18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György

Vujity Tvrtko

Az elmúlt években többször hirdetett versenyt a magyar megyék közt Facebook-oldalán az ismert újságíró és műsorvezető, Vujity Tvrtko. A jótékony célú kezdeményezésben természetesen Békés megye is érdekelt, szavazni még holnap délelőttig van lehetőség.
Napra pontosan két évvel ezelőtt, 56 évesen vesztette életét Gesztesi Károly. Az elismert színművész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette az autóját, amikor tragikus hirtelenséggel infarktust kapott.
Ilyen egy eltéveszthetetlen hawaii karácsony.
The Hungarian Baptist Charity has collected 50,930 individual donations packed in shoe boxes to be given as Christmas presents to children in poor families, the charity told MTI on Thursday. The charity said that some 10,000 donations had poured in in the last two days of the popular Shoe Box Campaign, held for the ...
Ábel Anita, Pásztor Erzsi és Németh Kristóf is búcsút vett a teleregény egyik meghatározó szereplőjétől, a 85 esztendős korában elhunyt Csűrös Karolától.
A riporter Facebook-oldalán arról írt, hogy a színésznő „messze több volt, mint Etus a Szomszédokból”.
Csűrös Karola halálhíre mély döbbenetként érte az országot. A páratlan tehetségű színésznőt ezrek gyászolják, többek között Vujity Tvrtko, aki egy őszinte bejegyzésben emlékezett meg a néhai színésznőről.
Vujity Tvrtko olyan tétellel szembesült a számláján, amiről átlagember nem is gondolta volna, hogy valaha látni fogja.
Budapest, 2021.11.02.- Az idén 25 éves Baptista Szeretetszolgálat a Hotel Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben rendezte meg a 18. országos Cipősdoboz Akció univerzumának legmesésebb médiaeseményét az El a kezekkel a Papámtól! című családi mesemozi szereplőinek közreműködésével.
A riporter a nemrég elhunyt Kandech Evelyne-ről közölt hosszú írást közösségi oldalán.
Ma este láthatják utoljára a műsorvezetőt, mint a Heti Napló házigazdája, aki Sváby András koronavírus-fertőzése miatt vette át a stafétát.
Mindenkit megrázott Kandech Evelyne halála, többen fájó szavakkal búcsúztak a Megasztár volt sztárjától.
"Életed álma, közös kalandunk örökre összeköt Veled" - írja megtörten a tévés.
Az ATV műsorvezetője kedd reggelre érezte rosszul magát, ezért koronavírus-tesztet csinált, amely pozitív lett.
Az ATV műsorvezetője kedd reggelre érezte rosszul magát, ezért koronavírus-tesztet csinált, amely pozitív lett – értesült a naphire.hu.
Van köztük hátborzongató és felháborító, de az összes érdekes.
Németh Lajos szereti a tömegközlekedést, a villamoson pedig időnként megkérdezik tőle, milyen idő várható. S ugyan még senki nem akarta megverni azért, mert más lett az időjárás, mint amit megjósolt, egy hatalmas tévedésének azonban meglett a böjtje.
Ismét Magyarországon van Vujity Tvrtko - a műsorvezető, újságíró beszélt a hazalátogatás okáról, a kintiéletéről, valamint arról is, mit tanult meg Hawaii-in, és mi az, amivel a magyar társadalom is egy élhetőbb közösség lenne.
A műsorvezető elmesélte, milyen Hawaii szigetén élni, és hogy mitől más ott lenni, mint Magyarországon.
„Érzem és tudom, hogy személyesen már nem sokszor találkozhatunk.”
Bizony, egyszer Katalint, Meghant, Vilmost és Harryt is eléri az öregkor, az idő vasfoga pedig nekik sem fog kedvezni a FaceApp alkalmazás alapján.
Vujity Tvrtko középső fia édesapja kiköpött mása, sokan össze is keverték őt a riporterrel.
Most az egész világ Afganisztánra fókuszál: napok óta másról sem szólnak a hírek, miszerint a tálib lázadók elfoglalták az országot. A döbbenetes helyzetről természetesen hazánkban is sokan hallottak, ahogyan Vujity Tvrtko is, aki most egy külön Facebook-posztban reagált az eseményekre.
Most az egész világ Afganisztánra fókuszál: napok óta másról sem szólnak a hírek, miszerint a tálib lázadók elfoglalták az országot. A döbbenetes helyzetről természetesen hazánkban is sokan hallottak, ahogyan Vujity Tvrtko is, aki most egy külön Facebook-posztban reagált az eseményekre.
A riporter, aki maga is járt a „szenvedés hazájában”, Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét.
Az ATV műsorvezetője megmutatta, hogyan nézne ki sapka nélkül.
Csodálatos történet az övék. The post Ez az apuka 18 hónapos korában fogadta örökbe a fiát, aki most az olimpián szerepelt first appeared on nlc .
Egy, a lebombázott Dráva-híd előtt, a háborús blokádban készült, 30 éves képet osztott meg magáról Facebook-oldalán Vujity Tvrtko.
Pénzek, amelyek nem értek annyit sem, mint a papír, amire nyomták őket. Milliók, milliárdok, billiárdok, amelyekért egy tojást nem lehetett 1946-ban kapni. Ez volt az az időszak, amikor a legenda szerint a polgár kifizette a kocsmában a korsó sört, de már csak félig töltötték meg a poharát, mert a ...
Vasárnap érkezik a riporter Alaszka és Hawaii – Túl minden határon című filmje. „Megannyi lebilincselő kalanddal, különleges – magyar nyelven – sosem látott helyszínekkel és az álmaikat Alaszkában megvalósító magyarokkal” – ígéri Tvrtko Facebook-bejegyzésében.
Még több cikk