3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-3°
Kedd
-3°
2023.01.28. szombat, Károly,

Valkó Eszter

Budapest – Hazaköltözik Hollandiából a 44 éves műsorvezető, aki lombikprogrammal esett teherbe.
Eltűnt a képernyőről és elköltözött Magyarországról Vujity Tvrtko (47)! Mivel napok óta megy a találgatás, hogy mi történhetett a népszerű műsorvezetővel, a Blikk utánajárt a rejtélynek.
Sokáig nem jött össze a családalapítás Valkó Eszternek és férjének, ám most végre teljessé válhat a családjuk. A műsorvezető elárulta, alig várja már, hogy a kezében tarthassa a picit.
Hamarosan érkezik Kiss Ramóna első gyereke, de terhes Tücsi, Valkó Eszter, Lilu és még többen.
Végre kiderült, hogy Valkó Eszter és Radócz Péter első gyermeke fiú lesz vagy kislány.
Augusztus 24-től formabontó gasztro-realityvel és nagy kedvencekkel indítja az őszi szezont a TV2 - jelentette be a csatorna.
Budapest — Szinte őrjítő a várakozás: nehezen feldolgozható a csalódottság, amikor oly’ sokévnyi próbálkozás után sem gyümölcsöző egy fiatal pár kapcsolata, nem akar megfoganni a várva-várt baba.
Kökény Attilának nem ciki a kétkezi munka. A népszerű énekes a karantén alatt egy építkezésre ment dolgozni, ahol fiával és vejével kellett korlátokat pakolnia.
Valkó Eszter megmutatta ritkán látott kisfiát
Valkó Eszter és családja 3 éve él Hollandiában. The post Valkó Eszter megmutatta ritkán látott kisfiát first appeared on nlc .
Budapest — Gyermekekkel gyarapodik hamarosan a hazai sztárvilág, hiszen nemsokára több magyar híresség is gyermekáldásnak örülhet.
Megszületett Valkó Eszterék kisfia. A műsorvezetőnő és férje már nagyon várták a kicsi érkezését. Az apuka elmesélte, milyen volt először meglátni a kisbabát, akinek még a nevét is elárulták a boldog szülők.
Nem mindennapi módon találkozott először Eszter és Endre, egy forgatás során történt a megismerkedésük. Kasza Tibi és a nézők is szenzációsan szórakoztak az elmesélt történeten, amiben bizony meztelenkedés is szerepel.
Kemény heteket tudhat maga mögött Valkó Eszter és kedvese, hiszen a pár életébe nemrégiben megérkezett a kisfiuk, Simon. A tévés négy héttel ezelőtt, május végén hozta világra első gyermekét programozott császárral, a babát pedig elsőként a Story magazin olvasóinak mutatták meg.
Valkó Eszter és férje, Radócz Péter egy igazán impulzív és hangos párosnak vallja magát, így hát nem meglepő, hogy a konyhában is számítanak vitákra.
Most először szólalt meg Valkó Eszter a kisfiúk születése után.
Már értjük, hogy kitől örökölte gyönyörű szemeit Valkó Eszter kisfia...
Valkó Eszternek már csak pár hete van a szülésig és mivel tervezett császármetszésre készülnek, ezért már előtte hazaköltözik Hollandiából.
Cinthya Dictator lényeges dologról feledkezett meg, miközben azt ismertette, milyen étellel készültek párjával, Molnár Tamással.
Budapest — Kisfia születése óta a konyhában a praktikum a főszereplő, vallotta be Valkó Eszter (46), aki férjével, Radócz Péterrel vállalkozott arra, hogy a TV2-n hétfő este induló Love Bistróban versenyezzenek más sztárpárokkal.
Vágatlan videó: Elszabadultak az indulatok a Love Bistro konyhájában. Nézd meg Valkó Eszter és párja, Péter vitáját vágatlanul!
Valkó Eszter nem leplezte csalódottságát: Bevallása szerint férje az, aki ilyenkor tartja benne a lelket, hiszen ő a végsőkig kitart és mindig újrapróbálkozik!
Még több cikk