9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Hétfő
20°
2019.04.19. péntek, Emma

Vin Diesel

A Star Trek: Discovery sztárjával bővült a film csapata.
Mi az, hogy az éjszakai város nem versenypálya? Gondolta a dühös autós.
Lehet, hogy Vin Diesel új videója egy eddig nem ismert titokról rántotta le a leplet?
Úgy tűnik, hogy a Halálos iramban filmek sztárja Pandorára cseréli a V8-as motort.
Sejtelmes videót posztolt a színész Sejtelmes videót posztolt a színész, amit akár úgy is értelmezhetünk, hogy szerepelni fog a nagyszabású produkciókban.
A kopaszodás szívás. Ennek ellenére a legtöbb férfi életében eljön a pillanat, amikor gyengülni, ritkulni kezd a haj.
Több film új premierdátumot kapott A Warner végre kitűzte a Space Jam folytatásának bemutatóját, a Godzilla vs. Kongét pedig a Halálos iramban 9. miatt előre hozta. A Fox ugyanakkor több filmje premierjét későbbre halasztotta.
Újabb példa mutatja, miért közveszélyes húzás közúton versenyezni.
A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Lesz mit nézni jövőre a moziban Végre kiderült, hogy mikor jön a mozikba Denis Villeneuve sztárszereposztással készülő filmje, a brit titkos ügynök és a száguldó autók pedig új bemutatódátumot kaptak.
Ugyan Dominic Toretto és bandájának nagy része nem szerepel a moziban, a trailer alapján szinte biztos, hogy ez lesz a nyár egyik legütősebb akciója!
Dwayne "The Rock" Johnson és Jason Statham megmutatják Vin Dieseléknek, hogy kell ezt csinálni, avagy íme az első Halálos iramban spin-off akciódús előzetese.
Hamarabb kezdenek neki a menő verdákkal megpakolt franchise folytatásának, mint hittük.
Méghozzá a női főszereplőkkel készülő spin-off filmhez.
Már a forgatókönyvírók is megvannak Igaznak bizonyult Vin Diesel elszólása, tényleg készül egy női verzió a népszerű franchise-hoz, és már a forgatókönyvírók is megvannak.
A Valiant képregényfiguráját a Halálos iramban filmek sztárja fogja életre kelteni, de a legelső fotó alapján nem sok változást veszünk észre a színészen.
Így fog kinézni a színész újabb képregényes szerepében Vin Diesel játssza a Bloodshot nevű szuperhőst a Valiant Comics képregényét adaptáló mozifilmben, amelyhez most megérkezett az első fotó.
Így fog kinézni Vin Diesel a Bloodshotban.
Nehogy elfelejtsük, hogy Halálos iramban! Úgy tűnik, a stúdió elképesztően fél attól, hogy elfelejtjük, hogy mégiscsak a Halálos iramban-franchise része a spinoff.
Szinte felismerhetetlen fiatalkori képén a Halálos iramban filmek fenegyereke.
Ez nem semmi! Channing Tatum új külseje mindenkit meglepett
A színész külseje eléggé megváltozott, a rajongók véleménye pedig megoszlik róla! Channing Tatum kisebb átalakuláson ment keresztül, és külseje most leginkább 2003-as énjét idézi. Hogy ez előnyére vagy hátrányára válik-e, döntsd el te! joy.hu
Szinte sehol sem szerepelt jól az xXx 3, mégis kap folytatást.
Ajánló - Szereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Dwayne "The Rock" Johnson, Ludacris, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez
Még több cikk