15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
15°
Péntek
17°
2019.04.23. kedd, Béla

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián édesapja egyik nagy slágerét, a Jó asszony című dalt hangszerelte újra, Young G-vel közösen. A dalhoz készült klipben Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik.
Budapest — Új klippel jelentkezik Zámbó Krisztián (39). Az énekes az édesapja, Zámbó Jimmy (†42) egyik slágerét, az Egy jó asszony mindent megbocsájt című dalt dolgozta fel. A videót a ValóVilág korábbi sztárja, Leo, azaz Nagy Zsolt (43) készítette.
Egy fiatal lány azt állítja, hogy szörnyű fájdalmait a Király hangja enyhítette.
Budapest — Zámbó Jimmy (†42) halála óta számtalan álhír kapott szárnyra, arról, hogy 2001. január 2-án a király nem távozott az élők sorából, és nem is ő nyugszik a Csepeli temetőben, de a kegyeletsértő jelenség most szintet lépett. A zagyvarékasi fesztivál állítólagos közösségi ...
Szemmel láthatóan odavan az állatbőr-mintás ruhákért, és a bakancsért Takács Zsuzsi.
Alig beszél egymással Zámbó Jimmy három fia
Szétesett a család, mondta Zámbó Árpád.
Élő adásban kapott hisztirohamot Zámbó Jimmy fia
Krisz­tián egy igen kü­lö­nös élő vi­de­ó­val je­lent­ke­zett kö­zös­ségi ol­da­lán, aztán kicsit befeszült
Még nem tökéletese, de ezért is keményen megdolgozott!
Valami készül: Ezt üzeni Zámbó Jimmy fia
Úgy tűnik, Zámbó Krisztián nagy fába vágta a fejszéjét
A fiatalok újabb szakításon és békülésen vannak túl, de úgy tűnik, ezúttal komolyan gondolják az újrakezdést, közösen dolgoznak a céljaikon.
Az énekes és szerelme Takács Zsuzsi a Sztárok és párok felvételén okoztak felejthetetlen pillanatokat. A legemlékezetesebb részeket összegyűjtöttük neked, nézz bele a videókba!
Kőkemény vita alakult ki Jimmy fiai között
Komoly vita alakult ki Zámbó Jimmy gyermekei, Krisztián és Adrián között.
Visegrád —Képtelenség számon tartani, hanyadik kényszerpihenőt tartja kapcsolatukban Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzsi, de végül mindig egymásra találnak.
Az énekes és párja elárulták a TV2.hu kamerájának, hogy milyen élményekkel távoztak a játék után. Krisztián azt is elmondta, hogy számukra ez egy komoly kihívás volt, aminek minden percét élvezték.
A sztárpár nem jutott abban közös nevezőre a Sztárok és Párok adásában, hogy ki is csinálja jobban a bolognai spagettit.
Az énekes megjegyezte, miután elfordultak a fülkék a Sztárok és Párok stúdiójában, és meglátta a pár-jelölt hölgyeket, hogy ˝vannak itt egy kicsit régebbi fajta barbik˝.
Krisztián három pár-jelölt hölgyet látott a négy helyett. Vajon ha Kasza Tibi nem mondja, akkor Krisztián észrevette volna a negyediket?
A Sztárok és párok csütörtöki adásában Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi igyekeznek megtippelni, ki kinek a párja. A szerelmesek Kasza Tibinek elárulták, komoly vita kerekedett abból az adás előtt, hogy milyen ruhát vegyen fel Zsuzsi...
A Sztárok és párok következő adásában Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi harcolnak azért, hogy minél több párt megtaláljanak. Tippelj te is velük az ingyenes TV2 Live applikációval csütörtökön 20.40-től a TV2-n!
Közös munkára vágyik kedvesével Zámbó Jimmy fia: Krisztián azon dolgozik, hogy valóra váltsa közös álmait szerelmével, akivel olyan heves vérmérsékletűek, akár egy olasz pár!
Zámbó Krisztián úgy véli, amióta elveszítette az édesapját, a rajongók egy része megkeseredett emberként tekint rá, aminek ellenkezőjét egy meghökkentő képpel akarja bebizonyítani. Krisztián a minap egy teljesen pucér képet töltött fel magáról, amit barátnője, Zsuzsi késztett róla ...
Meztelen lesifotó kering a neten Zámbó Krisztiánról
Kicsit többet mutatott meg magából Krisztián a kelleténél ...
Budapest — Új évaddal robog tovább szombattól a Zeneexpressz a Zenebutikon! Ma este vadonatúj felvételekkel jelentkezik hazánk leghosszabb múltú zenei műsora a budapesti Klauzál térről, ahol fennállásuk tizennyolcadik évét ünnepelte a házigazda, Fásy Ádám és sztárvendégei. Színpadra lép ...
Zámbó Krisztián úgy érzi, rá is igaz a mondás, hogy nem esett messze az alma a fájától. Mostanában sokat foglalkoztatja, hogy édesapja hogyan viselkedne, vagy milyen élete lenne, ha itt élne még köztünk.   – Rengetegszer agyalok azon, hogy ha apu élne, akkor hogyan állnék ehhez az előadói ...
A Fejjel öntő volt a mindent eldöntő játék, amely során Zámbó Krisztiánék félúton cserét hajtottak végre, mert Ágica nem remekelt középen. De vajon időben váltottak, hogy megnyerjék a versenyt? A videóból kiderül.
A Fali nyamin erősen meglepődött Zámbó Krisztián, a szájába kerülő keksz ugyanis nagyon csípős volt...
Még több cikk