21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
23°
Szerda
18°
2021.09.19. , Vilhelmina

Vujity Tvrtko

Ismét Magyarországon van Vujity Tvrtko - a műsorvezető, újságíró beszélt a hazalátogatás okáról, a kintiéletéről, valamint arról is, mit tanult meg Hawaii-in, és mi az, amivel a magyar társadalom is egy élhetőbb közösség lenne.
A műsorvezető elmesélte, milyen Hawaii szigetén élni, és hogy mitől más ott lenni, mint Magyarországon.
„Érzem és tudom, hogy személyesen már nem sokszor találkozhatunk.”
Bizony, egyszer Katalint, Meghant, Vilmost és Harryt is eléri az öregkor, az idő vasfoga pedig nekik sem fog kedvezni a FaceApp alkalmazás alapján.
Vujity Tvrtko középső fia édesapja kiköpött mása, sokan össze is keverték őt a riporterrel.
Most az egész világ Afganisztánra fókuszál: napok óta másról sem szólnak a hírek, miszerint a tálib lázadók elfoglalták az országot. A döbbenetes helyzetről természetesen hazánkban is sokan hallottak, ahogyan Vujity Tvrtko is, aki most egy külön Facebook-posztban reagált az eseményekre.
Most az egész világ Afganisztánra fókuszál: napok óta másról sem szólnak a hírek, miszerint a tálib lázadók elfoglalták az országot. A döbbenetes helyzetről természetesen hazánkban is sokan hallottak, ahogyan Vujity Tvrtko is, aki most egy külön Facebook-posztban reagált az eseményekre.
A riporter, aki maga is járt a „szenvedés hazájában”, Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét.
Az ATV műsorvezetője megmutatta, hogyan nézne ki sapka nélkül.
Csodálatos történet az övék. The post Ez az apuka 18 hónapos korában fogadta örökbe a fiát, aki most az olimpián szerepelt first appeared on nlc .
Egy, a lebombázott Dráva-híd előtt, a háborús blokádban készült, 30 éves képet osztott meg magáról Facebook-oldalán Vujity Tvrtko.
Pénzek, amelyek nem értek annyit sem, mint a papír, amire nyomták őket. Milliók, milliárdok, billiárdok, amelyekért egy tojást nem lehetett 1946-ban kapni. Ez volt az az időszak, amikor a legenda szerint a polgár kifizette a kocsmában a korsó sört, de már csak félig töltötték meg a poharát, mert a ...
Vasárnap érkezik a riporter Alaszka és Hawaii – Túl minden határon című filmje. „Megannyi lebilincselő kalanddal, különleges – magyar nyelven – sosem látott helyszínekkel és az álmaikat Alaszkában megvalósító magyarokkal” – ígéri Tvrtko Facebook-bejegyzésében.
Vujity Tvrtko újságíró, riporter Pajor Tamással és Szlazsánszky Ferenccel beszélgetett a Spirit FM „Viccen kívül” című műsorában.
A szeptembertől Hawaiin élő riporter hosszú idő után ismét hazatért nagy titokban, látogatásáról igen kevesen tudtak, mindössze két embernek árulta el Tvrtko. A Blikknek nyilatkozó riporter elmondta, csak néhány napja érkezett meg Budapestre, majd sorra lepte meg ismerőseit fiával, Barnabással. ...
Vujity Tvrtko és családja ismét költöznek, ezúttal Alaszka felé vették az irányt. The post Hawaii-ról Alaszkába költözött Vujity Tvrtko és családja first appeared on nlc .
Előkerült egy kanadai trónbitorló. The post Vujity Tvrtko fia Guinness-rekorder lett 40 óra World of Warcraftozással - de meglehet, hiába first appeared on 24.hu .
A múlt héten ejtettek túszul tanulókat egy északi egyetemről. A két új áldozattal együtt már öt diákkal végeztek az emberrablók.
„Önök oltásellenesek, és ez az igazi veszély, mert lebeszélik az embereket az oltások felvételéről” – hangzik el a miniszterelnök videójában.
Gyurta Dániel az oltáskampány egyik arca lett, nagymértékben azért, mert maga is átesett a fertőzésen. Erről az olimpiai bajnok úszó beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
Bucsi László, a székesfehérvári kórház főigazgatója azért számolt be az ott zajló eseményekről, mert ahogy látja, „az emberek nagy része még mindig nem tudja, hogy mi van.”
Nem jelentettek új halálesetet a vírussal összefüggésben Portugáliában 24 óra alatt. 9 hónap után először történt ilyen.
Erdogan alaptalannak, jogtalannak és valótlannak minősítette Joe Biden kijelentését.
Újra kinyitottak az iskolák alsó tagozatai az országban, a tanárokat hetente kétszer tesztelik.
Megemlékezést tartottak Ukrajnában a csernobili atomkatasztrófa 35. évfordulóján. Az ország még a Szovjetunió része volt, amikor a területén lévő Vlagyimir Iljics Lenin atomerőmű négyes reaktora 1986. április 26-án felrobbant. Az elszabadult sugárzás miatt 31 munkás és tűzoltó már akkor ...
Gazdája holtan találta lovát Afganisztánban, Badahsán tartományban. A boncolás mérgezés nyomait mutatta.
Dobrev Klára lehet a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje - legalábbis erre utal, hogy az elmúlt napokban a párt több politikusa, így Kálmán Olga és Vágó István is Dobrev alkalmasságát bizonygatta. Horn Gábor szerint amennyiben Dobrev elindul az előválasztáson, akkor leginkább pártja ...
Nem indulhatnak a Serie A-ban, azaz az olasz labdarúgó-bajnokságban a csapatok, amelyek olyan versenyrendszerben is szerepelnek, amely sem az európai, sem a nemzetközi szövetség alá nem tartozik – mint például a Szuperliga.
Jelentős csökkenést mértek a Nemzeti Népegészségügyi Központ dolgozói a szennyvíz koronavírus örökítőanyag koncentrációjában.
Ősz óta tartottak zárva, most azonban újranyithattak a vendéglátóhelyek teraszai Olaszországban. Eközben Veneto tartomány elnöke bejelentette: azonosították a régióban az indiai vírusmutánst.
November eleje óta zárt kapus meccsek folytak.
Akit beoltottak, vagy három napnál nem régebbi negatív PCR-teszttel érkezik, nem kell karanténba vonulnia az országban május 10-től.
Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az európai immunizációs hét alkalomából Twitter-oldalán azt írta: csak a beoltás biztosíthat kiutat a világjárványból.
Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosánál másodszor is diagnosztizálták a betegséget, de ezúttal is sikerült legyőznie.
Prajuth Csan-Ocsa 6000 baht, mintegy 60 ezer forintnyi bírságot kapott a szabályszegésért.
Alkotmányosan nem aggályos adatvédelmi szempontból a védettségi kártya bemutatása, ha elérjük a 4 milliós átoltottságot. Az atv.hu-nak Péterfalvi Attila ezt azzal indokolta: a felmutatott igazolvány adatait nem lehet majd rögzíteni.
A Jobbik elnöke a parlamenti felszólalása elején szólt be a fideszes EP-képviselőnek, de Kövér László megakasztotta.
Tűz keletkezett egy lámpagyárban Dunakeszin hétfő délután, az épületet a tűzoltási munkálatok idejére kiürítették - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Szabó Tímea kérdezett rá az államtitkárnál a táblázatra. Dömötör elmondta, hogy természetes, hogy vitatkoznak a szakértők a témában.
Még több cikk