7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Koronavírus

'We can't find any evidence that they helped,' researcher says of states' COVID-19 vaccine lotteries.
A héten történt legfontosabb itthoni események összefoglalója.
Oroszországban az elmúlt 24 órában a koronavírus-járvány kezdete óta először haladta meg az ezret a fertőzés nyomán kialakult Covid-19 betegségben elhunytak száma - közölte szombaton a szövetségi operatív törzs.
Tüntetések és a szélsőjobb további erősödése várható a szigorú intézkedések kapcsán.
There's a global movement to change the housing market. It isn't easily available for most people, and millennials are demanding reform.
Today's mortgage rates are low even though inflation spiked in September. Rates could increase if inflation continues to increase, though.
Ez lesz az első alkalom, hogy a Nemzeti Tömörülés elnökjelöltje találkozik a magyar miniszterelnökkel
A román államfő megköszönte Orbán Viktornak, amiért Magyarország segíti Romániát a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben.
A Momentum volt elnöke a Jelennek adott interjúban azt mondta: szívesen befejezte volna mandátumát, de a mostani helyzet új lehetőségeket ad neki. Szerinte a Fidesz látja, hogy az előválasztás megmozgatta az országot, és úgy gondolja, ha felkérnék, vállalna kormányzati pozíciót - de azért nem ...
A PCR-mintavételezést kizárólag a mentők és a kijelölt egészségügyi szolgálatók végzik, tudatta az atv.hu-val a Koronavírus Központ.
A Kraft Heinz vezérigazgatója, Miguel Patricio szerint az élelmiszerek drágulása elkerülhetetlen, ők már el is kezdték megemelni a termékek árait. The post A világ egyik legnagyobb élelmiszergyártója szerint fel kell készülnünk a dráguló élelmiszerárakra first appeared on Forbes.hu .
A BioNTech/Pfizer-vakcina lehet az EU-ban első szer, amelyet az 5-11 éves korcsoportban alkalmazhatnak a Covid-19 elleni védettség kialakítására. Nemzetközi kitekintés.
A világon 240 046 432 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 889 103 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai szerint.
A világon 240 046 432 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 889 103 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai szerint.
“A légúti tünetekkel rendelkező páciensek főszabály szerint továbbra előzetesen telefonon jelentkeznek háziorvosuknál.”
Klaus Iohannis román államfő köszönetet mondott pénteken Orbán Viktornak, amiért Magyarország segíti Romániát a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben.
Mit tud jobban Budapest Berlinnél, miért szeretné, hogy a Formlabsnál dolgozók házakat tudjanak venni, miért jobb száz darab százmilliós cég, mint tíz darab egymilliárdos a hazai startupszférának? The post Tőzsdére megyünk, hogy aki valaha nekünk dolgozott, házat tudjon venni. Ez fontos – ...
Általános munkabeszüntetésre készül a filmipari háttérmunkásokat tömörítő szakszervezet Észak-Amerikában. A munkabeszüntetés az USA elmúlt 100 évének egyik legnagyobb sztrákja lehet, így a modern munkásmozgalom mérföldköve is.
Budapest illusztris épületeinek és vendéglátóhelyeinek kialakítása mellett osztrák projekteket venne célkeresztbe az Urba. The post Bécsben nyit irodát az egyik legmenőbb magyar építészstúdió, már bútorokat is árulnak first appeared on Forbes.hu .
Raed Arafat szerint egyelőre nem rendelnek el vesztegzárat Bukarestben és a fővárost övező Ilfov megyében. Az ország legfertőzöttebb térségében egyelőre a hatályos korlátozásokat próbálják az ellenőrzés erősítésével jobban betartatni.
Még 2449 oltásra van szükség.
Klaus Iohannis román államfő köszönetet mondott pénteken Orbán Viktornak, amiért Magyarország segíti Romániát a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben. A román elnöki hivatal közleménye szerint Iohannis telefonon hívta fel a magyar miniszterelnököt, hogy megköszönje a román pácienseknek ...
State Sen. Doug Mastriano, who pushed false claims about the 2020 election, said, "I guess I shouldn't call it a 'vaccine.'"
Benyújtotta a német BioNTech és az amerikai Pfizer az Európai Gyógyszerügynökséghez az 5-11 éves korosztályba tartozó gyermekeket az új típusú koronavírus okozta betegségtől védő oltásról szóló kutatási adatokat, így megkezdődött a vakcina európai uniós engedélyeztetési eljárása.
Prosecutors say he has ties to the far-right extremist group Three Percenters. The judge said those who represent themselves have "a fool for a client."
Millions of Americans are likely to get Johnson & Johnson boosters now that the FDA's expert panel has unanimously recommended it.
A külföldi tulajdonosok tényleg nem akarhattak kiszállni, de a magyar kormány brutális ajánlattal állt elő. Erre nagyon nehéz lesz nemet mondani, a választások előtt magyar kézbe kerülhet újra Ferihegy. The post Brutális árat ajánlott Ferihegyért a magyar állam, közel lehet a megegyezés first appeared on Forbes.hu .
Még több cikk