9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2020.11.25. szerda, Katalin

Vastag Csaba

Kazincbarcika — Egy emberként fogtak össze a magyar sztárok a gerincvelő-eredetű izomsorvadásban, azaz SMA-ban szenvedő Zsombiért.
Idén 25. alkalommal indítja el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet, melyet sokan a szeretet.éhség. mottóról és a beleharapott mézeskalácsszívről ... The post Home officeban sütik a mézeskalácsszíveket az Ökumenikus Segélyszervezetnek a sztárok appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A közösségi oldalán kér segítséget egy beteg kisfiúnak Széki Attila. A rapperen kívül, aki Badalik Szabolcs felhívását osztotta meg az oldalán, nagyon sok magyar sztár támogatja a kezdeményezést.
Lehet Curtist szeretni, nem szeretni, de akármekkora zsivány, azt nem lehet elvitatni, hogy hatalmas szíve van. Ez akár a Majkához fűződő kapcsolatából is jól látszik, de az is szembetűnő volt, mekkora szeretettel viseltetett a Sztárban Sztárban Szabó Ádám irányában. Most segíteni szeretne, ...
"A bűnösök elnyerik méltó büntetésüket, a karma mindenkit utolér!"
A zsűri értékelése után hatalmas bejelentésre került sor a Dancing with the Stars adásában...Kövesd velünk az eseményeket!
Elképesztő produkciókkal lépnek parkettre a versenyzők a Dancing with the Stars hatodik adásában! Kövesd velünk az eseményeket!
Opitz Barbi, Szabó Ádám és Vastag Csaba Kadlecsek Krisztiánnal beszélgettek produkciójukról: Barbi bevallotta, nem látta a Hair-t, de imádja a musical dalait.
A hatodik adás nyitányában a Sztárban Sztár három versenyzője, Opitz Barbara közönségdíjas, Vastag Csaba döntős és a győztes, Szabó Ádám lépett színpadra a nézők legnagyobb örömére. A trió akkor bulit csinált a stúdióban, hogy már most mindenki táncra perdült. Azt, hogy Tóth Andi aki ...
Opitz Barbi, Szabó Ádám és Vastag Csaba fantasztikus produkcióval nyitották meg a Broadway-showt!
Tarts szombat este 20.00-től a Dancing with the Stars szereplőivel és hagyd, hogy lenyűgözzön a Broadway világa!
A TV2 elárulta, milyen izgalmas meglepetéssel készülnek ma a Dancing with the Stars nézőinek. Mint kiderült: Opitz Barbi, Vastag Csaba, valamint a Sztárban Sztár győztese, Szabó Ádám lépnek szombat este a hatalmas sikerű műsor táncparkettjére meglepetésvendégként.
A TV2 elárulta, milyen izgalmas meglepetéssel készülnek ma a Dancing with the Stars nézőinek. Mint kiderült: Opitz Barbi, Vastag Csaba, valamint a Sztárban Sztár győztese, Szabó Ádám lépnek szombat este a hatalmas sikerű műsor táncparkettjére meglepetésvendégként.
Opitz Barbi, Vastag Csaba, valamint a Sztárban Sztár győztese, Szabó Ádám lépnek szombat este a Dancing with the Stars táncparkettjére!
Hazai hírességek bevonásával készült szemléletformáló kampánnyal indítja el az Ökumenikus Segélyszervezet A szeretet nem árt nevű Facebook és Instagram oldalait. A segélyszervezet célja, hogy olyan mértékadó közösségi felületeket hozzon létre, melyek valóban elősegítik a bántalmazás ...
Vastag Csaba közös képet osztott meg Opitz Barbival az oldalán, méghozzá nem akármilyet!
A Sztárban Sztár hangulatfelelőse csodás dallal lepte meg a stáb összes tagját!
Bár a győztes ő lett, de szomorú jelenet szemtanúi lehettek a nézők.
Egy óriási show-val kezdődött meg a Sztárban Sztár döntője, majd a három finalista adta elő szóló produkcióját.
A műsor Kasza Tibi és Tóth Andi majd Vastag Csaba és Dolly duettjével folytatódott!
Meglepő fordulattal kezdődött a 2020-as Sztárban Sztár döntője: Curtis ugyanis élő adásban kért bocsánatot a nézőktől, amiért az előző adás forgatását mindenféle szó nélkül kihagyta. A rappert ezért ki is zárták a versenyből. A döntőben Vastag Csaba, Szabó Ádám és Tóth Andi ...
Vastag Csaba Kadlecsek Krisztiánnak mesélt arról, milyen élményekkel zárja az elmúlt elképesztően eseménydús időszakot.
Az idei Sztárban Sztár dobogójának harmadik fokát Vastag Csaba foglalta el.  Ezzel a versenyben marad Tóth Andi és Szabó Ádám közül kerül ki a verseny győztese. Az exszerelmesek között a műsor ideje alatt letelt tíz hét sem oldotta fel a jeget. Vajon képesek lesznek majd egymásnak gratulálni?
Annyira lenyűgözte az ítészeket a páros produkciója, hogy ráadást kértek tőlük: Az extra zenélésbe még Tilla is beszállt!
Az örökifjú Fenyő Miklós képében érkezett Dolly társaságában a színpadra Vastag Csaba!
Hatalmas vágya volt Vastag Csabának, hogy egyszer együtt állhasson színpadra Dollyval: Az énekes ezért apait-anyait belead a közös produkcióba!
Őrületes showt produkált a Sztárban Sztár döntője vasárnap este. Képgaléria!
A Depeche Mode frontemberének bőrébe bújva borzolta fel a kedélyeket Vastag Csaba: A zsűri nem csak hangját, az énekes testét is méltatta.
A kultikus angol zenekar, a Depeche Mode karizmatikus énekeseként, Dave Gahanként érkezett a színpadra Vastag Csaba. Nézd meg Te is a produkciót!
Gloria Gaynor slágerére egy elképesztően látványos produkcióval nyitotta meg a Sztárban Sztár Döntőjét Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba.
Elérkezett a Sztárban Sztár hetedik évadának utolsó adása! Ma este kiderül ki nyeri meg a Döntőt. Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám maradtak már csak versenyben, közülük kerül majd ki a győztes, ő lesz Magyarország legsokoldalúbb előadója. A fináléban természetesen az összes eddig ...
Pezsgőspoharakat és nassolnivalókat elő, ugyanis ma este 18.50-től kiderül, hogy több hét kemény munka után ki nyeri az ország legnagyobb házibuliját!
Pezsgőspoharakat és nassolnivalókat elő, ugyanis ma este kiderül, hogy több hét kemény munka után ki nyeri az ország legnagyobb házibuliját!
Dolly és Vastag Csaba gőzerővel készülnek a Sztárban Sztár döntőjére, ahol a Meghalok, hogyha rám nézel című számot először, duettként adják elő.
Dolly női megérzése bejött és Vastag Csabát kapta partnerének. A Sztárban Sztár finalistája elárulta, hogy boldog, amiért egy ikonikus énekesnővel duettezhet.
Még több cikk