4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2021.03.01. hétfõ, Albin

Vajna Tímea

Válása ellenére Mészáros Lőrinc maradt a leggazdagabb magyar, a volt felesége viszont nincs a toplistán. Kijött a Forbes friss milliárdos-rangsora.
Vajna Tímea Instagram-sztoriban mondta el, hogy mi a véleménye arról, hogy Magyarországon továbbra sem nyithatnak ki a vendéglátóshelyek.
Nemrég több cikk is megjelent arról, hogy Vajna Tímea drága, a korábbihoz képest jóval költségesebb lakást, vagy házat szeretne venni Los Angelesben. Az örökösnő most erre reagált Instagram-sztorijában.
Minden jel arra mutat, hogy családalapításra készül a párjával Vajna Tímea. Az Amerikában élő örökösnő újabban speciális, termékenységet is elősegítő masszázst vesz igénybe vesz.
Vajna Tímea rengeteget utazgat az Egyesült Államokon belül is, hiszen legutóbb Hawaii-n és Aspenben is járt és éli az örökösnők csillogó életét, ám egy közeli ismerőse a Story magazinnak elárulta: Timi nehéz időszakon van túl, jelenleg pedig házat keres Amerikában, ráadásul drágábbat, ...
Egyre több sztárról derül ki, hogy elkapták a koronavírust. Egyesek enyhébb tünetekkel átvészelik és felépülnek a betegségből, másokat viszont rendkívül megvisel a fertőzés. Ám ők sem adják fel, nagyon keményen dolgoztak, dolgoznak azért, hogy újra a régiek legyenek.
Nagyjából ötezer céget kapott feketefoglalkoztatáson az adóhatóság az elmúlt két évben, akad olyan, amelyet nyolcszor is. A listán több ismert cég szerepel.
A szépséges özvegy nagyon unta már a bezártságot, úgy döntött, a napsütéses Hawaiira utazik. De persze az utazás izgalmai nem fárasztották le annyira, hogy újabb szexi képpel örvendeztesse meg követőit.
Filmes munkát vállalt Vajna Tímea, nem is akármilyen produkcióban tűnik fel.
Egy Gal Gadothoz hasonló amazont alakít majd.
A filmvásznon láthatjuk viszont hamarosan Andy Vajna özvegyét.
Andy Vajna özvegye igazán különleges módot talált a karácsonyi időszak előtti pihenésre.
Miután a gyémántkereskedő cég bedőlt, közvetlenül az amerikai hátterű Vajna-cég vette át a Mr. Funkot. A cég vezetője Vajna Tímea maradt.
Válságmenedzselik a hányattatott sorsú vállalkozást.
Lehet két hét alatt szerelemházasság egy 86 éves férfi és egy 37 évvel fiatalabb nő között, ha az idős férj pár hét után ráíratja 100 milliós vagyonát az arára, vagy csalás az egész? Ennek eldöntésére indított több pert az ügyészség. Érvényteleníttetnék a különös házasságot, ...
Az üzletasszony a közösségi oldalán árulta el a titkot.
137 darab ékszer, értéktárgyat és az üzlet berendezését kínálják eladásra.
Egy éve került felszámolás alá a Dorottya Diamond Palace Kft., az akkoriban Vajna Tímea kisebbségi érdekeltségében álló gyémántkereskedő cég. Az üzlet azonban már jóval korábban befuccsolt, hiszen hónapokkal korábban szélnek eresztették a dolgozókat és lelakatolták a belvárosi boltot. A ...
Akár kétharmad áron meg lehet venni a Dorottya Diamond Palace hátra maradt értékeit, beleértve 137 ékszert.
Még több cikk