12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2019.11.21. csütörtök, Olivér

Foci

Reszkethetnek a holland csapat idei BL-riválisáinak edzői.
Aki szereti az esőt, az szeresse a sarat is. Akkor most éppen a sárban vagyunk, úgy körülbelül nyakig. Én mondjuk egyiket sem szeretem, ezt konkrétan a kipcsakok hadseregtábornokának üzenem, vagyis a nemzet szövetségi kapitányának, és itt most Orbán Viktorra gondolok, mert nálam elnyerte ezt a ...
A Manchester City szakíthatja meg a Chelsea kiváló sorozatát a Premier League tizenharmadik fordulójában.
A spanyol topcsapat játékosának porckorongsérv miatt kellett kés alá feküdni.
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan fél évre szeretné leigazolni korábbi labdarúgóját, Zlatan Ibrahimovicot.
Tipprovatunkban ma az Antwerpen - Gent, belga bajnoki mérkőzés van terítéken. Lássuk, mit várunk mi ettől a találkozótól!
Leverkusenbe látogatnak Sallaiék - Előzetes
Gulácsiék az újonc együttest fogadják.
A magyar válogatott védője szerint a walesiek nem csapatként győztek.
Nem megy messzire a portugál a bemutatkozó meccsén, Lampardnak be kell vetnie a vezércselt a Kékek trójai falova ellen, ha sikerre akarja vezetni övéit.
A tizenharmadik forduló hétfői zárómérkőzése következik.
Bár ez volt Kalmár Zsolt pályafutásának legsúlyosabb sérülése, a DAC válogatott középpályása számára jó hír volt, hogy nem kellett megműteni.
Baráth Botond, a magyar labdarúgó-válogatott védője szerint kulcsfontosságú, hogy a nemzeti együttes márciusban, az Európa-bajnoki pótselejtezőn idegenben is a hazai környezetben megszokott mentalitással lépjen pályára.
Még több cikk