7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Várkonyi Andrea

Épül a gigabank, zsebben a fél országot ellátó energiacégek - és ma elkezdődik a terepen a Mészáros Csoport harmadik gigaprojektje a három legfontosabb közül. Ez az Opus már nem az, ami 3 éve volt, de az államilag finanszírozott projektek még mindig fontosak a számára. Különbség, hogy ezt a ...
A Mészáros Csoport High-Tech Suli Programjával elnyerte a Legjobb CSR Programért díjat és az ezzel járó védjegyhasználatot az idei CSR Hungary Díj pályázatán.
Dr. Várkonyi Andreával közösen vette át az oklevelet. The post Van igazság: díjazták Mészáros Lőrinc cégét first appeared on nlc .
Várkonyi Andrea igazi örömhírről számolt be az közösségi-oldalán.
Várkonyi Andrea az Instagram oldalán jelentkezett a meglepetéssel.
Kelemen Beatrix menesztése és a nagyszabású lagzi között szinte napra pontosan, alig egy hónap telt el.
A házaspár 50–50 százalékban érdekelt az EKHO Belvedere Kft.-ben.
Optimista, vidám jó reggelt kívánok mindenkinek! Nem mintha röhögőgörcsbe lenne érdemes rándulni látva, hogy az ellenzéki előválasztás legfrissebb fejleményei nyomány (Gulyás Gergely magabiztos tenyérjóslatát is elütötte a villamos, már biztosan nem Karácsony Gergely lesz a baloldal jelöltje ...
Miért nem volt ott Mészáros Lőrinc esküvőjén? Lett volna-e értelme megrángatni Simicska Lajos hózentrógerét? Mi a helyzet a cégeivel és miért bolondul meg a blockchainért? A pénteki Flow utolsó vendége […] The post Sebestyén Balázs: ha már nem élvezem a rádiózást, el tudom engedni first appeared on Forbes.hu .
Valószínűleg mindenki ismeri a háttérsztorit, de ha valakinek esetleg teljesen kiesett volna a DC-képregények és a szuperhősfilmek világa: Batmannek van egy titkos személyazonossága, amit napközben visel. Ő Bruce Wayne, a milliárdos üzletember, Gotham városának illusztris, köztiszteletben álló ...
Sarkadi-Szabó Emesét elsősorban Fluor Tomi exeként ismeri az ország, hiszen annak idején együtt szerepeltek a Nyerő Párosban. Az énekesnő Dubajba költözött, hogy az ottani világkiállításon Magyarországot képviselhesse. The post Sarkadi-Szabó Emese képviseli hazánkat a Dubajban, a ...
Merő Péter divattervező Instagram-fiókját érte támadás.
Azt ígérik az Alcsúti Arborétum honlapján, hogy jövő héten nyitnak... The post Mészáros-Várkonyi-esküvőn innen és túl: lassan három hete zárva a Alcsúti Arborétum first appeared on nlc .
És szintén állítólag nemcsak Rod Stewart, de Luis Fonsi és Richard Clayderman is felléptek.
Érdekes pillanatot örökített meg a fotós Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjén. The post Különleges fotó került elő Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjéről first appeared on nlc .
Melegítőben mondta ki az igent egy fiatal pár, a szokatlan esküvői ruha megosztotta a kommentelőket. The post Formabontó ruhában házasodott össze a fiatal pár, de ez nem mindenkinek tetszett first appeared on nlc .
Osváth Zsolt a Várkonyi-Mészáros lagziról: Ez kicsit az én örömöm is, az adómat tekintve mindenképp
Kommentjére többen úgy reagáltak: nem csak ő érez így. The post Osváth Zsolt a Várkonyi-Mészáros lagziról: Ez kicsit az én örömöm is, az adómat tekintve mindenképp first appeared on 24.hu .
Egy klasszikus, elegáns, mégis modern és izgalmas esküvői ruhát akart.
Bámulatosan mutatott múlt heti esküvőjén Várkonyi Andrea: a csinos műsorvezető egy magyar divattervező darabjában állt oltár elé.
Várkonyi Andrea esküvői ruhája egy hónapig készült, az anyagát pedig külföldről hozatták
Egy magyar tervező készítette el neki, aki most részletezte, mik voltak Várkonyi kívánságai. The post Várkonyi Andrea esküvői ruhája egy hónapig készült, az anyagát pedig külföldről hozatták first appeared on 24.hu .
A sztárséfek sem hagyták szó nélkül a Mészáros-Várkonyi esküvő pazar ételeit. „Pongyola helyesírás és fogalmazás a menükártyán”, „Nyoma sincs rongyrázásnak”, „Lemaradt az esküvői torta a menüsorból” – ilyen és ehhez hasonló észrevételeket fogalmaztak meg a gasztro ...
Rod Stewart magyar pincérekkel bulizott
A Da Ya Think I'm Sexy? adta az alapot. The post Rod Stewart magyar pincérekkel bulizott first appeared on 24.hu .
Még több cikk