-5 °C, Budapest
-5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.12.11. kedd, Árpád

Szórakozás

A székesfehérvári Vörösmarty Színház Pelikán Kamaraszínházában egyszerre két fiatal rendező előadását láthatja az érdeklődő közönség. Widder Kristóf és Nagy Péter István fizikai színházi gondolkodása feltűnő eltéréseket mutat. PUSKÁS PANNI ÍRÁSA.
A hegyi doktor még ma is szép tájékon játszódik, a szereplői továbbra is olyan életet élnek, amilyenre mi is vágyunk, ám ez korántsem jelenti azt, hogy egy jó sorozatot nézünk. GERA MÁRTON KRITIKÁJA.
A szerző ihlettelensége, frusztrációi, kiselejtezett gondolatai és alkotói válsága Shakespeare-től Pirandellóig sok színpadi jelenet és darab témáját adták már, ám egyik szerző sem volt annyira bevállalós, hogy előcsalogassa a gondolataiból az Agyf**sz névre hallgató allegorikus fickót. OROSZLÁN ANIKÓ KRITIKÁJA.
Budapest – Edző akar lenni a Ninja Warrior Hungary második évadának győztese, Strommer Soma (19), aki jó barátja a verseny tavalyi legjobbjának. Gyömrei Máté (30) nagyon büszke a fiatalemberre, akit már-már az öccseként szeret.
A visszavonulást fontolgatja a Bayern München 22 éves sztárja, Kingsley Coman.
Amikor David Duchovny nevét meghalljuk mindenkinek a kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, az X-akták, Fox Mulder ügynöke, a Kaliforgia Hank Moodyja és számos sorozat, sikerfilm főszereplője jut eszünkbe.
New York – A jelek szerint a szexi rapper már nyilvánosan is felvállalja az elítélt szexbűnözőt.
25 perc a nyílt világú játékból Régen láttunk már valamit a Beyond Good & Evil 2-ből, azonban ahogy a Ubisoft megígérte, a mai napon mutatott nekünk nem is akármit: egy 25 perces játékmenet-videót!
Birmingham - Három tizenévest kellett kórházba szállítani, miután szúrt sérülésekkel találtak rájuk nem messze egy egyetemtől.
időjárás-jelentés, 2018. december 10., ...
Tények teljes adás, 2018. december 10., hétfő
BOSZORKÁNY - Magyar nőt vádolnak gyilkossággal Ausztriában. Megfojtott egy idős asszonyt, mert a nő nem akarta a szektára bízni a pénzét. - VÉGZETES - Középkorú nő halt meg Székesfehérvárnál, amikor egy kamionnal karambolozott. Somogy megyében is halálos baleset történt, ott egy furgon és egy ...
Tények teljes adás, 2018. december 10., hétfő
BOSZORKÁNY - Magyar nőt vádolnak gyilkossággal Ausztriában. Megfojtott egy idős asszonyt, mert a nő nem akarta a...
A világ ötven legfinomabb süteményének listáján három magyar desszert is szerepel: az Eszterházy-torta, a hókifli és a Rigó Jancsi. A finomságok között olyan híres nemzeti desszertek is szerepelnek, mint az osztrák almás rétes vagy a török baklava. A listát a CNN szakújságírója állította ...
Még több cikk