4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.12.12. szerda, Gabriella

Zámbó Krisztián

Kőkemény vita alakult ki Jimmy fiai között
Komoly vita alakult ki Zámbó Jimmy gyermekei, Krisztián és Adrián között.
Visegrád —Képtelenség számon tartani, hanyadik kényszerpihenőt tartja kapcsolatukban Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzsi, de végül mindig egymásra találnak.
Az énekes és párja elárulták a TV2.hu kamerájának, hogy milyen élményekkel távoztak a játék után. Krisztián azt is elmondta, hogy számukra ez egy komoly kihívás volt, aminek minden percét élvezték.
A sztárpár nem jutott abban közös nevezőre a Sztárok és Párok adásában, hogy ki is csinálja jobban a bolognai spagettit.
Az énekes megjegyezte, miután elfordultak a fülkék a Sztárok és Párok stúdiójában, és meglátta a pár-jelölt hölgyeket, hogy ˝vannak itt egy kicsit régebbi fajta barbik˝.
Krisztián három pár-jelölt hölgyet látott a négy helyett. Vajon ha Kasza Tibi nem mondja, akkor Krisztián észrevette volna a negyediket?
A Sztárok és párok csütörtöki adásában Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi igyekeznek megtippelni, ki kinek a párja. A szerelmesek Kasza Tibinek elárulták, komoly vita kerekedett abból az adás előtt, hogy milyen ruhát vegyen fel Zsuzsi...
A Sztárok és párok következő adásában Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi harcolnak azért, hogy minél több párt megtaláljanak. Tippelj te is velük az ingyenes TV2 Live applikációval csütörtökön 20.40-től a TV2-n!
Közös munkára vágyik kedvesével Zámbó Jimmy fia: Krisztián azon dolgozik, hogy valóra váltsa közös álmait szerelmével, akivel olyan heves vérmérsékletűek, akár egy olasz pár!
Zámbó Krisztián úgy véli, amióta elveszítette az édesapját, a rajongók egy része megkeseredett emberként tekint rá, aminek ellenkezőjét egy meghökkentő képpel akarja bebizonyítani. Krisztián a minap egy teljesen pucér képet töltött fel magáról, amit barátnője, Zsuzsi késztett róla ...
Meztelen lesifotó kering a neten Zámbó Krisztiánról
Kicsit többet mutatott meg magából Krisztián a kelleténél ...
Budapest — Új évaddal robog tovább szombattól a Zeneexpressz a Zenebutikon! Ma este vadonatúj felvételekkel jelentkezik hazánk leghosszabb múltú zenei műsora a budapesti Klauzál térről, ahol fennállásuk tizennyolcadik évét ünnepelte a házigazda, Fásy Ádám és sztárvendégei. Színpadra lép ...
Zámbó Krisztián úgy érzi, rá is igaz a mondás, hogy nem esett messze az alma a fájától. Mostanában sokat foglalkoztatja, hogy édesapja hogyan viselkedne, vagy milyen élete lenne, ha itt élne még köztünk.   – Rengetegszer agyalok azon, hogy ha apu élne, akkor hogyan állnék ehhez az előadói ...
A Fejjel öntő volt a mindent eldöntő játék, amely során Zámbó Krisztiánék félúton cserét hajtottak végre, mert Ágica nem remekelt középen. De vajon időben váltottak, hogy megnyerjék a versenyt? A videóból kiderül.
A Fali nyamin erősen meglepődött Zámbó Krisztián, a szájába kerülő keksz ugyanis nagyon csípős volt...
Szögeczki VV Ágica a szenvedő alany, de Cooky könyörtelen.
A Tor Túrával ezúttal nemcsak Dér Heniék küzdöttek, Zámbó Krisztiánék is épphogy megelőzték az elefántokat. Mindenki tarolt mindenkit lecsúszva.
Védelem nélkül sírás lett volna a vége. Dér Heni fellélegezhetett a baleset után.
A tojáskeltető királya lesz. Zámbó Krisztián rekordot állított fel az Ezek megőrültek adásában.
A Tojáskeltetőben Dér Henit is felülmúlta Zámbó Krisztián, bár úgy tűnik, mindketten csaltak egy kicsit...
A Rémes krémesre összeszedte magát Zámbó Krisztián, Szentgyörgyi Rómeó pedig tőle szokatlan módon, rosszul lett a feladat közben.
Rekord idő alatt ment végig a Tojáskeltetőn Krisztián, a lufik kipukkasztáshoz minden apró testrészét felhasználta, volt hogy harapott is...
Három hónapja szakított kedvesével Zámbó Krisztián, de csak néhány napja érzi azt, hogy sikerült túllépnie az azt követő fájdalmon.
Zámbó Jimmy legidősebb fia, Krisztián lassan betölti a negyvenet, ezért elszánta magát egy kis le­ve­gő­vál­tozásra. Dunavarsányból Vi­seg­rádra tette át a székhelyét, hogy új életet kezdjen, felkészítse ma­gát a családalapításra. – Felhagytam az eddigi életvitelemmel, és tudatosan ...
Poénnak indult Zámbó Krisztián névváltoztatása, ám az újságok annyira felkapták a témát, hogy már a fellépéseken is Zámbó K. Jimmbóként akarják felkonferálni.
Visegrád — Őrült edzésbe és fogyókúrába kezdett Zámbó Krisztián (38), hogy végre apa válhasson belőle. Visegrádra költözött, ahol megkezdte az életmódváltást, és már öt kilótól szabadult meg.
A Rémes krémeshez Zámbó Krisztián bátran állt hozzá, ami inába is szállt a bátorsága, mikor elkezdték őt pörgetni. Szögeczki Ági is végigordította a játékot, de aztán jött a bosszú, és kaptak a bálnák is krémest.
A Rémes krémesbe beleszédült Zámbó Krisztián, Kabai Laci meg is jegyezte, hogy Krisztián hozta a formáját,˝ment a hiszti˝, hozzátette: ˝imádom, mikor sipákol, mint egy nő˝.
A hét során Krisztián annyiszor látta a jellegzetes Gabo-táncot, hogy ő is simán bemutatta...
Alig várta Krisztián, hogy a Csiga csúszás végén Majka megszabadítsa a fóliától. A nagy sietségben viszont az olló kényes helyre tévedt...
Ellenfeleiről szólt elismerően Zámbó Krisztián, szerinte Pumped Gabo tiszta lelkű, jószívű gyerek, míg Gáspár Evelin visszahúzódó, de erre meg is van az oka.
A Sárkvízben ismét előkerült Zámbó Krisztián és az ő családi, rokoni viszonyai, ám Evelinnek sikerült a témában túlszárnyalni apját és nagybátyját. Persze mindenki sáros lett, sőt Gabo és Ágica még egy sárbunyót is bemutatott.
A Katapult kvízzel megküzdöttek a celebek, Gabo és Zámbó Krisztián jól teljesített, Evelin viszont tévedett Liszttel kapcsolatban, de végül mindannyian repültek...
Az Arcoskó játékot Zámbó Krisztiánék kissé elcsalták, mert mellen, pólóban, szájban is hoztak joghurtot és corn flakes-t.
Még több cikk