9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
17°
Csütörtök
2020.11.23. hétfõ, Kelemen

Egyéni sportok

Tizenhárom méteres faóriást vágtak ki vasárnap reggel Maroslelén. Három-négy karácsonyfát minden évben állítanak a községben, a legnagyobb természetesen a falu karácsonyfája. Idén az óvoda és az iskola mellett a könyvtár udvarát is feldíszítik.
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nem elégedett a teljesítményével, de úgy érzi, nagy lökést adott neki a Nemzetközi Úszóliga (ISL), amelynek küzdelmeit a Duna Arénában rendezték meg.
Pókembert megszégyenítve döntött világrekordot az orosz falmászó - Videó
Yulia Kaplina kevesebb, mint 7 másodperc alatt mászott meg egy 15 méteres falat.
Medvegyev: életem legkeményebb győzelme volt
Az orosz teniszező a torna során a világranglista első három helyezettjét is le tudta győzni.
Már lehet pályázni az elektromos kerékpárok váráslásra, amelyhez a vételár felét, maximum 150 ezer forintot az állam vállal át. Az első pályázati időszak november 23-án kezdődött és november 27-én ér véget. Ezt követően havi rendszerességgel lehet majd pályázatokat benyújtani 2021. ...
"Az úszók és a szakmai stábok is nagyon élvezték az ittlétet" - Hosszú Katinka
A háromszoros olimpiai bajnok úszó nagyon nagy sikernek tartja, hogy a befektetőket sikerült meggyőzni a budapesti rendezésről.
Egymást érik az iskolai beruházások Csengelén: több mint 570 millió forintból a kormányprogram részeként tornaterem épül, valamint mintegy 12 millióból felújítják a suli épületének elektromos hálózatát.
Az új kríziskezelő központból valós időben követik a hírszerző műveleteket, illetve kapcsolatot tartanak a külföldön lévő munkatársakkal.
Teljes NER-térfoglalás a rendezvénytechnikai piacon, gazdát cserél a Visual Europe Zrt.
Van egy piac, a rendezvényszervezés, ahol szinte csak állami projektek vannak mostanában: raktárkoncertek, a Hungexpo, a multicsarnok, az atlétikai stadion felszerelése, vadászati világkiállítás. A GVH most megadott engedélye után e piac legfontosabb szereplői közül az állami Antenna Hungária és a ...
Az orosz teniszklasszis pályafutása eddigi legnagyobb sikerét aratta a londoni O2 Arénában.
A Walesből származó Richard Burton életét és gazdag színészi pályafutását bemutató kiállítás nyílt szombaton a cardiffi Nemzeti Múzeumban.
A Walesből származó Richard Burton életét és gazdag színészi pályafutását bemutató kiállítás nyílt szombaton a cardiffi Nemzeti Múzeumban.
Bár egyre nő a kereslet az alacsony futásteljesítményű, újszerű állapotban lévő használt autók iránt, régiós összehasonlításban Magyarország mégis elmarad.
Nagy-Britannia egyik leggazdagabb embere, a 83 éves Joe Lewis idejének tekintélyes részét Aviva nevű jachtján tölti. Ám kedvenc sportjának nem hódolhatott rajta - eddig.
Bejelentette visszavonulását a Győr korábbi világklasszis irányítója
Nycke Groot a 2021-es idény végén befejezi a pályafutását
A 24 éves játékos a második orosz vb-győztes.
Még több cikk