12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
14°
Csütörtök
16°
2020.09.21. hétfõ, Máté

Koronavírus

Telefonon egyeztetett Szuga Josihide japán miniszterelnök Donald Trump amerikai elnökkel, a mintegy félórás beszélgetésben a felek biztonságpolitikájuk és a koronavírus elleni vakcinafejlesztés összehangolásában is megállapodtak - áll a japán külügyminisztérium hétfői közleményében.
Már 30 929 163 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 959 528, a gyógyultaké pedig 21 159 457 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfői összesítése szerint.
Szeptember 21-től számos változás lép életbe a járványügyi intézkedések terén: így többek között az arcot eltakaró maszk viselése már nemcsak a tömegközlekedési eszközökön, hanem az összes zárt térben kötelezővé válik. Emellett rövidül a szórakozóhelyek nyitvatartási ideje, illetve ...
Madách Imre Az ember tragédiája című művének 1883. szeptember 21-i ősbemutatójára emlékezve 1984 óta rendezik meg a magyar dráma napját. A Tragédia a magyar irodalom egyik legnehezebben értelmezhető alkotása, az emberiség sorsáról való töprengés drámai költeménye, amelynek üzenetét újabb ...
A tartósan növekvő élelmiszer árak kérdése szociális kérdés, vagyis politikai kérdés, amely nem bízható a piacokra.
A kisbefektetők körében ismét népszerűvé vált az arany, és nem csak fizikai formában. Több hazai és külföldi kereskedési platformon is elérhetőek határidős ügyletek, tőkeáttételes certifikátok, ezek azonban nagyon kockázatos eszközök. Ennél sokkal biztonságosabb megoldást kínálnak az árupiaci befektetési alapok.
A koronavírus terjedése miatt újra szigorodnak a maszkviselés szabályai. Egyre több helyen kötelező a viselete, és már nem váltható ki sem sállal, sem kendővel. Ám nemcsak a maszk viselésére, hanem a tárolására is vannak ajánlások, melyeket érdemes betartani.
A miniszterelnök hosszú évadindító esszét közölt a Magyar Nemzetben.
A koronavírus-járvány miatt nem lehettek személyesen jelen az Emmy-gálán a díjazottak.
Közel 245 ezerrel nőtt az új fertőzöttek száma egy nap alatt, míg a halálos áldozatoké majdnem 238 ezerrel lett több.
Koronavírus - Már 30,9 millióan fertőződtek meg világszere
A gyógyulatk száma meghaladta a 21 milliót.
Why exchange traded funds are important and why you should know what you are buying
A halálos áldozatok száma 959 528, a gyógyultaké pedig 21 159 457.
Már 30 929 163 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 959 528, a gyógyultaké pedig 21 159 457 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfői összesítése szerint.
Akár a tesztelések száma is csökkenhet, miután a kormány hatósági árassá tette a vizsgálatot. Lantos Gabriella egészségügyi szakértő szerint a lépéssel az embereket sem a "kapzsi kapitalistáktól", sem a koronavírustól nem mentik meg. Kérdés, hogy az állam jól jár-e, és egyszerűen ...
A koronavírus-járvány miatt elmaradó felszólalások helyett egy esszét írt a miniszterelnök, amiben főként azt magyarázta, mi a baj a liberálisokkal, négyszer is libernyáknak nevezve őket. Orbán hosszú koronavírus elleni védekezést ígért, és elkezdte készíteni szavazóit a 2022-es nagy ütközetre.
Hétfőtől érvényesek a korábban bejelentett szigorítások.
Mobile Premier League (MPL) has raised $90 million in a new financing round as the two-year-old Bangalore-based esports and mobile gaming platform grows its user base and looks to expand outside of India. SIG, early-stage tech investor RTP Global, and MDI Ventures led MPL’s $90 million Series C financing round, with ...
Még több cikk