22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
26°
Kedd
27°
2018.07.21. szombat, Dániel

Szórakozás

Cseh Valentin történész szerint Hunyadi János visszaadta a hitet abban, hogy a legyőzhetetlen is legyőzhető. A nándorfehérvári diadal 562. évfordulójáról emlékezünk meg a hétvégén.
A Szentendrei Rendőrkapitányságon eljárás indult orvvadászat miatt egy leányfalui férfi ellen.
A most 87 éves Jean-Louis Trintignant hosszú pályafutása alatt több mint 160 filmben játszott.
A McDonald's a sikeres próbaidőszakot követően immár házhoz szállítást is vállal, amitől komoly bevételnövekedést várnak a cégnél.
Liptai Claudia újabb képeket osztott meg nyaralásáról.
A két énekes komolyan veszi az edzéseket és az eredmény magáért beszél. Peter és Nikolas nemrég egy edzőteremben futottak össze - nézd csak!
Az online videoszolgáltatások megjelenése és elterjedése alaposan megváltoztatta az erőviszonyokat. A filmszínházak próbálnak lépést tartani a fejlődéssel, de kérdéses, hogy hosszú távon megmaradnak-e.
Hétfőn kezdődik a Fesztiválakadémia, amelyen hét esti hangverseny, matinékoncertek, mesterkurzusok és előadások is várják a közönséget július 29-ig a budapesti Zeneakadémián.
Budapest — Hamar pokollá változott a kanári-szigeteki álomnyaralás több mint száz magyar számára, miután kiderült: feladott csomagjaikat a Ryanair légitársaság Budapesten hagyta.
Erre a hétvégére is összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén kikapcsolódásként megnézni.
Budapest — Imádja a kalandot és az extrém sportokat? Akkor máris van egy ötletünk, hogy milyen programot szervezzen a hét végére: válassza ki a legszimpatikusabb útvonalat, és irány a hegyi túrázás!
Simicska Lajos a G-nap óta kamuzik, és a hírekkel ellentétben most sincs semmi a kezében – mondta az Echo TV Troll című műsorában Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese. Hozzátette, ez egy ócska színjáték, amellyel megúszni próbálja mindazt, amit végrehajtott. A Troll ...
Krisztofer napról-napra jobban érzi magát, jelenleg egy fővárosi rehabilitációs intézetben ápolják.
Még több cikk