6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-3°
Szerda
2023.01.29. , Adél

Vajna Tímea

A közösségi oldalán osztott meg a szomorú hírt. The post Közeli családtagját gyászolja Vajna Tímea first appeared on nlc .
A koronavírus-járvány bedöntötte a fánkos bizniszt, és a régi-új tulajdonos építőipari vállalkozássá változtatta azt. Eközben Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után.
Egy minden ízében lenyűgöző, gellérthegyi otthon eladása kapcsán derült ki, hogy eladóvá vált az a villalakás is, amelyben Andy Vajna és Vajna Tímea élt Budapesten.
Egy minden ízében lenyűgöző, gellérthegyi otthon eladása kapcsán derült ki, hogy eladóvá vált az a villalakás is, amelyben Andy Vajna és Vajna Tímea élt Budapesten.
Sokat gondolkodtam, írjak-e róla, írjak-e bármit is erről a nagyon súlyos és érzékeny témáról. Mióta meghalt, több portálon megy a szájkarate a posztok alatt, amelyek tudatják a halálhírét. Nem ismertem. Elkezdtem mindenhonnan olvasni, tájékozódni, megpróbáltam egy lehetőleg minél ...
Mészáros Lőrinc a legtehetősebb magyar, aki a Forbes szerint 488 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. A második helyen az OTP-vezér Csányi Sándor áll, de a top tízben szerepel a politikusi szerepre törő Gattyán György is. A debütálók mellett olyanok is akadnak, mint Schmidt Mária, akik idén nem ...
December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen.
Folyton loptak belőle, így eladta. Alig másfél milliót kapott a felszámoló 137 ékszerért. The post Vajna Tímea gyémánüzletének maradékát is eladták first appeared on Forbes.hu .
Akinek nem adatott meg, hogy Mészáros Lőrinc mellkasán dorombolva szenderedjen álomba, mint jóllakott csecsemő drága édesanyja kebelén, az értelemszerűen a népesség azon elsöprő többségéhez tartozik, amelyiket méltán nézhetnek le és vethetnek meg azon szerencsés kevesek, akiknek viszont ez az ...
Hosszú videóban mutatta meg Dallos Bogi, hogy Petivel milyen pazar házban élnek. The post Dallos Bogi megmutatta az otthonukat, ebben a gyönyörű házban élnek Puskás Petivel first appeared on nlc .
Vasvári Vivien egy időutazós sci-fi vígjátékban debütál színésznőként. The post Vasvári Vivien filmszerepet kapott first appeared on nlc .
Meglepetésként két tömött rózsacsokrot kapott Vajna Tímea.
Vajna Tímea szomorúan osztotta meg a rajongóival, hogy virágokat loptak szeretett férje nyughelyéről. Az özvegy nagyon elkeseredett, hogy ez előfordulhatott egy Los Angeles-i temetőben.
Micsoda muri lehetett odaát Kaliforniában. The post Vajna Tímea halloweeni szettje erősre sikerült first appeared on nlc .
Timi valószínűleg megfagyott a vér, amikor meglátta kertjében a jövevényt.
2021. szeptember elsején megindították a végelszámolási eljárást az egykori filmmogul, Andy Vajna hagyatéki vagyonát tömörítő AV Perfect Kft. ellen. A vagyonkezelő mögött még tavaly jelent meg a Las Vegas-i VMT […] The post Vajna Tímea felszámolja a céget, amiben az örökséget kapta first appeared on Forbes.hu .
A fodrászat mellett új területen próbálkozik Zsidró Tamás. The post Zsidró Tamás rejtélyes vállalkozásba kezdett first appeared on nlc .
Csodás fotót mutatott a pazar házról Vajna Tímea.
Fölényben vannak a macskák a világ leggazdagabb állatainak listáján, de a legnagyobb vagyona mégis egy kutyának van. Sok házi kedvenc örökölte a mesés vagyonát, de vannak olyan milliomos állatok is, akik megdolgoztak a gazdagságért. The post Millió dolláros kedvencek: ezek a világ leggazdagabb ...
Egy év távollét után végre magához vette a szeretett kutyáit az özvegy, aki a házi kedvencekkel együtt kezd közös jövőt Los Angelesben. A hazaút mindannyiuk számára kényelmesnek bizonyult igaz, nem is volt olcsó.
Magángépen, nem akármilyen társaságban ünnepelte 39. születésnapját Vajna Timi.
A modell másodszor feküdt kés alá annak érdekében, hogy gyermeke szülessen. Most épp Budapesten kezelik.
Vajna Tímea a kórházból posztolt, újabb műtét vár rá. The post Újabb műtét vár Vajna Tímeára first appeared on nlc .
A csinos üzletasszony első útja nem akárhova vezetett.
Félhektáros park, The post Medence, wellness és fél hektáros park – Majdnem 2 milliárdért árulják Rubik Ernő egykori otthonát first appeared on nlc .
Még több cikk