14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2019.11.21. csütörtök, Olivér

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián megelégelte, hogy feszültek rajta a ruhái. Barátnőjével, Zsuzsival fogyókúrázni kezdett. Bevallották, hogy mindketten nagyon szeretnek enni és az sem volt ritka, hogy éjszakánként terülj terülj asztallá változtatták az ágyukat. Ezt a farkasétvágyat szüntette meg náluk egy ...
Budapest — Noha még csak alig néhány napja kérte meg élő adásban a kedvese kezét Zámbó Krisztián (39), máris az esküvőt tervezi az énekes és párja, Takács Zsuzsi (28).
Bár még csak alig néhány napja kérte meg élő adásban a kedvese kezét Zámbó Krisztián, máris az esküvőt tervezi a 39 éves énekes és 11... The post Ilyen esküvőre készül Zámbó Krisztián és párja appeared first on Panoramanet .
Bár több százezren nézték végig élőben a lánykérést, a Király fia és menyasszonya szeretnék, ha mégis intim maradna a pillanat. Tovább a cikkre: Titokban készült... The post Titokban készült a nyilvános lánykérésre Zámbó Krisztián appeared first on Panoramanet .
Bár több százezren nézték végig élőben a lánykérést, a Király fia és menyasszonya szeretnék, ha mégis intim maradna a pillanat.
Zámbó Krisztián az RTL Reggeli című műsorában tette fel a nagy kérdést.
Akár a teraszon is teregethetsz, az eredmény nem marad el. Tovább a cikkre: Nemcsak gyorsabban szárad, de jobb illata is lesz: így teregess a szabadban The post Nemcsak gyorsabban szárad, de jobb illata is lesz: így teregess a szabadban appeared first on Panoramanet .
Budapest ― Zámbó Jimmy (†42) legnagyobb fia felhagyott a vidéki élettel, ismét a fővárosba költözött.
Budapest — Ismét szórakoztató szóváltások színhelye volt Zámbó Jimmy (†42) fiának közösségi oldala, Zámbó Krisztián (38) ugyanis félreérthető magyarázatot írt a szándékosan manipulált fotójához.
Zámbó Krisztián megelégelte, hogy feszültek rajta a ruhái. Barátnőjével, Zsuzsival fogyókúrázni kezdett. Bevallották, hogy mindketten nagyon szeretnek enni és az sem volt ritka, hogy éjszakánként terülj terülj asztallá változtatták az ágyukat. Ezt a farkasétvágyat szüntette meg náluk egy ...
Nagy lépésre szánta rá magát Zámbó Krisztián és barátnője, Zsuzsi. A páros úgy döntött, új életet kezd, és megszabadulnak pluszkilóiktól. Az énekes eddig több mint hat, Zsuzsi pedig 10 kilót fogyott, és egy teljes mérettel kisebb ruhákat visel mostanra.
Budapest — Nem voltak elégedettek a vonalaikkal, így közös fogyókúrába kezdett Zámbó Krisztián (39) és kedvese, Zsuzsi.
Hatalmas port kavart a kommentelők körében Zámbó Krisztián dalfeldolgozása. Az énekes azonban nem hagyja magát.
Volt, aki babavárásról beszélt, volt, aki kisgyermekét hozta el a stúdióba, és volt, aki csak egyszerűen megindokolta, miért nem érkezik még a baba.
Habár voltak viharos időszakok is Zámbó Krisztián és szerelme Takács Zsuzsa kapcsolatában, a pár most úgy érzi, készen áll a családalapításra. A szerelmesek elmesélték kapcsolatuk alakulását, mérföldköveit és a közös dolgokat, amelyeket mind együtt éltek meg.
Bár már néhányszor szakított a kedvesével, Zámbó Krisztián mostanra úgy véli, végérvényesen lehorgonyozott szerelme, Zsuzsi mellett. Az énekes azt mondja, követett el hibákat, a múltját pedig édesapja dalának feldolgozásával zárta le.
Zámbó Krisztián édesapja egyik nagy slágerét, a Jó asszony című dalt hangszerelte újra, Young G-vel közösen. A dalhoz készült klipben Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik.
Budapest — Új klippel jelentkezik Zámbó Krisztián (39). Az énekes az édesapja, Zámbó Jimmy (†42) egyik slágerét, az Egy jó asszony mindent megbocsájt című dalt dolgozta fel. A videót a ValóVilág korábbi sztárja, Leo, azaz Nagy Zsolt (43) készítette.
Egy fiatal lány azt állítja, hogy szörnyű fájdalmait a Király hangja enyhítette.
Budapest — Zámbó Jimmy (†42) halála óta számtalan álhír kapott szárnyra, arról, hogy 2001. január 2-án a király nem távozott az élők sorából, és nem is ő nyugszik a Csepeli temetőben, de a kegyeletsértő jelenség most szintet lépett. A zagyvarékasi fesztivál állítólagos közösségi ...
Szemmel láthatóan odavan az állatbőr-mintás ruhákért, és a bakancsért Takács Zsuzsi.
Alig beszél egymással Zámbó Jimmy három fia
Szétesett a család, mondta Zámbó Árpád.
Élő adásban kapott hisztirohamot Zámbó Jimmy fia
Krisz­tián egy igen kü­lö­nös élő vi­de­ó­val je­lent­ke­zett kö­zös­ségi ol­da­lán, aztán kicsit befeszült
Még nem tökéletese, de ezért is keményen megdolgozott!
Még több cikk