13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Vujity Tvrtko

Az ATV munkatársa, Vujity Tvrtko üzenetet küldött az ismert horvát reality-sztár és modell Instagram-oldalára, az iránt érdeklődve, hogy valóban ott volt-e a hajón Iva Grguric.
Monstre választási műsorral készül az ATV az október 13-i önkormányzati választásra.
Több mint 6 órás műsorfolyammal várja a nézőket az ATV a vasárnapi önkormányzati választások estéjén. Nem csak a legfontosabb híreket és a legfrissebb eredményeket, de helyszíni tudósításokat is láthatnak nálunk. A képernyőn ezúttal is a már megszokott csapat várja önöket.
Helyenként esős, felhős időben lesz részünk. A hőmérséklet viszont egészen 22 fokig emelkedik, ami fülledté teheti a levegőt. Mutatja az Időkép. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Vujity Tvrtko elmondta a véleményét az L. L. Junior kisfiának tragikus halálát követő hírekről. A műsorvezető is kifejtette véleményét a tragédiáról, szerinte a legfontosabb, hogy a kívülállók ne ítélkezzenek. velvet.hu
A trianoni békediktátum 100. évfordulójára a MÁV valamennyi utastájékoztatási kijelzőjén és tábláján magyarul is feltünteti a belföldön is megváltható menetjeggyel elérhető állomások magyar nevét.
A trianoni békediktátum 100. évfordulójára a MÁV valamennyi utastájékoztatási kijelzőjén és tábláján magyarul is feltünteti a belföldön is megváltható menetjeggyel elérhető állomások magyar nevét.
A MÁV rengeteget tett a nemzeti önbecsülésünkért – mondta Vujity Tvrtko, amikor a cég kommunikációs vezetőjével együtt elhelyezett egy magyar állomásneveket megjelenítő táblát a Keleti pályaudvaron egy vasúti szerelvényen.
Az ismert televíziós személyiség a Facebookon szólalt meg L. L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban.
“Eljött a pillanat: ma reggel 7 óra 40 perckor kigördült az első “kétnyelvű vonat”, a Hargita InterCity, amelynek útvonalán már nem csak az Oradea-Cluj Napoca-Târgu Mureș-Miercurea Ciuc-Brașov településnevek szerepelnek, hanem a Magyar Államvasutak feltünteti a NAGYVÁRAD- ...
Facebook-oldalán szólalt meg Vujity Tvrtko L.L. Junior és H. Csilla kisfiának halála kapcsán.
A műsorvezető azt mondta Híradónknak: senkit nem bántana meg, ha Magyarországon a jelenlegi nevek mellé a magyar nevek is kikerülnének.
Magyarország — Hamarosan magyarul is olvashatók lesznek a vasúti menetrendekben a határon túli, magyarok lakta városok nevei.
A kezdeményezés mögött Vujity Tvrtko, az ATV műsorvezetője áll, aki már az első egyeztetéseken is túl van az állami cég vezetőségével. A televíziós személyiség köszönetet mondott a MÁV-nak is.
Egy város mozdult meg, hogy segítsen a rászorulón, mindenki tette, amit tudott – a történetnek itt kellene véget érnie, de az élet tovább írta. “Szombathelyen fagyiárusnak álltam…” Tvrtko természetesnek találta, hogy azzal, amivel tud – a népszerűségével, ismertségével – segíti ...
Sokat tanult egymástól a Korda György-Balázs Klári-duó, ez is kiderült a házaspár mai stúdióbeszélgetéséből. Az ATV Start+ című műsorban végül Korda György mellett Vujity Tvrtko is dalra fakadt.
Az ATV műsorvezetője a Facebookon tett közzé egy írást.
Így néz ki a békediktátum, amelyben a Hűség Városát még az elcsatolt területek között jegyzik.
Facebookon megkeresett Adél. A lány, akit egy szélsőséges portál a teknősgyilkos nővel azonosított, majd adatlapját, fényképét és teljes nevét is … The post Vujity Tvrtko: Népítélet, hajtóvadászat, felelősség appeared first on Városi Kurír .
Mint arról az atv.hu is beszámolt, pénteken a rendőrség őrizetbe vette azt az ózdi nőt, aki a Fővárosi Állatkertben kockakővel agyonvert egy teknőst.
„Csikkmentes Oroszlány” néven indított akciót az ATV műsorvezetője, akinek nem kevés segítője is akadt a városban. Céljuk az volt, hogy minél több cigarettacsikktől szabadítsák meg a várost.
Megdöbbentő videót osztott meg a Facebook-oldalán Vujity Tvrtko az M7-es autópálya mellől!
Vujity Tvrtkóval beszélgetett D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában.
Tvrtko műsorkészítőként szereti nagyon kézben tartani az eseményeket – ezt lehet tudni róla. De azon még DTK is meglepődött, hogy ez interjúalanyként is így van. Azért a volánt nem adta át, de a kérdezés jogát igen.
Szombathely — Gyerekkönyvtárat és mesesarkot adományozott a szombathelyi Markusovszky Kórház két gyerekosztályának Vujity Tvrtko (46).
Szemétszedő akciót tartott a Heti Napló stábja az ATV munkatársaival. A szerda délutáni akcióban a terebesi erdőt "takarították ki", a gyűjtésben részt vett csatornánk vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, Bednárik Imre hírigazgató, de szorgosan töltötte a zsákokat Vujity Tvrtko, Novák ...
A Heti Naplóból és egy Facebook videóból indult, a vége pedig összefogás és megtisztított erdő lett. Kollégánk, Vujity Tvrtko egy hatalmas autógumi temetőt fedezett fel Kunszentmárton határában, teljesen véletlenül. A Heti Napló riportjához készített felvételeket megosztotta a közösségi ...
Vujity Tvrtko szíve mindig Pécsre húz és mindig a pécsi lakosok érdekeit nézi. Nemrégiben az ATV Start vendége volt az ORFK sajtófőnöke, aki a Speedmarathon elnevezésű nemzetközi rendőrségi akcióról mesélt. Ekkor jött Tvrtko ötlete, hogy április 3-án, a traffipaxos akció napján egy pécsi ...
A közösségi médiának ereje van, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Vujity Tvrtko ma reggeli posztja, amelyben egy elhagyatott, veszélyes gumihulladékkal teli kiserdőről számolt be a nagyérdeműnek. Nem kellett sok és Kunszentmárton polgármestere is felvette vele a kapcsolatot, aki az atv.hu-nak is ...
Budapest – Járt Csernobilban, lepratelepen és hurrikán által elpusztított országokban, mégsem ezen alkalmakkor volt a legközelebb a halálhoz Vujity Tvrtko (46).
Még több cikk