4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2019.02.19. kedd, Zsuzsanna

Egyéni sportok

Traktor alá szorult egy munkás Ózdon. A csúszós, meredek területen a traktorra kötött fa magával rántotta a gépet, a...
Traktor alá szorult egy munkás Ózdon. A csúszós, meredek területen a traktorra kötött fa magával rántotta a gépet, a benne ülő férfi pedig alá szorult és életveszélyes sérüléseket szenvedett. Tiszaszentimrén egy másik traktor kereke tört ki, a sofőr kizuhant a fülkéből, ő a kerék alá szorult be. ...
A helytelen testtartás miatt nagyon sok embernek válnak feszessé a nyakizmai, ami komoly fájdalommal is jár. Megfelelő tornával azonban gyorsan és hatékonyan enyhíthető a kínzó panasz. ...
Oszaka Naomi meglepően könnyedén kapott ki Kristina Mladenovictól a dubaji tenisztornán.
Wigan — Történelmet írt Michael van Gerwen. A holland dartsvilágbajnok a 2019-es Players Championship-sorozat harmadik állomásának megnyerésével immáron 71 tornagyőzelemnél jár a PDC szervezet ProTour-szériájában, ezzel megdöntötte a 70 sikerrel rendelkező angol legenda, Phil Taylor csúcsát.
Ez a második olyan létesítmény a világon, amely a tizenhétszeres Grand Slam-győztes nevét viseli.
Van Gerwen megdöntötte Phil Taylor rekordját
Nem rég vonult vissza a darts klasszisa, a holland máris megelőzte.
Dunaújváros — Trénerként is maximalista, és a csúcsra tör Vajda Attila (35). Az olimpiai bajnok volt kenus, aki a 2008-as pekingi ötkarikás játékokon C1 1000 méteren lett aranyérmes, nyár óta a Dunaújváros fiatal tehetségeit edzi.
Budapest ― Továbbra is „kettős életet él” a teniszpályán Babos Tímea (25). A párosban kétszeres világbajnok és Grand Slam-győztes magyar játékos még mindig szenved egyesben, az elmúlt héten a női világranglistán a 100. helyig esett vissza. Ő is érzi, nem jó irányba halad a karrierje.
Atlétika: komoly reményekkel várják a magyarok az Eb-t
A kontinensviadalon is bizonyítana a két tehetség.
Még több cikk