-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Weisz Fanni

Budapest — Modellként gyakran kell hosszú órákon át tartó fotózáson helytállnia Weisz Fanninak (26), és ilyenkor bizony nem sok szerep jut az evésnek. Ez néhány napja sem történt másképp.
Cuki képet posztolt Hajmásy Péter közösségi oldalán, ők hármasban így pihennek egy nehéz nap után.
Budapest — Nincs nap, hogy Weisz Fanni (26) ne posztolna valamit a közösségi oldalán, ám a modell fontos dolgokra is használja az oldalt.
Odafigyel testalkatára a gyönyörű magyar modell, Weisz Fanni.
Weisz Fanni és Hajmásy Péter odafigyelnek arra, hogy a sok munka mellett legyen idejük arra is, hogy kettesben romantikázzanak.
Budapest — Kedvencéért aggódik Weisz Fanni (26) és férje, Hajmásy Péter (30). A Szőlő nevű kutyus lába ugyanis olyan súlyosan megsérült, hogy állatorvoshoz kellett vinni.
Kedvencéért aggódik Weisz Fanni: Baleset érte
Fanni el sem moz­dul imá­dott kis­ku­tyája mel­lől
Smink nélkül fotózkodott Weisz Fanni.
Érzelmileg viharos év áll Weisz Fanni mögött, aki édesanyjával az újságok hasábjain vitázott. Anya és lánya kapcsolata rendeződni látszik, ám az ünnepeket még külön töltötték. Az anyuka csak szilveszter éjfélkor, a tévében láthatta gyermekét.
A karót nyelt államfő minden mondatával egyet lehetne érteni - ha el tudnánk vonatkoztatni attól, hogy kitől halljuk.
Többször megkapta már követőitől Weisz Fanni, hogy nagyon sovány, és utóbbi képével sem igyekezett rácáfolni erre. A celeb Instagramján szexi edzőcuccban érdeklődte meg kedvelőitől, hogy merre ünnepelnek szilveszterkor. "Ha nem lenne férjed, azt írnám, hogy veled tölteném a legszívesebben, de ...
Nagyon aktív ma közösségi oldalán Weisz Fanni.
Weisz Fanni mindig igyekszik informálni követőit a legújabb trendekkel kapcsolatban is, így ezúttal megmutatta, hogy milyen alapozóval frissíti fel reggelente az arcát.
Weisz Fanni és férje nem bírta tovább: A gyönyörű modell szeptemberben úgy döntött, hogy élő adásban kéri meg édesanyját, hogy hagyja őket békén. A látogatókat ez, valamint a Sági Szilárddal és Kasza Tibivel készült interjú érdekelte még legjobban az első őszi hónapban.
Gyönyörű menyasszonyokból nem volt hiány idén. Folytatódjon így 2019 is!
Weisz Fanni és Hajmásy Péter idén is együtt karácsonyoztak, és szuperebbül néztek ki, mint valaha!
Fotóval kér segítségét Weisz Fanni, mindenki tanácsa számít!
Fontos kérdésben kérte a rajongói segítségét Weisz Fanni! ☺ A siket modell olyan fényképet osztott meg magáról, amit kevesen gondoltak volna, képtelen dönteni egy kérdésben. ripost.hu
Minden nőnek össze kell, hogy szoruljon a szíve.
Még több cikk