21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
12°
Péntek
2020.04.07. kedd, Herman

Vastag Csaba

Az Ökumenikus Segélyszervezet közleménye szerint a Life és Ozone Televízió 5 millió forinttal támogatta a munkájukat.
Miért pont az Ökumenikus Segélyszervezet kapta az ötmillió forintot, kik vesznek részt a programban, és milyen hatással van a két csatornára a járvány? Ruff Zoltán, a Life TV-t és az Ozone TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója nyilatkozott az Origónak.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában. Március 7-én és 8-án, azaz most szombaton és vasárnap kerül megrendezésre a Csokoládé Fesztivál...
Az énekes csak jót akart, de sajnos nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
„Nincsenek hegyek völgyek nélkül. Vannak boldog percek, pillanatok, azokat kell minél teljesebben megélni. ”
Csollány Szilveszternek felszakadt az arca az Exatlonban
A friss hírekben többek között: Csollány Szilveszter olimpiai bajnok balesetet szenvedett az Exatlon forgatásán, Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, Vastag Csaba pedig Scarlett Johanssonnal közös fotót posztolt. A hírekben még: Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, ...
Los Angeles - Az énekesből lett sztárriporter különleges fotót mutatott a Golden Globe-gáláról.
Havanna —A Golden Globe után öltönyét trikóra cserélte, ezzel pedig teljesen megőrjítette női rajongóit Vastag Csaba.
A sármos énekes már második alkalommal kísérte el Návai Anikót a Golden Globe díjátadó ünnepségre, ahol a húsz éve Los Angelesben élő újságíróval közösen készíthetett interjúkat.
Vajna Tímeával is készült interjú a Golden Globe gálán
A vörös szőnyegnek is búcsút kell intenie.
Testközelből láthatta felvonulni a sztárokat vörös szőnyegen az énekes, és még interjút is készített velük!
„Olyan emberek ültek a Star Wars sajtóvetítésén, hogy a házamba nem engedném be őket gázt leolvasni”
Han Solo magyar hangja az első sor szélén kapott helyet, miközben a celebek, akik bevallottan nem látták egyik filmet sem, a legjobb helyről nézhették a műsort.
Filmbe illően karácsonyozik Radics Gigi családja. Az énekesnő mint mindig, ezúttal is szerettei körében tölti a szentestét, amelynek lelke az édesanyja.
Radics Gigi a karácsony közeledtével egy meglepő dolgot árult el magáról és egy igazán közeli barátjáról.
Idén karácsonykor a Life Tv beköltözik minden család nappalijába. Hangulatával melegséget visz az estébe, zenei világával pedig kedves, szeretetteljes hangulatot teremt a kicsiktől a nagyokig.
Adományozni nem csak karácsonykor lehet, de az ünnep közeledtével sokan próvbálnak meg segíteni. Számos jól bevált megoldás létezik, például a MikulsáGyár vagy a baptisták  cipősdobos- akciója. A 061.hu most a kisebb szervezetekre gondolva ad ötleteket azoknak, akik segíteni szeretnének.  ...
Több mint ezer rászoruló gyermek Mikulás napját tette felejthetetlenné a Mészáros Csoport. December 6-án mintegy 1300 gyermek nézhetett meg egy ünnepi cirkuszi előadást, és találkozhatott Joulupukkival, az igazi lappföldi Mikulással a cégcsoport jóvoltából a Fővárosi Nagycirkuszban.
Budapest, 2019. december 6. - Felejthetetlenné tette több mint ezer rászoruló gyermek Mikulás napját a Mészáros Csoport. December 6-án mintegy 1300 gyermek nézhetett meg egy ünnepi cirkuszi előadást, és találkozhatott Joulupukkival, az igazi lappföldi Mikulással a cégcsoport jóvoltából a Fővárosi Nagycirkuszban.
Róka Adrienne Görgényi Fruzsiról: Ha hülye valamihez, mondja meg
A Konyhafőnök VIP-ben továbbra sem csitulnak a kedélyek.
Budapest — A képernyőn Berényi Claudiaként ő a főgonosz, de a magánéletben Ábrahám Edit (62) egy 11 hónapos kislány, Léna csodálatos nagymamája. A Barátok közt színésznője angoltanulással, argentin tangóval és sporttal tartja fitten magát, mert szerinte a kor csak egy szám.
Az Orbán-kormányt nyíltan támogatók mellett vannak olyanok is a listán, akik soha nem álltak ki a kabinet mellett, vagy kifejezetten kritikusak voltak azzal szemben.
2010 óta sem tapasztalt paranoia vett erőt nemzetünk kormányán. A külügy ajánlott történészeket, elemzőket, művészeket a nagykövetségeknek a rendszerváltás harmincadik évfordulójának megünnepléséhez – tudta meg a Népszava. Nem bíznák a véletlenre Az utóbbi választás mélyen ...
Schmidt Mária, Takaró Mihály, Ákos és Reviczky Gábor nevét is megemlítik a Népszava szerint.
Teljesen megújul, még izgalmasabb lesz A Dal versenye, az MTVA a díjazáson is változtatott. November 22-ig lehet pályázni, hogy kiderüljön, melyik lesz az év magyar dala.
Borsányi Dani nagyon örül annak, hogy Vastag Csabaként kell színpadra álljon vasárnap este. Mind hangban és mind kinézetben is szöges ellentéte a múlt heti produkciójának. Hogy mire kell nagyon odafigyelnie és milyen jó tanácsokkal látta el őt Csaba, az kattintás után kiderül!
Hét évvel ezelőtt komoly gyomorfekéllyel került kórházba Borsányi Dani, aki a legutóbb Dolly szerepében tündökölt a Sztárban sztár leszek! színpadán. – Egyetem után nagyon sok hasi fájdalmam volt, ami már néha elviselhetetlenné fajult. Kiderült, hogy két helyen is ki van lyukadva a gyomrom ...
– Jelenleg óvodapedagógus hallgató vagyok, emellett esküvőszervező, pedagógia és családsegítő munkatárs végzettségem is van. Fontos számomra a gyerekek élethelyzetének a javítása, valamint a természet- és állatvédelem. Szabadidőmben szeretek bicajozni, futni, és különleges süteményeket ...
A debreceni Református Nagytemplomban folytatódik ma este Mága Zoltán 100 templomi jótékonysági koncertsorozata, a 18 órakor kezdődő hangversenyen mások mellett Szakcsi Lakatos Béla, Vastag Csaba és Zséda is fellép - közölték a szervezők az MTI-vel.
A debreceni Református Nagytemplomban folytatódik ma este Mága Zoltán 100 templomi jótékonysági koncertsorozata: a 18 órakor kezdődő hangversenyen mások mellett Szakcsi Lakatos Béla, Vastag Csaba és Zséda is fellép – közölték a szervezők az MTI-vel.
A debreceni Református Nagytemplomban folytatódik ma este Mága Zoltán 100 templomi jótékonysági koncertsorozata, a 18 órakor kezdődő hangversenyen mások mellett Szakcsi Lakatos Béla, Vastag Csaba és Zséda is fellép - közölték a szervezők az MTI-vel.
A debreceni Református Nagytemplomban folytatódik ma este Mága Zoltán 100 templomi jótékonysági koncertsorozata, a 18 órakor kezdődő hangversenyen mások mellett Szakcsi Lakatos Béla, Vastag Csaba és Zséda is fellép - közölték a szervezők az MTI-vel. Közleményük szerint a Liszt-díjas ...
Még több cikk