10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
13°
2019.12.06. péntek, Miklós

Woody Allen

After filing bankruptcy docs, Mohamed Hadid is clarifying his financial status – TMZ How did Taylor Swift find working on Cats? – Just Jared Jr Jennifer Lopez keeps on hustlin’ – Lainey Gossip This actress said she’ll work with Woody Allen – Celebitchy Did Caitlyn Jenner just insult this TV host? – ...
Magyar Box Office-figyelő: 2019/48. hét Megjött a tél, vele együtt pedig az első hó is leesett – de mi a helyzet a Jégvarázs 2-vel, hogy teljesített itthon a második hétvégéjén?
Mosolyogni annyi, mint magunkról elfeledkezni mások kedvéért. Ez a tartalom Woody Allen a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.
Úgy látszik, Noah Baumbachnak a válás jön be: a Házassági történet a legjobb filmje A tintahal és a bálna óta. Remek írói-rendezői-színészi teljesítmény, és csak egy egészen kicsi hiányzik ahhoz, hogy igazán nagy film legyen. BUJDOSÓ BORI KRITIKÁJA.
Az rendben van, hogy a művészlelkek érzékenyebbek az átlagnál, ám sok filmsztár és híres énekes retteg kifejezetten hétköznapi dolgoktól. Woody Allenről mondjuk köztudott, hogy szinte mindentől fél – a szarvastól, a napfényen át, egészen a kicsi szobákig –, ám bőven akadnak olyanok is, ...
Ahogy Scarlett Johansson és Adam Driver válik, felér egy csoportterápiával. Pedig Noah Baumbach Oscar-várományos filmje mindent csinál, csak nem okoskodik. Mégis olyan hatással lehet a nézőre, mint kevés mai film. Katartikus hatással. Kritika.
Tisza Kata elvált. Ha már elvált, akkor írt is belőle egy könyvet Most (Túlélő leszel nem áldozat) címmel. Tisza Kata egy megkerülhetetlen figura a kortárs magyar irodalomban. Tehetséges nő, pszichológus, coach,stb. Személy szerint sajnálom, hogy elvált.
Mai mozipremierek
Mozikba kerül Woody Allen új rendezése, Edward Norton és Bruce Willis detektívthrillere, az új Charlie angyalai és a Lidérces mesék éjszakája.
Woody Allen legújabb filmje botrányaival már beírta magát a köztudatba. A filmtörténelemben és a rendező életművében ellenben nincs kiemelt hely fenntartva számára. HARSÁNYI DOMONKOS KRITIKÁJA.
Vanessa Hudgens is opening up about her desire to expand her acting career and the directors she’d like to work with… including controversial filmmaker Woody Allen. The 30-year-old actress also listed directors like Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Yorgos Lanthimos, and Gaspar Noé while ...
Scarlett Johansson is on the cover of Vanity Fair‘s latest issue. Here’s what the 35-year-old Marriage Story star had to share with the mag… On controversial comments she has made in the past: “I’m not a politician, and I can’t lie about the way I feel about things. I don’t have that. It’s just not [...]
Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino ... The post Woody Allen-napot tartanak vasárnap Budapesten appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Woody Allen, gyermekmolesztálási botrányai után Hollywood számkivetettje, akinek egy kiadó sem akarta publikálni memoárját, most egy egész napot kap a Kino Cafe Moziban.
Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett az Oscar-díjas rendező öt alkotását tűzi műsorra. The post Woody Allen-napot tartanak Budapesten ...
Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett az Oscar-díjas rendező öt alkotását tűzi műsorra.
Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett az Oscar-díjas rendező öt alkotását tűzi műsorra.
Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett az Oscar-díjas rendező öt alkotását tűzi műsorra. A Woody Allen-napon az új alkotás mellett az ...
Évekig beszéltem magamról, pontosan tudom, hogy milyen gyerekkori traumáim voltak, de nem változott meg semmi az életemben. Ismerős panasz?
‘Very Ralph’, the documentary on the 50-year career of the US fashion and culture icon, was released on HBO on November 12 and in France on November 16, with an advance screening in Paris for 100 selected guests.
November 28-án érkezik a hazai mozikba Woody Allen legújabb filmje, az Egy esős nap New Yorkban. Ebből az alkalomból Woody Allen-napot tartanak a Kino Cafe Moziban, a mester utóbbi években készített legjobb filmjeivel.
"Very Ralph" revient sur les 50 ans de carrière de cet emblème de la mode et de la culture nord-américaine. Diffusé en France le 16 novembre, le film a été présenté en avant-première à une centaine d’invités.
Megállapodott Woody Allen és az Amazon
Visszatér New Yorkba Woody Allen. Az Amazonon és a magyar mozikban is bemutatják parádés színészgárdával felálló új filmjét.
Még több cikk