20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
Szombat
2020.04.08. szerda, Dénes

Koronavírus

A kedden bejelentett intézkedések között végre megjelent a bérgarancia, sok más lépés viszont regresszív vagy nem köthető a járványhoz. Az igazi gond abból lehet, ami hiányzik a csomagból: lépések a tömegesen nehéz helyzetbe kerülők megsegítésére.
Helyi idő szerint szerda 0 órától Vuhanban hivatalosan is feloldották a január 23-a óta érvényben lévő vesztegzárat – írja a New York Times.
895-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 beteg, többségében idős emberek (egyikük 49 éves). Ezzel 58-ra emelkedett az elhunytak száma, 94-re a gyógyultaké.
Bárki megnézheti és nyomon követheti, hogy áll jelenleg a világjárványnak minősített koronavírus terjedése. A Johns Hopkins Egyetem egy kutatócsoportja készített egy weboldalt, ahol látható a koronavírus-járvány (COVID-19) terjedése a világban.
A Klebelsberg Központ tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatt a héten megkezdődött általános iskolai beiratkozás sem a megszokott rendben történik. Túl azon, hogy valamennyi folyamat online elintézhetővé válik, a körzeti iskolák automatikusan, mindenkit felvesznek, akik nem jelzik, hogy ...
Az oldal térképe alapján továbbra is Budapesten (387 ember) és Pest megyében (164) van a legtöbb fertőzött.
A summary of the biggest developments in the global coronavirus outbreak Follow our latest coronavirus blog for live news and updates Key developments in the global coronavirus outbreak today include: Continue reading...
A Mentőszolgálat közben új gyorsteszttel szűri a fertőzésgyanús betegeket, pedig szakemberek szerint a módszer megbízhatatlan. Budapesten van a legtöbb koronavírusos. Folyamatosan frissülő cikkben számolunk be a magyaroroszági járványhelyzetről.
Meghalt 11 beteg, és 895-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - írta a koronavirus.gov.hu szerda reggel.
Múlt hónapban a globális hőmérséklet elérte 2017 és 2019 márciusáét, amelyek a második és a harmadik legmelegebbek voltak – közölte az európai Copernicus éghajlatváltozási szolgálat (C3S).
It started with a warning. It turned into a pandemic that has transformed life as we know it A turbulent decade had reached its final day. It was New Year’s Eve 2019 and much of the world was preparing to celebrate. Continue reading...
Bolíviában a hadsereg könnygázt vetett be a Chiléből hazatérni kívánók ellen a két ország határán, hogy gátolja a koronavírus terjedését - számolt be az El Deber című helyi lap kedden.
Meghalt 11 beteg, és 895-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon – írta a koronavirus.gov.hu szerda reggel. Mint írták, az elhunyt 11 ember többségében idős volt (egyikük 49 éves). A koronavírus magyarországi halálos áldozatainak száma 58-ra emelkedett. Az oldal ...
PM says she ‘misses people’ but urges residents to stick to strict lockdown measures, which appear to be quashing coronavirus Coronavirus – latest updates See all our coronavirus coverag e New Zealand has recorded its lowest number of new coronavirus cases in a fortnight, one day after testing a record number of ...
A cukorbetegek nem kaphatják meg elektronikusan minden receptjüket, pedig a technológia ki van építve hozzá. Pár papírdarab miatt túráztatunk rengeteg veszélyeztetett, idős embert.
Az Egyesült Államokban csaknem 400 ezer a koronavírussal fertőzöttek és több mint 12 ezer a kórban elhunytak száma a Johns Hopkins egyetem és kórház kedd esti információi szerint.
Ez a szívómotoros olasz sportkocsi korának egyik leggyorsabbja volt, a gyártó fioranói tesztpályán 1 másodpercet vert az ikonikus Enzóra.
Szinte egymás kezéből kapkodják ki a maszkokat a kereskedők.
Még több cikk