29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
26°
Vasárnap
26°
2020.07.09. csütörtök, Lukrécia

Tóth Gabi

Szülési vonalai és bőrmegereszkedése ellenére elégedettebb a testével Tóth Gabi, mint valaha. A csalad.hu-n olvasható blogjában vallott arról, hogy körülbelül hét hónappal kislánya születése után már boldogan néz bele a tükörbe. – Ott álltam a tükörképem előtt, nézegettem magam, és ...
Eddig eltitkolt alkotásáról osztott meg híreket a boldog kismama.
Tóth Gabi ma már sokkal jobban elfogadja a testét, mint szülés előtt.
Tóth Gabi a kislánya születése óta sokkal inkább képes elfogadni a testét mint azelőtt.
Az énekesnő meghitt pillanatot osztott meg rajongóival!
Mostanság nem futott gyűlölködő kommentekbe a közösségi oldalán Tóth Vera, amit az énekesnő egy igen örömteli dolognak tud be.
A gyönyörű édesanya tökéletes összhangban van kislányával.
Tóth Gabi rendszeresen oszt meg közös fotókat kislányával, Hannarózával. Így tett ezen a csodálatos vasárnap reggelen is, amikor is megmutatta hogyan indul számukra egy tökéletes hétvégi nap.
Tóth Gabi szerint egy tetovált macsó egy halom pelenkával a kezében igenis szexi, és ahogy az énekesnő Facebook–posztja alatt született kommentekből kitűnik, nincs egyedül ezzel a véleményével: "Ha engem kérdezel, ilyenkor lesz egy pasiból igazi férfi"  "Akkor a legvonzóbb egy férfi, amikor ...
Tóth Gabi arról mesélt, ő hogyan szokta ringatni kisbabáját, mit énekel neki, és milyen tippjei vannak a többi anyuka számára. Az énekesnő arról mesélt, hogy szokta ringatni kislányát, és néhány tippet is megosztott. babaszoba.hu
A Tűzkert következő vendége a Balatonalmádiban élő fiatal énekes, Németh Patrícia lesz, akit édesapja, Németh Tamás kísér zongorán.
Valósággal elárasztottak az apák napi köszöntések a közösségi oldalakat, a hazai sztárok is megható sorokban fejezték ki édesapjuk iránti szeretetüket.
Nem feledkeztek meg imádott gyermekei Harsányi Leventéről apák napján, aki őszinte bejegyzéssel jelentkezett a jeles nap alkalmából a közösségi oldalán.
Megható apa-lánya fotóval kívánt boldog apák napját Caramelnek felesége, Szilágyi Szilvi.
Világszerte ünneplik az apák napját, csak számos helyen eltér, hogy a jeles nap mikorra esik.
Apák napján Tóth Gabi első gondolata Krausz Gábor volt.
Ahogy kinyitotta a szemét, Tóth Gabi azonnal a párjára gondolt.
Az apák és lányaik közti szerelem legendás, de az „apagomb” nem feltétlenül kapcsolódik be a születés pillanatában. A sztárséf is küzdött a gyermekkorában gyökerező zárkózottságával.
A közelgő apáknapjára készülve Böjte Csaba testvér, Kovács Ákos, énekes, Kovács András Péter, humorista és Bárdosi Sándor, olimpiai ezüst érmes birkózó is megosztja gondolatait az apaságról a csalad.hu közösség által szervezett online konferencián, melyet önök is követhetnek ...
Beleállt Tóth Gabiba Pottyondy Edina: keményen megmondta a véleményét a viselkedéséről.
Amíg Tóth Gabi fizikai nehézségekkel küzdött a szülés után, addig férje, Krausz Gábor séf megtanult pelenkázni, vetkőztette, öltöztette kislányukat. Viszont amikor hazamentek a kórházból, távolodni kezdett tőlük, nem merte megfogni Hannarózát, félt, hogy kárt tesz benne – írja az énekesnő blogjára hivatkozva a Blikk.
Budapest — Tóth Gabi (32) nem tud elég hálás lenni a férjének, Krausz Gábornak, akiben megtalálta élete szerelmét, és kiderült, hogy a séf tökéletes édesapa is. Az énekesnő nem titkolja, a szülés után depressziós tünetei voltak, s mint kiderült, párja is nehezen élte meg kislánya születését.
Egy kis humorral dobta fel felesége napját a sztárséf.
A közelgő Apák napjára (június 21.) készülve az apaság társadalmilag is jelentős és személyes sorsunkban is életbevágó kérdései kapcsán kétnapos, ingyenes online konferencia keretében közös gondolkodásra hívják a csalad.hu olvasóit, a témával foglalkozó szakembereket és persze nem utolsó ...
Még több cikk