0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.11.15. péntek, Albert, Lipót

Várkonyi Andrea

A Női titkok Várkonyi Andinál című talkshow-ban elmondta a műsorvezető, hogy bizony ő maga is belekeveredett egy olyan kapcsolatba, ahol hárman voltak. A nős férfi, a felesége, és ő, Várkonyi Andrea.
Aki szülő, azt folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás, hisz sosem biztos magában, hogy elég következetes e a nevelés során. Nem éreznek másként Várkonyi Andrea és vendégei sem. A Life Tv műsorvezetője vasárnap este 22 órától Mádai Viviennel, Cseke Katinkával és Doszpot Eveleinnel arról ...
Várkonyi Andrea új életet kezdett, de ehhez "nagytakarítást" kellett tartania.
Friss arculat, saját gyártású műsorok, pozitív életérzés és igényes szórakoztatás – megújult a Life Televízió
Friss arculattal, saját gyártású műsorokkal, pozitív életérzés közvetítésével és az igényes szórakoztatás céljával újult meg a Life Televízió 2019. október 14-én. The post Friss arculat, saját gyártású műsorok, pozitív életérzés és igényes szórakoztatás – megújult a Life Televízió appeared first on Astronet.hu .
Mindenkit megdöbbentett a hír, mikor tavaly október elején kiderült, hogy 12 év után válságba került Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata.
Budapest — Nem volt könnyű dolga Bochkor Gábornak (55), amikor tizenkét évig tartó szerelmük hajnalán be akart vágódni Várkonyi Andrea (44) családjánál.
Hódi Pamelának sikerült rendeznie a kapcsolatát exe feleségével, Mazsival és kislánya, Nati miatt rendszeresen kommunikálnak. Ezt az egyensúlyt, pedig párjának, Bencének köszönheti.
Október 13-án tartották az EQ-napot. Az ünnep kiemelt támogatója a Kósa Erika Akadémia mellett a Dr. Rose Magánkórház. Az érzelmi intelligencia iránt érdeklődők és az azt fejleszteni vágyók számára nyit új ajtókat Kósa Erika EQ SEXY Mozgalma. A mozgalom második születésnapját nagyszabású ...
Jelenleg pszichológusként tevékenykedik, de hamarosan újra láthatjuk a tévében.
Budapest – Pszichológusként sokan azért keresik fel Várkonyi Andreát, mert túltette magát egy szakításon.
Minden rosszban van valami jó – tartja a mondás. Bármilyen fájdalmas is volt a tévés-pszichológus Várkonyi Andrea számára a szakítás, őszintén beszélt érzéseiről, s ezzel magához vonzotta a hasonló élethelyzetben lévő embereket.
Bochkor Gábor fizetné jövendőbeli párja repülőjegyét, ha a hölgy külföldön élne
A rádiós számára nem lenne akadály a távolság. A rádiós számára nem lenne akadály a távolság. velvet.hu
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
A műsorvezető őszintén mesélt szerelmi életéről.
A szakítás után borzasztó állapotban volt, így van most a legendás rádiós.
Várkonyi Andrea szerint a szőke nőknek sokkal jobban meg kell harcolniuk az elismerésért. „Mind a ketten tudjuk, milyen érzés feltűnő, szőke nőként eredményeket elérni, elismerést kivívni" - mondta Várkonyi Andrea. velvet.hu
Nyíltan vallott arról, miért élte meg nehezebben a szakítást ismert emberként.
Budapest — Nehéz év áll Várkonyi Andrea (44) mögött, ám mint mondja, mosolyogva menetel előre, miután Bochkor Gáborral (55) való 12 éves kapcsolatát és szakítását lezártnak tekinti. A Vasárnapi Blikknek elárulta, hogyan telnek manapság a napjai, és milyen utat szán magának a jövőben.
Majka őszintén beszélt az egyik legfontosabb kötelékről, a barátságról, és szó esett a Curtisszel való kapcsolatáról is.
Hazai sztárok gyermekeinek az őssejtjei is elveszhettek, miután felszívódott az ország egyik legnagyobb őssejtbankja, a Cryo-Save nevű cég. A hírességeket senki sem értesítette hivatalosan arról, hogy mi történt.
A kerékpározás szuper mozgásforma, de a hátfájással néhány dologra figyelni kell. Tovább a cikkre: Hátfájósoknak hogyan szabad kerékpározni? Gerincterapeuta mondta el, mire kell figyelni közben The post Hátfájósoknak hogyan szabad kerékpározni? Gerincterapeuta mondta el, mire kell figyelni közben ...
Fantasztikusan krémes, ennél egyszerűbb nem is lehetne: a barackos sajttortával mindenkit lenyűgözhetsz. Tovább a cikkre: Habkönnyű barackos sajttorta gyorsan egyszerűen: ezt nem tudod elrontani The post Habkönnyű barackos sajttorta gyorsan egyszerűen: ezt nem tudod elrontani appeared first on Panoramanet .
Várkonyi Andrea újabb részleteket tárt fel a Bochkor Gáborral való szakításáról. Tovább a cikkre: Várkonyi Andrea bevallotta: így ért véget a kapcsolata Bochkor Gáborral The post Várkonyi Andrea bevallotta: így ért véget a kapcsolata Bochkor Gáborral appeared first on Panoramanet .
Még több cikk