-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-2°
Kedd
-2°
2019.02.16. szombat, Julianna

Vujity Tvrtko

Tűz pusztít Ausztrália legnagyobb szigetén, Tasmánián. A kontinens méretű ország keleti részében, Queenslandben a heves esőzések keltette árvíz okoz gondot, míg Sydney központjában 40 fokos hőséget mértek.
A 16-29 éves fiatalok több mint 68 százaléka a szüleivel lakik az Európai Unióban, de Magyarországon is 60 százalékos ez a mutató.
Tizenöt éve síeléssel tölti az ünnepeket Vujity Tvrtko (46), aki a 2018-as év egyik legnagyobb sikerének azt tartja, hogy nálunk járt Chuck Norris (78). A riporter most pihen, de már szervezi a következő évet.
Vujity Tvrtko korábbi rossz emlékei miatt a szentestét visszavonultan tölti egy faházban.
Vujity Tvrtko egy rossz emlék miatt soha nem vesz karácsonykor hatalmas mennyiségű ajándékot, inkább elvonul a világ zajától és egy kis faházban tölti a szentestét.
Budapest − Vujity Tvrtko (46) miatt szeretne visszaköltözni Magyarországra egy tíz éve Hollandiában élő magyar lány.
Az amerikai filmsztár feleségével érkezett Budapestre, és röviden nyilatkozott az ATV műsorvezetőjének, Vujity Tvrtkónak.
Élő videót közölt Vujity Tvrtko a Budapestre érkező Chuck Norrisszal, amelyben a sztár kérdésünkre is válaszolt.
A Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége lesz.
Az amerikai színészlegenda a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezett a magyar fővárosba.
Az amerikai színészlegenda a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezett a magyar fővárosba.
Chuck Norris és felesége, Genna ma feltűnt a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. Mint azt már megírtuk, az amerikai színészlegenda a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a magyar fővárosba. A Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége lesz.
Megérkezett Budapestre a sztár és felesége, az első fotót pedig az ATV műsorvezetője, Vujity Tvrtko osztotta meg Facebook oldalán.
Megérkezett Budapestre a sztár és itt az első fotó is róla!
Vujity Tvrtko lép majd színpadra Chuck Norisszal a baptista szeretetszolgálat jótékonysági rendezvényen, ugyanis ő kapta a műsorvezetői szerepet. Mióta ez a hír kitudódott, a televíziós szakember telefonja folyamatosan csörög. Régen nem halott ismerősei is felkeresték abban a reményben, hogy ...
Amióta kiderült, hogy Chuck Norrissal egy színpadon lép fel Vujity Tvrtko, a műsorvezető barátainak száma megtízszereződött. Legalábbis a telefonálók száma ezt mutatja.
Rendhagyó interjúra invitálta Vujity Tvrtko a volt macedón miniszterelnököt az ATV Start ma reggeli élő adásában.
Hamarosan Budapestre látogat Chuck Norris – írta meg kedden a Magyar Hang. Az idén már 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a magyar fővárosba. A rendezvény házigazdája Vujity Tvrtko lesz.
Mindent vett a kamera: élő adásban lett rosszul az ismert magyar tévés
Még el­kö­szönni sem tu­dott a né­zők­től Vujity Tvrtko
Orbán győzött Salzburgban – ez áll a pénteki Magyar Hírlap címlapján. Ezt mutatta fel Vujity Tvrtko Szanyi Tibor európai parlamenti képviselőnek az ATV Startban. Az MSZP politikusa erre reagálva azt mondta: „A salzburgi találkozónak nem volt se vesztese, se győztese, ennélfogva a kormánypártiak ...
„Nem feltétlenül értem, hogy mi az, hogy kormánypárti meg ellenzéki sajtó, mert mindig középen próbálok állni…” Tegnap reggel mondta ezt Vujity Tvrtko, az ATV hetyke műsorvezetője, miközben egy politológussal beszélgetett a stúdióban. The post Bauer Tamás: Vujity Tvrtko nem érti…. appeared first on Városi Kurír .
A polgármester arcul csapta és porba tiporta a vásárhelyiséget, amikor rétesnek nevezte a lepényt. Eddig és ne tovább!
Horváth Csaba szurkol annak, hogy Tarlós induljon a főpolgármester-választáson, de azt szeretné, hogy a jelenlegi városvezető veszítsen. Szerinte az ellenzék nyerhet Budapesten, és szívesen lenne főpolgármester, Puzsér Róbert javára viszont nem lépne vissza. A szocialista fővárosi képviselőt a ...
Nagyon szeretné, ha még ebben az évben létrejönne egy új mozgalom vagy párt – árulta el Márki-Zay Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Hódmezővásárhelyi polgármester tisztséget is vállalna ebben, de a városvezetés mellett nincs ideje pártalapításra. Szerinte Lázár János el akarja ...
Még több cikk