7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
12°
Vasárnap
2018.10.18. csütörtök, Lukács

Vastag Csaba

Horváth Éva és Baronits Gábor már szorgosan próbál a Csak show és más semmi második adására. Lessetek bele a készülődésbe, mert olyanokat is megtudhattok, hogy vajon miért növeszt "szerelempáfrány" a színész!
A show, mely minden képzeletet felül múl pénteken 19 órától visszatér a TV2 képernyőjére. Ne maradj le a hat páros elképesztően látványos produkcióiról!
Görgényi Fruzsina az RTL klub reggeli műsorában árulta el, hogy szerelmével, Vastag Csabával összeköltöztek.
Köllő Babett és Veréb Tomi egy párt alkottak az első adásban, ám ideje, hogy farmasszemet nézzenek egymással. Köllő Babett pedig ki is faggatta Tomit a barátnőjéről.
Köllő Babett és Veréb Tomi egy párt alkottak az első adásban, ám ideje, hogy farmasszemet nézzenek egymással. Köllő Babett pedig ki is faggatta Tomit a barátnőjéről.
Vastag Csabának Szandi feltette a nagy kérdést, amire minden lány kíváncsi: kivel csattant el az első csók. Az énekes őszintén mesélt róla, hogy kivel csókolózott először, és az is kiderült, hogy hol történt a dolog. Szandi pedig elárulta, melyik kérdés idegesíti őt a legjobban.
A színésznő bevallotta, hogy a hivatásából adódóan szinte bármit képes lenne megtenni a kamerák előtt, ha úgy érzi, hogy az élete szerepe lehet.
A rapper és Tatár Csilla faggatták egymást életük nagy fejezeteiről: míg a műsorvezető elmondta, mi az, amit a legjobban szeret a ksifiában, addig Curtis édesapjáról és menyasszonyáról árult el információkat.
Végre elstartolt a TV2 legújabb produkciója, a Csak show és más semmi, ahol már az első adásban elképesztő dolgokat láthattunk.
Szandi és Vastag Csaba nyerte a Csak show és más semmi! első adását, lebilincselő légtorna-gyakorlatukkal, ahol Szandi hibátlan formái mellett, az énekes kidolgozott felsőtesét is percekig csodálhattuk. Balázs Andinak legyeznie kellett magát, hogy szóhoz jusson Csaba látványa után. – Bevallom ...
Az este abszolút győztesei a zsűri és nézők szerint is Szandi és Vastag Csaba lettek elképesztő produkciójukkal. Gratulálunk!
A folytatásban Eke Angéla és Baronits Gábor, Köllő Babett és Veréb Tomi, valamint Szandi és Vastag Csaba léptek színpadra.
A negyedik produkció, ami közül a showkirályok és királynők választhattak a NINJA SHOW volt, ahol - nem meglepő módon - a Ninja Warrior 2018 egyik harcosa, Béres Norbi is feltűnt. A lenyűgöző produkciót végül Köllő Babett választotta, párja pedig Vastag Csaba lesz.
Nézd vissza Szandi és Vastag Csabi légtornász produkcióját!
Nézd vissza Szandi és Vastag Csabi légtornász produkcióját!
Így készült Szandi és Vastag Csabi a légtornász produkciójára.
Ma este végre elstartol a TV2 új szuperprodukciója, a Csak show és más semmi, s a versenyzők között ott lesz Vastag Csaba és Szandi is.
Instagramon jelentette be a hírt.
A Csak show és más semmi első adásában Szandit és Vastag Csabát együtt láthatjuk majd. A páros elárulta, hogy a produkció során testi közelségbe kerülnek egymással, és már el is kezdtek próbálni a nagy show-ra. A TV2 Live applikációval pedig október 8-tól lehet szavazni arra, hogy kit ...
A Csak show és más semmi zsűrije fergeteges hangulatot varázsolt a Mokka stúdiójába, ahol olyan információkat árultak el, hogy ki milyen izgalmakra számít a show-műsorban, valamint az is kiderült, hogy milyen szemmel fogják figyelni a produkciókat.
Október 12-én a Tények után bemutatkozik a TV2 új, nagyszabású, élő show-műsora, a Csak show és más semmi.
Azt hisszük, mindent tudunk róla. Hát nem! A zenész négy évtized után is meg tudja lepni még azt is, aki felkészült az éle­téből.
A Csak show és más semmi showkirályai és királynői már lázasan készülnek, hogy megmutathassák, hogy mire képesek a színpadon. Most azonban egy kis ízelítőt adunk, és láthatjátok, hogy az énekes hogyan tud trükközni a kosárlabdával.
Csak nagyon ritkán mesélnek a kapcsolatukról.
A pletykákkal ellentétben töretlen a szerelmük. Sőt!
Fruzsina és Csaba csaknem két éve ismerkedtek meg egy színdarab apropóján. A közös munka során hamar összemelegedtek, és azóta is töretlen a szerelmük. Ritkán mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt, így a rajongók akaratlanul is találgatni kezdtek. Erre cáfolt rá most a színésznő a hot! ...
Hamarosan rajtol a Csak show és más semmi, teljes a névsor.
Még több cikk