24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
28°
Szerda
30°
2020.07.05. , Sarolta, Emese

Vujity Tvrtko

Budapest — Vasárnap este, csendesen elment Bálint György (†100) kertészmérnök, író, újságíró, a mezőgazdasági tudományok kandidátusa.
Budapest — Vasárnap este, csendesen elment Bálint György (†100) kertészmérnök, író, újságíró, a mezőgazdasági tudományok kandidátusa.
Debrecen — Fagyiárusnak állt Vujity Tvrtko (47). Az ATV riportere persze nem váltott szakmát, csak ismét segített, mégpedig most Erdélyi Rolikának (10), akinek életét és küzdelmeit a Blikk is évek óta követi.
Mi történt volna, ha Magyarország nem írja alá a trianoni békediktátumot - többször modellezték a történészek ezt is, de arra jutottak, hogy nem volt más választás, még nagyobb gazdasági és politikai összeomlás következett volna. Híradónk történészeket és az utca emberét kérdezte Trianonról.
Nincs olyan történelmi esemény, amelynek neve annyira beleégett a magyarok tudatába, mint Trianon. A békeszerződés aláírásának századik évfordulóján az ATV egy egész estét szentel ennek a szomorú történelmi eseménynek.
Budapest — Nincs olyan történelmi esemény, amelynek a neve annyira beleégett a magyarok tudatába, mint Trianon. A békeszerződés aláírásának századik évfordulóján az ATV egész estét szentel a történteknek, benne Vujity Tvrtko dokumentumfilmjével (Túl minden határon – Trianon, 21 óra).
A riporter hosszú évek után végre megtudta, ki volt az, aki kis híján megölte őt Szerbiában.
Az ATV riportere 21 év után megtudta, ki volt az egyik ember azok közül, akik két évtizede kis híján megölték őt Szerbiában - írja a Blikk.
Az ATV műsorvezetője a Pulitzer-emlékdíját, míg Ambrus Attila egy egyedi vázát bocsát licitálásra. A befolyt pénzből pedig a koronavírus-járványban leginkább érintetteknek fognak segíteni.
A Start Plusz vendége Ambrus Attila, valamint telefonon kapcsoljuk Szilágyi Bélát, a Baptista Szeretetszolgálat alelnökét.
Szokatlan páros, Vujity Tvrtko és Ambrus Attila, azaz a Viszkis indítanak közös jótékonysági akciót a koronavírus járvány miatt. A tervezett aukcióval az idősotthonokat támogatnák. Vujity Tvrtko egy újságírói elismerést, Ambrus Attila pedig egy általa készített műtárgyat ajánlott fel.
Szokatlan páros, Vujity Tvrtko és Ambrus Attila, azaz a Viszkis indítanak közös jótékonysági akciót a koronavírus járvány miatt. A tervezett aukcióval az idősotthonokat támogatnák. Vujity Tvrtko egy újságírói elismerést, Ambrus Attila pedig egy általa készített műtárgyat ajánlott fel.
A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójában vesznek részt. Tvrtko a Joseph Pulitzer-emlékdíját árverezi el.
Az ATV műsorvezetője és a Koprive közös karanténklipet forgatott, amelyet üzenetnek szántak.
A tűz oltását viszont nehezíti a térségben eredendően magasabb sugárzási szint.
Több színház és közismert ember is beszállt az otthonmaradási kampányba azért, hogy a koronavírus ne terjedjen tovább. A Rózsavölgyi Szalon Facebook-oldalán például minden este elmondanak a színészek egy Grecsó Krisztián verset. Vujity Trvtko pedig esti mesét olvas fel az oroszlányi városi tévében.
Az ATV műsorvezetője az oroszlányi városi tévé segítségével veszi fel esti meséit, amelyeket bárki ingyen használhat fel.
A műsorvezető Facebook-oldalán közölte döntését a "Túl minden határon"-estjeivel kapcsolatban.
Vujity Tvrtko többek között saját, Észak-Koreában tett korábbi látogatásának videóanyagát mutatta be a Heti Napló műsorában. Az ATV műsorvezetője évekkel ezelőtt járt Észak-Koreában. Az is kiderül a videóból, hogy egy magyar diplomata miért vacsorázott együtt Észak-Korea jelenlegi vezetőjével, Kim Dzsong Unnal.
A helyi horvát közösséget meglepve a semmiből jelent meg az ATV műsorvezetője, hogy a nemzeti kisebbséget – beleértve a horvát nagykövetet – szórakoztassa énekléssel. Vujity Tvrtko az atv.hu-nak elmondta, gyerekkori barátjával és zenekarával, a Koprive-vel zenélt, és ha nem azt csinálná, amit ...
Ricky Gervais angol színész, komikus, producer és zenész egészen meghökkentő jelenetet produkált az idei Golden Globe-gálán. Gervais volt az est házigazdája, és nem a megszokott, nyájas mondatokkal vezényelte le az eseményt, helyette inkább beszólogatott egész Hollywoodnak, leginkább arra utalva, ...
Mint arról beszámoltunk, szombaton elhunyt Gesztesi Károly színművész. Most barátai, tisztelői, kollégái emlékezéseiből válogattunk.
Megható sorokkal jelentkezett Facebook-oldalán Vujity Tvrtko.
Az egész országot megrázta Gesztesi Károly halálának híre. A magyar hírességek a közösségi oldalukon búcsúznak a legendás színésztől.
A Csak Csernobil – a rendezői változat cím filmjének elején Vujity Tvrtko olyat mutatott meg, amit egy riporter szinte soha nem szokott megmutatni vagy bevallani.
Még több cikk