8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála

Valkó Eszter

Valkó Eszter megmutatta ritkán látott kisfiát
Valkó Eszter és családja 3 éve él Hollandiában. The post Valkó Eszter megmutatta ritkán látott kisfiát first appeared on nlc .
Műsorajánló - Love Bistro: hétköznap esténként a TV2 Séfen!
Műsorajánló - Love Bistro: hétköznap esténként a TV2 Séfen!
Műsorajánló - Love Bistro: hétköznap esténként a TV2 Séfen!
Eltűnt a képernyőről és elköltözött Magyarországról Vujity Tvrtko (47)! Mivel napok óta megy a találgatás, hogy mi történhetett a népszerű műsorvezetővel, a Blikk utánajárt a rejtélynek.
Budapest — Szinte őrjítő a várakozás: nehezen feldolgozható a csalódottság, amikor oly’ sokévnyi próbálkozás után sem gyümölcsöző egy fiatal pár kapcsolata, nem akar megfoganni a várva-várt baba.
Az anyukája a lehető legnagyobb mértékű szeretettel árasztja el.
Már értjük, hogy kitől örökölte gyönyörű szemeit Valkó Eszter kisfia...
Nézd meg kedvenc jeleneteidet vágatlanul, valamint less be a kulisszák mögé pár olyan jelenetért, ami kimaradt az adásból!
Vágatlan: Tücsi és Sofi kicsit máshogy értelmezték a feladatot, amely így szólt: Vágjuk háromra.
Vágatlan: Cinthya és Tomi hatalmas vitára gerjedt, amikor a nyúlról kellett dönteniük. Sosem lesz egyetértés a konyhában?
Best of: Nézd meg Cinthya és Tomi veszekedésének legszórakoztatóbb pillanatait!
Adásból kimaradt: Nézd meg Angéla és Balázs adásból kimaradt vitáját, amit az eltűnt narancslé robbantott ki!
Vágatlan videó: Nézd meg Cinthya és Tomi vitáját vágatlanul, ahogy még az adásban sem láthatattad!
Vágatlan videó: Elszabadultak az indulatok a Love Bistro konyhájában. Nézd meg Valkó Eszter és párja, Péter vitáját vágatlanul!
Vágatlan videó: Nézd meg vágatlanul Cinthya Dictator és Molnár Tomi recept körül kialakult vitáját!
A videóból kiderül, hogy melyik párosnak kell elsőként búcsúznia a Love Bistro konyhájától...
Polgár Tünde számára férje teljesítménye több, mint tiszteletre méltó: Lenyűgözte, ahogy a közös cél érdekében oroszlánként küzdött.
Valkó Eszter nem leplezte csalódottságát: Bevallása szerint férje az, aki ilyenkor tartja benne a lelket, hiszen ő a végsőkig kitart és mindig újrapróbálkozik!
Zokogva omlott szerelme nyakába Cinthya a Love Bistro első adásában.
Még időben vette át a séf szerepét Sofi: Tücsi teljes pánikba esett, amikor lángos megsütésére került a sor.
Cynthia és Tomi már biztosan elsők valamiben a Love Bistro konyhájában: A páros már az első percben kiérdemelte a leghangosabb vitáért járó díjat.
Cinthya és Tomi már biztosan elsők valamiben a Love Bistro konyhájában: A páros már az első percben kiérdemelte a leghangosabb vitáért járó díjat.
Cinthya Dictator lényeges dologról feledkezett meg, miközben azt ismertette, milyen étellel készültek párjával, Molnár Tamással.
Adás előtt: Valkó Eszterék főzés közben nem igazán értették meg egymást, így a feladat közben csúnya vita alakult ki köztük.
Adás előtt: Eluralkodott a pánik a Love Bistro konyhájában, amikor Tücsinek és Sofinak a lángos készítésbe kellett belekezdenie.
Már rögtön az első versenynap próbára tette a Love Bistro versenyzőit! Cinthya Dictator és Molnár Tamás például rögtön össze is kaptak – írja a Ripost. Hétfő este startol a TV2 formabontó gasztrorealityje, a Love Bistro, ahol Cinthya Dictator és Molnár Tamás is fakanalat ragad az év ...
Budapest — Kisfia születése óta a konyhában a praktikum a főszereplő, vallotta be Valkó Eszter (46), aki férjével, Radócz Péterrel vállalkozott arra, hogy a TV2-n hétfő este induló Love Bistróban versenyezzenek más sztárpárokkal.
Új poszt a blogon: Mai magyar premier: Odaát 14. évad + tévés premier: Otthon 1. évad (a lengyel) + Netflix: Gyilkos eső 3. évad, A hét főbűnös 4. évad Premier: Star Trek: Lower Decks S1, Esme & Roy S2 (folytatás), Catfish: The TV Show S9, Big Brother US S22 (vendégblogger?), Marrying Millions S2, True ...
Kökény Attilának nem ciki a kétkezi munka. A népszerű énekes a karantén alatt egy építkezésre ment dolgozni, ahol fiával és vejével kellett korlátokat pakolnia.
Augusztus 24-től formabontó gasztro-realityvel és nagy kedvencekkel indítja az őszi szezont a TV2 - jelentette be a csatorna.
Augusztus 24-én 18 páros küzd meg a TV2 gasztroműsorában, hogy a legjobb végül elnyerje a az 5 millió forintos főnyereményt és elismerésként megkapják az év bistro tulajdonosa címet.
Augusztus 24-től formabontó gasztro-realityvel és nagy kedvencekkel indítja az őszi szezont a TV2
Valkó Eszter és férje, Radócz Péter egy igazán impulzív és hangos párosnak vallja magát, így hát nem meglepő, hogy a konyhában is számítanak vitákra.
Még több cikk