18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.09.28. kedd, Vencel

Tóth Gabi

Majka és Tóth Gabi ismét egymásnak feszült, egy versenyző miatt vesztek össze.
Elérkezett a Sztárban sztár leszek! élő adását megelőző utolsó válogató, ahol ismét balhé tört ki a mesterek között.
A Sztárban Sztár leszek! második középdöntőjében Majka és Tóth Gabi veszekedése ezúttal sem maradt el, teljesen másként gondolkoztak egy versenyzőről. A vita pedig odáig fajult, hogy az énekesnő sírva borult ki.   ÖSSZEFOGLALÓ CIKK Eldőlt, kiket visz magával Tóth Gabi és Pápai Joci   ...
A sztárvilágban nem meglepő, hogy valaki bevállal pár meredekebb tetkót. Furcsa mini oroszlán, a barátnő egyik képe vagy egy ronda gyerekrajzszerű minitigris? Nem gondolnánk, de még ezek a csodák is felfedezhetőek egy-egy sztáron.
A tehetségkutatók sokak számára jelentenek kitörési lehetőséget. Urbán Edina a műsorban szembesült azzal, hogy nincs igaza az exének, aki elhitette vele, hogy nem viszi semmire az életben.
Rengeteg rosszindulatú kommentet kapott Tóth Gabi az elmúlt hetekben, de igyekszik ezekkel nem foglalkozni. Legutóbbi posztjában azt is elárulta, mi az, ami mindig erőt ad neki.
Ha Krausz Gábornak, a TV2 Séfek séfe gasztro-tehetségkutatója egyik arcának azt mondja valaki, ennyi idősen így fog élni, ilyen sikeres lesz a szakmájában, könyvet ír, ráadásul szerető család veszi körül, kineveti.
A Sztárban sztár leszek! 17 éves versenyzője, Vincze Liza családja tele van ismert emberekkel. The post Sztárcsaládban nőtt fel Majka versenyzője, Vincze Liza first appeared on nlc .
Ismét túlzásba esett a Story magazin, ezúttal Tóth Gabi kapcsán. A lap úgy fogalmazott, hogy az énekesnő belebetegedett a bántásokba. Az énekesnő csak nevet a kamucikken.
A magazinos bulvárhírekkel ellentétben Tóth Gabinak láthatóan kutya baja.
Nem mindenki csak főzni/sütni érkezik a Séfek Séfébe. Kittinek például eléggé bejön Krausz Gábor… The post A targoncavezető Kitti a főztjével csábítaná el Krausz Gábort first appeared on nlc .
A TV2 Séfek séfe pénteki adásában ismét feltűnik Laki, aki minden évadban kihúzta a gyufát a séfeknél. Legutóbb Krausz Gábor küldte haza és abban bízott, soha többé nem látják egymást.
Titokban szíve választottjának akart üzenni Kiss Attila Andor, amikor először a Sztárban sztár leszek! színpadára állt. A mackós tenor hódítási kísérlete nem jött be, viszont úgy tűnik, nem marad egyedül.
A népszerű énekesnőt teljesen tönkreteszi az a harag, ami az emberek felől zúdul rá immáron hetek óta.
A Séfek Séfe harmadik évadának harmadik adásában olyan történt, ami eddig még sohasem: Rengeteg üres tányérral szembesültek a séfek.   A Séfek Séfe harmadik adása sem hagyta izgalmak nélkül a nézőket. Bár ennyi üres tányért még nem láttak egymás után a séfek, a sikerek nem maradtak el. ...
Az énekesnő a Ripostnak azt mondta, „számos csalódás, pofon” kellett ahhoz, hogy végre önmaga lehessen.
Különleges meglepetésben lesz részük a Séfek séfe ítészeinek szerdán, ugyanis Krausz Gábor és Wolf András felesége fakanalat ragadtak és a stúdióban főztek a férjüknek.
Hosszan töprengtem  azon, hogy van-e értelme, akár csak egy negyedórát is foglalkozni egy nevesincs valóság „hősnővel”.  Hiszen pont ezt várja, ezt akarja, ezért provokál, mindegy, hogy kit és mivel, a lényeg ugyanis ő maga. Róla szóljanak a hírek,  mindenáron. Ezért képes vetkőzni, ...
Az énekesnő nemrég fellépett Ferenc pápa budapesti szentmiséje előtt, amiért sokan támadták. A Ri­post7-nek őszintén vallott az érzéseiről és arról, mi okozta az éle­tében a változást
Elérkezett a Sztárban Sztár leszek! első középdöntőjének ideje, mely során kiderült, hogy Köllő Babett és Majka kiket visznek az élő adásokba.   SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK! – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK Összeállt Köllő Babett és Majka csapata: Ők mennek az élő show-ba   SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK! – ...
Ma este vadonatúj évaddal folytatódik a TV2-n a Séfek Séfe! A 3. évadban a nézők ismét láthatják Vomberg Frigyest, Wolf Andrást és Krausz Gábort, akiket a csapatukba tartozó versenyzők idén is izgalmas kihívások, meglepő helyzetek elé állítanak. Krausz Gábor a Metropolnak mesélt a ...
Még több cikk