat - Dani ezúttal a zuhany alatt "udvarolt" a lánynak.
Mivel a hajkefét naponta többször is használjuk, fontos a rendszeres tisztítása is. Először távolítsuk el belőle a hajszálakat, amit megkönnyíthet például egy csipesz.
Köllő Babett szerint nem feltétlenül sérül a gyerek, ha a szülei ismertek. Mini interjú a színművésszel, televíziós személyiséggel, ex-luxusfeleséggel.
In can what can only be described as dream television news, its been announced that a new adaptation of Evelyn Waughs Brideshead Revisited is in the works, with Luca Guadagnino at the helm as director and writer. The period drama will see the Call Me By Your Name filmmaker direct a star-studded cast that includes ...
A biztosítótársaság a közép-európai leányvállalatait 830 millió euróért adta el.
Még több cikk