3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2020.01.24. péntek, Timót

Woody Allen

Felesége öt hónapig bírta az életet nélküle.
Orbánnak nincs jó választása, az EPP nem fordult jobbra, sőt: az informális pro-Európa frakcióhoz csatlakozott. A német konzervatívok először szavaztak Orbán ellen.
11-re várja az újságírókat, megadta az alaphangot.
A miniszterelnök év eleji sajtótájékoztató tart ma. Egy Woody Allen-film részletével hangolódik rá.
Most,amikor a sarki jégtakaró egy futballstadion építésének szaporaságával repedezik és a klímaváltozás tényvalóság, amikor a globális felmelegedés ellenére az emberiség úgy döntött, hogy egyetlen gramm szenet sem hagy a föld alatt, az alternatív energiaipar dühének határát pedig a ...
Ya hay tema para la próxima Gala del Met , la fiesta de las fiestas. Se llamará About Time: Fashion and Duration . El museo reinterpretará la Historia de la Moda y se pedirá a los invitados que vayan vestidos ad hoc . Si les damos a elegir a cualquiera de ellos si prefieren acudir desnudos, en bata de boatiné o ...
Az új Párizs policentrikus lesz, nem új városok, szatellit-települések jönnek létre a város körül, hanem egy város lesz a külvárosaival megbékült metropolisz.
A máltai sólyom, Casablanca, a száj sarkában húzódó cinikus mosoly és a Chesterfield cigaretta. Száz éve született Humphrey Bogart, egy korszak macsója, akitől nem menekült Jean-Paul Belmondo, Woody Allen és a Töki sem.
A máltai sólyom, Casablanca, a száj sarkában húzódó cinikus mosoly és a Chesterfield cigaretta. Százhúsz éve született Humphrey Bogart, egy korszak macsója, akitől nem menekült Jean-Paul Belmondo, Woody Allen és a Töki sem.
Százhúsz éve, 1899. december 25-én született New Yorkban Humphrey Bogart Oscar-díjas amerikai színész, a filmtörténet egyik legnagyobb és legromantikusabb klasszikusának, a Casablancának sztárja.  MTI Mivel karácsonykor látta meg a napvilágot, a stúdió így népszerűsítette: "Egy ember, aki ...
Százhúsz éve, 1899. december 25-én született New Yorkban Humphrey Bogart Oscar-díjas amerikai színész, a filmtörténet egyik legnagyobb és legromantikusabb klasszikusának, ... The post Humphrey Bogart 120 éve született appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Népiskolába járt, tájszólásban beszélt, nem germán típusú férfi volt, és nem karácsonykor született. Ennek ellenére a keresztények ilyenkor ünneplik a Megváltó világra jöttét. Összeállításunkban kevéssé ismert tényeket szedtünk össze Jézus Krisztusról. A Hetek archív cikke.
Még Guillermo del Toro stop motion-technikát alkalmazó adaptációja előtt megérkezett egy élőszereplős Pinokkió-remake Roberto Benigni főszereplésével.
Álmosított az Álom doktor? Elandalított a Múlt karácsony? Karmolt Az aszfalt királyai? Elvarázsolt a Jégvarázs 2? Ledöbbentett a Valan? Letaglózott a Házassági történet? Áruld el, hogy melyik tetszett a legjobban novemberben!
Woody Allen új, „Egy esős nap New Yorkban” című filmje nemrégiben került be a magyar mozikba, amely alkalomból a világhírű rendezővel interjút készített a Magyar Narancs.
Intimitás, testkép, érzelmek és még sok más dolog, amit hajlamosak vagyunk elfelejteni, ha a férfiak szexualitásáról van szó.
Még több cikk