20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.05.18. kedd, Erik

Koronavírus

Google's annual developer conference is expected to introduce the next Pixel phone, new earbuds, and the latest features coming to Android 12.
Texas joins 19 other GOP-led states in ending federal unemployment benefits early. It's by far the biggest Republican state to terminate the benefit.
Szeged közel kétmilliárd forintra, Debrecen nem egészen hárommilliárdra, Pécs több mint kétmilliárd forintra számíthat.
A vállalat tarja magát ahhoz, hogy a második negyedévre vonatkozó 55 millió adag vakcinát június végéig leszállítsa.
Május 25. napját követően megszervezhető, illetve megtarthatók a ballagási rendezvények – olvasható a hétfőn megjelent Magyar Közlönyben.
A Johnson & Johnson azt vállalta, hogy a második negyedévben 55 millió egyadagos vakcinát szállít az EU-tagországoknak, azonban ez idáig kevesebb, mint 5 millió adagot szállított.
The Biden administration will give away 20 million leftover doses of Pfizer, Johnson & Johnson, and Moderna - plus 60 million AstraZeneca shots.
Akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a késedelmes teljesítést, azt is kérniük kell az adóhatóságtól, hogy töröljék a késedelem miatt felszámított késedelmi pótlékot.
A decline in technology stocks pulled down the broader stock market as investor fears over rising inflation continue to persist.
Törökországban eddig a teljes népesség 13 százalékát sikerült immunizálni.
Christopher Paul Lick received $6 million in PPP loans by lying to banks about his businesses' expenses, according to court documents.
A koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos feloldásának részeként Olaszországban rövidítik az éjszakai kijárási tilalom időtartamát, június 21-től pedig teljesen el is törlik, miközben egyre több tartományban csak a szájmaszkhasználat marad kötelező az óvintézkedésekből - ...
Az Egyesült Államok összesen 80 millió adag vakcinát oszt szét világszerte a következő hat hétben. Ez az Amerikában június végéig előállított oltások 13 százaléka – jelentette be Joe Biden amerikai elnök hétfőn a Fehér Házban. Ma újabb lépést teszünk a világ megsegítésére – ...
A lángok több mint 500 hektárnyi területen tombolnak.
A szakmai elismerésében idén 13 személy, illetve szervezet részesült.
Néhány angliai körzetben most már az új típusú koronavírus indiai variánsa az új fertőzéseket okozó domináns változat - mondta hétfőn Matt Hancock brit egészségügyi miniszter. A friss nagy-britanniai járványadatok ugyanakkor országosan továbbra is nagyon alacsony fertőződési és halálozási számokat tartalmaznak.
As Latin American countries scramble to vaccinate their residents, two leaders there are looking to gain geopolitical leverage.
Az Európai Unióból érkezőknek nem kell karantén, ha van negatív teszteredményük.
A mediterrán ország fokozatosan szünteti meg az éjszakai kijárási korlátozást.
Cuomo is facing a state investigation into whether he used New York state resources to help with the book.
Néhány angliai körzetben most már az új típusú koronavírus indiai variánsa az új fertőzéseket okozó domináns változat - mondta hétfőn Matt Hancock brit egészségügyi miniszter.
Akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a késedelmes teljesítést, azt is kérniük kell az adóhatóságtól, hogy töröljék a késedelem miatt felszámított késedelmi pótlékot - hívta fel a ...
Tovább emelkedett itthon a koronavírus ellen beoltottak száma: már 4,64 millióan kapták meg az első oltást, 2,727 millióan pedig már a másodikat is. Ez azt jelenti, hogy a lakosság több mint 47 százaléka kapott már legalább egy oltást.
Pesty László filmrendező, producer, az úgynevezett „székely petíció” kampányfőnöke beszélgetett Pajor Tamással és Szlazsánszky Ferenccel a Spirit FM Viccen Kívül című műsorában.
Az életéért harcolt az intenzív osztályon az a 6 éves fiú, aki a koronavírus után jelentkező sokszervi gyulladás miatt került kórházba.
Még több cikk