24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
29°
Szombat
29°
2019.07.17. szerda, Endre, Elek

Valkó Eszter

A dekoratív piramis süti kívül tejszínes, belül vaníliás, meggyes. Ráadásul a tésztakészítéssel sem kell foglalkozni. Tovább a cikkre: Tejszínes-meggyes piramis: leveles tésztából gyors és egyszerű The post Tejszínes-meggyes piramis: leveles tésztából gyors és egyszerű appeared first on Panoramanet .
Valkó Eszter először vállalt fotózást egy hónapos kisfiával, Simonnal. Tovább a cikkre: 44 évesen lett anya – A magyar műsorvezető először mutatta meg kisfiát The post 44 évesen lett anya – A magyar műsorvezető először mutatta meg kisfiát appeared first on Panoramanet .
Kemény heteket tudhat maga mögött Valkó Eszter és kedvese, hiszen a pár életébe nemrégiben megérkezett a kisfiuk, Simon. A tévés négy héttel ezelőtt, május végén hozta világra első gyermekét programozott császárral, a babát pedig elsőként a Story magazin olvasóinak mutatták meg.
Négy hete, programozott császármetszéssel jött világra Valkó Eszterék kisfia, akire hosszú éveket vártak a szülők. Éppen ezért is döntöttek úgy, hogy a tévés Magyarországon szül,... The post Az első kép Valkó Eszter kisfiáról, Simonról appeared first on Panoramanet .
Most először szólalt meg Valkó Eszter a kisfiúk születése után.
Szívbemarkoló, amit a műsorvezető elárult.
Csütörtök reggel, császárral megszületett Valkó Eszter kisfia, Simon. A műsorvezetőnő boldogan mesélt a szülés részleteiről és a piciről is a Mokka nézőinek.
Megszületett Valkó Eszterék kisfia. A műsorvezetőnő és férje már nagyon várták a kicsi érkezését. Az apuka elmesélte, milyen volt először meglátni a kisbabát, akinek még a nevét is elárulták a boldog szülők.
Az újdonsült édesanya a baba nevét és nemét is elárulta.
Aggasztó híreket közölt a magyar műsorvezető: veszélyeztetett terhes
Hosszú utat kellett megtennie Eszternek, hogy teljesüljön az álma. A 44 éves tévés természetes módon nem tudott áldott állapotba kerülni, végül a lombikprogram segített neki és férjének. ripost.hu
Budapest – Hazaköltözik Hollandiából a 44 éves műsorvezető, aki lombikprogrammal esett teherbe.
Valkó Eszternek már csak pár hete van a szülésig és mivel tervezett császármetszésre készülnek, ezért már előtte hazaköltözik Hollandiából.
„Elkeseredésemben eljutottam odáig, hogy azt mondtam Petinek, ha szeretne, nyugodtan keressen magának másik párt”
Sokáig nem jött össze a családalapítás Valkó Eszternek és férjének, ám most végre teljessé válhat a családjuk. A műsorvezető elárulta, alig várja már, hogy a kezében tarthassa a picit.
Valkó Esztert igencsak megfogta egy játékos szeme, akinek a korát kellett volna megtippelnie. "Te kis kutyus!", vetette oda neki Eszter. Ha ez még nem lett volna elég, más szempontból is megfirtatta a jóképű srác külsejét a műsorvezetőnő.
Valkó Eszter mosolyogva mesélte el Kasza Tibinek, hogy egyszer egy igazán őrült indok miatt utasított vissza egy randevút egy fiúval. Tibi és a nézők is nagyot mosolyogtak Eszter történetén, mert nem mindennapi indoklással állt elő a műsorvezetőnő.
Valkó Eszter egy alkalommal nagyon kedves, és illedelmes szerelmi vallomást kapott SMS-ben. Eszter már-már el is fogadta volna a férfi randevú meghívását, amikor kiderült, hogy a pasi éppen börtönben van, és hamarosan szabadul. Hogy hogyan reagált Eszter erre a helyzetre, adásrészletünkből kiderül.
Valkó Eszter egy alkalommal eléggé csúnyán átvágta egyik testvérének az exbarátját. Eszter úgy gondolta, megvicceli nem csak szegény fiút, hanem saját édesanyját is, hiszen a srác egy egészen arcpirító mondatot idézett Eszter anyukájának. Az, hogy mi volt ez a mondat, kisvideonkból kiderül.
Nem mindennapi módon találkozott először Eszter és Endre, egy forgatás során történt a megismerkedésük. Kasza Tibi és a nézők is szenzációsan szórakoztak az elmesélt történeten, amiben bizony meztelenkedés is szerepel.
Valkó Eszter a Pénzt vagy éveket! adásában mesélt a babavárás örömeiről, és megosztotta a nézőkkel azt is, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt a szépséges műsorvezetőnő. További érdekes részleteket Eszter és Beleznay Endre életéből a 21.30-kor kezdődő adásban tudhatnak meg.
Végre kiderült, hogy Valkó Eszter és Radócz Péter első gyermeke fiú lesz vagy kislány.
Hamarosan érkezik Kiss Ramóna első gyereke, de terhes Tücsi, Valkó Eszter, Lilu és még többen.
Élő adásban mesélt a kudarcokról és mostani boldogságáról.
Még több cikk