Szórakozás

Wolfsburg — Egyre inkább kilátástalannak tűnik a Hertha BSC helyzete a német labdarúgó-élvonalban.
Budapest — Szárnyal Varga Roland (31), amióta az MTK futballcsapatát erősíti!
Debrecen—Sátoraljaújhely — Vagy lapostévére költik, vagy az unokáknak megy az az 50 ezer forintos MediaMarkt-utalvány, amelyet Baranyi Béla (74) és felesége, Edit (71) nyert a Blikk Bumm – Legyen ön is győző! játékával.
Még a legelszántabb dokumentumfilm-rajongóknak sem egyszerű egy-egy fesztiválszezon: csábító lehetőség szembenézni a valósággal, ám kétségkívül nyomasztó és fájdalmas is egyben. A szükségessége azonban megkérdőjelezhetetlen. Március elsején indul a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm ...
Pedig Elena Tsagrinou az El Diablóban csak csiliszószról, tacóról, bulizásról meg szerelemről énekel.
A találkozó célja, hogy elindítsa a művész korszerű életrajzi kutatását és zongoraművészi fogadtatásának feltárását.
Szentendre — Tokióról álmodozik Hammerl Soma (19), aki élete első felnőtt-Európa-bajnokságán, május végén, Eszéken szerezhet kvótát az ötkarikás játékokra.
A kiskőrösi nyomozók vádemelést javasolnak az izsáki gyanúsítottal szemben.
A háziorvosok – Müller Cecília által aláírt – körlevelet kaptak, ami hatására jelentősen változik a Pfizer- és az AstraZeneca által gyártott vakcinák beadásának protokollja.
A Bridgerton család karácsonyi sikere után 2021 kezdetén az Erzsébet-kori Angliába szökhetünk A boszorkányok elveszett könyvének második évadával.
Történt pedig vasárnap, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter és Karácsony Gergely főpolgármester sem hagyta ki a verőfényes szép időt. Hasonló volt a programjuk: kirándultak. Ám Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője erős belső kényszert érezve, rárontott Karácsony ...
A Momentum elnöke abban bízik, ha jövőre az ellenzék megnyeri a választást, akkor Mészáros Lőrinc napokon belül előzetes letartóztatásba kerülhet. Ez is elhangzott, amikor Fekete-Győr András ismertette pártja programját.
A díjátadó magyar vonatkozása, hogy Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjének főszereplőjét, Vanessa Kirbyt a drámai filmek mezőnyében jelölték a legjobb színésznő díjára.
A díjátadó magyar vonatkozása, hogy Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjének főszereplőjét, Vanessa Kirbyt a drámai filmek mezőnyében jelölték a legjobb színésznő díjára.
Nemcsak a társadalomnak, de a gyerekeknek is a javukra válik, ha tisztába tesztek egy-két dolgot a szexizmussal, a nemi szerepekkel kapcsolatban.
Még több cikk