18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György

Impresszum

Felelős kiadó: filter.hu

Levél a kiadónak: info "kukac" filter.hu

Tárhely szolgáltató: Webinform Kft.

Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100),
honlap: www.nmhh.hu

Az oldalon megtalálható, más médiumoktól forrásmegjelöléssel és hivatkozással átvett anyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget.

A filter.hu fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. 

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala.

A filter.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A filter.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.