24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Szórakozás

[sz]MTI/SZM - Címkép: Police.hu[sz] Augusztus első napjaiban indul az Országos Balesetmegelőzési Bizottság OBBPoint elnevezésű applikációja, amely a világon az első sebességalapon működő hűségpontrendszer - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden a police.hu oldalon. Az ...
Már augusztus elején visszatér az RTL Klub napi sorozata.
Tikkasztó a hőség és még azt sem tudod mit csinálj a hétvégén, ráadásul az egész család veled van? Mi lenne, ha a forró nyári napokat a Balaton mellett töltenétek, alig egy órányira a fővárosi betondzsungeltől? Mi tudunk egy jó helyet Balatonvilágoson, ahol a felnőttektől a legkisebbekig ...
Az utcában dolgozó munkások siettek a mentőtisztek segítségére.
Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzet Bank (MNB) Monetáris Tanácsa a vártnál nagyobb kamatemelésről döntött kedden és változtatott a kamatfolyosón is.
A magyar sportolóknak kedden nem sikerült érmet nyerni, de Vas Kata Blanka nagyon közel volt, ehhez. Felemásan sikerült a csapatsportolóink produkciója. Milák Kristóf az előfutamban üzent a riválisoknak, míg Hosszú Katinka megint felforrósította a medence környékét. Íme, a napi összefoglaló:
Astra Filmland néven 50 hektáros területen csúcstechnológiájú filmpark épül Mogyoródon egy több ütemben megvalósuló, mintegy 40 milliárd forintos beruházás részeként - tájékoztatta a filmpark kommunikációjával foglalkozó cég kedden az MTI-t.
VV Zsófi nem érti miért várt harminc évet a gyermekvállalással.
Az Astra Filmland 40 milliárd forintba kerül.
Magyarország 200 ezer adagot adott el Portugáliának az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinájából, beszerzési áron – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a portugál kollégájával, Augusto Santos Silvával közös sajtótájékoztatóján kedden, Lisszabonban.
Így néz ki napjainkban a Melrose Place 59 éves szőke ciklonja.
A PlayStation Home körül gyanús jelek mutatkoznak, holott ezt a szolgáltatást már évekkel ezelőtt lezárta a Sony.   A PlayStation Home egy 3D-s, virtuális közösségi platform volt a PlayStation 3-on. 2008 decemberében startolt el, majd 2015. március 31-én lett bezárva. És nem kizárólag azért ...
A 19 esztendős Vas Kata Blanka szenzációs teljesítménnyel, a címvédőt és a világbajnokot is megelőzve a negyedik helyen végzett kedden a hegyikerékpárosok női versenyében a tokiói olimpián, ezzel minden idők legjobb magyar kerékpáros eredményét érte el az ötkarikás játékokon.
Húsz új mentőautó érkezett kedden az Országos Mentőszolgálathoz (OMSZ), további 42 járművet a napokban kapnak meg. Ezzel a mentőautók átlagéletkora 4,8 évre csökken.
A Hungária és Fenyő Miklós életműve előtt tisztelegve született meg a Csókkirály, az utazó koncert, ami Budapestről indul országos turnéra, melynek egyik állomása Győr lesz.
A háromszoros ötkarikás aranyérmes hirtelen összeomlása, és váratlan döntése igencsak nagy port kavart még a rajongói között is. Fotelből szidják hosszú Katinkát a netezők, elfeledve, hogy a bajnok azért igencsak letett már valamit az asztalra eddigi élete során, nem is keveset. Az viszont ...
Hazaérkezett a magyar olimpiai csapat egyik legnagyobb hőse, Siklósi Gergely.
Meghaladta a 7,1 milliót a Pfizer által eddig Magyarországra szállított koronavírusellenes vakcina mennyisége.
Több mint kétezer új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak Izraelben az utóbbi egy napban, s ez volt a delta vírusvariáns okozta negyedik járványhullám eddigi legmagasabb száma - jelentette kedden a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet.
Velencébe érkezik Matt Damon és Ben Affleck
A 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 59 ország filmjeit vetítik majd.
Még több cikk