6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2020.11.30. hétfõ, András, Andor

Vujity Tvrtko

Az ismert és sokak által szeretett színész, színházigazgató 65 éves volt.
Megható sorokkal emlékezett meg Vujity Tvtko a közösségi oldalán Böröndi Tamásról. A Vidám Színpad igazgatója 65 éves korában, hétfőn este hunyt el.
Pedig a műsorvezető a szigeten nem nyaral, hanem dolgozik.
Közösségi oldalaikon búcsúznak a magyar hírességek Benkő Lászlótól.
Egyre több, koronavírusra hivatkozó internetes oldal próbál sztárok nevében átverni ezreket.
55 évesen elhunyt a nyolc éve meggyilkolt kisfiú, Szita Bence nevelőapja – számolt be Vujity Tvrtko közösségi oldalán.
Nyolc éve gyilkolták meg brutálisan a 11 éves Szita Bencét a mostohaanyja és annak ismerősei. Egyetlen ember volt, aki a kisfiút igazán szerette. Mi is sokat írtunk a nevelőapjáról, Gyöngyi Sándorról, aki szívből szerette a gyermeket. Gyöngyi Sándor most meghalt.
A Start Plusz vendégei Vizin Balázs, tudósító, Atlanta (Skype-on), Morvay Péter, külpolitikai újságíró és Vujity Tvrtko, az ATV tudósítója, Hawaii (Skype-on).
Az ATV Start vendégei Lakatos Júlia a Méltányosság külpolitikai igazgatója, Kaló Máté, Amerika szakértő, Morvay Péter, külpolitikai újságíró és Vujity Tvrtko, az ATV tudósítója, Hawaii (Skype-on).
Budapest — A cigarettázás miatt került kínos helyzetbe egyszer Hajdu Steve (49) a kollégája, Vujity Tvrtko (48) előtt, azóta nem is gyújtott rá.
Vujity Tvrtko csodás lakóhelyéről jelentkezett be élő adásban, rajongói nagy örömére.
Az ATV műsorvezetője élőben jelentkezett be a Heti naplóban, és Sváby András kérdezte, hogyan teltek az első hetek Amerikában, illetve milyen a járványhelyzet a tengerentúlon.
Magyarország Európa-bajnok lett inflációban, elszabadultak a gyümölcsárak? Aztán: a kiskedvenceink mellettünk vészelik át a legnehezebb időket. Végül pedig Korda György 82 évesen sem pihen egy napra sem, de hogyan vészelte át Klárika a gerincműtétét? És hova tűnt Vujity Tvrtko? Élőben ...
Vujity Tvrtko élőben jelentkezett Facebook-oldalán, ahol végre hivatalosan is bejelentette: családjával a Hawaii-szigetekre költözött. Mint írja, olyan helyre költözött, ahol „nincsenek óriásplakátok, ahol a helyiek mindennél jobban tisztelik a természetet és a családokat, ahová a gyermekeim ...
Facebook oldalán jelentkezett élő videóban Vujity Tvrtko: a népszerű műsorvezető most végre elárulta, melyik országba költözött el.
Szeptember 24. napja, csütörtök van. Záporok, zivatarok leginkább keleten, északkeleten fordulhatnak elő. Hajnalban 9-16, délután 23-28 fokot mérhetünk. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
70 éves lett júliusban Németh Lajos, aki borús időben is mindig mosolyog és remek a humora. Elárulta, kitől örökölte pozitív beállítottságát.
Új szakmájában is kiválóan remekel a "Csonttörő" művésznéven ismert világbajnok ökölvívó.
Az énekes őszintén mesélt a karantén időszakról, amit bár imádott családja körében töltött, hullámvölgyeik nekik is voltak. Ilyenkor a kert csinosítása, gondozása billentette tovább a művészt a nehézségeken.
Vujity Tvrtko a népszerű műsorvezető eltűnt a képernyőről és családjával együtt elköltözött Magyarországról! Egy titokzatos búcsúposztban köszönt el a követőitől.
Új lehetőséget kapott a népszerű tévés.
„Eljött a búcsú ideje” – írja a Facebookon. A tévés a posztjában nem írja le hova költözik a családjával, de valószínűsíthető, hogy az USA-ba.
A modell és családja igazán mesebeli, boldog életet éltek, ám egy nem várt tragédia gyökeresen megváltoztatta a mindennapjaikat.
A modell és családja igazán mesebeli, boldog életet éltek, ám egy nem várt tragédia gyökeresen megváltoztatta a mindennapjaikat.
Eltűnt a képernyőről és elköltözött Magyarországról Vujity Tvrtko (47)! Mivel napok óta megy a találgatás, hogy mi történhetett a népszerű műsorvezetővel, a Blikk utánajárt a rejtélynek.
Rengeteg magyar hírességről még csak nem is tudjuk, hogy más néven született, mint ahogy mi megismertük. Most mutatunk egy csokorra valót ezekből.
Vannak pillanatok, mikor a legnagyobb viharban is megmutatkozik az emberség. Így történt ez épp egy évvel ezelőtt is. 2019. augusztus 31-én hunyt el tragikus balesetben L. L. Junior kisfia. A következő napokban a az internetezők egy része népítéletet mondott a gyászoló szülők felett. Ennek vetett ...
Milyen osztályzatot adnánk annak, aki a közeli utcában lakik, de a Teleki utcát a Somogyi dombhoz teszi. És hogyan osztályoznánk, ha ő a város polgármestere? The post Helyismeretből, lokálpatriotizmusból, vagy történelemből jár az elégtelen? Vagy csak meleg volt? appeared first on Vásárhely24 .
Milyen osztályzatot adnánk annak, aki a közeli utcában lakik, de a Teleki utcát a Somogyi dombhoz teszi. És hogyan osztályoznánk, ha ő a város polgármestere? The post Helyismeretből, lokálpatriotizmusból, vagy történelemből jár az elégtelen? Vagy csak meleg volt? appeared first on Vásárhely24 .
Veiszer Alinda felmondott az ATV-nél. Saját kérésére távozik a csatornától, melyet közleményében az ATV így kommentált:
Veiszer Alinda távozik az ATV-ből – adta hírül a csatorna közleménye, amelyből az is kiderül, hogy az ATV Start műsorvezetői továbbra is Bombera Kriszta, Szöllősi Györgyi, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko. A műsorvezető saját kérésére búcsúzik a csatornától.   Veiszer Alinda így ...
"Életemben először felmondtam. Hirtelen döntés, hosszú érési fázis után."
Még több cikk