13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Vastag Csaba

Lady Gagát alakította vasárnap este a Sztárban sztár adásában Vastag Csaba, akinek alaposan feladták a leckét a TV2-nél. A magas sarkúban alig tudott járni, a próbák közben egyszer el is esett benne, miközben esetlenség helyett szexiséget vártak tőle a nézők és a zsűritagok. Nos, hogy mennyire ...
A folytatásban Lady Gaga bőrébe bújva robbantotta fel a színpadot Vastag Csaba, majd egy extra produkcióval érkezett a műsorba a Margaret Island zenekar.
Elképesztő átalakulásokkal folytatódott a Sztárban Sztár! A negyedik élő show-ban egy már kiesett versenyző visszatért, valakinek azonban véget ért a műsor.
Kadlecsek Krisztián kifaggatta a Lady Gagaként színpadra álló Vastag Csabát: Az énekes elárulta, pokolian nagy kihívás volt számára,minden elismerése a nőké!
Javában zajlik az ország házibulijának negyedik élő showja! Kövesd velünk az eseményeket!
A zsűri alig akarta elhinni, hogy Vastag Csaba áll a színpadon: A produkció nem, viszont a kosztüm felvetett kérdéseket a négy ítészben!
A legextrémebb, legtitokzatosabb és az egyik leghíresebb popsztár, Lady Gaga bőrébe bújt Vastag Csaba! Kattints, és nézd meg Te is a produkcióját!
Vastag Csabának rögös és ijesztő útja volt legújabb átalakulásához.
Pár hete ünnepelte a tízezredik epizódját a Barátok közt, ami nemcsak Magyarországon, de világviszonylatban is egy különleges jubileum.
Pár hete ünnepelte a tízezredik epizódját a Barátok közt, ami nemcsak Magyarországon, de világviszonylatban is egy különleges jubileum.
Csaba 22 évvel ezelőtt ismerkedett meg Mészáros Árpád Zsolt
Kadlecsek Krisztián ismét hihetetlen kulisszatitkokról faggatta a Sztárban Sztár versenyzőit a 3. adásban.
Az énekes a Sztárban Sztár élő adása előtt pár órával posztolt egy szürreális fotót, amin valami nem stimmel...
Álló ovációval díjazta a zsűri Vastag Csaba vasárnap esti produkcióját a Sztárban sztár című műsorban. Az énekes Louis Armstrongot alakította, ami olyan jól sikerült, hogy a harmadik adás legjobbja lett.
Míg a vasárnapi Sztárban sztár adása után mindenki arról beszél, hogy mit művelt Curtis a színpadon, addig Tóth Andi azért izgul, hogy a mostani hétvégén elnyerje Tóth Gabi tetszését, mivel korábban már kapott tőle negatív kommentet.
Ismét megnyitotta kapuit az ország legnagyobb házibulija, ami ezúttal igazán rendhagyó volt, ugyanis egy világsztár vendégeskedett a stúdióban.
Vastag Csaba az elmúlt hetek nehézségeiről, a kitartó munkáról és a szakadatlan gyakorlásról mesélt Kadlecsek Krisztánnak.
Versenytársai és a zsűri is felállt és állva tapsolták meg Vastag Csabát, aki Louis Amstrong bőrébe bújva kétségtelenül hatalmasat alkotott.
A Sztárban Sztár színpadán Loius Amstrong híres dalát énekelte el Vastag Csaba.
Vastag Csaba számára döbbenetes kihívás volt Louis Armstrong karakterének betanulása, de a felkészülés minden percét nagyon élvezte!
Budapest – Nem bíz semmit a véletlenre Vastag Csaba (38)! A Sztárban Sztár versenyzője tökéletesen szeretne hasonlítani Louis Armstrongra (†70), ennek érdekében pedig még arra is képes volt, hogy elmenjen fogorvoshoz.
Az énekesnek az elmúlt években már meggyűlt a baja szerelemtől elvakult nőkkel: volt, aki szexuális tartalmú levelekkel zaklatta, más azt képzelte, hogy együtt járnak.
Vastag Csaba kiemelte, megnyugvással tölti el a zenei stílus, amit a Sztárban Sztár harmadik élő showjában képviselhet.
Trombitálni is fog a Sztárba sztár versenyzője a vasárnapi produkciójában. Vastag Csaba mindent megtesz, hogy tökéletesen alakítsa karakterét. Személyesen Galambos Lajostól vett leckéket, aki az egyik hangszerét neki is adta - ráadásul még egy fogorvosi...
Trombitálni is fog a Sztárba sztár versenyzője a vasárnapi produkciójában. Vastag Csaba mindent megtesz, hogy...
Trombitálni is fog a Sztárban sztár versenyzője a vasárnapi produkciójában. Vastag Csaba mindent megtesz, hogy tökéletesen alakítsa karakterét.
Vastag Csaba tökéletes fogsort is kap a Sztárban Sztár harmadik adására, ugyanis az énekes nem csak hangban, de külsőleg is szeretne hasonlítani Louis Armstrongra.
Különleges produkcióval készül a Sztárban sztár című műsor következő adására Vastag Csaba: az énekes ezúttal trombitál is majd a színpadon, amelyben a legismertebb hazai trombitás, Galambos Lajos segíti őt.
Már csak öt napja van, hogy megtanuljon trombitán játszani Vastag Csaba. Louis Armstrong bőrébe bújik vasárnap este a Sztárban Sztár színpadán, de azt még nem tudja, hogy fogja hitelesen alakítani a legendát. Igen összetett feladatot kell teljesítenie: a tökéletes hangutánzás mellett trombitálnia ...
Vasárnap este lement a Sztárban Sztár második része. Az ország házibulija most is nagyot szólt.
Vasárnap este lement a Sztárban Sztár második része. Az ország házibulija most is nagyot szólt.
Nem érdemes kattintás nélkül továbbhaladni!
A Sztárban Sztár tíz versenyzőjéből kilenc bebizonyította, hogy továbbra is helye van az élő showban, egy énekesnek azonban búcsúznia kellett a mezőnytől.
Ma este elstartolt a Sztárban Sztár második élő showja, ahol ismét fantasztikus produkciók és lenyűgöző átalakulások szemtanúi lehettek a lelkes nézők.
Vastag Csaba előadását a zsűri kritikája koronázta meg: Bereszki Zoli szerint Csaba hihetetlen nagy előrelépést tett!
Vastag Csabát ezúttal Simándy Józsefként láthattuk a Sztárban Sztár színpadán. Ha te is kíváncsi vagy az operett királyára, kattints a videóra!
Az énekesnek Simándy József dalát kell előadnia a Sztárban Sztár hetedik évadának második adásában. Vajon sikerül leutánoznia az ikonikus magyar sztárt?
Vastag Csaba számára kihívás lesz a második produkciója, hiszen nem csak hangban kell tökéletesnek lennie, hanem előadóként is. Ebben Vastag Tomi segített neki.
Még több cikk