17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
10°
Csütörtök
11°
2020.03.30. hétfõ, Zalán

Valkó Eszter

Minden a lehető legjobban alakul az életében.
Budapest — Gyermekekkel gyarapodik hamarosan a hazai sztárvilág, hiszen nemsokára több magyar híresség is gyermekáldásnak örülhet.
A dekoratív piramis süti kívül tejszínes, belül vaníliás, meggyes. Ráadásul a tésztakészítéssel sem kell foglalkozni. Tovább a cikkre: Tejszínes-meggyes piramis: leveles tésztából gyors és egyszerű The post Tejszínes-meggyes piramis: leveles tésztából gyors és egyszerű appeared first on Panoramanet .
Valkó Eszter először vállalt fotózást egy hónapos kisfiával, Simonnal. Tovább a cikkre: 44 évesen lett anya – A magyar műsorvezető először mutatta meg kisfiát The post 44 évesen lett anya – A magyar műsorvezető először mutatta meg kisfiát appeared first on Panoramanet .
Kemény heteket tudhat maga mögött Valkó Eszter és kedvese, hiszen a pár életébe nemrégiben megérkezett a kisfiuk, Simon. A tévés négy héttel ezelőtt, május végén hozta világra első gyermekét programozott császárral, a babát pedig elsőként a Story magazin olvasóinak mutatták meg.
Négy hete, programozott császármetszéssel jött világra Valkó Eszterék kisfia, akire hosszú éveket vártak a szülők. Éppen ezért is döntöttek úgy, hogy a tévés Magyarországon szül,... The post Az első kép Valkó Eszter kisfiáról, Simonról appeared first on Panoramanet .
Most először szólalt meg Valkó Eszter a kisfiúk születése után.
Szívbemarkoló, amit a műsorvezető elárult.
Csütörtök reggel, császárral megszületett Valkó Eszter kisfia, Simon. A műsorvezetőnő boldogan mesélt a szülés részleteiről és a piciről is a Mokka nézőinek.
Megszületett Valkó Eszterék kisfia. A műsorvezetőnő és férje már nagyon várták a kicsi érkezését. Az apuka elmesélte, milyen volt először meglátni a kisbabát, akinek még a nevét is elárulták a boldog szülők.
Az újdonsült édesanya a baba nevét és nemét is elárulta.
Aggasztó híreket közölt a magyar műsorvezető: veszélyeztetett terhes
Hosszú utat kellett megtennie Eszternek, hogy teljesüljön az álma. A 44 éves tévés természetes módon nem tudott áldott állapotba kerülni, végül a lombikprogram segített neki és férjének. ripost.hu
Budapest – Hazaköltözik Hollandiából a 44 éves műsorvezető, aki lombikprogrammal esett teherbe.
Valkó Eszternek már csak pár hete van a szülésig és mivel tervezett császármetszésre készülnek, ezért már előtte hazaköltözik Hollandiából.
„Elkeseredésemben eljutottam odáig, hogy azt mondtam Petinek, ha szeretne, nyugodtan keressen magának másik párt”
Sokáig nem jött össze a családalapítás Valkó Eszternek és férjének, ám most végre teljessé válhat a családjuk. A műsorvezető elárulta, alig várja már, hogy a kezében tarthassa a picit.
Valkó Esztert igencsak megfogta egy játékos szeme, akinek a korát kellett volna megtippelnie. "Te kis kutyus!", vetette oda neki Eszter. Ha ez még nem lett volna elég, más szempontból is megfirtatta a jóképű srác külsejét a műsorvezetőnő.
Valkó Eszter mosolyogva mesélte el Kasza Tibinek, hogy egyszer egy igazán őrült indok miatt utasított vissza egy randevút egy fiúval. Tibi és a nézők is nagyot mosolyogtak Eszter történetén, mert nem mindennapi indoklással állt elő a műsorvezetőnő.
Valkó Eszter egy alkalommal nagyon kedves, és illedelmes szerelmi vallomást kapott SMS-ben. Eszter már-már el is fogadta volna a férfi randevú meghívását, amikor kiderült, hogy a pasi éppen börtönben van, és hamarosan szabadul. Hogy hogyan reagált Eszter erre a helyzetre, adásrészletünkből kiderül.
Még több cikk