32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
28°
Csütörtök
28°
2020.07.06. hétfõ, Csaba

Vastag Csaba

Vastag Csaba énekes nem mindennapi kezdeményezést indított el, alapítványán keresztül támogatja a zeneiparban dolgozókat.
Az elmúlt időszak a zeneiparban dolgozókat is megviselte, bevételi forrásuktól szinte teljesen elestek. Vastag Csaba alapítványán keresztül szeretne segíteni ezeknek az embereknek. A részletekről ő maga mesélt a Mokkában.
A korábbi években több alkalommal is Iain Lindsay brit nagykövet vezetésével indult az Ökumenikus Segélyszervezet „Ne csak szurkolj, segíts!” csapata ... The post Elérte célját a brit nagykövet által indított jótékonysági futólánc appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A karantén alatt kissé elengedte a külsejét...
A Vastag testvéreknek nem esne le a karikagyűrű az ujjáról, ha kétkezi munkát kellene végezniük. Mi több, Tomi már azt is tudja, hogy milyen szakmában helyezkedne el. Csabának pedig korábban is volt civil szakmája.
Adás előtt: A műsorvezető és felesége eltökélték magukat, és elmenekültek a világ elől, amit egyáltalán nem bántak meg....
Még a karantén előtt sérült meg, azóta nem sikerült felépülnie.
Testvérei már családapák, de Vastag Csaba úgy érzi ő 38 évesen még nem érett meg az apaságra. Bár Csaba a legidősebb fiú a családban, és szerinte a gyerekvállalás és a házasság egy komoly döntés, annak ellenére, hogy már évek óta párkapcsolatban él,...
Testvérei már családapák, de Vastag Csaba úgy érzi ő 38 évesen még nem érett meg az apaságra. Bár Csaba a legidősebb...
Hosszabban: Vastag Csaba elárulta, milyen edzéseket preferál és azt is kiemelte, mit és hogyan szokott sportolni.
Hosszabban: Vastag Csaba elárulta, milyen edzéseket preferál és azt is kiemelte, mit és hogyan szokott sportolni.
Adás előtt: Vastag Csaba a Tények Plusznak elárulta, hogyan próbálja meg eltölteni a karanténban töltött napokat és milyen...
Győzike 112 ezer, MC Hawer 88 ezer, Kamarás Iván 96 ezer forintért jelentkezett be. De kinek van joga ítélkezni?
Magyar tehetségek sora adta hangját és arcát az Érted… című új dalhoz, mely az eddigi, karanténben született szerzeményekhez képest nem az otthonmaradásra buzdít, hanem egy fohász az emberekért, az országért és egy szebb jövőért.
Három budapesti idősek otthonához látogatott el Vastag Csaba énekes, a Life Tv műsorvezetője, aki zenekarával koncerttel lepte meg az ott ... The post Idősek otthonánál adott koncertet Vastag Csaba és zenekara appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Három budapesti idősek otthonához látogatott el Vastag Csaba énekes, a Life Tv műsorvezetője, aki zenekarával koncerttel lepte meg az ott élő időseket és ápolókat.
Közös slágerüket adták elő a Vastag testvérek, akiket Rakonczai Viktor kísért zongorán. A teljes műsoridő alatt nemcsak a 1357-es telefonszámon lehet adakozni, hanem a 11711711-22222222 bankszámlaszámon is (külföldről: HU45 1171 1711 2222 2222 0000 0000), továbbá a TV2 műsorvezetői telefonon is ...
Szebeni István például leesne a fotelből, ha Várkonyi Andrea 57 férfival lett volna eddig.
Új poszt a blogon: A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.. Mai magyar premier: Diane védelmében 4. évad + Netflix: Brews Brothers – Sörfőzésben otthon 1. évad, A tárgyalás 1. évad + Holnapi magyar premier: Privát kopók ...
Az Ökumenikus Segélyszervezet közleménye szerint a Life és Ozone Televízió 5 millió forinttal támogatta a munkájukat.
Miért pont az Ökumenikus Segélyszervezet kapta az ötmillió forintot, kik vesznek részt a programban, és milyen hatással van a két csatornára a járvány? Ruff Zoltán, a Life TV-t és az Ozone TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója nyilatkozott az Origónak.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában. Március 7-én és 8-án, azaz most szombaton és vasárnap kerül megrendezésre a Csokoládé Fesztivál...
Az énekes csak jót akart, de sajnos nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
„Nincsenek hegyek völgyek nélkül. Vannak boldog percek, pillanatok, azokat kell minél teljesebben megélni. ”
Csollány Szilveszternek felszakadt az arca az Exatlonban
A friss hírekben többek között: Csollány Szilveszter olimpiai bajnok balesetet szenvedett az Exatlon forgatásán, Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, Vastag Csaba pedig Scarlett Johanssonnal közös fotót posztolt. A hírekben még: Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, ...
Los Angeles - Az énekesből lett sztárriporter különleges fotót mutatott a Golden Globe-gáláról.
Havanna —A Golden Globe után öltönyét trikóra cserélte, ezzel pedig teljesen megőrjítette női rajongóit Vastag Csaba.
A sármos énekes már második alkalommal kísérte el Návai Anikót a Golden Globe díjátadó ünnepségre, ahol a húsz éve Los Angelesben élő újságíróval közösen készíthetett interjúkat.
Vajna Tímeával is készült interjú a Golden Globe gálán
A vörös szőnyegnek is búcsút kell intenie.
Testközelből láthatta felvonulni a sztárokat vörös szőnyegen az énekes, és még interjút is készített velük!
„Olyan emberek ültek a Star Wars sajtóvetítésén, hogy a házamba nem engedném be őket gázt leolvasni”
Han Solo magyar hangja az első sor szélén kapott helyet, miközben a celebek, akik bevallottan nem látták egyik filmet sem, a legjobb helyről nézhették a műsort.
Filmbe illően karácsonyozik Radics Gigi családja. Az énekesnő mint mindig, ezúttal is szerettei körében tölti a szentestét, amelynek lelke az édesanyja.
Még több cikk