30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Vasárnap
26°
2018.08.16. csütörtök, Ábrahám

Szórakozás

Az eddig véltnél nagyjából 1500 évvel korábban is bebalzsamozták már a halottaikat az ókori egyiptomiak – állapították meg a kutatók a Journal of Archaeological Science című folyóiratban publikált tanulmányukban, amelyből az is kiderül, hogy a gyakorlat sokkal nagyobb területen terjedt el, mint azt eddig gondolták.
A mesék elvileg arra szolgálnak, hogy továbbadjanak valamiféle egyetemes tudást, egy olyan ismeretet, amit nem árt már kisgyermekkorban elsajátítani. Ehhez képest nem minden mesének egyértelműen pozitív az üzenete. Az alábbiakat például remélhetőleg csak meghallgattuk, de eszünkbe sem jutott ...
Kuala Lumpur — Bitófán végezhetik Kim Dzsong Un (34) észak-koreai diktátor féltestvérének gyilkosai: a két asszony perében eljáró bíró elfogadta az ügyészség érveit, miszerint szándékosan ölhették meg Malajziában Kim Dzsong Namot (†45).
Elég rosszul néz ki a Duna szinte a teljes magyarországi szakaszán. Az egész Európát sújtó aszály már meglátszik a folyó vízszintjén is.
Jövő szerdán elkezdődik az idén ötvenéves Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN), a nyárzáró fesztiválon fellép Sean Paul, a Pet Shop Boys, Jess Glynne, Wilkinson, Faithless és sokan a hazai élvonalból Ákostól a Halott Pénzen keresztül Lovasi Andrásig.
időjárás-jelentés, 2018. augusztus 16., ...
PÁNIK - Radioaktív anyag bénította meg a Liszt Ferenc repülőteret! Túlmelegedett ugyanis egy izotópos konténer. Az esetleges sugárveszély miatt több ezer utas ragadt a terminálon. - ÜTKÖZTEK - Rengeteg a baleset a kánikulában. Balatonendrédnél három autó karambolozott, gyerekek is megsérültek. ...
PÁNIK - Radioaktív anyag bénította meg a Liszt Ferenc repülőteret! Túlmelegedett ugyanis egy izotópos konténer. Az...
Börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki úgy próbálta meg késleltetni a Norvegian Air gépének felszállását, hogy bombával fenyegetőzött.
Debrecen – Fogolyszökés miatt keresnek egy debreceni férfit! Gömöri Péter (37) engedély nélkül távozott házi őrizetéből, a zsaruk azóta keresik.
Titkok kulcsai A hátborzongatóan jónak ígérkező új Resident Evil 2 még egy kicsit azért odébb van, azonban a zombis túlélőhorrornak már megismerhettük remek gyűjti kiadását.
Budapest — A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) által támogatott focitáborokban idén nyáron is több ezer gyerekkel foglalkoznak, a rákospalotai Testvériség SE futballista palántáihoz például kedden az MTK csatára, Torghelle Sándor csatlakozott.
Beremend — Mindenben szabályosan és a legjobb indulattal jártak el Gyuris Ferenc, a Fiatalos Lendület Egyesület vezetője szerint, amikor 2014-ben a Darányi Ignác terv keretében 24,99 millió forint hazai és uniós támogatást vettek fel, hogy felújítsanak és kibővítsenek egy saját tulajdonban lévő ...
London—Budapest – Ismét botrány tört ki egy Ryanair-gép fedélzetén. Egy magyar utas a Facebookon írt arról, hogy a Londonból a magyar fővárosba tartó hétfő reggeli járat 4 és fél órás késéssel indult.
Úgy tűnik, Alekosznak vannak problémái a tetoválásokkal. Olyannyira, hogy a szalonokat még idén bezáratná.
Még több cikk