9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Egyéni sportok

Kétféle próbatétel az új Puskás Aréna Futáson
2021 október Kétféle próbatétel az új Puskás Aréna Futáson Igazi kuriózumot kínáltunk a mai napra: több, mint fél ezren neveztek az első Puskás Aréna Futásra, az indulók két különböző kihíváson tehették próbára magukat. Nem első alkalommal szerveztünk stadionfutást, hisz néhány évvel ...
Orvosok, rendőrök, tűzoltók úsztak a budapesti világkupán - Videó
Idén is láthatott betétfutamot a Duna Aréna közönsége.
Ahogyan arról a Blikk is beszámolt meghalt a Megasztár korábbi felfedezettje, Kandech Evelyne. Az énekesnő mindössze 37 éves volt.
Ahogyan arról a Blikk is beszámolt meghalt a Megasztár korábbi felfedezettje, Kandech Evelyne. Az énekesnő mindössze 37 éves volt.
A brit ökölvívó néhány hete még egy közepes távot sem tudott lefutni, mégis brutálisan kiütötte amerikai ellenfelét.
A csatorna is gyászolja a Megasztár egykori versenyzőjét.
Hamarosan nyolc kerékpárúton lehet majd találkozni világító burkolati jelekkel.
A román államfő megköszönte Orbán Viktornak, amiért Magyarország segíti Romániát a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben.
Gazdag a szombati program: magyar rangadó a Bundesligában, volt csapata ellen vezeti az Intert Simone Inzagni, pályán a Chelsea és a Liverpool is. Lesz továbbá jégkorong, darts és sznúker is.
Alexander Zverev nem tudott bejutni az elődöntőbe.
Klaus Iohannis román államfő köszönetet mondott Orbán Viktornak, amiért Magyarország segíti Romániát a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben.
Politikai okból kényszerítették pályafutása befejezésére a rettegett balhorogról ismert Papp Lászlót
18 éve, 2003. október 16-án, 77 évesen hunyt el Budapesten Papp László háromszoros olimpiai bajnok, profi Európa-bajnok ökölvívó, edző, a magyar sportélet egyik legnagyobb és legnépszerűbb alakja.
Klaus Iohannis román államfő köszönetet mondott pénteken Orbán Viktornak, amiért Magyarország segíti Romániát a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben.
A prágai tömegközlekedési vállalat bizonyos megkötésekkel lehetővé teszi az utazóknak, hogy ingyen használják néhány kerékpármegosztó cég kölcsönözhető bringáit. A szolgáltatást ... ...
Szombati sport: Visszatérnek a topligák
Labdarúgás mellett többek között kézilabda, kosárlabda és darts a kínálatban.
Klaus Iohannis román államfő köszönetet mondott pénteken Orbán Viktornak, amiért Magyarország segíti Romániát a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben. A román elnöki hivatal közleménye szerint Iohannis telefonon hívta fel a magyar miniszterelnököt, hogy megköszönje a román pácienseknek ...
Magyarország befogad kezelésre ötven súlyos romániai koronavírusos beteget.
Még több cikk