20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
17°
Csütörtök
15°
2018.09.24. hétfõ, Gellért

Egyéni sportok

Kijöttek a teniszezők legfrissebb rangsorai.
"Egy becsületes menzesz három hétig tart" - Alekosz újabb szellemi ámokfutásában a menstruáló nőket pécézte ki magának
[sz]Fotó: Pixabay[sz] Nagy Alekosz, az egykori VV-nyertes sokat dolgozik azon, hogy a felszínen maradjon. Ezt mostanában azzal igyekszik elérni, hogy olyan gondolatokat posztol, amin várhatóan rengetegen felháborodnak majd. Az egykori VV-sztár most azt okoskodta ki, hogy a nők ciklusától függ, mekkora ...
Amikor a választási vereség után Simicska Lajos túladott a Hír TV-n, az új tulajdonosok elbocsátották a csatorna arcát. Kálmán Olga személyesítette meg azt az újságíró magatartást, amelyet egy D. Tóth Krisztával folytatott beszélgetésben így foglalt össze: „A G-nap után a Hír TV elkezdett ...
A FIFA-gálán 3-3 jelöltből kerül ki a legjobb férfi és női játékos, kapus és edző. A kerékpár, a díjugratás, a cselgáncs és a sznúker rajongóinak is tévé előtt a helye.
A bölcsődefejlesztési felhívás a Pest megye területén található meglévő, önkormányzati tulajdonú bölcsődék férőhelybővítéssel együtt történő felújítására, átépítésére irányul.
Rendkívüli izgalmakkal, sztárparádéval és két extra versenyszámmal készülnek a szervezők az október 4-6. között megrendezendő FINA úszó világkupára.
20-tól 200 millióig terjed a pályázható összegek nagysága.
Talajon a pénteki selejtezőhöz hasonlóan a vasárnapi döntőben is Böczögő Dorina volt az egyetlen, aki elérte a 13 pontot.
A jövő évi európai parlamenti választásoknak az illegális migráció lesz a fő kérdése - emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.
A helyes technika elsajátításával nemcsak a teljesítmény nő, de a korábban futáskor jelentkező panaszok is elmúlhatnak.
Elég egy csatornafedél, hogy feldobjon
Ha nem is téged, de legalább a kocsid.
Csupa apróság: Imádom a vízigesztenyét, érzéki öröm. Fantáziálok róla. Magyarországon védett. Sulyom a hagyományos neve. Wokkeverékekben kapható, roppanós. Dávid érik, jó fej, együttműködő, elhagyta apró idegesítő dolgait és szorongástüneteit. Nagyon harmonikusan vagyok vele, gyaloglunk ...
A jövő évi európai parlamenti választásoknak az illegális migráció lesz a fő kérdése – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.
Még több cikk