16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.09.28. kedd, Vencel

Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye ezúttal nem az Egyesült Államokból, hanem Budapestről jelentkezett be.
Sok nőt érint az a nőgyógyászati probléma, amivel Timit is meg kellett műteni.
A világhírű magyar filmes özvegye ismét férjhez megy, erről azonban nem szólt nagymamájának.
Sok nőt érint az a nőgyógyászati probléma, amivel kapcsolatban Vajna Tímea most a követőihez fordult a kérdéseivel.
Durva fájdalmai voltak Vajna Tímea testvérének, Palácsik Lillának.
Vajna Tímea mindig is szeretni fogja Andyt. The post Ma lenne Andy Vajna és Tímea házassági évfordulója, több esküvői képet is megosztott a jegyben járó modell first appeared on nlc .
A közösen létrehozott új cég ingatlan-adásvétellel foglalkozik, Sarka a kisebbségi tulajdonosa. The post Vajna Tímea milliárdos vőlegényének családja is beszáll Sarka Kata cégébe first appeared on Forbes.hu .
Néhány nappal ezelőtt több, mint árulkodó képekkel jelentette be Vajna Tímea a közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Most pedig következik a gyors folytatás: már jöhet is a mesterséges megtermékenyítés.
Súlyos betegség miatt műtötték meg Andy Vajna özvegyét, aki most élményeiről számolt be.
Egy Blikk által megkérdezett ékszer szakértő szerint a modell eljegyzési gyűrűje „alsó hangon” legalább 30 millió forintot ér.
Az özvegy azt is megmutatta, mit műtöttek ki belőle.
Egy komplett családi ház árát tapsolták el a boldog fiatalok egyetlen este alatt, amikor Timi számára váratlanul, megkérte a kezét régi-új kedvese, Zoltán.
Egy komplett családi ház árát tapsolták el a boldog fiatalok egyetlen este alatt, amikor Timi számára váratlanul, megkérte a kezét régi-új kedvese, Zoltán.
Egy szerelmes képsorral jelentette be Vajna Tímea, hogy párja feltette a nagy kérdést, és ő igent mondott.
Vajna Tímeát eljegyezték és ez sokaknak nem tetszik. The post Vajna Tímeát keményen bírálják az eljegyzés miatt, visszaszólt a kritikusainak first appeared on nlc .
A modell nemrég Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt.
Egy szerelmes képsorral jelentette be Vajna Tímea, hogy eljegyezték. Özönlenek a gratulációk. The post Eljegyezték Vajna Tímeát: "Barátságból lett ez a szerelem" first appeared on nlc .
Ezt ki látta jönni augusztus 12-én? The post Vajna Tímeát eljegyezték, megmutatta a vőlegényét first appeared on 24.hu .
Vajna Timit egy titokzatos férfi öleli legújabb fotóján.
Nem javul Andy Vajna özvegyének az egészségügyi állapota. Komoly döntés előtt áll.
Vajna Tímea a közösségi oldalán kért segítséget a műtéttel kapcsolatban. The post Vajna Tímea komoly műtét előtt áll, a követőitől kért segítséget first appeared on nlc .
Még több cikk