-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2019.02.18. hétfõ, Bernadett

Szórakozás

Inkább a szenvedélybe halnék bele, mint az unalomba.
P2i in Oxford, UK, has launched a system-level waterproofing system that removes the need for seals in next generation bendable and 5G clamshell smartphones. The ‘Dunkable’ technology developed by P2i applies a thin polymer protective film to motherboards and connectors using a pulsed plasma deposition process. ...
Százmilliós haszna is lehet a fideszes polgármester családjának az ipari parkon
Újabb ipari park épül Szigetszentmiklóson, szám szerint a harmadik, a beruházással jól járhat Szabó József, a helyi fideszes polgármester is, írta meg a 24.hu. A portál úgy tudja: Szabó Józsefnek és közeli hozzátartozóinak, feleségének és nővérének ugyanis épp ott vannak földjei, ahol az ...
időjárás-jelentés, 2019. február 18., hétfő, ...
időjárás-jelentés, 2019. február 18., hétfő, ...
Megtartották a hétvégén a szép celebek felvonulását, azaz a Hollywood Beauty Awards díjátadót, melyen a legjobb megjelenésű filmsztárokat, énekeseket díjazza Hollywood. Olyanokat, akik egy adott filmben, vagy valamelyik turnéjukon, esetleg a díjátadóhoz hasonló rendezvények vörös szőnyegén ...
Sokan szeretünk a jól bevált anyagokhoz fordulni, ha lakberendezésről van szó, pedig a technológiai fejlődés az építőipart sem hagyja érintetlenül.
Megszólalt az építője, így sokak számára nem titok többé, hogy került oda, és miért.
+1, ha csak nézed, hogy mások flörtölnek a munkahelyeden.
Itt a Triple Threat előzetese A távol-keleti akciósztárok is megkapják a maguk Feláldozhatókját: itt a rengeteg bunyót ígérő Triple Threat előzetese.
Áder János köztársasági elnök felmentette megbízatása alól Bitay Mártont, az Agrárminisztérium (AM) földügyekért felelős államtitkárát 2019. február 18-i hatállyal – közölte a szaktárca hétfőn az MTI-vel.
Február 14-én bemutatták Dobó Kata első rendezését, a Kölcsönlakás című filmet. A premieren a gyönyörű színésznő párja, Zsidró Tamás is mesélt a Ripostnak, mely során az is kiderült, milyen gyakran szokott veszekedni a pár.
Budapest – Hatalmas dugókra kell készülni Budapesten: ezeken a helyeken lesznek biztos útlezárások 2019-ben a BKK tájékoztatása szerint.
Jutalmat kaptak azok a rendőrök és a Fővárosi Törvényszéknek az a fegyveres biztonsági őre, akik részt vettek a bíróságról pénteken elszökött rab elfogásában. A sajtótájékoztatón eddig nem látott videókat hoztak nyilvánosságra a szökésről és az elfogásról.
Margot Robbie talán nem marad ki az újragondolt folytatásból.
Egy felnőttnek, akármit oktat a gyermekeknek, elsődleges a felé irányuló bizalom megszerzése.
Szántó Péterrel a Borsonline olvasói rendszeresen találkozhatnak, hiszen ő az a fiatalember, aki számtalan magyar hírességnek tette már fel a villámkérdéseit. Péter ezúttal egy utazós videóval jelentkezett, amiben ahhoz ad tanácsot, hogy hogyan tudnunk olcsóbban nyaralni olyan környezetben, mint a ...
A köztévé zenés műsorában évek óta felmerül, hogy egyesek lopták a dalukat.
Immár szinkronizált előzetese is látható Harmony Korine Matthew McConaughey alakította hedonista és kicsapongó művészről szóló filmjének.
Még több cikk