7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Szórakozás

Amint arról a Blikk is beszámolt, tragikusan fiatalon, mindössze 37 évesen meghalt a Megasztár korábbi felfedezettje, Kandech Evelyne.
Elsőre csak azt látni rajta, ez megint valami szabadidőautó, alias SUV, biztos jó, mert Lexus-emblémát hord. De tud valami olyat, amit a többi nem.
Ahogyan arról a Blikk is beszámolt meghalt a Megasztár korábbi felfedezettje, Kandech Evelyne. Az énekesnő mindössze 37 éves volt.
A csatorna is gyászolja a Megasztár egykori versenyzőjét.
Kandech Evelyne 37 éves volt, halálának oka nem ismert.
Soha nem látott mennyiségben árasztották el a politikai hirdetések a közösségi médiát az előválasztás alatt. Gyakorlatilag lehetetlen mostanában úgy kinyitni a Facebookot vagy a YouTube-ot, hogy ne zúduljon ránk cunamiként egy csomó politikai üzenet, reklám, szavazásra buzdító vagy éppen lejárató kampány.
A Megasztár énekesnője 37 éves volt.
Egy utazási iroda szerint Oroszország természeti szépségei és Vlagyimir Putyin macsó imázsa együtt nyerő párost alkothatnak.
Csobot Adél és Gáspár Laci keményen egymásnak feszültek az X-Faktor stúdiójában.
Tizenöt métert zuhanva szakadékba esett egy fiatal férfi Budán, a kecskehegyi kőfejtőnél.
Az idei szezon legnagyobb sztárjai a pasztellszínekben pompázó kényelmes és puha darabok.
43 éve ezen a napon választották pápává a reformpápaként is emlegetett II. János Pált.
Maximálisan biztonságos környezetben zajlanak a hazai futballbajnokságok, mivel a szezon kezdetén együttműködési megállapodást kötött a Magyar Labdarúgó Szövetség és a SYNLAB Hungary a játékosok és sportszakemberek koronavírus tesztelésére.
Liszt Ferenc korának akkori értelemben vett popsztárja volt, rajongtak az előadóművészetéért, a zongoratudásáért, kialakult körülötte a lisztománia jelensége – mondta Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál kapcsán. De nemcsak az őszi fesztiválról ...
Georgina Rodríguez szóhoz sem jutott a fantasztikus meglepetéstől.
Elkészült a rendezője, Tiszeker Dániel második nagyjátékfilmje, a Nagykarácsony című romantikus vígjáték teaser-előzetese. November 25-én kerül a hazai mozikba a film parádés szereposztással
Tóth Vera és Torres Dani is fájdalmas búcsút vett tőle.
Pierre ezúttal egy ízes ételről mesél ízesen.
Emlékezetes élményben volt része Liptai Claudiának, amikor évekkel ezelőtt New Yorkban járt. A műsorvezető azóta is visszavágyik a ’nagy almába’, ahol számtalan élményre tett szert.
Rendhagyó színháztörténeti kiállítással készült a Magyar Művészeti Akadémia és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, amelyet október 14-én, a teátrum 125. születésnapján nyitottak meg. The post Színháztörténeti kamarakiállítás appeared first on Seniorplus .
A Microsoft tulajdonában álló közösségi oldal, a LinkedIn leállítja a szolgáltatást Kínában. A cég azzal indokolta a döntést, hogy a kínai állam egyre szigorodó előírásai ellehetetlenítik a LinkedIn működtetését az országban.
Ezekben az órákban is zajlik Kisteleken a XXI. Sajt és gasztronómiai fesztivál a Szent László téren és a sportcsarnokban.
Még több cikk