17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
15°
Szombat
12°
2020.04.01. szerda, Hugó

Zámbó Krisztián

Egy olyan ötlettel állt elő Zámbó Jimmy fia, amivel végre kiléphet apja árnyékából. Krisztián úgy döntött, hogy szépérzékében bízva a magyar hölgyeket szeretné felöltöztetni.
Zámbó Krisztián bohém, de szerethető figura, aki sok mindennel foglalkozott már életében, de a zene a legnagyobb szerelme. Erről nem is mond le, de most elárulta, valami teljesen szokatlan üzletbe fog belevágni: női ruhákat tervez.
Úristen, jövőre már 20 éve lesz, hogy elhunyt Zámbó Jimmy, azonban az első 19 sem volt eseménytelen. Íme, a legfontosabb események, amelyek Jimmy halála után történtek.
Ugyan Zámbó Jimmy sírjához minden évben szerveznek hivatalos megemlékezést, a Király legidősebb fia, Krisztián a mai napig egyedül látogatja meg édesapja nyughelyét. Úgy érzi, másképp alakult volna a sorsa, ha lázadó kamasz korában édesapja tovább mellette tud állni.
Jáksó László és Sebestyén Balázs évek óta ismerik egymást, dolgoztak már ugyanannál a tévénél és rádiónál is, és eddig úgy tűnt, nincs közöttük ellentét. Jáksó azonban a minap elmondta, hogy szerinte egykori kollégája csak eljátszik egy szerepet, ami pedig magát a műsorát illeti, szerinte ideje múlt és unalmas.
Eljött a pillanat: Zámbó Krisztián is rappel
A tehetségét új videóklipjében mutatta meg.
Ma 19 éve, hogy nincs köztünk Zámbó Jimmy, a dalai még most is halhatatlanok, ahogyan a köré szőtt legendák is, mint például a féltett hajkoronájáról keringők. Ma is sokakat foglalkoztat a kérdés: halála után mi lett Jimmy hajával? Fia, Zámbó Krisztián a Borsnak elárulta a választ.
„Olyan emberek ültek a Star Wars sajtóvetítésén, hogy a házamba nem engedném be őket gázt leolvasni”
Han Solo magyar hangja az első sor szélén kapott helyet, miközben a celebek, akik bevallottan nem látták egyik filmet sem, a legjobb helyről nézhették a műsort.
Belépés előtt mindenkinek le kellett adni a telefonját. Volt, aki azonnal újra akarja nézni a filmet.
Az egész világ Star Wars-lázban ég, hiszen napok kérdése, és végre bárki megnézheti, hogyan végződik a Skywalkerek története!
Állandó utazás a koncertekre, folyamatos stressz és kevés pihenés. Ez jellemzi a felkapott, állandóan haknikba járó...
Zámbó Krisztián egyik fellépése közben lett rosszul, elkezdett fulladozni.
Zámbó Krisztián megelégelte, hogy feszültek rajta a ruhái. Barátnőjével, Zsuzsival fogyókúrázni kezdett. Bevallották, hogy mindketten nagyon szeretnek enni és az sem volt ritka, hogy éjszakánként terülj terülj asztallá változtatták az ágyukat. Ezt a farkasétvágyat szüntette meg náluk egy ...
Budapest — Noha még csak alig néhány napja kérte meg élő adásban a kedvese kezét Zámbó Krisztián (39), máris az esküvőt tervezi az énekes és párja, Takács Zsuzsi (28).
Bár még csak alig néhány napja kérte meg élő adásban a kedvese kezét Zámbó Krisztián, máris az esküvőt tervezi a 39 éves énekes és 11... The post Ilyen esküvőre készül Zámbó Krisztián és párja appeared first on Panoramanet .
Bár több százezren nézték végig élőben a lánykérést, a Király fia és menyasszonya szeretnék, ha mégis intim maradna a pillanat. Tovább a cikkre: Titokban készült... The post Titokban készült a nyilvános lánykérésre Zámbó Krisztián appeared first on Panoramanet .
Bár több százezren nézték végig élőben a lánykérést, a Király fia és menyasszonya szeretnék, ha mégis intim maradna a pillanat.
Zámbó Krisztián az RTL Reggeli című műsorában tette fel a nagy kérdést.
Akár a teraszon is teregethetsz, az eredmény nem marad el. Tovább a cikkre: Nemcsak gyorsabban szárad, de jobb illata is lesz: így teregess a szabadban The post Nemcsak gyorsabban szárad, de jobb illata is lesz: így teregess a szabadban appeared first on Panoramanet .
Budapest ― Zámbó Jimmy (†42) legnagyobb fia felhagyott a vidéki élettel, ismét a fővárosba költözött.
Budapest — Ismét szórakoztató szóváltások színhelye volt Zámbó Jimmy (†42) fiának közösségi oldala, Zámbó Krisztián (38) ugyanis félreérthető magyarázatot írt a szándékosan manipulált fotójához.
Zámbó Krisztián megelégelte, hogy feszültek rajta a ruhái. Barátnőjével, Zsuzsival fogyókúrázni kezdett. Bevallották, hogy mindketten nagyon szeretnek enni és az sem volt ritka, hogy éjszakánként terülj terülj asztallá változtatták az ágyukat. Ezt a farkasétvágyat szüntette meg náluk egy ...
Nagy lépésre szánta rá magát Zámbó Krisztián és barátnője, Zsuzsi. A páros úgy döntött, új életet kezd, és megszabadulnak pluszkilóiktól. Az énekes eddig több mint hat, Zsuzsi pedig 10 kilót fogyott, és egy teljes mérettel kisebb ruhákat visel mostanra.
Budapest — Nem voltak elégedettek a vonalaikkal, így közös fogyókúrába kezdett Zámbó Krisztián (39) és kedvese, Zsuzsi.
Hatalmas port kavart a kommentelők körében Zámbó Krisztián dalfeldolgozása. Az énekes azonban nem hagyja magát.
Volt, aki babavárásról beszélt, volt, aki kisgyermekét hozta el a stúdióba, és volt, aki csak egyszerűen megindokolta, miért nem érkezik még a baba.
Habár voltak viharos időszakok is Zámbó Krisztián és szerelme Takács Zsuzsa kapcsolatában, a pár most úgy érzi, készen áll a családalapításra. A szerelmesek elmesélték kapcsolatuk alakulását, mérföldköveit és a közös dolgokat, amelyeket mind együtt éltek meg.
Bár már néhányszor szakított a kedvesével, Zámbó Krisztián mostanra úgy véli, végérvényesen lehorgonyozott szerelme, Zsuzsi mellett. Az énekes azt mondja, követett el hibákat, a múltját pedig édesapja dalának feldolgozásával zárta le.
Még több cikk