22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Csütörtök
19°
2019.09.23. hétfõ, Tekla

Foci

Zsóri Dániel elképesztő nagy élménynek nevezte, hogy ott lehet az év góljáért járó Puskás-díjra jelöltek között a hétfő (ma) esti FIFA-gálán Milánóban.
A horvát keret a magyar válogatott ellen hir magyar magyar válogatott panucci h, 09/23/2019 - 13:17 Zlatko Dalic kihirdette a magyarok és a walesiek ellen készülő horvát keretet     A horvát válogatottra október 10-én a magyar válogatott vár, majd Cardiffba utaznak a Wales elleni Eb-selejtezőre. A ...
Ebben a rovatban tudjátok követni az élőben közvetített mérkőzéseket
Vizsgálatot indított az Angol Labdarúg Sszövetség a Manchester City sztárja, Bernardo Silva ellen.
Kecskés Ákos az FC Lugano játékosaként – ha jól gondoljuk - az első vásárhelyi focista, aki szerepel a második legrangosabb kontinensbajnokságban. The post Vásárhelyi sporttörténelmet írt a vásárhelyi születésű focista appeared first on Vásárhely24 .
Milyen kegyetlen a labdarúgás! Valverde vagy Zidane állása van nagyobb veszélyben? hir spanyol Real Madrid Barcelona panucci h, 09/23/2019 - 12:17 Ernesto Valverdét fogja leváltani előbb a klubjának vezetése, vagy Zinedine Zidane állása van nagyobb veszélyben? Podcast.     A Barcelona és a Real Madrid ...
Külföldön fejezheti be a pályafutását az amerikai játékos.
A magyar mellett a szlovák szövetséget is megbüntette az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a két ország válogatottjának szeptember 9-i, budapesti mérkőzésén történt szurkolói rendbontások miatt.
Zsóri szerint Messi vagy ő kaphatja a Puskás-díjat hir magyar Zsóri Dániel Puskás-díj panucci h, 09/23/2019 - 11:31 A hétfő esti FIFA-gálán osztják ki a Puskás-díjat is, aminek egyik esélyese a magyar Zsóri Dániel   Zsóri Dániel elképesztő nagy élménynek nevezte, hogy ott lehet az év ...
Ez történt a múlt héten és a hétvégén a magyar légiósokkal Európa, Amerika és Ázsia pályáin. Körkép.
Ma rendezik a FIFA-gálát, amelyen az év góljáért járó Puskás-díjat is átadják. A 18 éves magyar ollózása bekerült az első háromba. Ön előre szavazhat!
Zsóri Dániel elképesztő nagy élménynek nevezte, hogy ott lehet az év góljáért járó Puskás-díjra jelöltek között a hétfő (ma) esti FIFA-gálán, Milánóban.
Könnyedén győzött a Lazio a Parma ellen a Serie A-ban
A Primera Divisiónban a Real Madrid a Sevilla ellen nyert meg egy fontos rangadót.
Még több cikk