8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia

Várkonyi Andrea

Szeptember végén mondta ki a boldogító igen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Házasságukra az egész ország kíváncsi, a műsorvezető az És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében elárult néhány részletet magánéletükről.
A könyve is sikert sikerre halmoz. The post Várkonyi Andrea sorra kapja a gratulációkat first appeared on nlc .
Birtokok, órák, jachtok, terepjárók.
Nehéz évet zárunk, de ezt már tavaly is elmondhattuk. Nem csupán a járvánnyal, de a járványkezelés gazdasági és egyéb hatásaival... The post Ez volt az év adatokban, ez volt az évünk az adatokkal first appeared on atlatszo.hu .
2021-ben is több hazai celebritás nézett szülői örömök elé.
Várkonyi Andrea, Majka, Nagy Ervin – csak néhány név azon magyar hírességek közül, akik 2021-ben mondták ki a boldogító igent.
Az ellenzék közben migránsszámlálót indított. Óriásplakáton.
A rádiós hosszú idő után megtörte a csendet. The post Bochkor Gábor: ,,Laza kapcsolataim voltak az utóbbi három évben, de nincs komoly barátnőm" first appeared on nlc .
Megérkezett a huszonegyedik Year in Search-összeállítás a Google-től. A magyar top tízbe, foci, olimpia, Squid Game és Márki-Zay Péter is befért. The post Mészáros Lőrinc új felesége az éves Google toplista élmezőnyében first appeared on Forbes.hu .
Megjelent a korábbi műsorvezető új könyve, amelyben intim részletességgel beszél a friss házasságáról.
Várkonyi Andrea élete talán egyik legboldogabb időszakát éli: nemrég megházasodott, a napokban pedig megjelent első könyve is, melyben eddig sosem hallott titkokat árult el a házasságáról, és arról, milyen a kapcsolata a férjével.
Várkonyi Andrea olyan dolgokat is elárult Mészáros Lőrincről az új könyvében, amit eddig soha. The post Várkonyi Andrea intim titkokat árult el a házasságáról first appeared on nlc .
„Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként.”
Mészáros Lőrinc érdekeltségeinek készített munkáival kapott díjakat Várkonyi Andrea, az üzletember új feleségének cége.  Két kategóriában is elhozta a Cannes-i versenyen kiosztott, a vállalati kommunikációs alkotások egyik fontos elismerését, az […] The post Cannes: Mészáros egyik új ...
Mészáros Lőrinc ajándékba vitte az autót egy mentőszolgálatnak. The post Modellként pózolt Mészáros Lőrinc az ötvenmilliós Merci mellett first appeared on nlc .
Úgy látszik, Mészáros Lőrinc volt felesége és a média nem rímeltek egymásra, Kelemen Beatrix eladja tévéit és kivonul a szektorból, miközben Mészáros új felesége a TV2-nél került fontos pozícióba. The post Mészáros volt felesége eladta a tévécsatornáit, meglepő, ki a vevő first appeared on Forbes.hu .
Magyar Narancs: Lemondanak az Alföldvíz Zrt.-ben lévő tulajdonukról a kényszerhelyzetbe hozott települések Rendkívül rövid határidővel kell választ adnia 136 dél-alföldi... The post Titkolózik a vadászkiállításos cég, Várkonyi Andrea bekerült a TV2 igazgatóságába first appeared on atlatszo.hu .
Az ország leggazdagabb emberének exfelesége a Felcsúttal szomszédos kisváros, Bicske Kultúrkúria elnevezésű művelődési házában nyitotta meg a kiállítását csütörtökön. Mészáros Lőrinc korábbi hitveséét, Kelemen Beatrix még egy versét is felolvasta tegnap este. The post Mészáros Lőrinc ...
Mészáros Lőrinc felesége november másodikától lett a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságának tagja. The post A TV2 igazgatósági tagja lett Várkonyi Andrea first appeared on Forbes.hu .
Úgy dől ránk a hülyeség, mint egy végtelenített felhőszakadás. Valaki az agyasok közül rájöhetett, hogy kevés lesz a gyurcsányozás a győzelemhez, már a nagyon elszánt rajongótábor sem veszi komolyan, hogy minden kín és keserv oka 13 éve, vagy még régebben keletkezett. Ha így is lenne, több ...
Még több cikk