29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Koronavírus

Financial service companies can deliver value by building digital experiences that meet consumers' expectations for speed, ease, and helpfulness.
Meghaladta a 7,1 milliót a Pfizer által eddig Magyarországra szállított koronavírusellenes vakcina mennyisége. A Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. ezt azután közölte az MTI-vel, hogy ezen a héten keddig ismét több mint […] The post Mennyi Pfizer-vakcina érkezett Magyarországra? first appeared on Forbes.hu .
Az MCC Feszten augusztus 5–7 között Esztergomban mutatja be tehetséggondozó programjait és közösségi életét, valamint rendez izgalmas közéleti beszélgetéseket és színes könnyűzenei koncerteket a Mathias Corvinus Collegium (MCC). A szervezők közleményéből kiderül, hogy  a programsorozat ...
Some municipalities are considering reinstating mask mandates as the Delta variant spreads.
"We entered 2021 expecting there to be more give and take than we've seen this year," said LPL's stock strategists.
Most láthatjuk a Ghostbusters: Afterlife (magyar cím: Szellemirtók: Az örökség) első hosszabb előzetesét, és végre van dátum a bemutatóra is. The post A szellemirtók új generációja tér vissza a mozikba first appeared on Vezess .
Last summer, North Korea decided to cut off all communication with South Korea, but now the two sides are talking again.
A koronavírus variánsai okozhatják az új megbetegedések többségét, ezért egyes sérülékeny csoportoknál indokolt a harmadik oltás – mondta el az országos tisztifőorvos a közmédiának kedden. Müller Cecília közölte: a harmadik oltás felvételét elsősorban időseknek, krónikus betegségben ...
A koronavírus variánsai okozhatják az új megbetegedések többségét, ezért egyes sérülékeny csoportoknál indokolt a harmadik oltás - mondta el az országos tisztifőorvos a közmédiának kedden.
A harmadik oltás felvételét elsősorban időseknek, krónikus betegségben szenvedőknek és legyengült immunrendszerű betegeknek ajánlják.
CDC Director Rochelle Walensky is expected to announce the change on Tuesday afternoon.
The recent spike in demand for plastic surgery is "something that I've not seen in 25 years of practice," said plastic surgeon Carlos Burnett.
A koronavírus variánsai okozhatják az új megbetegedések többségét, ezért egyes sérülékeny csoportoknál indokolt a harmadik oltás, mondta el az országos tisztifőorvos.
A DK azt írja, hogy határozatlan idejű sztrájkot lengetett be a magyar légiforgalmi irányítókat tömörítő szakszervezet, mert keveslik az ígért 15 százalékos béremelést.
Vasárnaptól kezdődik a 60 év felettiek oltási akciója, amelyben háziorvosok, önkéntes orvosok és egyetemi hallgatók személyesen keresik fel a koronavírus ellen még be nem oltott időseket – közölte az országos oltási munkacsoport vezetője kedden a közmédiával. György István azt mondta, hogy a ...
The Tesla and SpaceX CEO said during the company's second-quarter earnings call that he only has "so much time in the day."
"Data for handset shipments in China for the months of April, May and June were weak, with total handset shipments down 27% y/y" Goldman said.
És mindenkinek nagyon ajánlja a harmadik oltást, különösen a kínai vakcinásoknak.
Még több cikk