28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
24°
Kedd
23°
2021.07.31. szombat, Oszkár

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisziánt az elmúlt négy évben barátnője, Zsuzsi fuvarozta mindenhova.
Még a tegnapi monszun-szerű eső is felszáradt, olyan forrón szexi képet osztott meg magáról Zsuzska.
Az énekes azt tanácsolja a követőinek, hogy töltsenek egy-egy lopott órát a kedvesükkel, ha azt akarják, hogy működjön a kapcsolatuk. Tömegek követi a hírességet, és mindenki egyetért vele.
Az énekest darabokra szedték a kommentelők, amikor mikrofont ragadott.
Őszintén bevallotta Zámbó Krisztián, hogy nem ment neki az üzleti élet, rengeteg pénzt veszített, és ezért kezdett foglalkozni az énekléssel. The post Zámbó Krisztián: nem vagyok jó üzletember, egyszer 60 milliót buktam first appeared on nlc .
Építőiparban próbálkozott. The post Zámbó Krisztián nem tartja magát jó üzletembernek, egyszer 60 millió forintot bukott el first appeared on 24.hu .
Az egykori Király édesanyjának még jó ideig kell kórházban maradnia. Anna néni a napokban műtéten esett át, az egész család abban reménykedik, hogy második combnyaktöréséből is felgyógyul. A Bors megtudta, hogy van most az idős asszony.
Szerelemgyerekként jött világra Zámbó Krisztáin. Azt később tudta meg: szülei kapcsolatát nagymamája sokáig ellenezte. A szerelmesek csak titokban, a közeli dinnyeföldön találkozgathattak, ahol ő megfogant.
Az énekesnő nagymamájától van az információ. The post Tóth Andi szerint ő Zámbó Jimmy rokona, Zámbó Krisztián kételkedik ebben, Zámbó Árpy pedig nyomoz first appeared on 24.hu .
Az énekes 8-9 éves lehetett, amikor rossz fát tett a tűzre.
Zámbó Krisztián nem hitt a szemének, amikor elolvasta a róla szóló cikket.
Gáspár Győző nekivetkőzött a Van életünk!-ben, plasztikai műtétre készül a showman. The post Újabb plasztikai műtétre készül Gáspár Győző, Bea asszony kiakadt first appeared on nlc .
Sokat sejtető kép és kiírás árulkodik róla, hogy bővülhet a legendás Zámbó család.
Hiába szeretne fiatalon nagymama lenni Gáspár Bea, úgy tűnik, lányai ezt nem adják meg édesanyjuknak. Sokkolta, miután megtudta, hány évet kell még várnia unokái megérkezéséhez.
A műsorvezető nagyon eltökélt, de felesége már kevésbé tartja jó ötletnek, hogy állattartással foglalkozzanak.
Zámbó Krisztián barátnője igazán erős lány. Aki eddig kételkedett volna ebben, bizonyára a cikk elolvasása után nem teszi. Abba már belegondolni sem merünk, mi történik az énekessel, ha netán összeveszik szíve választottjával.
Bár a nagy farsangi mulatságok, álarcos bálok és felvonulások idén elmaradnak, ám legalább azt, amit lehet, érdemes megőriznünk a hagyományokból. Így például azt, hogy finom falatokkal búcsúzzunk a téltől, így gyűjtve erőt a tavaszi megújuláshoz, megtisztuláshoz, az ismét egyre többek által tartott böjthöz.
Zámbó Jimmy (†46) családja ma is őrzi a Király hagyatékát, amelynek egy részét már szétosztották három fia között. A legkisebb, Adrián (25) édesapja parfümjét 20 éve őrzi, de az EMeRTon-díjas legenda ruhái, cipői ugyanúgy megvannak, mintha betoppanhatna és bármikor újra felvehetné azokat.
Zámbó Jimmy életében és halála után is megosztó személyiség maradt. Vannak nem kevesen, akiknek képtelen volt a szívébe beférkőzni, de még többen, akik valósággal imádták, imádják őt és dalait.
Sokaknak talán hátborzongató élmény holt lelkekkel beszélni, de Frabato életéhez a szellemek megidézése is hozzátartozik.
Még több cikk