24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
29°
Szombat
29°
2019.07.17. szerda, Endre, Elek

Vujity Tvrtko

Az ATV műsorvezetője a Facebookon tett közzé egy írást.
Így néz ki a békediktátum, amelyben a Hűség Városát még az elcsatolt területek között jegyzik.
Facebookon megkeresett Adél. A lány, akit egy szélsőséges portál a teknősgyilkos nővel azonosított, majd adatlapját, fényképét és teljes nevét is … The post Vujity Tvrtko: Népítélet, hajtóvadászat, felelősség appeared first on Városi Kurír .
Mint arról az atv.hu is beszámolt, pénteken a rendőrség őrizetbe vette azt az ózdi nőt, aki a Fővárosi Állatkertben kockakővel agyonvert egy teknőst.
„Csikkmentes Oroszlány” néven indított akciót az ATV műsorvezetője, akinek nem kevés segítője is akadt a városban. Céljuk az volt, hogy minél több cigarettacsikktől szabadítsák meg a várost.
Megdöbbentő videót osztott meg a Facebook-oldalán Vujity Tvrtko az M7-es autópálya mellől!
Vujity Tvrtkóval beszélgetett D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában.
Tvrtko műsorkészítőként szereti nagyon kézben tartani az eseményeket – ezt lehet tudni róla. De azon még DTK is meglepődött, hogy ez interjúalanyként is így van. Azért a volánt nem adta át, de a kérdezés jogát igen.
Szombathely — Gyerekkönyvtárat és mesesarkot adományozott a szombathelyi Markusovszky Kórház két gyerekosztályának Vujity Tvrtko (46).
Szemétszedő akciót tartott a Heti Napló stábja az ATV munkatársaival. A szerda délutáni akcióban a terebesi erdőt "takarították ki", a gyűjtésben részt vett csatornánk vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, Bednárik Imre hírigazgató, de szorgosan töltötte a zsákokat Vujity Tvrtko, Novák ...
A Heti Naplóból és egy Facebook videóból indult, a vége pedig összefogás és megtisztított erdő lett. Kollégánk, Vujity Tvrtko egy hatalmas autógumi temetőt fedezett fel Kunszentmárton határában, teljesen véletlenül. A Heti Napló riportjához készített felvételeket megosztotta a közösségi ...
Vujity Tvrtko szíve mindig Pécsre húz és mindig a pécsi lakosok érdekeit nézi. Nemrégiben az ATV Start vendége volt az ORFK sajtófőnöke, aki a Speedmarathon elnevezésű nemzetközi rendőrségi akcióról mesélt. Ekkor jött Tvrtko ötlete, hogy április 3-án, a traffipaxos akció napján egy pécsi ...
A közösségi médiának ereje van, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Vujity Tvrtko ma reggeli posztja, amelyben egy elhagyatott, veszélyes gumihulladékkal teli kiserdőről számolt be a nagyérdeműnek. Nem kellett sok és Kunszentmárton polgármestere is felvette vele a kapcsolatot, aki az atv.hu-nak is ...
Budapest – Járt Csernobilban, lepratelepen és hurrikán által elpusztított országokban, mégsem ezen alkalmakkor volt a legközelebb a halálhoz Vujity Tvrtko (46).
Rekordszámú, kilenc adással került be a múlt hét legnézettebb tv-műsorai közé az ATV.
A könyvlicittel eddig nagyjából 30 darab hangszert tudtak vásárolni szegény sorsú gyerekeknek. Vujity Tvrtko ötlete alapján egy koncertet szervezhetnek, az ATV műsorvezetője pedig azt is felajánlotta, hogy lesz az este házigazdája.
„VAS MEGYE: 3.645.200 forintnyi a FŐNYEREMÉNY, ami hozzátok érkezett, illetve érkezik, Facebook-oldalam lokálpatrióta és jótékonysági játéka után. GRATULÁLOK!” – írta Facebook-oldalán Vujity Tvrtko.
Vujity Tvrtko Szelmencen járt, a kettévágott magyar faluban, amelynek egyik része sem maradt Magyarországon, ahol az egyik oldalon tízszer akkora a nyugdíj, mint a másikon, ahol az utcaközi telefonhívásokat nemzetközi tarifában mérik, és ahol egy menyasszony a házasságkötése napján kisétált a ...
Európa legszürreálisabb határát mutatja be Vujity Tvrtko új dokumfilmje, amelyet ma mutat be az ATV. Tvrtko Szelmencen járt, a kettévágott magyar faluban, amelynek egyik része sem maradt Magyarországon, ahol az egyik oldalon 10x akkora a nyugdíj, mint a másikon, ahol az utcaközi telefonhívásokat ...
Senki nem tud választ adni arra, hogy több évtizeddel ezelőtt az akkori hatóságok miért döntöttek úgy, hogy kettévágják a Szelmenc nevű, magyarok lakta falut, amelynek egyik fele ma is Szlovákiához, a másik Ukrajnához tartozik. Vujity Tvrtko (46) a faluról készült filmjét szombat este 20 órakor mutatja be az ATV.
Tűz pusztít Ausztrália legnagyobb szigetén, Tasmánián. A kontinens méretű ország keleti részében, Queenslandben a heves esőzések keltette árvíz okoz gondot, míg Sydney központjában 40 fokos hőséget mértek.
A 16-29 éves fiatalok több mint 68 százaléka a szüleivel lakik az Európai Unióban, de Magyarországon is 60 százalékos ez a mutató.
Tizenöt éve síeléssel tölti az ünnepeket Vujity Tvrtko (46), aki a 2018-as év egyik legnagyobb sikerének azt tartja, hogy nálunk járt Chuck Norris (78). A riporter most pihen, de már szervezi a következő évet.
Vujity Tvrtko korábbi rossz emlékei miatt a szentestét visszavonultan tölti egy faházban.
Vujity Tvrtko egy rossz emlék miatt soha nem vesz karácsonykor hatalmas mennyiségű ajándékot, inkább elvonul a világ zajától és egy kis faházban tölti a szentestét.
Budapest − Vujity Tvrtko (46) miatt szeretne visszaköltözni Magyarországra egy tíz éve Hollandiában élő magyar lány.
Az amerikai filmsztár feleségével érkezett Budapestre, és röviden nyilatkozott az ATV műsorvezetőjének, Vujity Tvrtkónak.
Élő videót közölt Vujity Tvrtko a Budapestre érkező Chuck Norrisszal, amelyben a sztár kérdésünkre is válaszolt.
A Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége lesz.
Az amerikai színészlegenda a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezett a magyar fővárosba.
Az amerikai színészlegenda a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezett a magyar fővárosba.
Chuck Norris és felesége, Genna ma feltűnt a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. Mint azt már megírtuk, az amerikai színészlegenda a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a magyar fővárosba. A Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége lesz.
Megérkezett Budapestre a sztár és felesége, az első fotót pedig az ATV műsorvezetője, Vujity Tvrtko osztotta meg Facebook oldalán.
Megérkezett Budapestre a sztár és itt az első fotó is róla!
Még több cikk