11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Vasárnap
18°
2019.04.18. csütörtök, Andrea

Szórakozás

Mert miért csak a gyerekek élvezzék a bulin az ugrálóvárat!?
A puraten10 néven közlő fotográfus nemrég osztott meg fényképeket a sakuráról (japán cseresznyevirágzás). A felvételeket az Uminonakamichi Seaside Parkban (Uminokamichi tengerparti park) készítette, ahol a cseresznyefák teljes pompájukban virágoztak.
Bár az USA déli részén a szegregáció volt a törvény, volt egy fotográfus, aki városról városra járt, és mindenféle korú feketéket, fehéreket és indiánokat összehozott, a boltokban vagy sátrakban felállított fotóstúdiójában.
Új klip: Curtis nem maradt padlón
Az ország egyik legsikeresebb rappere az április 28-án megjelenő, „Legismertebb senki” című EP-jéről mutatja be első szerzeményét. Őszinte és szókimondó szöveggel tér vissza Curtis, aki „Nem maradok padlón” című dalában nem rejti véka alá véleményét az őt körülvevő emberekről ...
Hat személyautó ütközött össze az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán Bag közelében csütörtök délután, több mint tíz kilométeres a torlódás - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Útinform.
Menőzős trailert kapott a Hobbs & Shaw.
Alan Detrich hobbirégész 2,95 millió dollárt kér a világ egyetlen bébi T-rex csontvázáért. A kutatók felháborítónak tartják, amit művel.
Máriabesnyő - Élő újszülött kisfiút talált egy férfi Gödöllő-Máriabesnyőn csütörtök délután - közölte András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Keres egy férfit a rendőrség, aki nagyjából egy hete ellopott egy telefont.
Karbantartás miatt május 13-tól 26-ig zárva tart a Keleti pályaudvar, emiatt számos vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.
Néhány nappal ezelőtt a Blikk is beszámolt róla, hogy Rubint Rella a világszinten is ismert, illetve kedvelt fesztiválon, a Coechellán mulatja az időt.
A patkányhordák sok-sok gigát fognak felfalni a merevlemezünkből Érzelemdús utazásnak tűnik a patkányhordáktól hemzsegő kaland, de az biztos, hogy az alkotók megkérik az árát, már ami a szabad tárhelyet illeti.
Még több cikk