22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
26°
Szombat
26°
2020.08.12. szerda, Klára

Zámbó Krisztián

A magyar énekes csúnya fájdalmat okozott barátnőjének, mindezt pedig videóra is vette.
A magyar énekes csúnya fájdalmat okozott barátnőjének, mindezt pedig videóra is vette.
Időutazásra hívja Zámbó Krisztián a közönségét, legújabb dalában egészen 1995-ig repít vissza minket az időben.
A sztárpár nem jutott abban közös nevezőre a Sztárok és Párok adásában, hogy ki is csinálja jobban a bolognai spagettit.
A Sztárok és párok csütörtöki adásában Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi igyekeznek megtippelni, ki kinek a párja. A szerelmesek Kasza Tibinek elárulták, komoly vita kerekedett abból az adás előtt, hogy milyen ruhát vegyen fel Zsuzsi...
Adás előtt: Tűzoltók és helyszínelők dolgoztak Komlón, a bányánál, miután kigyulladt egy ház. Az utcában már csak páran éltek, mindannyian a bányában dolgoztak régebben. A riportot hosszabban 18.00-tól láthatod a TV2-n!
Adás előtt: Zámbó Krisztián tokaszindrómával küzd. Az énekes kétségbeesésében egy izomstimulátorral próbálta eltüntetni tokáját. A kísérlet viszont nem sikerült fájdalommentesen. Hogy a beavatkozás mennyire volt eredményes, az kiderül ma este 18.45-kor a Tények Pluszban.
Adás előtt: Zámbó Krisztián tokaszindrómával küzd. Az énekes kétségbeesésében egy izomstimulátorral próbálta eltüntetni...
Családjuk életéért retteg Király Linda, Köllő Babett és Zámbó Krisztián.
– Ez érdekes! Jimmy a címe és apáról szól, bár nem igazán értem!!! Ha magyarázatot kapok, ami nem kegyeletsértő, akkor nem jelentem fel őket és tiltatom le őket a Youtube-rol végleg! Én értem a művészetet meg az elvontat is, de van egy határ! – írta ki néhány napja Facebook-oldalára ...
Megható sorokkal köszöntek el az egykori ÉNB-szereplőtől.
Tegnap este érkezett a szörnyű hír: elhunyt Czibók László.
Adás előtt: Az énekes két év szingliség után úszik a boldogságban új barátnőjének köszönhetően. Azonban van egy dolog, amit...
Adás előtt: Zámbó Krisztián néha meglepődve olvassa a rajongók kommentjeit édesapjáról. Az énekes elárulta, nagyon sok...
Adás előtt: Zámbó Krisztián néha meglepődve olvassa a rajongók kommentjeit édesapjáról. Az énekes elárulta, nagyon sok összeesküvés elmélet kering Zámbó Jimmy halálát illetően.
Több milliót érhetnek a felvételek, de valószínűleg soha nem hallhatjuk őket.
Mezőgazdaságban, építőiparban és kereskedelemben dolgoznak jelenleg azok a magyar énekesek, akiknek lemondták a fellépéseiket a járvány miatt. Varga Feri, az egykori Megasztár-döntős tetőket javít, míg Zámbó Krisztián az apósa balatoni birtokán dolgozik már hetek óta. Utánajártunk annak is, ...
Eleinte nem tudta, hogy mit kezdjen magával az önkéntes karanténban Zámbó Krisztián, aki pár hét leforgása alatt igazi földművessé vált a bezártság hatására. Természetesen szerelme is vele van a karantén idején, aki ínycsiklandozó fogásokkal várja énekes szerelmét, ha hazatér a földekről.
Az énekes maga sem gondolta volna, hogy a mikrofon mellett a metszőolló is jól áll a kezében. Krisztián és menyasszonya ideiglenesen a Balatonhoz költöztek, ahol az énekes minden nap besegít az apósa kertjében. Nem büdös számára a kétkezi munka, sőt, még élvezi is a ház körüli teendőket!
Zámbó Jimmy legidősebb fiát nem hagyja nyugodni, vajon hány Zámbó nevű ember él Magyarországon, így keresésbe kezdett. Azt sem bánná, ha vérrokonra találna közben.
Egy olyan ötlettel állt elő Zámbó Jimmy fia, amivel végre kiléphet apja árnyékából. Krisztián úgy döntött, hogy szépérzékében bízva a magyar hölgyeket szeretné felöltöztetni.
Zámbó Krisztián bohém, de szerethető figura, aki sok mindennel foglalkozott már életében, de a zene a legnagyobb szerelme. Erről nem is mond le, de most elárulta, valami teljesen szokatlan üzletbe fog belevágni: női ruhákat tervez.
Úristen, jövőre már 20 éve lesz, hogy elhunyt Zámbó Jimmy, azonban az első 19 sem volt eseménytelen. Íme, a legfontosabb események, amelyek Jimmy halála után történtek.
Ugyan Zámbó Jimmy sírjához minden évben szerveznek hivatalos megemlékezést, a Király legidősebb fia, Krisztián a mai napig egyedül látogatja meg édesapja nyughelyét. Úgy érzi, másképp alakult volna a sorsa, ha lázadó kamasz korában édesapja tovább mellette tud állni.
Jáksó László és Sebestyén Balázs évek óta ismerik egymást, dolgoztak már ugyanannál a tévénél és rádiónál is, és eddig úgy tűnt, nincs közöttük ellentét. Jáksó azonban a minap elmondta, hogy szerinte egykori kollégája csak eljátszik egy szerepet, ami pedig magát a műsorát illeti, szerinte ideje múlt és unalmas.
Eljött a pillanat: Zámbó Krisztián is rappel
A tehetségét új videóklipjében mutatta meg.
Ma 19 éve, hogy nincs köztünk Zámbó Jimmy, a dalai még most is halhatatlanok, ahogyan a köré szőtt legendák is, mint például a féltett hajkoronájáról keringők. Ma is sokakat foglalkoztat a kérdés: halála után mi lett Jimmy hajával? Fia, Zámbó Krisztián a Borsnak elárulta a választ.
„Olyan emberek ültek a Star Wars sajtóvetítésén, hogy a házamba nem engedném be őket gázt leolvasni”
Han Solo magyar hangja az első sor szélén kapott helyet, miközben a celebek, akik bevallottan nem látták egyik filmet sem, a legjobb helyről nézhették a műsort.
Belépés előtt mindenkinek le kellett adni a telefonját. Volt, aki azonnal újra akarja nézni a filmet.
Az egész világ Star Wars-lázban ég, hiszen napok kérdése, és végre bárki megnézheti, hogyan végződik a Skywalkerek története!
Állandó utazás a koncertekre, folyamatos stressz és kevés pihenés. Ez jellemzi a felkapott, állandóan haknikba járó...
Zámbó Krisztián egyik fellépése közben lett rosszul, elkezdett fulladozni.
Még több cikk