29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Egyéni sportok

A harmad-magyarországnyi területű Belga Királyság turizmusának hagyományosan a szomszédos államok polgárai a főszereplői. Augusztus küszöbén már egyre több külföldi érkezik kerékpárral, motorral, autóval, busszal, vonattal, főleg az NSZK-ból. Angela Merkel Brüsszelben járva szívesen ...
Csodálkozhattak a meteorológusok. Hőséget jósoltak, mégis rázúdult a zuhé a hegyikerékpárosoknak kijelölt pályára. Pedig a 19 éves magyar csodabringás előre megmondta!
Kiesett a Roland Garros címvédője
Krejcikovát a svájci Belinda Bencic búcsúztatta.
A részvétel is rekordot dönthet szombaton, a szervezők a rendezésről csütörtökön döntenek.
A spanyol válogatott 28-25-re legyőzte a francia csapatot kedden a tokiói olimpia női kézilabdatornájának második fordulójában. A spanyol együttes sikeréből a szélső Carmen Martín hat góllal vette ki a részét. Eredmények: kézilabda, női torna, 2. forduló: A csoport: Norvégia-Angola 30-21 ...
"Amit kértek tőlünk, annál még jobb átlagot is úsztunk" - Kozma Dominik
Rossz váltás kizárták a 4*200 méteres gyorsváltót.
A tokiói olimpia keddi győztesei: CSELGÁNCS női 63 kg: Clarisse Agbegnenou (Franciaország) férfi 81 kg: Nagase Takanori (Japán) HEGYIKERÉKPÁR női terepverseny: Jolanda Neff (Svájc) HULLÁMLOVAGLÁS férfiak: Italo Ferreira (Brazília) nők: Carissa Moore (Egyesült Államok) KAJAK-KENU, SZLALOM női K-1: ...
"Szerencsém volt, mert a másik oldalon többen is elakadtak"
Vas Kata Blankának nagyon sok önbizalmat adott, hogy jól sikerült a rajtja.
A magyar sportolóknak kedden nem sikerült érmet nyerni, de Vas Kata Blanka nagyon közel volt, ehhez. Felemásan sikerült a csapatsportolóink produkciója. Milák Kristóf az előfutamban üzent a riválisoknak, míg Hosszú Katinka megint felforrósította a medence környékét. Íme, a napi összefoglaló:
Francia arany a cselgáncs női 63 kg-ban, míg japán arany férfi 81 kg-ban
Clarisse Agbegbenou öt vb és öt Eb címe mellé most már az aranyérmet is begyűjtötte
Rossz váltás miatt kizárták a 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltót a tokiói olimpia úszóversenyeinek keddi előfutamából. A Holló Balázs, Zombori Gábor, Kozma Dominik, Márton Richárd összetételű négyesből Kozma volt, aki 14 századmásodperccel korábban ugrott a medencébe.
Az orosz válogatott nyerte a női tornászok csapatversenyét a tokiói olimpián, míg a kétszeres címvédő, ezúttal második amerikaiak legjobbja, Simone Biles az első szeren megsérült. Az ötkarikás játékok egyik legnagyobb sztárját, a 24 éves Bilest az - egyébként rosszul sikerült - ugrása után ...
A 19 esztendős Vas Kata Blanka szenzációs teljesítménnyel, a címvédőt és a világbajnokot is megelőzve a negyedik helyen végzett kedden a hegyikerékpárosok női versenyében a tokiói olimpián, ezzel minden idők legjobb magyar kerékpáros eredményét érte el az ötkarikás játékokon.
Az egyik úszó hamarabb ugrott a vízbe, mint kellett volna.
A hegyikerékpáros Vas Kata Blanka szenzációs negyedik helyezése jelentette a legjobb magyar szereplést a tokiói olimpia keddi versenynapján.
A Tottenham hivatalos oldalán jelentette be, hogy belga hátvédje a jövőben az katari Al-Duhailban folytatja pályafutását.
Még több cikk