22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Kedd
22°
2018.08.18. szombat, Ilona

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián úgy érzi, rá is igaz a mondás, hogy nem esett messze az alma a fájától. Mostanában sokat foglalkoztatja, hogy édesapja hogyan viselkedne, vagy milyen élete lenne, ha itt élne még köztünk.   – Rengetegszer agyalok azon, hogy ha apu élne, akkor hogyan állnék ehhez az előadói ...
A Fejjel öntő volt a mindent eldöntő játék, amely során Zámbó Krisztiánék félúton cserét hajtottak végre, mert Ágica nem remekelt középen. De vajon időben váltottak, hogy megnyerjék a versenyt? A videóból kiderül.
A Fali nyamin erősen meglepődött Zámbó Krisztián, a szájába kerülő keksz ugyanis nagyon csípős volt...
Szögeczki VV Ágica a szenvedő alany, de Cooky könyörtelen.
A Tor Túrával ezúttal nemcsak Dér Heniék küzdöttek, Zámbó Krisztiánék is épphogy megelőzték az elefántokat. Mindenki tarolt mindenkit lecsúszva.
Védelem nélkül sírás lett volna a vége. Dér Heni fellélegezhetett a baleset után.
A tojáskeltető királya lesz. Zámbó Krisztián rekordot állított fel az Ezek megőrültek adásában.
A Tojáskeltetőben Dér Henit is felülmúlta Zámbó Krisztián, bár úgy tűnik, mindketten csaltak egy kicsit...
A Rémes krémesre összeszedte magát Zámbó Krisztián, Szentgyörgyi Rómeó pedig tőle szokatlan módon, rosszul lett a feladat közben.
Rekord idő alatt ment végig a Tojáskeltetőn Krisztián, a lufik kipukkasztáshoz minden apró testrészét felhasználta, volt hogy harapott is...
Három hónapja szakított kedvesével Zámbó Krisztián, de csak néhány napja érzi azt, hogy sikerült túllépnie az azt követő fájdalmon.
Zámbó Jimmy legidősebb fia, Krisztián lassan betölti a negyvenet, ezért elszánta magát egy kis le­ve­gő­vál­tozásra. Dunavarsányból Vi­seg­rádra tette át a székhelyét, hogy új életet kezdjen, felkészítse ma­gát a családalapításra. – Felhagytam az eddigi életvitelemmel, és tudatosan ...
Poénnak indult Zámbó Krisztián névváltoztatása, ám az újságok annyira felkapták a témát, hogy már a fellépéseken is Zámbó K. Jimmbóként akarják felkonferálni.
Visegrád — Őrült edzésbe és fogyókúrába kezdett Zámbó Krisztián (38), hogy végre apa válhasson belőle. Visegrádra költözött, ahol megkezdte az életmódváltást, és már öt kilótól szabadult meg.
A Rémes krémeshez Zámbó Krisztián bátran állt hozzá, ami inába is szállt a bátorsága, mikor elkezdték őt pörgetni. Szögeczki Ági is végigordította a játékot, de aztán jött a bosszú, és kaptak a bálnák is krémest.
A hét során Krisztián annyiszor látta a jellegzetes Gabo-táncot, hogy ő is simán bemutatta...
A Rémes krémesbe beleszédült Zámbó Krisztián, Kabai Laci meg is jegyezte, hogy Krisztián hozta a formáját,˝ment a hiszti˝, hozzátette: ˝imádom, mikor sipákol, mint egy nő˝.
Alig várta Krisztián, hogy a Csiga csúszás végén Majka megszabadítsa a fóliától. A nagy sietségben viszont az olló kényes helyre tévedt...
Ellenfeleiről szólt elismerően Zámbó Krisztián, szerinte Pumped Gabo tiszta lelkű, jószívű gyerek, míg Gáspár Evelin visszahúzódó, de erre meg is van az oka.
A Sárkvízben ismét előkerült Zámbó Krisztián és az ő családi, rokoni viszonyai, ám Evelinnek sikerült a témában túlszárnyalni apját és nagybátyját. Persze mindenki sáros lett, sőt Gabo és Ágica még egy sárbunyót is bemutatott.
A Katapult kvízzel megküzdöttek a celebek, Gabo és Zámbó Krisztián jól teljesített, Evelin viszont tévedett Liszttel kapcsolatban, de végül mindannyian repültek...
Az Arcoskó játékot Zámbó Krisztiánék kissé elcsalták, mert mellen, pólóban, szájban is hoztak joghurtot és corn flakes-t.
Zámbó Krisztián Ágicával, Kabai Laci pedig Evelinnel veszett össze kis híján a Szórakoztató elektronika kapcsán, Rómeó és Gabo pedig direkt is megrázatta csapattársait.
Miután jól összesározták a nyakig elmerült Krisztiánt, gyorsan elmentek reklámra Tillák...
... az Ezek megőrültek!-ben. Hogy miért és hogy milyen a tölteni való pálinka, kiderült az extra videóból!
A Tojás kvízben meglepő megoldások születtek egy-egy kérdésre, Zámbó Krisztián sok témában ˝brillírozott˝...
Zámbó Krisztián - mint általában az előadók - nyáron járja az országot a fellépéseivel, de ha hidegre fordul az idő, akkor melegebb éghajlatra utazik.
Budapest — Mindig is „se veled, se nélküled” kapcsolatban élt Zámbó Krisztián (38) kedvesével, Zsuzsival (28).
Egy alkalommal durván beégette édesapját Krisztián fontos emberek előtt, de kreatív módon igyekezett helyrehozni az okozott „kárt”.
Az énekes és édesanyja elképesztő mennyiségű történetet tartogattak a tarsolyukban. Volt köztük cuki és megannyi ciki sztori is. Most pedig felidézheted a legmegdöbbentőbbeket a Vigyázat, szülővel vagyok! adásából.
Zámbó Krisztián a hosszú sétákra esküszik, legalábbis legutóbbi bejegyzése erről árulkodik.
Zámbó Jimmbó Krisztián talált magán pár izmot
Fontos hírről számolt be a nevet változtató énekes.
Új helyre költözött, és más néven folytatja a karrierjét is. Akármennyire is úgy tűnhet, a névnek nincs köze az édesapjához.
Zámbó Krisztián teljesen új életet kezd. A zenész nem csak lakhelyét hanem művésznevét is megváltoztatja, mégpedig nem akármilyenre, Zámbó K. Jimmbó néven folytatja tovább pályafutását.
Még több cikk