8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Vujity Tvrtko

Zsarolás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő feljelentése alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – erősítette meg a PestiSrácok.hu információit az ORFK kommunikációs osztálya. Mint arról portálunk elsőként beszámolt, az Angyal ...
Az “ellenzék Borkai Zsoltját” a nyilvánosságnak ígérő Angyal Ügyvédje felbukkanása után most az atv-n vallott színt Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója. Állítása szerint megzsarolták, és bár név szerint ismeri az ügy érintettjeit, akik között maga is ott van, de szó sem volt drogos ...
"Az elmúlt években sokat láttam a politikában és azt hittem, nincs még lejjebb" - ezt Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója mondta az ATV Start című műsorában a hétvégén kirobbant „angyal ügyvédje” ügyről, amelynek kirobbantója „az ellenzéki Borkai Zsolt” leleplezését ígérte.
A tanítványaim 169 szerkesztőségben helyezkedtek el. A hírversenyben megkövetelik tőlük, hogy a gyorsaságot részesítsék előnyben a pontossággal szemben. Nem mindegy, hogy milyen hasonlatok jutnak az eszükbe. Az egyik ilyen a vágy és a valóság ellentmondását feszegető mondás: Olyan messze van, ...
Mérföldkőhöz érkezett Vujity Tvrtko közösségi oldala. Az ATV sztárjának Facebook-oldala elérte a 400 ezer lájkolót (a követők száma már 410 ezer).
1986-ban írták a Műszaki Egyetem tanárai, a Magyar Népköztársaság illetékese rögtön titkosította is.
Csalás miatt indult nyomozás, ugyanis ismeretlen tettesek Miskolc város ellenzéki polgármesterének nevével visszaélve nagy értékű adományokat gyűjtenek egy egzotikus külföldi ország bankszámalszámlájára- írja a borsodhir.hu. Feljelentést tett Veres Pál ellenzéki polgármester, ugyanis a ...
Csernobil nem csak a szovjet mérnökök csődje, hanem a kommunista Szovjetunió és a teljes keleti szovjet blokk kommunikációs csődje is. Rengeteg máig ható és jóvá nem tehető hibával. A kommunikációs szarvashibák sorában az egyik egy magyar tanulmány betiltása volt.
A jótékonykodásban nincsen konkurencia – hangzott el Vujity Tvrtko szájából az ATV Start+ című műsorában. A televíziós műsorvezető ezért – a Cipősdoboz Akciót meghirdető Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként – „deal-t” ajánlott a Mikulásgyár alapítójának: ...
Az ATV népszerű arca, Krug Emília múlt héten egy időre elköszönt a nézőktől, mivel nemsokára megszületik kisfia. Szülési szabadsága alatt A nap híre műsorban Lampé Ágnes, az Egyenes Beszédben pedig Simon András látja el a műsorvezetői feladatokat. Emília várhatóan tavasszal tér vissza a képernyőre.
Óriási érdeklődés övezte Vujity Tvrtko Csernobil filmjét. Az ATV műsorvezetőjének Facebook-oldala szinte “felrobbant”, miután a bemutatót követően kiírta, hogy köszöni azoknak, akik megnézték. “Sokan figyelik szavamat, cselekedeteimet! Édes terhet ró ez rám, ám kicsit sem bánom. ...
Óriási érdeklődés övezte Vujity Tvrtko Csernobil filmjét. Az ATV műsorvezetőjének Facebook-oldala szinte "felrobbant", miután a bemutatót követően kiírta, hogy köszöni azoknak, akik megnézték.
A műsorvezető Krug Emília.
Csernobilnak voltak magyar áldozatai és magyar hősei is – mondja Vujity Tvrtko, aki nemcsak az atomkatasztrófára épült szórakoztatóipart mutatja be legújabb riportfilmjében, hanem Csernobil különböző emberi sorsait is. A Hetek készített interjút Vujity Tvrtkóval, amit teljes terjedelmében a ...
"A moha volt a legmérgezőbb, az viszont mindent belepett. Kerülni kellett a port, és minden lépést kétszer meggondolni, ha életben akartunk maradni" - mondja Vujity Tvrtko, aki stábjával Csernobilban járt. Filmjüket holnap este fél 9-kor láthatják a nézők itt az ATV-n.
Hétfőn reggel új műsorvezető köszönti önöket a Startban. Szöllősi Györgyi több évtizede vezet hír- és hírháttér-műsorokat. Azt mondta nagyon izgatott, mert eddig még nem volt kérdezőtársa. Vujity Tvrtko szerint a sok közös témának köszönhetően jó hangulatban telnek majd a reggelek.
Az ATV munkatársa, Vujity Tvrtko üzenetet küldött az ismert horvát reality-sztár és modell Instagram-oldalára, az iránt érdeklődve, hogy valóban ott volt-e a hajón Iva Grguric.
Monstre választási műsorral készül az ATV az október 13-i önkormányzati választásra.
Több mint 6 órás műsorfolyammal várja a nézőket az ATV a vasárnapi önkormányzati választások estéjén. Nem csak a legfontosabb híreket és a legfrissebb eredményeket, de helyszíni tudósításokat is láthatnak nálunk. A képernyőn ezúttal is a már megszokott csapat várja önöket.
Helyenként esős, felhős időben lesz részünk. A hőmérséklet viszont egészen 22 fokig emelkedik, ami fülledté teheti a levegőt. Mutatja az Időkép. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Vujity Tvrtko elmondta a véleményét az L. L. Junior kisfiának tragikus halálát követő hírekről. A műsorvezető is kifejtette véleményét a tragédiáról, szerinte a legfontosabb, hogy a kívülállók ne ítélkezzenek. velvet.hu
A trianoni békediktátum 100. évfordulójára a MÁV valamennyi utastájékoztatási kijelzőjén és tábláján magyarul is feltünteti a belföldön is megváltható menetjeggyel elérhető állomások magyar nevét.
A trianoni békediktátum 100. évfordulójára a MÁV valamennyi utastájékoztatási kijelzőjén és tábláján magyarul is feltünteti a belföldön is megváltható menetjeggyel elérhető állomások magyar nevét.
A MÁV rengeteget tett a nemzeti önbecsülésünkért – mondta Vujity Tvrtko, amikor a cég kommunikációs vezetőjével együtt elhelyezett egy magyar állomásneveket megjelenítő táblát a Keleti pályaudvaron egy vasúti szerelvényen.
Az ismert televíziós személyiség a Facebookon szólalt meg L. L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban.
“Eljött a pillanat: ma reggel 7 óra 40 perckor kigördült az első “kétnyelvű vonat”, a Hargita InterCity, amelynek útvonalán már nem csak az Oradea-Cluj Napoca-Târgu Mureș-Miercurea Ciuc-Brașov településnevek szerepelnek, hanem a Magyar Államvasutak feltünteti a NAGYVÁRAD- ...
Facebook-oldalán szólalt meg Vujity Tvrtko L.L. Junior és H. Csilla kisfiának halála kapcsán.
A műsorvezető azt mondta Híradónknak: senkit nem bántana meg, ha Magyarországon a jelenlegi nevek mellé a magyar nevek is kikerülnének.
Magyarország — Hamarosan magyarul is olvashatók lesznek a vasúti menetrendekben a határon túli, magyarok lakta városok nevei.
A kezdeményezés mögött Vujity Tvrtko, az ATV műsorvezetője áll, aki már az első egyeztetéseken is túl van az állami cég vezetőségével. A televíziós személyiség köszönetet mondott a MÁV-nak is.
Egy város mozdult meg, hogy segítsen a rászorulón, mindenki tette, amit tudott – a történetnek itt kellene véget érnie, de az élet tovább írta. “Szombathelyen fagyiárusnak álltam…” Tvrtko természetesnek találta, hogy azzal, amivel tud – a népszerűségével, ismertségével – segíti ...
Sokat tanult egymástól a Korda György-Balázs Klári-duó, ez is kiderült a házaspár mai stúdióbeszélgetéséből. Az ATV Start+ című műsorban végül Korda György mellett Vujity Tvrtko is dalra fakadt.
Még több cikk