20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2019.08.25. , Lajos

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea szerint a szőke nőknek sokkal jobban meg kell harcolniuk az elismerésért. „Mind a ketten tudjuk, milyen érzés feltűnő, szőke nőként eredményeket elérni, elismerést kivívni" - mondta Várkonyi Andrea. velvet.hu
Nyíltan vallott arról, miért élte meg nehezebben a szakítást ismert emberként.
Budapest — Nehéz év áll Várkonyi Andrea (44) mögött, ám mint mondja, mosolyogva menetel előre, miután Bochkor Gáborral (55) való 12 éves kapcsolatát és szakítását lezártnak tekinti. A Vasárnapi Blikknek elárulta, hogyan telnek manapság a napjai, és milyen utat szán magának a jövőben.
Majka őszintén beszélt az egyik legfontosabb kötelékről, a barátságról, és szó esett a Curtisszel való kapcsolatáról is.
Hazai sztárok gyermekeinek az őssejtjei is elveszhettek, miután felszívódott az ország egyik legnagyobb őssejtbankja, a Cryo-Save nevű cég. A hírességeket senki sem értesítette hivatalosan arról, hogy mi történt.
A kerékpározás szuper mozgásforma, de a hátfájással néhány dologra figyelni kell. Tovább a cikkre: Hátfájósoknak hogyan szabad kerékpározni? Gerincterapeuta mondta el, mire kell figyelni közben The post Hátfájósoknak hogyan szabad kerékpározni? Gerincterapeuta mondta el, mire kell figyelni közben ...
Fantasztikusan krémes, ennél egyszerűbb nem is lehetne: a barackos sajttortával mindenkit lenyűgözhetsz. Tovább a cikkre: Habkönnyű barackos sajttorta gyorsan egyszerűen: ezt nem tudod elrontani The post Habkönnyű barackos sajttorta gyorsan egyszerűen: ezt nem tudod elrontani appeared first on Panoramanet .
Várkonyi Andrea újabb részleteket tárt fel a Bochkor Gáborral való szakításáról. Tovább a cikkre: Várkonyi Andrea bevallotta: így ért véget a kapcsolata Bochkor Gáborral The post Várkonyi Andrea bevallotta: így ért véget a kapcsolata Bochkor Gáborral appeared first on Panoramanet .
Várkonyi Andrea ellátogatott az érdi Noel Tanyára. Várkonyi Andrea felkereste a Noel Tanyát, ahol a két kis oroszlánra, Nolenre és Narára volt leginkább kíváncsi. velvet.hu
A közösségi oldalán osztotta meg örömét Várkonyi Andrea.
Nem életcélja, hogy egyedül maradjon sőt, már vágyik egy társra.
Szinetár Dóra boldog házasságban él Makranczi Zalánnal, ám nem mindig érezte ugyanazt a biztonságot, mint jelenlegi kapcsolatában. A színésznő idősebb fejjel teljesen másképp tekint első... The post Szinetár Dóra az előző házasságáról: „Abban bíztunk, az eskü majd megerősíti a ...
Míg Majka a Volt Fesztiválon mulat, párja, Dundika Spanyolországban  vakációzik. Ez lenne a vég kezdete? A szakember szerint koránt sem, a külön töltött idő még erősítheti is a pár kapcsolatát.
Mióta szakítottak Bochkor Gáborral, a szép tévés egyedül van.
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása annak idején minden kívülállót megdöbbentett.
Szemmel is jól látható: az utóbbi időben kivirágzott Várkonyi Andrea. El is indult a pletyka, miszerint plasztikai sebészeknek köszönheti, hogy 44 évesen alig tűnik harmincnak.
Megdöbbentő, hogy ebben a reklámban mennyire nehezen felismerhető az egykori tévés. Szinte csak a hangja alapján tudjuk beazonosítani.
Megható posztban köszöntötte fel születésnapos nagylányát Várkonyi Andrea.
Csodaszép tinilány lett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya
Még több cikk