3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
Csütörtök
2023.02.06. hétfõ, Dóra

Weisz Fanni

Másfél év után szakított Weisz Fanni és párja, Bókay Gergő. A szakítás okai eddig ismeretlenek voltak, a modell azonban most úgy döntött, őszintén mesél a miértekről.
Másfél év után véget ért Weisz Fanni és Bókay Gergő kapcsolata.
Zátonyra futott Weisz Fanni és Bókay Gergő kapcsolata. A modell és egykori szerelme sosem engedtek túl nagy bepillantást a magánéletükbe, annyit azonban most elárultak, milyen viszonyban maradtak a szakítás után.
Gyomorforgató filmekkel uszít az Unhack Democracy és pár unatkozó – de jól futtatott és fizetett – színész (videókkal)
Közeledik április 3., a közélet apraja-nagyja a választásokra készül, a közbeszédet pedig már egy jó ideje a „hivatalos kampányidőszakot megelőző kampány” tematizálja. Az elmúlt években egyre jellemzőbb szokássá kezd válni, hogy színészek, zenészek, és egyéb, a politikában ...
Weisz Fanni kifejezetten aktív a közösségi oldalain, ennek ellenére a magánéletéről csak nagyon keveset posztol. Éppen ezért testvére, Gábor sem túl gyakran tűnik fel a modell Instagram-oldalán.
Miközben a hazai celebvilágban évek óta olajozottan működő kapcsolatok, kikezdhetetlennek hitt házasságok dőlnek romba, töretlenül virágzik Nádai Anikó és Hajmásy Péter szerelme. A két magyar híresség közös históriája évekkel ezelőtt kezdődött el, de a sztárpár háza táján csak most ...
Nádai Anikó és Hajmásy Péter szerelme még 2020-ban szökkent szárba, azóta azonban gyakorlatilag elválaszthatatlanok egymástól. Szövetségük megingathatatlan - ezt az is jelzi, hogy januárban eljegyezték egymást, most pedig azt is bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják.
"Kívánom, hogy az új esztendőre ne csak megmaradjon, de meg is erősödjön bennünk a tenni akarás, hogy ne győzzön le minket a fásultság, a beletörődés" - mondta Áder János köztársasági elnök a Himnusz elhangzása után a közmédia több csatornáján közvetített újévi köszöntőjében.
Egész életében a támadták hallássérülése miatt a gyönyörű modellt, akinek többek között a szépségversenyeken is szembesülnie kellett az olykor sértő megjegyzésekkel.
A hétvégén személyesen is meg lehet kóstolni az Együtt az Autistákért Alapítvány adventi süteménykülönlegességét, amellyel jótékony célra gyűjt a szervezet. December 4-5.-én olyan hazai hírességek segítik az adománygyűjtést a Bazilikánál található karácsonyi vásárban, mint Molnár ...
Hatalmas fordulatot vett Weisz Fanni élete az utóbbi másfél évben. Válása után akkor talált rá a szerelem, amikor a legkevésbé számított rá. De amióta együtt vannak Gergővel, csak jó dolgok történnek vele.
A Moroccanoil már több mint 10 éve megtalálható a fodrászpiacon, innovatív technológiája mégis csak az elmúlt hónapokban érte el Magyarországot. Szeptemberben, egy kétnapos workshop keretein belül, volt szerencsénk közelebbről is megismerni a márka sajátosságait; a brand történetébe, ...
A szépségkirálynőt kiskora óta a mai napig folyamatosan bántják, rendszeresen negatív megjegyzéseket kap siketsége, illetve kinézete miatt is – ma már azonban Fanni rájött, hogy nem az a fontos, ki mit mond, hanem hogy ki mondja.
Az ifjú modell megrendítő őszinteséggel mesélt arról a fél évtizedről, melyet családjától elszakadva élt le.
Válása óta megfontoltabban áll a szerelemhez a gyönyörű siket modell, akit néha még mindig kísértik a múlt árnyai.
Legújabb fotója alatt indultak be a találgatások.
A csinos influenszer rendszeresen oszt meg magáról szebbnél szebb fotókat, most pedig valami igazán kivételessel jelentkezett a közösségi oldalán.
A korábbi szépségkirálynő életében igazi mérföldkő lett a 2021-es év. A magánéleti változások mellett nemrég jelent meg legújabb, „Legyen hited!” című könyve is. Épp it volt az ideje a kikapcsolódásnak...
Tízéves könyvkiadási csúcs dőlt meg a pandémia évében: 2020-ban adták ki a legtöbb művet, a példányszámok viszont csökkentek. Jellemzően öt-hatezer forintot költenek a vásárlók egy könyvvásárlás során - derül ki a Világgazdaság keddi számában olvasható összeállításból. The post ...
A gyönyörű siket modell az utóbbi időben egyre többször beszél, a jelnyelvet kiegészítve. Fanni kéthetenként újra jelentkezik a Jelszerda nevű videóival, mellyel nem csak tanító szándéka van. Célja, hogy más hátrányos helyzetű, emiatt zárkózott embereknek erőt adjon azáltal, hogy vállalja önmagát.
Fogadjunk, hogy a képeket látva te is azt gondolod majd, hogy ez a család nyert a genetikai lottón.
Puskás Peti és Dallos Bogi végre megtartották az esküvőjüket, Bogi pedig megosztotta az Instagramján az első fotókat. Egyszerűen látnod kell őket!
Egyelőre még nem kötötték be a népszerű magyar celebritás fejét, de lehetséges, hogy ez már csak idő kérdése.
Legyen hited! címmel jelenik meg Fanni második könyve, amely a siket szépségkirálynő élettörténetén alapszik. A gyönyörű modell őszintén mesél, milyen siketként a modellvilágban, hogyan békültek ki édesanyjával, miután kilépett zátonyra futott házasságából, de szemezgetett gyermekkori ...
Mozgalmasan telt a siket modell elmúlt négy hónapja, ebből azonban semmit sem láttak a követői. Weisz Fanni teljes titokban saját könyvén dolgozott, amiről elsőként a Borsnak mesélt.
Nyár van, nincs is mit csodálkozni azon, hogy ezt a nagy hőséget a hírességek is a vízparton töltik. Csodálkozni nem kell, de attól még nagyon is van mit nézni.
Még több cikk