22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
30°
Péntek
29°
2019.07.16. kedd, Valter

Csapatsportok

Második mérkőzését is megnyerte a magyar női vízilabda-válogatott a Kvangdzsuban zajló világbajnokság csoportküzdelmei során: Bíró Attila együttese kedden Kanadát győzte ... The post Vizes vb – Szoros meccsen győzte le Kanadát a női vízilabda-válogatott appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Djokovic: Áldott vagyok, és ezt tudom
Köszönetet mondott a szerb klasszis Federernek is, hogy egy ilyen pillanaton osztozhatott egy titánnal.
Ebben a részben Dave-nek több dologgal is szembe kell néznie. Egyrészről munkanélküli, másrészről egy fedél alatt kénytelen élni apósával és felnőtt gyermekeivel. Egyetlen lánya Rachel, éppen egy csúnya szakítás kellős közepén van, ami rengeteg kérdést és problémát vet fel számára. ...
A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának két játékosa, Nagy Martin és ifj. Rosta Miklós is elutazott Spanyolországba az U21-es magyar válogatottal, hogy részt vegyenek a világbajnokságon, így a vasárnapi szezonnyitó V. PICK-niken nem lesznek ott a Széchenyi téren.
A keddi és szerdai élő sportközvetítések a hazai televíziókban: július 16., kedd: ----------------- M4 Sport 11.45: Vizes világbajnokság, Kvangdzsu, női vízilabda, csoportkör, Hollandia-Egyesült Államok 13.30: Vizes világbajnokság, Kvangdzsu, műugrás, csapatverseny 18.15: Kézilabda, női junior ...
Baseball ütőkkel, botokkal és járdakövekkel támadtak meg egy helyi önkormányzati képviselőt saját családi háza előtt helyi lakosok a magyar többségű rozsnyói járásbeli Berzétén – írja a Parameter.sk.
Az összecsapás háromnegyedéig tökéletesen játszott a csapat – értékelt Bíró Attila szövetségi kapitány. Tovább a cikkre: Szoros meccsen győzte le Kanadát a magyar női vízilabda-válogatott The post Szoros meccsen győzte le Kanadát a magyar női vízilabda-válogatott appeared first on Panoramanet .
Az összecsapás háromnegyedéig tökéletesen játszott a csapat – értékelt Bíró Attila szövetségi kapitány.
Második mérkőzését is megnyerte a magyar női vízilabda-válogatott a Kvangdzsuban zajló világbajnokság csoportküzdelmei során: Bíró Attila együttese kedden Kanadát győzte le 15-14-re. A magyarok csütörtökön az olimpiai bronzérmes oroszokkal csapnak össze a csoportelsőségért.
Második mérkőzését is megnyerte a magyar női vízilabda-válogatott a Kvangdzsuban zajló világbajnokság csoportküzdelmei során, Bíró Attila együttese kedden Kanadát győzte le 15-14-re. A magyarok csütörtökön az olimpiai bronzérmes oroszokkal csapnak össze a csoportelsőségért.
Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti: Spanyolország és Görögország is simán nyert a kvangdzsui vizes világbajnokság női vízilabdatornájának második fordulójában, előbbi Kazahsztán, utóbbi Kuba csapatát győzte le kedden.
Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti: A magyarokkal azonos csoportban szereplő orosz válogatott 30-1-re legyőzte a házigazda dél-koreai csapatot kedden a kvangdzsui vizes világbajnokság női vízilabdatornájának második fordulójában.
A magyar női vízilabda-válogatott Kanadát.
Spanyolország és Görögország is simán nyert a kvangdzsui vizes világbajnokság női vízilabdatornájának második fordulójában, előbbi Kazahsztán, utóbbi Kuba csapatát győzte le kedden. Eredmények: vízilabda, nők, csoportkör, 2. forduló: C csoport: Spanyolország-Kazahsztán 18-6 (3-1, 7-3, 3-1, ...
Spanyolország és Görögország is simán nyert a kvangdzsui vizes világbajnokság női vízilabdatornájának második fordulójában, előbbi Kazahsztán, utóbbi Kuba csapatát győzte le kedden. Eredmények: vízilabda, nők, csoportkör, 2. forduló: C csoport: Spanyolország-Kazahsztán 18-6 (3-1, 7-3, 3-1, ...
Várhatóan Vári Attila, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke lesz a Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltje Pécsen, derült ki a párt  közleményből. A Fidesz megállapodott az Összefogás Pécsért Egyesülettel (ÖPE) és közösen indulnak az őszi ...
Még több cikk