9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Technikai sportok

Mintha a mini Nürburgringre érkeznénk
Michelisz jó úton van, megerősödött a hite.
A Porsche elektromos autója mérföldkőhöz érkezett, idén ugyanis már több Taycant adtak el, mint 911-est, ezzel a márka harmadik legnépszerűbb modelljévé lépett elő.
A Lexus nem először épít saját változatot a Land Cruiserből, de talán még sosem volt akkora hűtőmaszk rajta, mint az új LX-en.
Az Alfa Romeo még nem száll be a villamosítási és önvezetős tolongásba, inkább az utolsó pillanatig kihasználja az autózás klasszikus gyönyörűségei terén szerzett hírnevét.
A Fiesta után az alsó-középkategóriás modelljét is felfrissítette a Ford, a megújult Focus új orr-részt és nagy érintőképernyőt kapott, a kínálatban pedig a 280 lóerős ST is megmaradt.
Na de mit kezdenek ezzel? Válaszolt lapunknak a rendőrkapitányság.
Pénteki sportműsor: MTK-Puskás Akadémia
Folytatódnak a topligák, ezenkívül darts, jégkorong és kosárlabda a kínálatban.
Az a jó a kétkerékben, hogy már az enyhe telek idején sem kell lemondanunk a szabadtéri mozgásról. megfelelő öltözet és felszerelés, na meg a lelkesedésünk kell ahhoz, hogy valódban egészséges kikapcsolódással szellőztessük ki a fejünket. Nézzünk néhány ősszel is gyönyörű magyarországi ...
The spectator had been holding up a cardboard sign and caused one cyclist to crash with dozens more falling as they rode into him
A leghidegebb orosz tél sem jelenthet akadályt ennek a GAZ-ból épített lakóautónak, amit nemcsak elektromos fűtéssel, hanem fatüzelésű kályhával is felszereltek.
Miután bejártam az Alfa Romeo házi múzeumát, sikerült beszélgetnem az igazgatóval is, aki elmondta, mennyire nem véletlenül tetszett, amit láttam.
Az Officine Fioravanti sokat dolgozott rajta, hogy modernizálja a Ferrari legendás sportautóját, és az alapos munka során a Testarossa szerencsére megtartotta az eredeti formáját és a 12 hengeres benzinmotorját is.
Mintha sokaknak elkerülné a figyelmét, de léteznek még négyajtós karosszériájú autók. A kisebbik Volvo szedán alapváltozatának léte ráadásul nagyon indokolt is, csak ezt az indokot nem a tömegigény adja.
Ha lenne egy veteránkorú BMW 5-ösünk, nem biztos, hogy amerikai motort tennénk bele, de ebben a wisconsini műhelyben kipróbálták.
Még több cikk