14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Tóth Gabi

Elindult a Raktárkoncert-sorozat - Itt nézheted meg kedvenceid fellépését
Szeptember 21-től mindenki számára elérhetővé váltak a Raktárkoncert-sorozat első felvételei, már 16 koncert közül választhatunk ingyenesen a mindiGO TV alkalmazásban.
Számolta a napokat, mikor térhet vissza a színpadra a Bikinivel. D. Nagy Lajosnak már elege volt a kertészkedés örömeiből, így boldogan énekelt a Raktárkoncerten.
A rock örök és elpusztíthatatlan. A P. Mobil jelmondatának igazsága a koronavírus-járvány alatt is igazolódott: hétfőtől a hazai könnyűzene színe-javát láthatják a rajongók a Raktárkoncerteknek köszönhetően. Egy applikáció révén akár karosszékből is.
Az énekes teljesen átszellemült a fellépése alatt!
A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét. A projekt egyik koordináló cégcsoportjának, a Lounge Groupnak ...
Az Ismerős Arcok zenekar tagjai rendkívül boldogok voltak, amikor végre újra együtt zúzhattak a színpadon a nagy sikerű Raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. A fiúk nem tagadják, nagyon nehezen élik meg a koronavírus miatti korlátozásokat.
A vasárnap esti Sztárban sztárban Tóth Gabiként állt színpadra Tóth Andi, aki nem csak külsőleg, de hangban is remekül utánozta az énekesnőt. Tóth Gabi már napközben jelezte az Instagramján, hogy sajnos élőben nem tud ott lenni a stúdióban, de otthonról biztosan drukkolni fog a tévé előtt. A ...
Szeptember 21-én kezdődik a hazai előadóknak fellépési lehetőséget kínáló Raktárkoncert-sorozat. A közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Ismét túl vagyunk egy fergeteges adáson, ahol nem mindennapi események követték egymást. A műsor szüneteiben Kadlecsek Krisztián mindent megtudott az énekesekről.
Elképesztő átalakulásokkal folytatódott a Sztárban Sztár! A negyedik élő show-ban egy már kiesett versenyző visszatért, valakinek azonban véget ért a műsor.
Javában zajlik az ország házibulijának negyedik élő showja! Kövesd velünk az eseményeket!
Javában zajlik az ország házibulijának negyedik élő showja! Kövesd velünk az eseményeket!
Javában zajlik az ország házibulijának negyedik élő showja! Kövesd velünk az eseményeket!
Tóth Andi Kadlecsek Krisztiánnak mesélte el, milyen volt Tóth Gabi bőrébe bújni, valamint azt is elmondta, milyen kettejük kapcsolata.
Tóth Gabiként állt színpadra Tóth Andi, aki produkciójával tarolt a zsűri körében: Bereczki Zoltán csukott szemmel össze is tévesztette volna a két énekesnőt.
Nehéz feladata volt Tóth Andinak, hiszen hazánk egyik legtehetségesebb énekesnőjének, Tóth Gabinak a bőrébe kellett bújnia! Nézd meg, hogyan oldotta meg a feladatot!
Tóth Andi nagyon remélte, hogy a közönséget és a zsűrit is eltudja majd varázsolni Tóth Gabi bőrében.
Igazi diszkóslágerrel nyitotta meg a Sztárban Sztár negyedik adását a még versenyben lévő kilenc énekes, valamint az ország legnagyobb házibulijának házigazdája!
Tóth Gabi mesélt arról, hogy milyen is volt újdonsült anyukaként helytállni és mennyiben változott meg az élete a kis Hannaróza érkezésével. Valamint mesélt arról is, hogy pánikbetegségével hogyan birkózik meg a koronavírus időszaka alatt.
Adás előtt: Hogy Tóth Gabi miért is mondta mindezeket az Iron Ladyről, az kiderül ma este hosszabban 18.45-kor a TV2-n!
Adás előtt: Hogy Tóth Gabi miért is mondta mindezeket az Iron Ladyről, az kiderül ma este hosszabban 18.45-kor a TV2-n!
Koncertélmény otthon - Így bulizhatsz kedvenceidre a kanapéról
A koronavírus járvány az élet szinte minden területén éreztette hatását az elmúlt hónapokban, ide értve hazai könnyűzenei ipart is. Az elmaradt fesztiválok és koncertek miatt számos előadó és a háttérben velük dolgozók maradtak bevétel nélkül, arról nem is beszélve, hogy mi sem ...
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Tóth Andira nehéz feladat vár majd a Sztárban Sztár műsorában, ugyanis Tóth Gabi lesz a vasárnapi showban. Az énekesnő most reagált az őket érintő hírekre.
Hosszú évek után újra közös koncertre készül Tóth Vera (35) és Tóth Gabi (32). Az énekes testvérpár legutóbbi közös próbálkozása sok feszültséget szült közöttük, de úgy tűnik, most könnyebben tudnak együtt dolgozni.
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét. A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-től ...
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét. The post Raktárkoncert-sorozat indul a könnyűzenei ipar támogatására appeared first on .
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-től pedig bárki saját otthona kényelméből ... The post Raktárkoncert-sorozat indul a könnyűzenei ipar támogatására appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Még több cikk