6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
11°
Péntek
2020.10.27. kedd, Szabina

Vajna Tímea

Megható vallomást tett Vajna Tímea.
Van, amikor a légkondi nem csak hűvös levegőt áraszt...
Los Angeles – A történelem ismétli önmagát, Vajna Tímea (38) ismét egyedül néz szembe az amerikai zavargásokkal.
Elképzelhető, hogy Andy Vajna özvegye hamarosan ismét feleség lesz.
Vajna Tímea az Instagram-oldalán jelentette ki, hogy már nagyon szeretne egy kisbabát. Húga, Palácsik Lilla hétfőn feküdt be a kórházba, hogy világra hozza első gyermekét, aki kedden délelőtt meg is született. Ennek apropóján készített az örökösnő egy videót, amelyben a legfontosabb dolgokat ...
Fiatalon lett édesanya a gyönyörű influencer és fotós.
Ahogy a Bors megírta, Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla tegnap már befeküdt a kórházba, és ma, azaz október 6-án kedden meg is született első gyereke. A kisfiú a Noah nevet kapta, melynek engedélyeztetése nem volt egyszerű folyamat. – Édes drága kisfiam!
Andy Vajna özvegye reagált a Blikkben megjelent hírre.
850 millió forintot fizetett a Buda egyik legelőkelőbb részén fekvő luxusvilláért – tudta meg a Blikk.
Budapest — Nehéz szívvel hagyta maga mögött Vajna Tímea (38) az év elején a budai luxusvillát, ahol a legszebb éveit töltötte együtt Andy Vajnával (†74), de új álomotthonnal sikerült kárpótolnia magát.
Már csak pár nap, de az is lehet, hogy órákon belül megszületik Palácsik Lilla kisfia. A szerelmes pár beengedett minket...
Már csak pár nap, de az is lehet, hogy órákon belül megszületik Palácsik Lilla kisfia. A szerelmes pár beengedett minket az otthonába és kameránk előtt pakolták össze a kismama bőröndjét. Vajna Tímea húga azt mondja, nagyon izgatott és várja, hogy...
Vajna Timi célja, hogy amerikai–magyar kettős állampolgár legyen, ám a kinti törvények miatt hamarosan vissza kell térnie az Egyesült Államokba.
Napok kérdése, és megszülethet Vajna Tímea unokaöccse, ám korántsem biztos az, hogy a nagynéni jelen tud lenni kishúga szülésénél. Pedig Timi úgy tervezte, addig nem utazik vissza Amerikába, amíg meg nem érkezik a baba.
A koronavíruson átesett Vajna Tímea (37) kezd újra erőre kapni, és másfél hónap kihagyás után újra képes sportolni.
Polyák Lilla a férjével és kisebbik fiával az Operettszínház premierpartiján vett részt szombaton, a színésznő tegnap jelentette be, hogy elkapta a koronavírust.
Szomorúan búcsuzott A Konyhafőnök legújabb kiesője, de boldogsággal tölti el, hogy Michelin-csillagos séfektől tanulhatott.
Már 29 190 588 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 927 245, a gyógyultaké pedig 19 775 100 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem keddi összesítése szerint.
Rövid időn belül drasztikusan lefogyott Vajna Tímea: a modell-üzletasszony alaposan megsínylette a koronavírust, melyet nemrégiben ő is elkapott, a szembetűnő változást a közösségi oldalán szemléltette.
Még több cikk