9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
15°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Vujity Tvrtko

Cleveland — NBA-sztár segítségével menekült meg az Egyesült Államok leghíresebb magyar étterme, a clevelandi Balaton Restaurant!
Larry Nance Jr. amerikai profi kosárlabdázó felajánlásának köszönhetően a clevelandi Balaton étteremnek nem kell bezárnia. The post NBA-sztár mentette meg a magyar éttermet first appeared on nlc .
Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt december 5-én, gödöllői otthonában elhunyt Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai-díjas színésznő, Gödöllő város díszpolgára. Pécsi Ildikót Gödöllő Város Önkormányzata saját halottjának tekinti. 80 éves volt.
Az ismert és sokak által szeretett színész, színházigazgató 65 éves volt.
Megható sorokkal emlékezett meg Vujity Tvtko a közösségi oldalán Böröndi Tamásról. A Vidám Színpad igazgatója 65 éves korában, hétfőn este hunyt el.
Pedig a műsorvezető a szigeten nem nyaral, hanem dolgozik.
Közösségi oldalaikon búcsúznak a magyar hírességek Benkő Lászlótól.
Egyre több, koronavírusra hivatkozó internetes oldal próbál sztárok nevében átverni ezreket.
55 évesen elhunyt a nyolc éve meggyilkolt kisfiú, Szita Bence nevelőapja – számolt be Vujity Tvrtko közösségi oldalán.
Nyolc éve gyilkolták meg brutálisan a 11 éves Szita Bencét a mostohaanyja és annak ismerősei. Egyetlen ember volt, aki a kisfiút igazán szerette. Mi is sokat írtunk a nevelőapjáról, Gyöngyi Sándorról, aki szívből szerette a gyermeket. Gyöngyi Sándor most meghalt.
A Start Plusz vendégei Vizin Balázs, tudósító, Atlanta (Skype-on), Morvay Péter, külpolitikai újságíró és Vujity Tvrtko, az ATV tudósítója, Hawaii (Skype-on).
Az ATV Start vendégei Lakatos Júlia a Méltányosság külpolitikai igazgatója, Kaló Máté, Amerika szakértő, Morvay Péter, külpolitikai újságíró és Vujity Tvrtko, az ATV tudósítója, Hawaii (Skype-on).
Budapest — A cigarettázás miatt került kínos helyzetbe egyszer Hajdu Steve (49) a kollégája, Vujity Tvrtko (48) előtt, azóta nem is gyújtott rá.
Vujity Tvrtko csodás lakóhelyéről jelentkezett be élő adásban, rajongói nagy örömére.
Az ATV műsorvezetője élőben jelentkezett be a Heti naplóban, és Sváby András kérdezte, hogyan teltek az első hetek Amerikában, illetve milyen a járványhelyzet a tengerentúlon.
Magyarország Európa-bajnok lett inflációban, elszabadultak a gyümölcsárak? Aztán: a kiskedvenceink mellettünk vészelik át a legnehezebb időket. Végül pedig Korda György 82 évesen sem pihen egy napra sem, de hogyan vészelte át Klárika a gerincműtétét? És hova tűnt Vujity Tvrtko? Élőben ...
Vujity Tvrtko élőben jelentkezett Facebook-oldalán, ahol végre hivatalosan is bejelentette: családjával a Hawaii-szigetekre költözött. Mint írja, olyan helyre költözött, ahol „nincsenek óriásplakátok, ahol a helyiek mindennél jobban tisztelik a természetet és a családokat, ahová a gyermekeim ...
Facebook oldalán jelentkezett élő videóban Vujity Tvrtko: a népszerű műsorvezető most végre elárulta, melyik országba költözött el.
Szeptember 24. napja, csütörtök van. Záporok, zivatarok leginkább keleten, északkeleten fordulhatnak elő. Hajnalban 9-16, délután 23-28 fokot mérhetünk. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
70 éves lett júliusban Németh Lajos, aki borús időben is mindig mosolyog és remek a humora. Elárulta, kitől örökölte pozitív beállítottságát.
Új szakmájában is kiválóan remekel a "Csonttörő" művésznéven ismert világbajnok ökölvívó.
Az énekes őszintén mesélt a karantén időszakról, amit bár imádott családja körében töltött, hullámvölgyeik nekik is voltak. Ilyenkor a kert csinosítása, gondozása billentette tovább a művészt a nehézségeken.
Vujity Tvrtko a népszerű műsorvezető eltűnt a képernyőről és családjával együtt elköltözött Magyarországról! Egy titokzatos búcsúposztban köszönt el a követőitől.
Új lehetőséget kapott a népszerű tévés.
„Eljött a búcsú ideje” – írja a Facebookon. A tévés a posztjában nem írja le hova költözik a családjával, de valószínűsíthető, hogy az USA-ba.
A modell és családja igazán mesebeli, boldog életet éltek, ám egy nem várt tragédia gyökeresen megváltoztatta a mindennapjaikat.
A modell és családja igazán mesebeli, boldog életet éltek, ám egy nem várt tragédia gyökeresen megváltoztatta a mindennapjaikat.
Eltűnt a képernyőről és elköltözött Magyarországról Vujity Tvrtko (47)! Mivel napok óta megy a találgatás, hogy mi történhetett a népszerű műsorvezetővel, a Blikk utánajárt a rejtélynek.
Rengeteg magyar hírességről még csak nem is tudjuk, hogy más néven született, mint ahogy mi megismertük. Most mutatunk egy csokorra valót ezekből.
Vannak pillanatok, mikor a legnagyobb viharban is megmutatkozik az emberség. Így történt ez épp egy évvel ezelőtt is. 2019. augusztus 31-én hunyt el tragikus balesetben L. L. Junior kisfia. A következő napokban a az internetezők egy része népítéletet mondott a gyászoló szülők felett. Ennek vetett ...
Még több cikk