2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2020.01.28. kedd, Károly,

Vajna Tímea

Feladta Andy Vajnával közös fészkét, milliárdos barátjával szórakozni jár, és gyönyörű, méregdrága Lamborghinijével szeli a főváros utcáit. Úgy tűnik, Vajna Tímea újra boldog.
Már csak Bulgária korruptabb az EU-tagok közül Magyarországnál; újabb történelmi mélyponton járt a forint; megközelíthette a 100 milliárd forintot a Miniszterelnöki Kabinetiroda "tájékoztató kampányainak" ára. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
A fiatal özvegy milliárdos barátját nemcsak szívébe, már az üzletbe is bevette, hiszen a megörökölt luxusétteremben lesz a társa.
Letelt a gyászév: egy milliárdos fia vigasztalja Vajna Tímeát
Még Andy Vajna által ismerte meg azt a jóképű, fiatal férfit Vajna Tímea, akit mostanában gyakran látni a társaságában, legutóbb például a temetőbe is elkísérte. A család és a barátok nem tagadják, hogy közeli kapcsolatban vannak, de más források szerint mégis ő lehet a milliárdos özvegy ...
Szinte pontosan egy évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából a világhírű filmproducer, Andy Vajna. Özvegye, Vajna Tímea teljesen összeroppant férje elvesztése miatt, s azóta sem tudott felállni a padlóról. Tímeát a húga, Palácsik Lilla segíti át a nehéz időszakon, és ...
A filmmogul özvegyét Vajna sírjához is elkísérte a jóképű idegen. Sokat nem tudni róla, de azt igen, hogy magyar.
Családtagjaival és egy jóképű, harmincas férfival látogatott ki Andy Vajna sírjához özvegye – hozzátartozói szerint erős támasza Timinek a titokzatos idegen.
Még Andy Vajna által ismerte meg azt a jóképű, fiatal férfit Vajna Tímea, akit mostanában gyakran látni a társaságában. A család és a barátok nem tagadják, hogy közeli kap- csolatban vannak.
Januárban bejegyezték több alvó cég beolvadását Andy Vajna fő magyarországi társaságába, amelynek a háló végén egyelőre egyetlen látható tulajdonosa van, özvegye, Vajna Tímea. Az egy éve elhunyt üzletember özvegye elállhatott attól a tervtől, hogy a 123 millió dollárt érő cégébe ...
Egy évvel ezelőtt hunyt el az egykori filmmogul, Andy Vajna. A gyászév alatt nem telt egy úgy idő, hogy Tímeának ne jutott volna eszébe szeretett férje, így a vasárnapi évfordulón a családjával együtt emlékezett meg Andy Vajnáról.
Fehér és vörös rózsákból készített koszorút vitt vasárnap kora délután Andy Vajna sírjára özvegye. Tímea és családja közel egy órán keresztül, égő gyetyákkal és szivarokkal rótta le kegyeletét a producer nyughelyénél.
Budapest — Egy évvel ezelőtt érkezett a döbbenetes hír: rózsadombi otthonában holtan találták Andy Vajnát (†74), Özvegye, Tímea (37) megható képekkel emlékezett a hollywoodi producerből lett filmügyi kormánybiztosra, akivel szívroham végzett.
Andy Vajna özvegye száz szál fehér rózsával és szív alakú koszorúval emlékezik Andy Vajnára a halála egyéves évfordulóján.
Budapest — Egy éve küzd férje hiányával és az utána maradt hatalmas birodalom irányításával Andy Vajna (†74) özvegye. Vajna Tímea (37) a Vasárnapi Blikknek adott interjút a tavaly január 20-án elhunyt filmügyi kormánybiztos halálának első évfordulója előtt. Hiába telt el tizenkét hónap, ...
Bódizs Veronikát úgy kisminkelték, hogy alig lehet ráismerni!
A 2020-as évre nem küldött új szerződést sajtósának Vajna Tímea. Állítólag ennek az az oka, hogy Andy Vajna özvegye már nem szeretne napi rendszerességgel a magyar médiában szerepelni, így egykori barátnője és egyben jósnője már nem beszélhet róla.
Linczényi Márkó fél évig rögzített a telefonjával beszélgetéseket, és a felvett anyagból írta meg a legújabb dalát.
Bár ezt bizonyosan sokan nem gondolták volna róla, Vajna Timi csak szakember segítségével tudja feldolgozni a férje halála miatt érzett gyászát.
Vajna Tímeával is készült interjú a Golden Globe gálán
A vörös szőnyegnek is búcsút kell intenie.
Vajna Tímea smaragdzöld estélyiben csillogott a Golden Globe-gálán. De minek, azt még csak értem, hogy Andy Vajna oldalán, feleségeként ott volt a helye. De sajnos Andy meghalt és ahogy olvasom kegyeleti okokból a tavalyi gálán nem vett részt.
Egy sötét ruhát választott a díjátadóra.
Tragikus hírrel indult az idei év, de tavaly is sok szeretett hírességünktől búcsúztunk el. Szinte minden hónapra jutott egy gyászhír. velvet.hu
Vajna Tímea Aspenben búcsúztatta az óévet. A néhai filmügyi kormánybiztos özvegye pezsgővel próbált felejteni, de nem igazán sikerült.
Még több cikk