9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
15°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Tóth Gabi

Egyes rajongók összeesküvés elméleteket gyártanak Tóth Andi legújabb számát illetően. Szerintük elképzelhető, hogy Tóth Gabinak szúrt oda a fiatal énekesnő.
Tóth Gabi tanította meg a férjét szeretni. Az énekesnő erről a csalad.hu-n vezetett blogjának legfrissebb bejegyzésében vallott. Elárulta, sok mindenben elsők voltak egymásnak Krausz Gáborral, ez is hozzájárult ahhoz, hogy ekkora szerelem lett a övék. Olyan csodálatos volt az első randink, ...
A sztárséf és az énekesnő duplán ünnepelt a hétvégén, ugyanis nem csak a Valentin-nap miatt különleges ez a dátum számukra. Krausz Gábor és tóth Gabi ugyanis pont három évvel ezelőtt randizott először.
A Dancing With The Stars című táncos műsorból való furcsa távozása úgy fest, betett a kereskedelmi adó és az énekes munkakapcsolatának. A Bors megtudta, idén ősszel a TV2 már nem számol Tamással.
Az énekesnő így élte meg a koronavírus okozta helyzetet.
Személyes videóüzenetben mond igent a szerelemre és a házasságra a Tóth Gabi-Krausz Gábor énekes-séf házaspár, az aktívan blogoló Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író, publicista, Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Bárdosi Ildikó, a Pindroch Csaba-Verebes Linda ...
Tóth Andi a múlt héten közösségi oldalán robbantotta a bombát, miszerint Tóth Gabi durván betámadta őt. Andi egy tequila reklámozásához készítette a képet, amelyet Gabi erősen nehezményezett. Gabi egy zárt csoportban osztotta meg a véleményét, aminek tagja Andi is. A fiatalabbik énekesnőnél ...
Az énekes a kommentelőkön akadt ki, miután egy Tolvai Reniről szóló cikk alatt rasszista megjegyzések jelentek meg.
A hír részleteit  Bagi Iván hetente jelentkező szórakoztató podcast műsorban lehet meghallgatni, amiből még az is kiderül, hogy Gáspár Győző, mit üzen azoknak akik csúnyán megverték a testvérét, illetve azt is megtudhatjuk még, hogy miért veszett össze Fábry Sándor és Friderikusz Sándor az ...
Végre a bortányhős is megszólalt a Tóth Gabi-Tóth Andi vitában, aki a saját véleménye szerint nem is botrányhős, csak őszintén elmondja a véleményét. Például azt, hogy az összes celebet egy álszent sz*rdarabnak tartja.
Siklósi Örs halálhíre sokkolta a hazai zenei élet szereplőit, közösségi oldalán pályatársai egy emberként gyászolják. Többek között Nagy Adri, Tóth Gabi, a Depresszió zenekar, a Tankcsapda, és ByAlex is, aki megindító sorokkal búcsúzott a közösségi oldalán a tragikusan fiatalon elhunyt énekestől.
Bár fél éve leukémiát diagnosztizáltak nála, barátait és zenésztársait derült égből villámcsapásként érte Siklósi Örs halálhíre. A 29 éves énekes hitt benne, hogy legyőzheti a halálos kórt, de vírus is megtámadta szervezetét, és ezzel már nem tudott megbirkózni.
Többek között a Tankcsapda, a Fatal Error és Tóth Gabi is megemlékezett az AWS 29 évesen meghalt frontemberéről, Siklósi Örsről.
Elmondta őszinte véleményét a két énekesnő balhéjáról Kulcsár Edina.
Sikítófrászt kapott Tóth Gabi, amikor meglátta, mit csinált a kislánya.
Folytatódik a nyilvános vita kettejük között. The post Tóth Andi: Tóth Gabi szeret beleállni az emberekbe, nekem tiszta a lelkiismeretem first appeared on 24.hu .
Budapest — Régi sérelmeket citált elő videójában Gabi, Andi pedig lezárná a perpatvart.
Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt az interneten esett egymásnak a két énekesnő, Tóth Gabi és Tóth Andi. Az egész perpatvar egy zárt Facebook csoportba posztolt bejegyzéssel kezdődött, aztán elszabadult a pokol.
A Bors megtudta: nincs esély arra, hogy valaha kibéküljenek.
Béres Alexandra lánya nem értette, hogy miért nem fotózkodhat az anyjával: „Nem vagyok elég szép?”
Lehet, hogy a túlféltés sem tesz jót a gyereknek. The post Béres Alexandra lánya nem értette, hogy miért nem fotózkodhat az anyjával: „Nem vagyok elég szép?” first appeared on 24.hu .
Tóth Andi posztolta, ahogy Tóth Gabi egy privát csoportban véleményt alkot róla. Utóbbi reagált a vádakra. The post Tóth Gabi videóban reagált Tóth Andi vádjaira first appeared on nlc .
Tóth Gabi, aki – mint mostani videójában elmondta – mindig a szeretet nyelvén igyekszik szólni, ma válaszolt a tegnap este Tóth Andi énekesnő közösségi oldalán kipattant ügyre.
Reagált Tóth Andi posztjára. The post Tóth Gabi: Amit Tóth Andi csinált, az sokkal inkább online bántalmazás first appeared on 24.hu .
Tóth Andi nemrégiben a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelynek tanúsága szerint kolléganője, Tóth Gabi megalázta őt egy zárt Facebook-csoportban.
Tóth Andi nemrégiben a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelynek tanúsága szerint kolléganője, Tóth Gabi megalázta egy őt egy zárt Facebook-csoportban.
Azt mondja, ez rendszeres. The post Tóth Andi megmutatta, hogy Tóth Gabi hogyan alázza őt egy zárt Facebook csoportban first appeared on 24.hu .
Curtis, Kucsera Gábor és Meggyes Dávid Kis Csaba YouTube-csatornáján vendégeskedett.
„Amikor megszületett a gyerekem és kapott egy Down-szindrómás diagnózist, akkor hónapokig nem néztem a kommenteket. Barátaim óvtak ettől” – vallotta be Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas magyar színészművész Spirit FM „Viccen kívül” című műsorában.
Hosszú Katinka pillanatok alatt ellenséggé vált, a kommentelők nem nézték jó szemmel a delfinekkel közös képeket. The post Hosszú Katinka delfinekkel úszott, szétszedték a kommentelők first appeared on nlc .
Ha kíváncsi vagy, hogy hol laknak a magyar sztárok, akkor jó helyen jársz. Cikkünkben bepillanthatsz 4 híresség otthonába. The post Hol laknak a magyar sztárok? – 4 híresség otthonába kukkantunk be appeared first on Fundamenta - Otthonok és megoldások .
Még több cikk