-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Will Smith

Forog a Bad Boys for Life Nemrég elkezdődött a Bad Boys 3. forgatása, és már fel is került a netre néhány fotó, amelyen az ismét miami nyomozók bőrébe bújó Will Smith és Martin Lawrence látható.
Mike Lowrey nyomozó visszatért Nemrég közzé tették a Bad Boys 3. szinopszisát, amelyből kiderült, hogy ezúttal ki lesz a főhősök ellenfele, most pedig a Mike Lowrey nyomozó szerepében visszatérő Will Smith-ről készült felvételek kerültek fel a netre.
Hivatalos! A holnapi nap, január 15-én kezdik el forgatni a Bad Boys 3-at a legendás páros, Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével. A Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? 1995-ben,  míg a Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk, 2003-ban került a mozikba. A film harmadik részét a 25. ...
Legalábbis az Opening Ceremony nél.
Kiderült, hogy találkozik-e a két franchise Valószínűleg sokan forgatták a szemüket, amikor kiderült, hogy a Sony a Men in Black és a 21 Jump Street összeboronálásán gondolkodik. Most a Sötét zsaruk producerétől kérdezték meg, hogy lesz-e valami a projektből.
Kiderült, hogy találkozik-e a két franchise Valószínűleg sokan forgatták a szemüket, amikor kiderült, hogy a Sony a Men in Black és a 21 Jump Street összeboronálásán gondolkodik. Most a Sötét zsaruk producerétől kérdezték meg, hogy lesz-e valami a projektből.
Mozitörténeti mérföldkő lesz Will Smith új filmje - Mafab.hu
Erre a saját szemünkkel is kíváncsiak leszünk.
Hollywood alkotói továbbra is a múltból merítenek. 2019-ben is rengeteg újrázás érkezik a mozikba.
Sokáig nem tudtuk biztosra, hogy elkészül-e még valaha a Bad Boys 3. része, de most már semmi sem állíthatja meg ezeket a rosszfiúkat attól, hogy visszatérjenek.
Az új ellenség mellett egy régi barátnő is szerepet kap a filmben Már tudjuk, hogy a Bad Boys-sorozat legújabb részében kivel kell megküzdeniük a Will Smith és Martin Lawrence megformálta főhősöknek.
Úgy tűnik, több hajviselete is lesz a lámpás szellemének A Dzsinről látott első képek nem nyerték el a rajongók tetszését, de Will Smith szerint a filmben kék szellemként is láthatjuk a karaktert, aki az újabb fotók tanúsága szerint a haj- és szakállviseletét is váltogatja majd.
Folyik a harmadik Bad Boys-film castingja.
Megérkezett a Men in Black International első előzetese.
Az eheti weeklyben szó lesz arról, hogy fogynak a PS4-játékok, hogy hogy fogadta a közönség Will Smith Dzsinijét és hogy miért volt veszélyes a ceruzás jelenet felvétele A sötét lovagban. A hét legfontosabb hírei egy helyen!
Sötét múltjáról vallott a sztármami, állandóan öngyilkos gondolatok gyötörték
Őszintén beszélt életének legnehezebb időszakáról Will Smith felesége
Jól széttrollkodta az Instagramot néhány órával ezelőtt Justin Bieber és Will Smith fia, aki az utóbbi időben homoszexualitásával került a bulvármagazinok címlapjára, lévén az a pletyka járja, hogy a rapper, Tyler, The Creator szerelme lett. Bár ezt egyelőre senki sem volt hajlandó megerősíteni ...
Az elkövetkezendő évek mozifilmek terén a megújulásról szólnak majd: a régi klasszikus rajzfilmek új köntösbe bújnak. Mint ahogyan már megírtuk, az Oroszlánkirályt biztosan láthatjuk majd „élőszereplős” verzióban jövőre, de várható még ugyanilyen formában például a Dumbo, a Mulan, A ...
Megérkezett a Men in Black: International előzetese.
A Disney végre megmutatta, hogy fognak kinézni a klasszikus mese karakterei.
A legtöbb ember nem szúrta ki elsőre, pedig nagy bakit követtek el a filmkészítők.
Az első fotók átverősek voltak Tegnap hozták nyilvánosságra az első hivatalos fotót Will Smith-ről az Aladdin-remake Dzsinijeként, ami finoman szólva sem nyűgözte le a rajongókat.
A színész igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Jada Pinkett Smith elárulta, hogy öngyilkos gondolatokkal küzdött, és az is megesett, hogy alkohollal és drogokkal próbálta elfojtani depresszióját.
Még több cikk