7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia

Rólunk

Hírek frissen, szűrve. Szerkesztett, válogatott hírek az ország legnépszerűbb híroldalairól, blogjairól, hogy könnyebben tájékozódhass - mi időt spórolunk Neked. Ígérjük, itt nem egyoldalúak a hírek! Sőt, most már Ti is szerkesztők lehettek!
Egyre kevesebb hírt látsz a FB faladon? Nehezen találod meg a számodra érdekes híreket? Nincs időd minden kedvenc oldaladat naponta végignézni?
Nálunk megtalálsz mindent, ami fontos! Szerkesztett, válogatott hírek az ország legnépszerűbb híroldalairól, blogjairól, hogy könnyebben tájékozódhass - mi időt spórolunk Neked!
Címlapunkon megtalálod a legfontosabb aktuális híreket, de témáink segítségével még teljesebb képet kaphatsz róluk az idővonalra szerkesztett anyagok segítségével.
Használhatod a szűrőt/csúszkát egy témánál és megnézheted, mit olvastak és kedveltek mások. Kedvenc témaköreidet pedig követheted is. Sőt, most már Te is szerkesztő lehetsz! Regisztrációt követően létrehozhatsz saját témát, ahol a szerinted fontos cikkeket gyűjtheted, vagy akár Te is publikálhatsz saját cikket. Ha jó, mi közzé tesszük!
MI A FILTER.HU?

A Filter.hu az a hely, ahol nem egyoldalúak a hírek!

2018 május 15-től filter.hu néven folytatjuk. A magyar fejlesztésű - a 2016 márciusától még Toptalq elnevezéssel működő - innovatív, újragondolt hírgyűjtő portállal a célunk az, hogy nemzetközi szinten is megváltoztassuk a hírfogyasztás módját.

A filter.hu egy egyedi hírszűrő platform, egy "eszköz", amit nektek készítünk, hogy segítsen a gyors és hatékony tájékozódásban. A filter.hu működésének lényege, hogy az interneten található információkat könnyen érthető és jól kezelhető témákba rendezi, ami az információk személyre szabottabb szűrését és egy terület alaposabb megismerését is lehetővé teszi a felhasználók számára. A portál rendszerének alapja a saját fejlesztésű hírgyűjtő szoftver és az egyedi kialakítású webes megjelenítési felület. Egy algoritmus segítségével gyűjtjük az online elérhető megjelenéseket, amelyeket szerkesztői támogatással, időrendi sorrendben, könnyen átlátható felületen teszünk közzé látogatóink számára.

A témák gyűjteménye az aktuális politikai és gazdasági történésektől, a legnépszerűbb bulvár híreken, sztárkapcsolatokon, karikatúrákon, lakberendezésen, érdekes történelmi eseteken, technológiai újításokon, illetve hobbikon át egészen az egyes sportágakig terjed. 

Nem hisszük, hogy mindig az egyik vagy másik "oldalnak", médiumnak lehet csak igaza. Abban hiszünk, hogy az igazsághoz vezető út az ellentétes vélemények megismerésén át vezet. Ezért, ha a téma indokolja, akkor pro és kontra szempontok szerint, máskor pedig két egymást kiegészítő szempont szerint kerülnek be az anyagok idővonalakra, így a módszerünk segítségével az ellentétes vélemények is egy helyen érhetőek el, segítve a kiegyensúlyozott tájékoztatást, ami a platform elindításakor az egyik legfontosabb cél volt - és nem tudunk másik olyan médiumról, ami ezt lehetővé tenné a userek számára.

Az idővonal miatt bármikor könnyen visszakereshető, visszakövethető egy egy esemény fejlődéstörténete, esetenként sokkal könnyebben használható, mintha a Google segítségével akarna valaki képbe kerülni vagy valamit visszakeresni. Széleskörűbb, mintha ezt csak az Indexen, Origón, 444-en vagy épp a 888-on, Lokálon, Faktoron próbálnátok megtenni.

Mi nem akarjuk eldönteni, megmondani, mi az igazság, mi segíteni szeretnénk, hogy teljesebb képet kaphassatok a Titeket érdeklő témákban. Azt reméljük, hogy így olyan anyagokat is megtaláltok, elolvastok, megnéztek, amiket egyébként talán nem, vagy amikkel nem is találkoznátok, pedig értékesek.

év honlapja 2016

Oldalunk – még Toptalq.hu néven – 2016-ban elnyerte „Az Év Honlapja” díjat média kategóriában alig fél évvel az indulása után, és a zsűri tagjai mind az ötletet, mind a kivitelezést nagyra értékelték.

Rendszeresen készítünk olyan, regisztrációhoz kötődő felhasználói funkciókat, amikkel további lehetőségeket is megnyitunk számotokra! Érdemes követni minket, mindig frissek, újítók leszünk!

HOGYAN HASZNÁLJAM?

Két módon is segítjük számotokra a gyors tájékozódást. Akár bizonyos témákban akartok elmélyülni, akár gyorsan képbe akartok kerülni a nap fontosabb híreivel kapcsolatban. Előbbi esetben a TÉMÁINK, utóbbi esetben a CÍMLAPUNK a megoldás.

A filter.hu egy hírgyűjtő oldal. Vagyis sok más weboldalról gyűjtjük össze a híreket, amiket aztán rendszerezünk, szűrünk, így nálunk már a lényeget találjátok meg.

Oldalunk fő egységei a TÉMÁK. Egy téma szólhat bármiről, lehetnek aktuálisak vagy örökzöldek, de mindig érdekesek. A címlapunkra csak olyan anyagok kerülnek ki, amiket a szerkesztőink érdemesnek találtak erre, azaz megszűrik Nektek azt a 7-9.000 cikket, ami naponta beérkezik hozzánk. Ezzel rengeteg időt spórolunk meg számotokra és mindig találhattok érdekes híreket az oldalunkon.

Ezeket a cikkeket nem nálunk, hanem mindig a forrásoldalon olvashatjátok el - az az ő szellemi termékük, tulajdonuk -, mi csak a címet, képet és esetleg egy rövid bevezetőt teszünk közzé belőle, ami alapján mindenki eldöntheti, hogy tovább is akarja-e olvasni.

Nézd meg, mit olvasnak mások!

A portál egyik új megoldása, hogy az egyes témáknál található csúszka/szűrő használatával azt is megnézhetitek, hogy melyek a legnépszerűbb cikkek a Filteren, vagyis mit olvastak a legtöbben.

KÖVESS MINKET!

Minden témánál találtok "KÖVETEM" gombot. Kattintsatok rá a Titeket érdeklő témánál (pl. Érdekes történelem), és amikor új anyagok kerülnek be erre az idővonalra, akkor a rendszer értesítést küld Nektek a böngészőablakban és rákattintva egyből odaérkezel, keresgélnetek sem kell.

Köszönjük, hogy velünk tartotok!

filter.hu