25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
21°
Péntek
27°
2019.06.18. kedd, Levente

Sport

Normális esetben el kellene venni Katartól az eleve abszurd, korrupcióval megszerzett 2022-es futballvilágbajnokság rendezési jogát. Platinit letartóztatták és kihallgatták, de ahogyan korábbi ügyeit (kétmillió svájci frank Blattertől, csalás a csoportokkal az 1998-as francia vébén), úgy ezt is ...
Párizs — Napról napra valószínűbb, hogy a francia Paris Saint-Germain brazil futballsztárja, Neymar (27) visszatér a Barcelonához! A PSG persze nem adja olcsón a két évvel ezelőtt rekordot jelentő 222 millió euróért (71,5 milliárd Ft-ért) megszerzett focistát.
Honlapunk információi szerint az Európa Ligában érdekelt Honvéd, nagy eséllyel új helyszínen játssza hazai meccsét a sorozat első selejtezőkörében.
A MOL Fehérvár FC montenegrói, a Debrecen albán, a Budapest Honvéd pedig litván ellenfelet kapott a labdarúgó Európa-liga-selejtező első fordulójának keddi sorsolásán.
Szergej Subenkov pont a lökésnek köszönhette a Gyémánt Ligában szerzett sikerét.
A bolgár Ludogorec Razgrad együttesével találkozik a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában.
A svájci Nyonban tartott kedd délutáni sorsoláson ellenfeleket kaptak az Európa Liga-selejtező első körében induló magyar csapatok, valamint a felvidéki DAC is.
A legkönnyebb ellenfelet kapta a Vidi, a Debrecen Albániába, a Kispest Litvániába utazhat.
Teherautó ütötte el, súlyosan megsérült.
Baleset miatt torlódásra kell számítani Budapest XI. kerületében.
További három évig marad a svájci szakember.
Még több cikk